kızlar bişey soracam lupus antikoagülan taraması bende yüksek çıkmış..doktorum bunla alakalı bişey demedi..şimdi takrar bakarken gördüm koyu olarak yazıldığını..bilgisi olan varmı...refarasn aralığı 31-44 benimki 52,10 çıkmış
Merhaba canım ben de lupus antikoagulan a baktırmıştım.referans değerler 0.9-1.2 idi.beni değerim 1.47 çıktı biraz yüksek çıktı yani.sonra içime sinmedi ve romatoloji uzmanına gittim Çapa Tıp Fakültesi'ne..benden 2 test istedi onların sonuçları normal çıkarsa sorun yoktur dedi.onlar da normal çıktı.testlerin isimleri: BETA2GLIPO PROTEIN IgM ve BETA 2 GLOPROTEİN IgG canım..doktorumdan da çok memnun
Meehaba hangi sehirdesiniz siz
canım protrombin g20210a= heterezigotSelam arkadaşlar,
Hamileliğinde hem corasprin hem de iğne kullananlar bana hangi genlerinizde homozigot veya hetarozigot çıktı yazabilir misiniz?Bana doktor sadece 0.4 lük iğne yazdı ve günde 1 kere vuruyorum.Corasprin vermedi.Bir sonraki kontrolümde doktoruma soracağım ama sizin durumunuzu da merak ettim.Lütfen okuyanlar yazabilir mi?bana yardımcı olursanız çok sevinirim..Allah hepimize evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin.
Cnm Merhaba bu aptt testi nasıl yapılıyor ve ne kadar sürede sonuç çıkıyor bn Şanlı urfadan adanaya geldim 22 kasımda trombofili ve genetik icin kan verdim bir ay sonra sonuçlar çıkacak sonra doz için aptt testini yaptirsam ne zaman sonuç cikar eşimi şimdiden cok özledimEvet bugun doktoruma sordum bana da ptt testi yaptilar.cevap icin tesekkur ederim. Ben Hatayda oturuyorum bana kalp atislarini duyunca size rapor yazacagim istediginiz zaman saglik ocagina bile yazdirip ucretsiz al
Canı protrombin
canım protrombin g20210a= heterezigot
Fibrinojen-455 G-A= heterezigot
Mthfr A1298C= homozigot
Oksapar 0,6 sabah aksam kullanıyorum canım ama bende Tedirginim cok diye. Senin neydi sonucun
Selam arkadaşlar,
Hamileliğinde hem corasprin hem de iğne kullananlar bana hangi genlerinizde homozigot veya hetarozigot çıktı yazabilir misiniz?Bana doktor sadece 0.4 lük iğne yazdı ve günde 1 kere vuruyorum.Corasprin vermedi.Bir sonraki kontrolümde doktoruma soracağım ama sizin durumunuzu da merak ettim.Lütfen okuyanlar yazabilir mi?bana yardımcı olursanız çok sevinirim..Allah hepimize evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin.
benim doktorum özel hastanede çalışıyor.her hafta kontrole gidiyorum.burda duydum ben de aptt, ink gibi testleri.doktoruma sordum.ben de bu testleri yaptırmak istiyorum dedim.tamam içniz rahat olsun yapalım dedi.1 saat içinde sonuçlar çıktı.telefonla öğrendik.bu arada hiç ücret almadılar.ayrıca hemogram tahlili de yaptırmıştım.3 tahlil yani.Cnm Merhaba bu aptt testi nasıl yapılıyor ve ne kadar sürede sonuç çıkıyor bn Şanlı urfadan adanaya geldim 22 kasımda trombofili ve genetik icin kan verdim bir ay sonra sonuçlar çıkacak sonra doz için aptt testini yaptirsam ne zaman sonuç cikar eşimi şimdiden cok özledimondan daha ne kadar ayrı kalmam gerekiyo....
aptt ink gibi testleri gebe kaldıktan sonra da yaptırabilirsiniz.yani evinize dönebilirsiniz.trombofili ve genetik test sonuçlarınızı ya da aptt sonuçlarınızı telefonla da öğrenebilirsiniz.ya da e-mail adresinizi verin postalasınlar.Cnm Merhaba bu aptt testi nasıl yapılıyor ve ne kadar sürede sonuç çıkıyor bn Şanlı urfadan adanaya geldim 22 kasımda trombofili ve genetik icin kan verdim bir ay sonra sonuçlar çıkacak sonra doz için aptt testini yaptirsam ne zaman sonuç cikar eşimi şimdiden cok özledimondan daha ne kadar ayrı kalmam gerekiyo....
Canım devlet hastanesinde mi yaptırdın özelde mi ücretsiz yazmışsın herkes ücretli diyo bende günde 2 kere kullanıyorum bu yüzden Tedirginim bu testi yapmadan verdi doktorum baya yüksek dozuaptt ink gibi testleri gebe kaldıktan sonra da yaptırabilirsiniz.yani evinize dönebilirsiniz.trombofili ve genetik test sonuçlarınızı ya da aptt sonuçlarınızı telefonla da öğrenebilirsiniz.ya da e-mail adresinizi verin postalasınlar.
hayır özel hastanede yaptırdım.her zaman gittiğim doktora.Canım devlet hastanesinde mi yaptırdın özelde mi ücretsiz yazmışsın herkes ücretli diyo bende günde 2 kere kullanıyorum bu yüzden Tedirginim bu testi yapmadan verdi doktorum baya yüksek dozu
Cok teşekkür ediyorum canım cvpladıgın şçin bende yarın yaptıracam yalnız benden 35 tl istediler o da önemli dgl .sen ne kullanıyosun suan kaçlıkhayır özel hastanede yaptırdım.her zaman gittiğim doktora.
Bide bu ink testi nedir onuda yaptırayım gitmişken:)hayır özel hastanede yaptırdım.her zaman gittiğim doktora.
35 tl muayene ücreti olabilir. ben de 1 hafta ödüyorum, 1 hafta ücretsiz muayene oluyorum. burda da 35 tl alıyorlar. 10 günü aşmadan tekrar gittiğim için 2.gidişlerimde ücret alınmıyor. benimki hibor 3500 dü. 10 gün sonra clexane 0.4 e yükseltti doktor.günde 1 defa. sorunlarımız farklı yalnız benimki mthfr c677t homozigot.Cok teşekkür ediyorum canım cvpladıgın şçin bende yarın yaptıracam yalnız benden 35 tl istediler o da önemli dgl .sen ne kullanıyosun suan kaçlık
ben de bilmiyordum.burda okudum öğrendim..Google a ınk testi ptt testi ve aptt testi diye yazıp baktım.ordan öğrendim.sonra da ilk muayenede doktoruma sordum bu testleri yapmadık siz bana 0.4 yazdınız ama içim rahat değil ya yetmezse dedim.tamam içiniz rahat olsun yapalım hemen dedi.yaptırmışken hemogram da istedim.ona da tamam dedi. bu şekilde yaptırdım ben de.Bide bu ink testi nedir onuda yaptırayım gitmişken:)
Selam arkadaşlar,
canım senin dr.un neden yükseltti dozunu?ben de hibor 3500 kullanıyorum da merak ettim35 tl muayene ücreti olabilir. ben de 1 hafta ödüyorum, 1 hafta ücretsiz muayene oluyorum. burda da 35 tl alıyorlar. 10 günü aşmadan tekrar gittiğim için 2.gidişlerimde ücret alınmıyor. benimki hibor 3500 dü. 10 gün sonra clexane 0.4 e yükseltti doktor.günde 1 defa. sorunlarımız farklı yalnız benimki mthfr c677t homozigot.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?