o testi nerde yaptırdın acaba devlet mi özel mi ben marmarise yeni geldim burda bildiğim iyi doktor yok nasıl yaptırabilirim ben o testi yaptırmadım doktor kafasına göre verdi diyebilirim umarım bu da fazla gelmezDozun yeterli gelip gelmediği ile ilgili anti faktör testini de istemişti tek iğne vur diyen doktorum. Onu da yaptırdım. Ilk öğrendiğimde hamileliğimi tek iğne vuruyordum test sonucumda yeterli geldi ama alt Sınıra yakındı. Ben de ikinci bebeği de aynı dozla kaybettiğim için diğer doktorumu dinleyip ikiye çıkardım.
Hayır canım geç kalmamışın. Ben adetim bittikten sonra bir gün iğne bir gün aspirin aldım. Hamile olduğumu senin gibi adet tarihinden 4gün önce öğrendim hergün iğneye çevirdim. Anti faktör testinin sonucundan sonrada ikiye çevirdim. O da sanırım 6. Haftadayken falandı..Şuan içim rahatladı bir tek ben günde iki kere kullanıyorum sanıyodum ben sabah alsam kullanıyorum dha dün öğrendim zaten adetime 4 gün var geç kalmadım iğneye umarım zaten herkes günü geçtikten sonra vurulmaya baslıyor
Özelde yaptırdım canım. Ankara'ya gidecek kan dediler hatta..O
o testi nerde yaptırdın acaba devlet mi özel mi ben marmarise yeni geldim burda bildiğim iyi doktor yok nasıl yaptırabilirim ben o testi yaptırmadım doktor kafasına göre verdi diyebilirim umarım bu da fazla gelmez
En güzelini yapmıssın ne kdr tuttu bende yaptırıcam buradaki doktorlar o kdr ilgisiz ki ellerinde oyuncak oldukÖzelde yaptırdım canım. Ankara'ya gidecek kan dediler hatta..
bide 5gün önceye göre beta hcg 44 iyi mi sende benm gibi öğrenmişsin senin kaçtıÖzelde yaptırdım canım. Ankara'ya gidecek kan dediler hatta..
Özelde yaptırdım canım. Ankara'ya gidecek kan dediler hatta..
Canım hiç korkma kısmet varsa gelir yemenden demişler önce bi hamile oldugunu öğren gerisi gelecek inş... Bnm adetim cok düzenli yumurtlama Günlerimde öyle o yüzden adetime 5 gün kala kanda hep cıkarmerhaba canım. benim de iki kaybım var ve şu anda coraspin, folbiol ve deltacortril kullanıyorum. hamile kalınca iğneye başlayabiliriz dedi doktorum. geç kalırsak iğneye diye korkuyorum.
Canım hiç korkma kısmet varsa gelir yemenden demişler önce bi hamile oldugunu öğren gerisi gelecek inş... Bnm adetim cok düzenli yumurtlama Günlerimde öyle o yüzden adetime 5 gün kala kanda hep cıkar
Umarım canım ovulasyon testi öneriyorum sana günlerin hiç Kaçmaz 2 güne bir sabah 6 7 gibiinşallah canım teşekkür ederim. benimde adetlerim düzenlidir ilk iki gebelikte tek denemede hamile kalmıştım. bu sefer ilk denemede tutturamadık günü kaçırdık heralde :) umudum bu ayda
Umarım canım ovulasyon testi öneriyorum sana günlerin hiç Kaçmaz 2 güne bir sabah 6 7 gibi
En güz
En güzelini yapmıssın ne kdr tuttu bende yaptırıcam buradaki doktorlar o kdr ilgisiz ki ellerinde oyuncak olduk
B
bide 5gün önceye göre beta hcg 44 iyi mi sende benm gibi öğrenmişsin senin kaçtı
merhaba canım. benim de iki kaybım var ve şu anda coraspin, folbiol ve deltacortril kullanıyorum. hamile kalınca iğneye başlayabiliriz dedi doktorum. geç kalırsak iğneye diye korkuyorum.
Canım 150ye yaptırmıştım testi. Aslında doktorlar ilgisinden çok bu konuda bazıları bilgisiz. Çünkü yaşadığımız durumun tedavisi için inan doktorlar bile ikiye bölünmüş durumda. Bazıları gerek var diyor bazıları gerek yok Boşa vuruyosunuz diyor Bazısı tek diyor Bazısı çift.. Sen seni en çok rahatla,tan doktoru bulursun inş.
Ben öğrendiğimde 73 idi cnm.. Sonra arttı. Seninkinde iyidir herhalde tam bilmiyorum ama bebeğinin sana tutunması için dua et.. Inş seninkide artar
Canım dediğim gibi doktorların bu konuda bakış açıları uyguladıkları tedavileri farklı.. Doktoruna güven Sonrasını Allah'a bırak.. İnş en kısa zamanda kavuşursun meleğine..
Cok teşekkür ediyorum canım güzel bilgilerin için iletişimimiz hiç bitmesin konuşalım burada paylasalımCanım 150ye yaptırmıştım testi. Aslında doktorlar ilgisinden çok bu konuda bazıları bilgisiz. Çünkü yaşadığımız durumun tedavisi için inan doktorlar bile ikiye bölünmüş durumda. Bazıları gerek var diyor bazıları gerek yok Boşa vuruyosunuz diyor Bazısı tek diyor Bazısı çift.. Sen seni en çok rahatla,tan doktoru bulursun inş.
Ben öğrendiğimde 73 idi cnm.. Sonra arttı. Seninkinde iyidir herhalde tam bilmiyorum ama bebeğinin sana tutunması için dua et.. Inş seninkide artar
Canım dediğim gibi doktorların bu konuda bakış açıları uyguladıkları tedavileri farklı.. Doktoruna güven Sonrasını Allah'a bırak.. İnş en kısa zamanda kavuşursun meleğine..
Dozun yeterli gelip gelmediği ile ilgili anti faktör testini de istemişti tek iğne vur diyen doktorum. Onu da yaptırdım. Ilk öğrendiğimde hamileliğimi tek iğne vuruyordum test sonucumda yeterli geldi ama alt Sınıra yakındı. Ben de ikinci bebeği de aynı dozla kaybettiğim için diğer doktorumu dinleyip ikiye çıkardım.
Dozun yeterli gelip gelmediği ile ilgili anti faktör testini de istemişti tek iğne vur diyen doktorum. Onu da yaptırdım. Ilk öğrendiğimde hamileliğimi tek iğne vuruyordum test sonucumda yeterli geldi ama alt Sınıra yakındı. Ben de ikinci bebeği de aynı dozla kaybettiğim için diğer doktorumu dinleyip ikiye çıkardım.
canım aptt diye bir test varmıs bende bilmiyorım bende oksapar 6000 kullanıyorum 12 saatte bir yani 2 tane günde. Bu iğneleri ücretsiz almak için nerden rapor çıkarmalıyızArkadaşlar bende c677t homozigot var.benim gibi olup da clexane 0.4 iğnekullananlar günde kaç doz kullaniyorsunuz acaba? Bazıları 2 dozbazıları 1 doz igne oluyor.bu durum neyegöre belirleniyor.lutfen yardımcı olun
amin canım inşallah hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize. ben kortizonu çok kişide duymadım. sende görünce yazayım dedim. sabah yarım akşam yarım toplamda 5 mg alıyorum günde kortizonu. bağışıklığı bastırmak için verdiğini söyledi.
Sizin pihtilasma sebebiniz neydi? Neden gunde 2 igne kullandiginizi merak ettim. Bir de igne dozu ve sayisini hangi degerlere bakarak arttirip azaltiyor doktorlar? Benim mthfr c677t homozigot.gunde 1 defa clexane 0.4 kullaniyorum.cvp icin simdiden tesekkurler.[/QUOTE][QUOTEberry, post: 37908120, member: 35809"]Dozun yeterli gelip gelmediği ile ilgili anti faktör testini de istemişti tek iğne vur diyen doktorum. Onu da yaptırdım. Ilk öğrendiğimde hamileliğimi tek iğne vuruyordum test sonucumda yeterli geldi ama alt Sınıra yakındı. Ben de ikinci bebeği de aynı dozla kaybettiğim için diğer doktorumu dinleyip ikiye çıkardım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?