Hic korkma. Ne kadar suan bebek?
Hem sorun olacak olsa, dr o riski almaz cnm. Sen kendini korkutma.
Dimi risk almaz herhalde
3500 civari kafasi buyukmus ama, pazartesi bi gidim de pimpirik oluyor insan neler çektik hepimiz
Masallah cnm. Kilosu normal doguma engel degil. Kafa capini bilemiyrm ama. Sen korkma. Sakinligini koru. Dr risk almaz. Sonuc da 2 can icin ugrasiyor o da.
Bak benim dr muayene etti. Dedi ki catin dar. Normal doguramazsi demiyrm ama cok eziyet ceker sonunda da sezeryan istersin dedi. Ben de hekimin isine karismam en dogrusunu yapin dedim. Adam sasirdi. Sanirim herkes tepki veriyr dr.lara. O zaman tamam dedi. 38+3te alalim dedi.
Epidural normal dogumu abimin esi yapti. Cok rahatti. Elimde olsaydi ben de epiduralli normal dogum yapardim. Kismet hersey.
Saol cnmSeni çok sevdim arkadasim
Memleket neresi
İnşallah hayirlusi oldun hepimize.peki epidural normalde ıkınma zor oluyor mu ki hissetmiyon ya
Saol cnmankaraliyim.
Ikinmak zor olmuyr diye biliyrm. Cunku sancinin geldigini hissedecegin dozda veriyrlar, sezeryan kadar cok degil. Hem dr.da yonlendiriyr. Hem sezeryana gore iyilesmen de daha kolay olur
Netteki kirli bilgilere hiccc aldirma sen.Ah ah pimpirik olunca insan.nazi yerlerde de bizim gibi pihtilasmasi olanlarda epidural olmaz filan demiş
Bende bursaliyim
Netteki kirli bilgilere hiccc aldirma sen.
Esim bursali benim de
Aynen. Sen simdi evladinin karnindaki son zamanlarinin tadini cikar. Inan ben her saniyesini ozluyorum. Sev konus onunla. Sakinlestir onu da. Kavusacaginiz guzel gunu konus. Pazartesi ola hayrola de. Hiccc sikma canini. Allah saglikla kavustursun ikinizi.Bak kan çekti gördün mu gelin ciktin,
Pazartesi bakalim görelim demi , bakcam dedi çünkü.
Aynen. Sen simdi evladinin karnindaki son zamanlarinin tadini cikar. Inan ben her saniyesini ozluyorum. Sev konus onunla. Sakinlestir onu da. Kavusacaginiz guzel gunu konus. Pazartesi ola hayrola de. Hiccc sikma canini. Allah saglikla kavustursun ikinizi.
Cok sagol canim.sen soyledikten sonra baktim bana yapilan testlerde homosistein degeri dusuk cikmis.butun testlerim normal cikmisti zaten.rahim filmi,esim ve bana genetik test vs...hepsi temiz.sadece 677heterozigot var.sebebi bilinmeyen dusuk diyorlar ama igne ve aspirin kullandim hamileyken.aralik,ocak gibi yeniden calismalara basliycaz o zamana kadar iyi bir hematolog bulucam.zaten suan cok sukurki kurtajdan 34 gun sonra adet oldum.kendimi rahatlamis hissediyorum.yeni bir surec basliyor.yine yeni yeniden diyorum.okuyan herkestende benim durumumda olanlar ve kendim icin dua istiyorum.Dualarım seninle canım çok saol o günden beri çok üzüldüm gerçekten boşuna canın yandı paran gitti diye inş guzel guzel bebişler nasip eder Rabbim :) sana hiç kan testi yapıldı mı tatlım çalışmaya başlamadan önce onlara baktır iyice kesin pıhtılaşma var sende demi benim onlar hamile kalmadan yapılmıştı bunlar kesin :) fakultede hematoloji bölümünde özellikle hemosistein degerine bakıyorlar o yüksekse pıhtılaşma sorunu var diyolar hatta bende 2 3 kere tekrar ettiler testi yüksek çıktı hep aç karnına bakıyorlar tok oluncada yüksek çıkıyormuş değer sorunlu gebeliklere bakan iyi bir dr bul testlerin yapılsın iyice inş bu son olur bi daha ki sefer saglıkla alırsın bebişini canım benim gül kokulu mini mini bebişler nasip etsin Rabbim :):)
inş canım benim bana komşular diyor ki hamilelerin duası kabul olur onlar öyle dedikçe bende sana bize isteyen herkese Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin diye dua ediyorum inş kabul eder Rabbim inş yeni başlangıçlar güzel başlangıçlar olur sen moralini yüksek tut gerçekten Rabbim hiç ummadıgın anda büyük sevinçler veriyor strese girdikçe süreçde zor oluyor aslında ben hamile kalmadan çok agladım çok düşündüm banada hep stres yapma dediler ama insanın elinde olmuyor çaresiz hissediyorsun kendini boşluktasın sanki sonra görümcemin düğünü vardı aklımda o düğün işi karışık oluyor ister istemez aklımdan çocuk çıktı bi baktım düğün sonu adet olmadım karın agrısı düşük sancısı gibi biz doğru acile o sonuçta 876 degerini gördüm ya o an hiç bişey diyemedim Rabbime şükür en zor anımda en büyük sevincim oldu aslında :) hakkını helal et başını ağrıtıyorum sana moral olsun istedim biraz dualarım hep seninle Rabbim gönlünden geçen tüm güzellikleri hayatına versin inş :)Cok sagol canim.sen soyledikten sonra baktim bana yapilan testlerde homosistein degeri dusuk cikmis.butun testlerim normal cikmisti zaten.rahim filmi,esim ve bana genetik test vs...hepsi temiz.sadece 677heterozigot var.sebebi bilinmeyen dusuk diyorlar ama igne ve aspirin kullandim hamileyken.aralik,ocak gibi yeniden calismalara basliycaz o zamana kadar iyi bir hematolog bulucam.zaten suan cok sukurki kurtajdan 34 gun sonra adet oldum.kendimi rahatlamis hissediyorum.yeni bir surec basliyor.yine yeni yeniden diyorum.okuyan herkestende benim durumumda olanlar ve kendim icin dua istiyorum.
Emin ol dogum yapan yada maasallah hamileligi iyi gidenlerin burada yazdiklari son derecee moral ve umut oluyor.o yuzden basimi agritmayi birak cevabinizi bazen dort gozle bekliyorum :) umudun azaldigi yerlerde imdada yetisiyorsunuz.sana ve gonlunden geciren herkese tesekkurlerinş canım benim bana komşular diyor ki hamilelerin duası kabul olur onlar öyle dedikçe bende sana bize isteyen herkese Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin diye dua ediyorum inş kabul eder Rabbim inş yeni başlangıçlar güzel başlangıçlar olur sen moralini yüksek tut gerçekten Rabbim hiç ummadıgın anda büyük sevinçler veriyor strese girdikçe süreçde zor oluyor aslında ben hamile kalmadan çok agladım çok düşündüm banada hep stres yapma dediler ama insanın elinde olmuyor çaresiz hissediyorsun kendini boşluktasın sanki sonra görümcemin düğünü vardı aklımda o düğün işi karışık oluyor ister istemez aklımdan çocuk çıktı bi baktım düğün sonu adet olmadım karın agrısı düşük sancısı gibi biz doğru acile o sonuçta 876 degerini gördüm ya o an hiç bişey diyemedim Rabbime şükür en zor anımda en büyük sevincim oldu aslında :) hakkını helal et başını ağrıtıyorum sana moral olsun istedim biraz dualarım hep seninle Rabbim gönlünden geçen tüm güzellikleri hayatına versin inş :)
canım 2 kere kendi düştü 3 kere kürtaj oldum 1 tanesi genetik teste gitti bir şey çıkmadı.kalp atışı olmuyor yada kese var ama bebek yok yani boş oluyor sence spermden mi kaynaklanıyordurvalla hersey bilmece gibi canim...benimde en fazla 9 haftayi bulmustu ve saglikli ilerliyor sonra kalbi duruyor.esimin sperm analizi gayet iyi cikti.anlamadim gitti...kac dusugun oldu senin?senin dusuklerde kalp atimi oluyormu??sperm yapisi bozukken olusan dollenmelerde bos gebelik yada kimyasa oluyor diye biliyorum.kurtaj oldunmu yoksa kendiligindenmi dusuyor?emriyoda arastirma yapildimi hic anomali varmiymis?
Bu arada sakin umudunuzu kaybetmeyin. Sadece dikkat edin. Stres yapmayin. Ben ilk dusukten sonra cok karamsarliga kapildim ama simdi 38. Haftama girdim rabbim saglikla kucagimza almayi nasip etsin. Yani arkadaslar once rabbim sobra doktorum ve beslenme dikkat sayesibde sorunsuz atlatabiliyoruz. Ne olur stres yapmayon en onemlisi bu. O kadar deneyim yasadimki cani gonulden arkadslar istedigini sorabilir.
Evet canim az kaldi. Daridi hepinize. Dua ediyorum hrkes icin. Bixim durumumuxu biz bilirix hergun ignr vs vs. Hamile olanlar olacaklar sakin endise etmeyin. Inaninki o ilk kalp atisini duyana kadar nelet atlattim . Bakin anlatsam sayfalar yetmez. Umutlu olun. Ne sorunlarla bogustum. Rabbe siginin. Insalllah on gin sonra bende kucagima alacam kizimi. Sizde dualarinizda anin ismimi allah rizasi icin.hep dusunuyoruz simdi yine iğneyi doktor biraktiracak ama icimizde korku var . Insallah bisey olmadan atlatirim.Canim asallah az kalmis iğneyi bir yada iki gün önce biraktiriyoar hep ole duydum.
Evet canim az kaldi. Daridi hepinize. Dua ediyorum hrkes icin. Bixim durumumuxu biz bilirix hergun ignr vs vs. Hamile olanlar olacaklar sakin endise etmeyin. Inaninki o ilk kalp atisini duyana kadar nelet atlattim . Bakin anlatsam sayfalar yetmez. Umutlu olun. Ne sorunlarla bogustum. Rabbe siginin. Insalllah on gin sonra bende kucagima alacam kizimi. Sizde dualarinizda anin ismimi allah rizasi icin.hep dusunuyoruz simdi yine iğneyi doktor biraktiracak ama icimizde korku var . Insallah bisey olmadan atlatirim.
Sperm analizi genelde normal cikiyo.bende bir tek o kaldi diye yaptirdik sonuc gayet guzel cikti.fakat doktorlar hamile birakabildigi surece kalitelidir diyor.onun disindaki anomaliye sebep olacak yapisal ozellikleri laboratuvar ortaminda incelenemiyo zaten diyorlar.benim 4kurtajimdada inceleme yapildi anomali cikmadi.fakat bu genetik yapinin tam incelendigini gostermezmis.hamilelik devam etseydi buyudukce anomali ortaya cikardi yada dogsa kalp hastasi olabilirdi.o yuzden vucut kabul etmiyo demisti doktorlar.kurtajdan sonraki incelemede cok yuzeyselmis yani.sonucta bizimki cok erken dusukler.eger icin rahat etmiyorsa bi urolojiye gidip sperm analizide yaptirabilirsiniz canim.Allah yardimcin olsuncanım 2 kere kendi düştü 3 kere kürtaj oldum 1 tanesi genetik teste gitti bir şey çıkmadı.kalp atışı olmuyor yada kese var ama bebek yok yani boş oluyor sence spermden mi kaynaklanıyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?