Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kandilimiz mübarek olsun kızlar bebişlere uzun ömür hamilelere hayırlı hamilelik ve doğum ve benim gibi hamileliği bekleyenlere hayırlı gebelikler ve doğumlar nasip etsin rabbim
allahım kimseyi darda zorda bırakmasın kimsenin kucağını boş evinin neşesiz bırakmasın
allahım zenginlere merhamet versinki fakirlere yardım etsinler hastalara şifa versin rabbim
dert veripte derman aratmasın rabbim dularımızı kabul etsin inş allah bizi sevdiklerimizden ayırmasın inş

AMıN.......

Arkadaşlar bu arada içimden bir ses kahvelokumun bu ay hamile kaldığını söylüyor...İnşaallah böyledir...

melek76, yazını görünce hamilelik testinde çift çizgiyi görmüş kadar sevindim.. tşk ederim.. inş. öyledir.. ya düşüncesi bile ne kadar güzel... sevgiyle öpüyorum seni... a.s.

06EE, Meryemmeryem, umutsevgim, melek76, eserizmir ve burdaki bütün arkadaşlar, desteğiniz, güzel temennileriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. sıcaklığınızı hissettim...beni çok mutlu ettiniz... Allah'ım dualarımızı kabul etsin...hepimizin yünüzü güldürsün..
pozitif enerjiyle doldum valla... hepinize çok teşekkür ederim...

sagol canım yani bu testleri kadın dogumcuda yapabiliyor üniversite hastanesinde sagol ilgin için

canım benimde adetten 1hafta ongün önce göüslerim çok agrılı oluyordu bende geçen hafta oldumya histeroskopi artık benim göüslerimde agrı olmayacakmı ama benimki tanı amaçlıydı sen operasyonmu geçirdinde artık agrı olmayacak

Merhaba kızlar, nasılsınız?

Melek 76, meryem, nisanurhak çok teşekkürler arkadaşlar.
ınşallah hepimiz hamile kalır ve en önemlisi problemsiz sürdürür ve tamamlarız hamileliği.

Nisanurhakcım ben de iğneleri günde bir defa yapıyorım, doktorum dakika dakika takip etmene gerek yok ama aynı saat içinde yapsan daha iyi olur dedi, akşam sekiz sekiz buçuk gibi yapıyorum ben de.

Bu arada kahvelokumcum madem arkadaşların içine doğuyor, demekki var bişey:)) Allahım inşallah en kısa zamanda senin ve tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün.

Meryemcim çok geçmiş olsun canım ağrıların için, bu konuda bi bilgim yok maalesef, ama dilerim bir an önce normale dönersin, ağrın sızın kalmaz canımcım.

Umutsevgim inşallah hamilesindir, benim de tek belirtim biraz göğüs şişkinliği ile uyuklamak olmuştu:)

Merhaba canım.
Benim de akıntım oldu, hatta Cuma günü gideceğim doktora bu nedenle dün akşam gittim apar topar.
Ama allah şükür doktorum endişelenecek bişe yok, olabilir dedi. Bana progestan verdi.
Ultrasonla baktı, keseyi gördü, bir kanama eşiği falan görünmüyor, için rahat olsun dedi.
Bu nedenle takılmıyorum artık, stres yaptıkça daha kötü oluyor çünkü.
Birde doktorum (ki ben de bugün 5. haftayı tamamladım) bu zamanlarda bazı kadınlarda olabilir böyle şeyler, halk arasında üstüne görme derler dedi.
Sende üzülme güzelim, bir de açıkçası benim bi tanıdığım var, hamileyken akıntı değil direk adet görür gibi kanaması olmuştu, ve sağlıkla 7. ayını tamamladı şimdi.
En önemli şey rahat olmak, rahat olmaya çalışmalıyız elimizden geldiğince..
Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah:)

ARKADAŞLAR HEPİNİZİN KANDİLİ MÜBAREK OLSUN
bol bol dua edelim namaz kılalım
bu mübarek günde ALLAH hepimizin dualarını kabul eder işşallah hepimizen kısa zamanda bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız

dinamis işşallah 10 gün sonrada kalp atışlarını duyarsın işşallah rahat ol herşeyin hayırlısını iste yüce rabbimden hep olumlu düşün hiç kötüşeyler getirme aklına canım

bkale hamileliğinin iyi gittiğine sevindim darısı bizlerin başına işşallah amaher ay 2 kiloolıyormuşsun bu çok değilmi canım doktorunla konuşmayı ihmal etme canım allah kucağına almayı nasip etsin işşallah

ebrar-53 hiç canını sıkma canım homozigot olupta sağlıklı doğum yapan birsürü arkadaşımız var sen hiç üzülme hep pozitif düşün doktorların her dediğinede inanma onlar varsayımlarla yola çıkıyorlar her homozigot olanlar aynı şeyleri yaşamıyorlar canım hiç üzülme

canım arkadaşlarım merhaba hepinizi kandili mübarek olsun inşallah herkesin dileği en kısa sürede gerçekleşir bugün hepimiz için ayrı ayrı dua edeceğim bebeği olanlar inşallah sağlıklı bir şekilde büyütürler hamile arkadaşlarım sağlıklı bir şekilde hamileliğini tamamlar allah hayırlı doğumlar nasip eder inşallah hamileliği düşünen arkadaşlarımda inşallah en kısa sürede mutlu sonuca ulaşır hayırlısıyla bebeklerini kucağına alırlar bütün çekilen sıkıntılarda unutulur gider inşallah allah kimsenin kucağınıda boş bırakmasın

canlarım benim hepinizin kandili kutluolsun.bu gece bol bol dua edelim birbirimize.inşallah bu gece yapacağımız dualar en kısa zamanda kabul olur.sevgilerle

canlarım benim hepinizin kandili kutluolsun.bu gece bol bol dua edelim birbirimize.inşallah bu gece yapacağımız dualar en kısa zamanda kabul olur.sevgilerle

Arkadaşlar regaip kandiliniz mübarek olsun Allah isteyen herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin.

Allah ettiğimiz duaları geri çevirmeyecek kızlar...Akşam namaz kılıp bool bool dua edeceğim hepimiz için...

fundacım nasılsın canım

iyiyim nazlıcım sen nasılsın maşallah 33.haftayıda bitirdin bir ay kaldı doğuma maşallah canım inşallah hayırlısıyla doğumun gerçekleşir ve küçük prensininde mutlu sağlıklı uzun ömürlü bir hayat sürer annesi ve babasıyla birlikte inşallah hazırlıklarını bitirdinmi canım

teşekkür ederim Dinamiss..
benim kahverengi akıntım hala devam ediyor..
keseyi daha göremedik biz..
senin de akıntın keseyi görmeden öncemi başlamştı?
şimdi biraz azaldı gibi.. ama yine belli olmaz artabilir tabi ..
inşallah keseyi de görürüm kalp atışlarını da duyarız..
bu mübarek günde Allah yüzümüzü güldürsün inşallahh.

Evet canım keseyi görmemiştim akıntı başladığında.
Ama geldi ve kesildi benim kahverengi gibi olan akıntı, tam kahverengi de değildi de aslında koyu renkti.
Keseyi de dün akıntı için gidince gördük. Sen de bugünlerde tekrar gidersen görürsün keseyi muhtemelen canım.
ınşallah sağlıkla tamamlarız bu süreci.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…