Arkadaşlar bu arada içimden bir ses kahvelokumun bu ay hamile kaldığını söylüyor...İnşaallah böyledir...
gülay 30
canım ben akdeniz tıp fakültesinde kadın doğum dr.'na gittim ama en sonki düşüğümde acil oraya gitmek zorunda kaldığımdan dosyamda 3 düşük olarak yazılıydı.daha sonra gittiğimde bana en son ki düşükten dolayı rahim ağzı yetmezliği vardır sende deyip istediğim genetik testleri yazmak istemediler bende özel dr.um istiyor genetik testlerimin hepsini yaptırmam gerekliymiş dedim,ilçedeyim ben sürekli buraya gelemem dedim ısrarcı oldum ve testlerin hepsini yaptırdım.sonucunuda 15günde aldım internetten çıktısınıda aldım gitmek zorunda kalmadım tekrardan
bu genetik testler üniversite hastanelerinde yapılabiliyor sadece canım
meryem meryam sagol canım guzel dıleklerın içinn rabbım senınkınıde saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın insallahhhh.....
valla bılmıyorum ama son 10 gundur gogusleım yanıyo resmen ucları cok kotu acıyo bu son dusugumde laparaskopı olmustum dr bana adet agrıların artık olmayacak demıstı yanı 5 aydır goguslerım falan adet olacakken bıle agrımamamıstı psıkolojıktır bunyen ve hormonların kafayı yemıstır dıyorumm pek umutlanmıyorum ama sabah kalakınca ılk ısım hemen goguslerıme bakıyorum acı varmı acıııı:) kafayı yedım vallla bızım ıcın onemlı olan hamıle kalamak degıl onu saglıkı bı sekılde surdurmek rabbım ısteyen herkese nasıp etsın bakalım sonuc ne olacakkkk rabbım hayırlı ve saglıkı bebekler nasıp etsınnn herkeseeeeeeeee
MTHFR C677T ve MTHFR A1298C genlerinde heterezigot mutasyon saptanmıştır
HPA-1 a/b geninde homozigot mutasyon saptanmıştır
PAI-1 4G/5G genotipi ve ACE Ins/Del genotipi saptanmıştır.
APO E alleli 3/3 bulunmuştur.
selam kızlar ben topiğin eski müdavimlerindenim..
yukarıdaki sonuç bana ait ve şimdi hamileyim..
claxen 0.4 kullanmaya başladım. 4+6 yım sanırım.
ama dehşet derecede kahverengi akıntım var progestan kullanıyorum..
aranızda akıntısı olan başka kimse varmı?
canlarım benim hepinizin kandili kutluolsun.bu gece bol bol dua edelim birbirimize.inşallah bu gece yapacağımız dualar en kısa zamanda kabul olur.sevgilerle
Arkadaşlar regaip kandiliniz mübarek olsun Allah isteyen herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin.
canım arkadaşlarım merhaba hepinizi kandili mübarek olsun inşallah herkesin dileği en kısa sürede gerçekleşir bugün hepimiz için ayrı ayrı dua edeceğim bebeği olanlar inşallah sağlıklı bir şekilde büyütürler hamile arkadaşlarım sağlıklı bir şekilde hamileliğini tamamlar allah hayırlı doğumlar nasip eder inşallah hamileliği düşünen arkadaşlarımda inşallah en kısa sürede mutlu sonuca ulaşır hayırlısıyla bebeklerini kucağına alırlar bütün çekilen sıkıntılarda unutulur gider inşallah allah kimsenin kucağınıda boş bırakmasın
kandilimiz mübarek olsun kızlar bebişlere uzun ömür hamilelere hayırlı hamilelik ve doğum ve benim gibi hamileliği bekleyenlere hayırlı gebelikler ve doğumlar nasip etsin rabbim
allahım kimseyi darda zorda bırakmasın kimsenin kucağını boş evinin neşesiz bırakmasın
allahım zenginlere merhamet versinki fakirlere yardım etsinler hastalara şifa versin rabbim
dert veripte derman aratmasın rabbim dularımızı kabul etsin inş allah bizi sevdiklerimizden ayırmasın inş
AMİN.......
fundacım nasılsın canım
Merhaba canım.
Benim de akıntım oldu, hatta Cuma günü gideceğim doktora bu nedenle dün akşam gittim apar topar.
Ama allah şükür doktorum endişelenecek bişe yok, olabilir dedi. Bana progestan verdi.
Ultrasonla baktı, keseyi gördü, bir kanama eşiği falan görünmüyor, için rahat olsun dedi.
Bu nedenle takılmıyorum artık, stres yaptıkça daha kötü oluyor çünkü.
Birde doktorum (ki ben de bugün 5. haftayı tamamladım) bu zamanlarda bazı kadınlarda olabilir böyle şeyler, halk arasında üstüne görme derler dedi.
Sende üzülme güzelim, bir de açıkçası benim bi tanıdığım var, hamileyken akıntı değil direk adet görür gibi kanaması olmuştu, ve sağlıkla 7. ayını tamamladı şimdi.
En önemli şey rahat olmak, rahat olmaya çalışmalıyız elimizden geldiğince..
Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?