Tahlıl sonuclaarınız ne kadar surede cıktı bende bı hafta sınu gıdıorum unı hastanesıne
Merhaba canım ben de lupus antikoagulan a baktırmıştım.referans değerler 0.9-1.2 idi.beni değerim 1.47 çıktı biraz yüksek çıktı yani.sonra içime sinmedi ve romatoloji uzmanına gittim Çapa Tıp Fakültesi'ne..benden 2 test istedi onların sonuçları normal çıkarsa sorun yoktur dedi.onlar da normal çıktı.testlerin isimleri: BETA2GLIPO PROTEIN IgM ve BETA 2 GLOPROTEİN IgG canım..doktorumdan da çok memnun kaldım ayrıca ismi Prof.Dr.Sevil Kamalı..bir düşün istersen için rahat olur böylece..her şey gönlünce olsun..
aptt ink gibi testleri gebe kaldıktan sonra da yaptırabilirsiniz.yani evinize dönebilirsiniz.trombofili ve genetik test sonuçlarınızı ya da aptt sonuçlarınızı telefonla da öğrenebilirsiniz.ya da e-mail adresinizi verin postalasınlar.
Cevap yazan arkadaşlara çok teşekkürler:)Ben de yazayım benim mthfr 1298 heterozigot ve pai 4g/5g heterozigot..Faktör V Leiden,protein c,s antikardiyolipin ve diğerleri hepsi normal çıktı bende.taşıyıcılık olduğu için sadece iğne verdi sanırım. Homozigot olsaydım coraspin verir miydi ki?Neyse yarın doktora gideceğim sorarım..her şey gönlümüzce olsun
Canım benim iki genim heterozigot çıktı ve sadece clexane 0.4 vuruluyorum.Coraspin lekelenme yaptığı için genelde doktorlar hamile kalındığı zaman kesiyorlar.Selam arkadaşlar,
Hamileliğinde hem corasprin hem de iğne kullananlar bana hangi genlerinizde homozigot veya hetarozigot çıktı yazabilir misiniz?Bana doktor sadece 0.4 lük iğne yazdı ve günde 1 kere vuruyorum.Corasprin vermedi.Bir sonraki kontrolümde doktoruma soracağım ama sizin durumunuzu da merak ettim.Lütfen okuyanlar yazabilir mi?bana yardımcı olursanız çok sevinirim..Allah hepimize evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin.
ben istediğim için yükseltti. benim gibi olanlar (mthfr c677t homozigot) hep clexane 0.4 kullanmışlar.benim de içime sinmedi. doktoruma söyledim peki yazalım dedi. sadece 10 gün hibor 3500 kullandım.canım senin dr.un neden yükseltti dozunu?ben de hibor 3500 kullanıyorum da merak ettim
clexane de hibor kadar yakiyor mu?sence kullanımı daha mi kolay?ben istediğim için yükseltti. benim gibi olanlar (mthfr c677t homozigot) hep clexane 0.4 kullanmışlar.benim de içime sinmedi. doktoruma söyledim peki yazalım dedi. sadece 10 gün hibor 3500 kullandım.
hibor daha çok yakıyor. hatta clexane i yavaşça enjekte ederseniz hiç yakmıyor.hibor da ama 5 dk yanardı feci. kullanım olarak eşim hiboru daha çok beğendi ama ben clexane i beğendim.hem koruyucu kapağı otomatik çıkıyor ve ucu da deriye girince hiç acıtmıyor bence hibordan daha ince clexanenin ucu.clexane de hibor kadar yakiyor mu?sence kullanımı daha mi kolay?
dogum şeklni konştun mu doktorunla
Canım benim iki genim heterozigot çıktı ve sadece clexane 0.4 vuruluyorum.Coraspin lekelenme yaptığı için genelde doktorlar hamile kalındığı zaman kesiyorlar.
Bende innohep kullaniyorum su an.ama hamile degilim .hamilelik onceside kullanmam gerekiyor.benimde dusuklerim var.onceki hamilleligimde innohep kullandim demissiniz dusuk mu olmustu?eger dusuk olduysa neden ignenizi degistirdiler innohep daha etkili degil mi yoksa?lutfen cevap verirsebiz cok sevinirimClexan kullanan arkadaslar igneyi yaptiktan sonra derimde ödem gibi kabarik oluo.daha onceki hamileligimde innohep kullaniordum.innehope gore daha kalin uclu ve daha yakici sanirim hic sevmedim bunu ama insallah yavruma sifa olur
Rica ederim,insaAllah canim :)Çok teşekkürler cevabın için..aynı durumdayız:)İnşallah sorunsuz bir hamilelik geçiririz:)
İlk baslarda bende oluyordu kan toplamis gibi kabarcik oluyordu ama simdi olmuyor,baslarda igne yakiyordu ama simdi yakmiyor.Neden boyle oldugunu danistim,vucudumun igneye alistigini soylediler.Zamanla sende de yanma azalacak ve o kabarciklar olusmayacaktir.Clexan kullanan arkadaslar igneyi yaptiktan sonra derimde ödem gibi kabarik oluo.daha onceki hamileligimde innohep kullaniordum.innehope gore daha kalin uclu ve daha yakici sanirim hic sevmedim bunu ama insallah yavruma sifa olur
Niye dozunu boyle dusurdu ki?hamile misiniz su an?Kızlar doktordan geldim önce günde iki 0,6 olan iğnem ilk olarak günde 1 taneye sonrada 0,4e indirildi umarım yeterli gelir
Evet canım hamileyim 4+6 bende anlamadım bu yeter sana yüksek dozlar Felç bile yapıyormısNiye dozunu boyle dusurdu ki?hamile misiniz su an?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?