Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar bişey soracam lupus antikoagülan taraması bende yüksek çıkmış..doktorum bunla alakalı bişey demedi..şimdi takrar bakarken gördüm koyu olarak yazıldığını..bilgisi olan varmı...refarasn aralığı 31-44 benimki 52,10 çıkmış

Kızlar ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. 4.gebeliğim ve artık kaybetmek istemiyorum oksapar 6000 günde 2 kere sabah aksam vuruyorum ama bugun baska bi doktor bu sana fazla dgl mi 1tane kullan dedi. Ne yapmam lazım hangisini dinleyeceğim artık kafam iyice karışmış durumda

Aynaaa post: 37921490 .!.:
Evet canım cogu kişi alıyo raporla bende alamıyorum alamadım bazı doktorlar veremeyiz diyip kestiriyo nasıl alabileceğimi bende Öğrenmek istiyorum hangi iğneyi kullanıyosun sn
canim ben de oksapar kullandim rar

canim uzulme bebisini de uzme simdiye kadar herseyin yolunda gitmesine sukret bebisin su anda seninle ben bir igne kullaniyprdum bir bebe aspirini ve heegun yarim limon sulandirip iciyordum umarim sende hayirlisiyla bebisini kucagina alirsin

2 iğnenin fazla oldugunu söyleyen dr a doz fazlasının ne gibi zararları oldugunu sormuşmuydun? Eger bebek ve senin için Zararlı değilse ben yerinde olsam iki iğne kullanır,gebeliğimi riske atmazdım.
Psikolojini bozma insallah,Allah Bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

canım farklı telefondan girmiştim cevap yazamadım bende aynı senin gibiyim 6000lik sabah akşam kullanıyorum ve benimde 4. gebeliğim :) prof ayarlamıştı benim dozu diger gittiğim dr sezeryande olsa normalde olsa kanamanı durduramam diyor ama düşürmek gerekirse yine dozu ayarlayan prof a gidecem ben risk alamam dedi kim 6000 lik kullan dediyse sende ona bi danış neye göre verdi kilona göre normal mi belki fazla değildir Rabbim inş saglıkla bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip etsin bide fazla dr değiştirme hepsi farklı şeyler söylüyor kafan karışıyor inş bişey olmadan gelir hayatımıza bebişlerimiz :)

Canım 52 kiloyum. Senn sonuçların neydi ben bi sayfa önceye yazdım pıhtılaşma sonucumu. Korkuttu beni doktor fazla gelir diye normalde İzmir'deki doktorum verdi 2 taneyi şimdi marmarise taşındım artık sevinemiyorum bile gamile olduğuma

Baksana sana bile normalde olsa sezeryanda olsa durduramam demiş by doktorlar beni öldürecek birgün

Çook teşekkür ederim Allah herkesin gönlüne göreversin inşallah

ben de hibor kullanıyorum cnm buzlu press nasıl oluyo anlatır mısın?
Tabiki.. İğneyi vuracağın bölümün üzerinde buzu veya buzlu bir nesneyi bir kaç dakika boyunca bekletiyorsun. sonra o kısma iğneyi yapıyorsun. iğneden sonra tekrar yapıyorsun buzlu presi. isterseniz bir deneyin.

Kadın doğum doktoru sürekli kullanacağı bir ilaç deyip rapor yazıyor. sonra yazdırabıliyorsun. Ben dün aile hekimime yazdırdım. ama benim aile hekimim uzman. bazıları pratisyen oluyormuş. pratisyen doktorlar sanırım bu tarz ilaçları yazamıyor. yani sıradan nezle grip ilaçları dışında herhangi birhastalığa ait olan ilaçları yazamıyor. yani aile hekiminin de uzman olması gerekiyor. istediğin kadar yazıyorlar. tek kuruş vermiyosun.

çok teşekkür ederim.İğne ilk girdiğinde değilde enjekte ederken gerçekten çok yakıyor ve sonrasında 5-10 dk..inşallah bunun faydası olur

Evet bugun doktoruma sordum bana da ptt testi yaptilar.cevap icin tesekkur ederim. Ben Hatayda oturuyorum bana kalp atislarini duyunca size rapor yazacagim istediginiz zaman saglik ocagina bile yazdirip ucretsiz al
Canım nerde yaptırdın o testi devlet hastanesi mi özel mi yardımcı olursn cok sevineceğim

tıbbı genetik bölümüne gideceksin düşüklerinden bahset onlar seni yönlendirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…