Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım, inşallah iyi haberlerle dönersin.. şimdi düşünüp düşünüp üzüleceksin biliyorum.. lütfen yıpratma kendini.. inş bir şey yoktur.. dualrım seninle...

canım üzme kendini beta nın yükselmesi neye göre değişiyor pek bilgim yok aslında..
bende bir kere pozitif çıkınca sonra normal doktor kontrolleri yapıldı hiç betanın yükselişi ölçülmedi..
sonuçta yükselmesi güzel bişey diye tahmin ediyorum..

doktorun bu konuda daha iyi bilgi verecektir..ama lütfen kafanı çok takma dikkat et kendine önemli olan bu.. inşallah iyiye gidecek herşey ,bak göreceksin canım..

reisdevrim sakin ol biraz her labratuvarın farklı oluyor betahcg değerleri bana normal geldi geç döllenme olabilir yaaa bi rahat ol bence herşey normal canım kendini üzme

reisdevrim üzülme cnm bak bu gece mübarek gece ne istiyosan Rabbimizden iste bol bol dua et bu gece cnm. gönlünüde ferah tut tatlı. iyi düşün iyi olsun...

kızlar bilmiyorum ya sinirlerimtepemde şuan;(((( hep benimi buluyo bu olumsuzluklar artık diyorum. iki gün sonra bir daha baktırıcam bakalım kaç çıkıcak, yatmayı bıraktım arkadaşıma geldim şuan gezicem yürüyücem ne olursa olsun artık vallahi üzerine düştükçe daha çok olumsuz oluyo herşey, hafta sonuda gidicem gezmelere falan bıktım ya nedir bu böyle

3.5- 4 gün önce 50 lerdeydi deger artış var ama çok az dimi((

selam canım öncelikle tebrik ederim rabbim tamamına erdirsin .
bence değerin konusunda endişelenme bizim topicde bir arkadaş var aşılama yaptı değerleri hep düşük gidiyodu doktorda bunun iyi olmadığını söylüyordu sonra biranda öyle yükseldiki ve inanmıycaksın ama üçüzlerine hamileydi .oyüzden çok takma kafana inşallah sorun yoktur canım ..

canım desteğin için çok saol bende pozitif olmaya çalışıyorum ve rabbime güveniyorum herşey onun elinde ol derse olucak rabbim hepimize şifa ve hayırlı evlatlar versin..

reisdevrimcim canım şu an böyle düşünmen o kadar normal ki sonuçta zor şeyler yaşadık hepimiz yıprandık ama arkadaşlara katılıyorum dur daha hemen öyle yelkenleri suya indirme sonuçta biz zoru başaran anne adaylarıyız Allah ımın izniyle bu güzel günde herşey çok daha güzel olacak buna inan dualarımız hepimize inşş. bizlerde bebeğimizi sağsağlim hayırlısıyla kucağımıza alırız.senin ve hepinizin kandilini kutluyorum ..

canım ebrarcım verdiğin moral için teşekkür ederim gülüm hayırlısı bakalım bazen isyankar oluyorumve bu huyumada kızıyorum aslında dua edinbenim için nolur arkadaşlar

buarada arkadaşlar hepinizin kandili mübarek olsun rabbim kalbinizdeki bütün duaları kabul etsin .inşallah enkısa zamanda herkes meleğine kavuşur ..:Saruboceq:

canım dualarımda olucaksın sakın moralini bozma bebişin etkilenir sonra .
buarada bende bazen öyle oluyorum sonra tövbe ediyorum demekki bu bizim imtihanımız yapıcak tek şey rabbimize sığınıp ona güvenmek .başkada elimizden birşey gelmez zaten..

canlarım son gunlerde moralım bozuk bıraz...cunku gebelık sekerım cıktı...seker takıbı yapılcak ve gerekırse ınsulın baslancakmıs (( ama su an bundan daha cok bebısımı dusunuyorum. cunku sekerım yukselmesın dıye dıyet yapmak zorundayım.ama bu dıyetle bebısım nasıl buyucek. 2 kılo verdım ben ya (( doktorumda ızınde.cok sıkkın canım.

kandılınız mubarek olsun kızlar...bol bol dua edelım bırbırımıze ve bebıslerımıze...ben ınanıyorumkı allah cok ısteyen kuluna verıyor. bız dua edelım.Allahım kabul etsın hepımızınkını ınsallahhhhh

Reisdevrimcim lütfen üzülme canım. Senin günün daha yeni geçti, normaldir belki de, doktorun ne diyecek bakalım, hemen yıpratma kendini.
ınşallah herşey güzel olacak buradaki herkes için.

Sido sen de tatlım diyet yapıyosun ama neticede bu zararlı olsa doktorlar yaptırmaz canım.
Bebeğin olumsuz etkilenmeyecektir inşallah.
Hem bebeğin için yararlı olan şeyleri gene tüketiyorsundur değil mi, nasıl bi diyetki bu çok mu ağır tatlım. Eğer sadece şekeri, yağı, unu falan azaltıyorsan bebişin için daha sağlıklı bile olur belki..
Baksana mankenler nasıl da sadece 7-8 kilo alıp, nurtopu gibi çocuklar doğuruyorlar.

Böyle yazıyorum diye kızma bana, sakın önemsemediğimi zannetme, sadece kendi aklımca becerebildiğim kadar olumlu taraf bulmaya çalıştım:)
Hem sen içten güldükçe, stres yapmadıkça bebeğin de mutlu olacak unutma güzelim:)

Allahım inşallah aklımızdan geçen tüm iyi dilekleri kabul eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…