canim ben de oksapar kullandim rarAynaaa post: 37921490 .!.:Evet canım cogu kişi alıyo raporla bende alamıyorum alamadım bazı doktorlar veremeyiz diyip kestiriyo nasıl alabileceğimi bende Öğrenmek istiyorum hangi iğneyi kullanıyosun sn
canim uzulme bebisini de uzme simdiye kadar herseyin yolunda gitmesine sukret bebisin su anda seninle ben bir igne kullaniyprdum bir bebe aspirini ve heegun yarim limon sulandirip iciyordum umarim sende hayirlisiyla bebisini kucagina alirsinKızlarne yapacağımı şaşırmış durumdayım. 4.gebeliğim ve artık kaybetmek istemiyorum oksapar 6000 günde 2 kere sabah aksam vuruyorum ama bugun baska bi doktor bu sana fazla dgl mi 1tane kullan dedi. Ne yapmam lazım hangisini dinleyeceğim artık kafam iyice karışmış durumda
Kızlarne yapacağımı şaşırmış durumdayım. 4.gebeliğim ve artık kaybetmek istemiyorum oksapar 6000 günde 2 kere sabah aksam vuruyorum ama bugun baska bi doktor bu sana fazla dgl mi 1tane kullan dedi. Ne yapmam lazım hangisini dinleyeceğim artık kafam iyice karışmış durumda
Kızlarne yapacağımı şaşırmış durumdayım. 4.gebeliğim ve artık kaybetmek istemiyorum oksapar 6000 günde 2 kere sabah aksam vuruyorum ama bugun baska bi doktor bu sana fazla dgl mi 1tane kullan dedi. Ne yapmam lazım hangisini dinleyeceğim artık kafam iyice karışmış durumda
canım farklı telefondan girmiştim cevap yazamadım bende aynı senin gibiyim 6000lik sabah akşam kullanıyorum ve benimde 4. gebeliğim :) prof ayarlamıştı benim dozu diger gittiğim dr sezeryande olsa normalde olsa kanamanı durduramam diyor ama düşürmek gerekirse yine dozu ayarlayan prof a gidecem ben risk alamam dedi kim 6000 lik kullan dediyse sende ona bi danış neye göre verdi kilona göre normal mi belki fazla değildir Rabbim inş saglıkla bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip etsin bide fazla dr değiştirme hepsi farklı şeyler söylüyor kafan karışıyor inş bişey olmadan gelir hayatımıza bebişlerimiz :)Kızlarne yapacağımı şaşırmış durumdayım. 4.gebeliğim ve artık kaybetmek istemiyorum oksapar 6000 günde 2 kere sabah aksam vuruyorum ama bugun baska bi doktor bu sana fazla dgl mi 1tane kullan dedi. Ne yapmam lazım hangisini dinleyeceğim artık kafam iyice karışmış durumda
Çook teşekkür ederim Allah herkesin gönlüne göreversin inşallahCanım cok geçmiş olsun tıp fakültesi hastanesinde tıbbı genetik bölümü var sabah erkenden randevu almadan git orada bütün testlerini yaparlar 2 ay içinde sonucunu alırsın ama eşinle gideceksin tek değil çünkü kromozom analizi yapacaklar ilk etapta dha sonra sonucu almaya gittiğin zaman kan phtıladması testini
Tabiki.. İğneyi vuracağın bölümün üzerinde buzu veya buzlu bir nesneyi bir kaç dakika boyunca bekletiyorsun. sonra o kısma iğneyi yapıyorsun. iğneden sonra tekrar yapıyorsun buzlu presi. isterseniz bir deneyin.ben de hibor kullanıyorum cnm buzlu press nasıl oluyo anlatır mısın?
Kadın doğum doktoru sürekli kullanacağı bir ilaç deyip rapor yazıyor. sonra yazdırabıliyorsun. Ben dün aile hekimime yazdırdım. ama benim aile hekimim uzman. bazıları pratisyen oluyormuş. pratisyen doktorlar sanırım bu tarz ilaçları yazamıyor. yani sıradan nezle grip ilaçları dışında herhangi birhastalığa ait olan ilaçları yazamıyor. yani aile hekiminin de uzman olması gerekiyor. istediğin kadar yazıyorlar. tek kuruş vermiyosun.Canım
canım aptt diye bir test varmıs bende bilmiyorım bende oksapar 6000 kullanıyorum 12 saatte bir yani 2 tane günde. Bu iğneleri ücretsiz almak için nerden rapor çıkarmalıyızbende onun peşindeyim pahalı çünkü cogu kişi ücretsiz alıyo 200 kutuya kdr bi anda alabiliyo
çok teşekkür ederim.İğne ilk girdiğinde değilde enjekte ederken gerçekten çok yakıyor ve sonrasında 5-10 dk..inşallah bunun faydası olurTabiki.. İğneyi vuracağın bölümün üzerinde buzu veya buzlu bir nesneyi bir kaç dakika boyunca bekletiyorsun. sonra o kısma iğneyi yapıyorsun. iğneden sonra tekrar yapıyorsun buzlu presi. isterseniz bir deneyin.
Canım nerde yaptırdın o testi devlet hastanesi mi özel mi yardımcı olursn cok sevineceğimEvet bugun doktoruma sordum bana da ptt testi yaptilar.cevap icin tesekkur ederim. Ben Hatayda oturuyorum bana kalp atislarini duyunca size rapor yazacagim istediginiz zaman saglik ocagina bile yazdirip ucretsiz al
Canım sen aptt testi yaptırmısmıydınçok teşekkür ederim.İğne ilk girdiğinde değilde enjekte ederken gerçekten çok yakıyor ve sonrasında 5-10 dk..inşallah bunun faydası olur
pıhtılaşma testi yaptrıdım canım üni. araştırma hastanesinde yaptırdım.5 kuruş da ödemedim öncesinde 1 kimyasal 1 dış gebeliğim vardı.dr a da ısrar ettim tabi biraz öyle yaptırdıkCanım sen aptt testi yaptırmısmıydın
Canım nerde yaptırdın o testi devlet hastanesi mi özel mi yardımcı olursn cok sevineceğim
Ozel hastanede yaptirdimCanım nerde yaptırdın o testi devlet hastanesi mi özel mi yardımcı olursn cok sevineceğim
merhaba herkese
benim 9 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu ve ilaçla doktor düşürttü kürtaj olmadım ve kan pıhtılaşması testi için uğraşıyorum bir türlü yaptıramadım bir de denizli tıp fakültesi hastanesinde denicem şansımı 2 sorum var 1.hangi bölüme gitmem gerek kadın doğum mu yoksa başka bir bölüm mü çünkü hematolojide de yazıldığını duydum
2. denizli tıpta bilgisine güvendiğiniz bir doktor ismi var mı hem de testi kolay yazan
teşekkürler şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?