Evet canım cogu kişi alıyo raporla bende alamıyorum alamadım bazı doktorlar veremeyiz diyip kestiriyo nasıl alabileceğimi bende Öğrenmek istiyorum hangi iğneyi kullanıyosun snMerhaba hanımlar sizi takibi ediyorum ve hep dua ediyorum Rabbim isteyen herkese tattirsin evlat sevgisini ben bişey sormak istiyorum ben hamileliğin boyunca iğne kullandım Dr rapor veremediği söyledi ve her 2 kutu iğneyle 30 lira fark ödedim bebişi min canı sağ olsun ama şimdi burda okuduğum kadariyla bir çoğunuz raporla alabiliyorsunuz ilaçlarınızı rica etsem istanbul avrupa yakasında rapor cikararabilenler bana bilgi verebilirmisiniz şimdiden çok teşekkür ederim
Rahatlaman iyi olmuş,psikoloji de cok önemli.corasprine başlattı..korkma dedi..gebe kaldığımda da iğnelere başlatacak..folbiolada devam...hayırlısı bakalım..konuşmasyla içimi rahatlattı en azından..
Evet bugun doktoruma sordum bana da ptt testi yaptilar.cevap icin tesekkur ederim. Ben Hatayda oturuyorum bana kalp atislarini duyunca size rapor yazacagim istediginiz zaman saglik ocagina bile yazdirip ucretsiz alCanım
canım aptt diye bir test varmıs bende bilmiyorım bende oksaatışla00 kullanıyorum 12 saatte bir yani 2 tane günde. Bu iğneleri ücretsiz almak için nerden rapor çıkarmalıyızbende onun peşindeyim pahalı çünkü cogu kişi ücretsiz alıyo 200 kutuya kdr bi anda alabiliyo
Ben de ozel hastanede ysptirdim ve ayni hastanede sonuca baktilar.sonuclar 1 saat sonra cikti ve bizden para almadilar tahliller icin.raporu da doktor kendi yazdi 5 dk sonra eczaneden ucretsiz ignelerimixi aldik . Ne kadar istiyosan o kadar yaziyim dedi doktor ben de sik sik kontrole gittigim icin cok yazmayin dedim o da 3 aylik yazmis uine deÖzelde yaptırdım canım. Ankara'ya gidecek kan dediler hatta..
kızlar , ben ne evli ne de çocuk bekleyen biriyim , ama bu genetik mutasyonla ilgili size bilgi vermek isterim, annemde homozigot olarak mtfhr var dolasıyla ben de taşıyıcıyım. tıp fakültesinde öğrenciyim ve bu durumu araştırdım. homosistein dediğimiz bir madde birikiyor genetik mutasyonu olan kişilerde, bu da hem bebeğe , hem de sizin vücudunuza oldukça zararlı bir madde, bu birikimi önlemek içinse size önerim çok miktarda yeşil yapraklı sebze yemek(folik asit zengini , folik asit arttıkça homosisteini azaltır ) ve et tüketimini kısıtlamak , sağlıklı günler.
b12 seviyenize baktırdınız mı acaba , homosisteini yüksek insanlarda genelde b12 ve b6 takviyesi de veriliyor , gerçi dediğiniz gibi vücudumuz çok kompleks bir yapı, belki de homosistein yüksekliğiniz başka bir sebepten kaynaklanıyor, geçmiş olsnTeşekkürler paylaşımın için.bir doktor adayı olarak bilirsin vücut öyle kompleks bi yapı ki,maalesef önerilerin bende pek işe yaramıyor.cok küçük yaşlardan beri vejetaryenim,sadece sebze yiyorum.folik asit değerlerim cok iyi,fakat homosistein seviyem dr umun hamilelik tehlikeli dediği düzeyde.1 Yıldır asprin kullanıyorum,protein c rezistansım kötü. Hamilelik için tahlillerimin iyi çıkmasını bekliyorum.
Önerilerinin okuyan diğer arkadaşlarda işe yaraması dileğiyle...
Tesekkürler
b12 seviyenize baktırdınız mı acaba , homosisteini yüksek insanlarda genelde b12 ve b6 takviyesi de veriliyor , gerçi dediğiniz gibi vücudumuz çok kompleks bir yapı, belki de homosistein yüksekliğiniz başka bir sebepten kaynaklanıyor, geçmiş olsn
Meraba arkadaslar 25 yasindayim 2 kere gebelik gecirdim.ilki 8 haftayi doldurdugumda kalp atislari durdu.ikincisinde doktorum test yapmadan coraspirin 100mg baslamisti.12 haftayi doldurdugumda cinsiyet ogrenmek icin gittim ve yine kalp atisi durmustu.test yaptirdim.faktor v heterezigot ve protrombin mutasyonumda heterezigot cikti.7 doktor gezdim sadece biri aciklama yapti.oda gebelik dusundugumde 3 ay oncesinden ferro sanol ve coraspirin basla gebe kalinca gel igne baslicaz dedi.diger doktorlar gebe kalmaya devam etmekten baska caren yok dedi.pskolojim artik hic bir seyi kaldirmiyo bana destek olursaniz cok sevinirim.benim durumumda olup gebe kalan biri varsa gorusmeyi cok isterim.
Doğrudur cnm hızlı çıkan bir test. Benimkinde Ankara ya yollanmasına rağmen ertesi gün sonucu gelmişti. Ben doktorun özel muayenehanesine gidiyorum testi de yanındaki özel laboratuvarda yaptırdım.Ben de ozel hastanede ysptirdim ve ayni hastanede sonuca baktilar.sonuclar 1 saat sonra cikti ve bizden para almadilar tahliller icin.raporu da doktor kendi yazdi 5 dk sonra eczaneden ucretsiz ignelerimixi aldik . Ne kadar istiyosan o kadar yaziyim dedi doktor ben de sik sik kontrole gittigim icin cok yazmayin dedim o da 3 aylik yazmis uine de
Ben sabah akşam 5mg kullanıyorum canım. Hamileliğimi öğrenir öğrenmez başlattı doktorum adetime daha 4gün vardı. Sen daha önceden başlamışsın sanırım. Beni en çok tedirgin eden ilaç buydu aslında yok tüylenme yok kilo ödem vs Sıkıntılar oluyor diye ama çok şükür en az hasarla atlattım diyebilirim. Şuan Bırakma aşamasındayım birden bırakılıyormuş 3 günde bir dozu azaltarak haftaya bırakıcam inş.
Tekrarlayan düşüğün açıklanamayan sebeplerinden biri vücudun Bağışıklık sisteminin bebeği vücuda yabancı bir madde olarak görmesi ve onu vücuttan atması imiş. Kortizonla da vücudumuzun Bağışıklık sistemini bastırıyorlar Dediğin gibi.. En azından benim doktorumun bana açıkladığı Şekli bu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?