Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

O
o testi nerde yaptırdın acaba devlet mi özel mi ben marmarise yeni geldim burda bildiğim iyi doktor yok nasıl yaptırabilirim ben o testi yaptırmadım doktor kafasına göre verdi diyebilirim umarım bu da fazla gelmez

Hayır canım geç kalmamışın. Ben adetim bittikten sonra bir gün iğne bir gün aspirin aldım. Hamile olduğumu senin gibi adet tarihinden 4gün önce öğrendim hergün iğneye çevirdim. Anti faktör testinin sonucundan sonrada ikiye çevirdim. O da sanırım 6. Haftadayken falandı..

O

o testi nerde yaptırdın acaba devlet mi özel mi ben marmarise yeni geldim burda bildiğim iyi doktor yok nasıl yaptırabilirim ben o testi yaptırmadım doktor kafasına göre verdi diyebilirim umarım bu da fazla gelmez
Özelde yaptırdım canım. Ankara'ya gidecek kan dediler hatta..

Özelde yaptırdım canım. Ankara'ya gidecek kan dediler hatta..

merhaba canım. benim de iki kaybım var ve şu anda coraspin, folbiol ve deltacortril kullanıyorum. hamile kalınca iğneye başlayabiliriz dedi doktorum. geç kalırsak iğneye diye korkuyorum.

merhaba canım. benim de iki kaybım var ve şu anda coraspin, folbiol ve deltacortril kullanıyorum. hamile kalınca iğneye başlayabiliriz dedi doktorum. geç kalırsak iğneye diye korkuyorum.
Canım hiç korkma kısmet varsa gelir yemenden demişler önce bi hamile oldugunu öğren gerisi gelecek inş... Bnm adetim cok düzenli yumurtlama Günlerimde öyle o yüzden adetime 5 gün kala kanda hep cıkar

Canım hiç korkma kısmet varsa gelir yemenden demişler önce bi hamile oldugunu öğren gerisi gelecek inş... Bnm adetim cok düzenli yumurtlama Günlerimde öyle o yüzden adetime 5 gün kala kanda hep cıkar

inşallah canım teşekkür ederim. benimde adetlerim düzenlidir ilk iki gebelikte tek denemede hamile kalmıştım. bu sefer ilk denemede tutturamadık günü kaçırdık heralde :) umudum bu ayda

inşallah canım teşekkür ederim. benimde adetlerim düzenlidir ilk iki gebelikte tek denemede hamile kalmıştım. bu sefer ilk denemede tutturamadık günü kaçırdık heralde :) umudum bu ayda
Umarım canım ovulasyon testi öneriyorum sana günlerin hiç Kaçmaz 2 güne bir sabah 6 7 gibi

En güz

En güzelini yapmıssın ne kdr tuttu bende yaptırıcam buradaki doktorlar o kdr ilgisiz ki ellerinde oyuncak olduk

B

bide 5gün önceye göre beta hcg 44 iyi mi sende benm gibi öğrenmişsin senin kaçtı

Canım 150ye yaptırmıştım testi. Aslında doktorlar ilgisinden çok bu konuda bazıları bilgisiz. Çünkü yaşadığımız durumun tedavisi için inan doktorlar bile ikiye bölünmüş durumda. Bazıları gerek var diyor bazıları gerek yok Boşa vuruyosunuz diyor Bazısı tek diyor Bazısı çift.. Sen seni en çok rahatla,tan doktoru bulursun inş.

Ben öğrendiğimde 73 idi cnm.. Sonra arttı. Seninkinde iyidir herhalde tam bilmiyorum ama bebeğinin sana tutunması için dua et.. Inş seninkide artar

Canım dediğim gibi doktorların bu konuda bakış açıları uyguladıkları tedavileri farklı.. Doktoruna güven Sonrasını Allah'a bırak.. İnş en kısa zamanda kavuşursun meleğine..

amin canım inşallah hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize. ben kortizonu çok kişide duymadım. sende görünce yazayım dedim. sabah yarım akşam yarım toplamda 5 mg alıyorum günde kortizonu. bağışıklığı bastırmak için verdiğini söyledi.

Cok teşekkür ediyorum canım güzel bilgilerin için iletişimimiz hiç bitmesin konuşalım burada paylasalım

TE="Aynaaaa1, post: 37906524, member: 639358"]Canım b

Hayir boyle bisey yok ben 2 kere parayla aldim 3.sunde kalp atislarini duyunca doktor kendi rapor yazdi 1 kurus bile odemedik.ozel bi hastane doktoru yazdi raporu.artik istediginiz saglik ocagina yazdirabilirsiniz bittikce dedi.[/QUOTE]
canım bende aynı dertten muzdaribim... Kadın doğumun yazması gerek raporu ama yazmıyolar yazacakları bi rapor...bende marmariste yasıyorum buraya yeni geldim ne iyi bi doktor var nede paraya Kıymak istesem bi profesör... Sen hangi iğneyi kullanıyosn ben oksapar 6000 günde iki tane dün öğrendim hamile oldugumu 4.gebelik beta hcg dün yani adetten 5 gün önce 44[/QUOTE]
Oncelikle hayirli olsun gebeliginiz.ben de sizin gibi 4.haftamda ogrendim gebe oldugumu adetim gecince hemen doktora gittik.ayni gun coraspirin ve hibor 3500 e baslatti.10 gun hibor kullandim

[QUOTEberry, post: 37908120, member: 35809"]Dozun yeterli gelip gelmediği ile ilgili anti faktör testini de istemişti tek iğne vur diyen doktorum. Onu da yaptırdım. Ilk öğrendiğimde hamileliğimi tek iğne vuruyordum test sonucumda yeterli geldi ama alt Sınıra yakındı. Ben de ikinci bebeği de aynı dozla kaybettiğim için diğer doktorumu dinleyip ikiye çıkardım.[/QUOTE]
Sizin pihtilasma sebebiniz neydi? Neden gunde 2 igne kullandiginizi merak ettim. Bir de igne dozu ve sayisini hangi degerlere bakarak arttirip azaltiyor doktorlar? Benim mthfr c677t homozigot.gunde 1 defa clexane 0.4 kullaniyorum.cvp icin simdiden tesekkurler.

Arkadaşlar bende c677t homozigot var.benim gibi olup da clexane 0.4 iğnekullananlar günde kaç doz kullaniyorsunuz acaba? Bazıları 2 dozbazıları 1 doz igne oluyor.bu durum neyegöre belirleniyor.lutfen yardımcı olun

Canım
Arkadaşlar bende c677t homozigot var.benim gibi olup da clexane 0.4 iğnekullananlar günde kaç doz kullaniyorsunuz acaba? Bazıları 2 dozbazıları 1 doz igne oluyor.bu durum neyegöre belirleniyor.lutfen yardımcı olun
canım aptt diye bir test varmıs bende bilmiyorım bende oksapar 6000 kullanıyorum 12 saatte bir yani 2 tane günde. Bu iğneleri ücretsiz almak için nerden rapor çıkarmalıyız bende onun peşindeyim pahalı çünkü cogu kişi ücretsiz alıyo 200 kutuya kdr bi anda alabiliyo

Ben sabah akşam 5mg kullanıyorum canım. Hamileliğimi öğrenir öğrenmez başlattı doktorum adetime daha 4gün vardı. Sen daha önceden başlamışsın sanırım. Beni en çok tedirgin eden ilaç buydu aslında yok tüylenme yok kilo ödem vs Sıkıntılar oluyor diye ama çok şükür en az hasarla atlattım diyebilirim. Şuan Bırakma aşamasındayım birden bırakılıyormuş 3 günde bir dozu azaltarak haftaya bırakıcam inş.
Tekrarlayan düşüğün açıklanamayan sebeplerinden biri vücudun Bağışıklık sisteminin bebeği vücuda yabancı bir madde olarak görmesi ve onu vücuttan atması imiş. Kortizonla da vücudumuzun Bağışıklık sistemini bastırıyorlar Dediğin gibi.. En azından benim doktorumun bana açıkladığı Şekli bu..

Sizin pihtilasma sebebiniz neydi? Neden gunde 2 igne kullandiginizi merak ettim. Bir de igne dozu ve sayisini hangi degerlere bakarak arttirip azaltiyor doktorlar? Benim mthfr c677t homozigot.gunde 1 defa clexane 0.4 kullaniyorum.cvp icin simdiden tesekkurler.[/QUOTE]
Iki gende Heterozigot yani taşıyıcıyım. Biri MTHFR c677 diğeri MTHFR 1298. İğne dozunu ilk önce kiloya göre karar veriyor doktorlar. Ben 56 kiloyla başlamıştım ikinci hamileliğime ve 0,6 ile başladık. Daha sonra dozun yeterli gelip gelmediği ile ilgili anti faktör testi var ona göre de azaltıp artırabiliyorlar.
Ben iki iğne kullanıyorum çünkü ikinci hamileliğim iğneye rağmen düşükle sonuçlandı. Bu hamileliğime de tek dozla başladım anti faktör test yaptırdım sonucum yeterli geldi ancak alt Sınıra çok yakındı. Öyle olunca sayıyı arttırdık.

Merhaba hanımlar sizi takibi ediyorum ve hep dua ediyorum Rabbim isteyen herkese tattirsin evlat sevgisini ben bişey sormak istiyorum ben hamileliğin boyunca iğne kullandım Dr rapor veremediği söyledi ve her 2 kutu iğneyle 30 lira fark ödedim bebişi min canı sağ olsun ama şimdi burda okuduğum kadariyla bir çoğunuz raporla alabiliyorsunuz ilaçlarınızı rica etsem istanbul avrupa yakasında rapor cikararabilenler bana bilgi verebilirmisiniz şimdiden çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…