Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Yaptm çıkmadı bi arkadas daha cok erken dedi idrarda cikmaz şimdilik bnde bekliyorum.senin düzensizliğin nasıldı kac gün gecikiyordun.
benim normalde 28 günde bir olurdu. kürtajdan sonra bazen 25 günde bazen 30 günde bir olduğu da oldu. ama 30 günü geçmedi, 25 günden önce de olmadı.

benim normalde 28 günde bir olurdu. kürtajdan sonra bazen 25 günde bazen 30 günde bir olduğu da oldu. ama 30 günü geçmedi, 25 günden önce de olmadı.
bende düşük yaşadım benimde en az 21 en fazla 30 güne kadar değişti adet döngüm 6 ay geçti.anca 28güne döndü 2 aydır.

Yaptm çıkmadı bi arkadas daha cok erken dedi idrarda cikmaz şimdilik bnde bekliyorum.senin düzensizliğin nasıldı kac gün gecikiyordun.

Ben de tecrübemi yazayım, Benim kürtajdan sonra düzenli devam etmişti.hamile olabilirsin,çünkü ikinci hamileliğimde ben de 5. Haftamda evdeki testte hiç çizgi yoktu,1 hafta sonra tekrar Yaptım çok silik bi çizgi vardı.dr a gittim hamile olduğumu ögrendim,9. Haftada kürtaj oldum. ama ilk hamileliğimde 5. Haftada belirgin çift çizgim vardı.dr a gidip test yaptırsan en iyisi.umarım bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.

Öncelikle Allah oğlunuzla güzel mutlu bi ömür geçirmeyi nasip etsin ikinci bebeğinizde zamanı gelince sağlıkla gelsin inşallah..ben bemiks nedir onu merak ettim bir de metioninden sınırlı diyet nasıl oluyor onu çok merak ediyorum netten araştırdım ama pek bişey bulamadımbende normalde de kansızlık var zaten hamile kalırsam nasıl besleneceğim kafam çok karışık..mtfhr 1298c ve pai 4g 5g heterozigot bende de var..yarın doktora gitcem ama şuan kafamdaki sorulardan dolayı başka birşeye yoğunlaşamıyorum lütfen biraz bilgilendirir misiniz?

Iyi dileklerin için çok teşekkür ederim,umarım sen de sağlıkla kavuşursun bebeğine. Bahsettiğim, Hacettepe uni de Prof Sinan beyin uyguladığı bir tedavi. B vitaminin homosisteine olumlu etkisinden dolayı bemiks yani B vitamini haftada iki kez öneriyor.bununla birlikte tabiki folik asit ve corasprin. Metioninden sınırlı diyeti bana kesinlikle önerdi ama her hasta veya her mutasyon için uygun mudur bilemiyorum,bunu Dr una danışman daha iyi olur.internette de örnek diyet listeleri var,metionin maddesi protein rezistansını etkileyen bir maddeymiş.uzunca diyet listesini yazmadan sadece yasaklardan bahsedeyim: bulgur,sarımsak,bezelye,Brokoli,tüm Yağlı tohumlar,tahin,balık,çikolata,önerilenden fazla et,süt,yoğurt,ekmek,...vs. Sakatat,sucuk...vb
Dr um diyete aynen uy demesine rağmen ben yapamıyorum,fakat çikolata ve sarımsak dışında yasaklardan kaçınıyorum.
Ama ilk hamileliğimde herşeyden bol bol yemiş,hiç bir problem yaşamamıştım şükür.Ben de anlamış Değilim...
Dediğim gibi hematologlara göre diyet saçmalık,ama etrafımda tek mutasyonu olup,defalarca düşük yapan ama diyet ve iğne ile bebeğine kavuşan Arkadaşlarım çok.bu da rastlantı olamaz herhalde...
Sanırım bundan yıllar sonra yapılan araştırmalarla mutasyonların gebeliğe etkisi...vs açıklığa kavuşacak,ama bizden gecmiş olucak şimdilik Dr Um ne derse doğru olan o maalesef...
Dr una merak ettiğin her konuyu sorarsan için bi nebze rahatlar umarım.

Sen de çok sağol canım:)bugün kontrole gittim bebiş gayet iyi çok şükür..doktora sordum kan sulandırıcı iğne kullandığım için neleri yemeliyim ya da yememeliyim dedim her şeyi ye sıkıntı yok dedi.Tuzu çok tüketme bir de ekmeği dedi o kadar o da kilo çok almayayım,ödem olmasın diye..iyi dileklerin için çok çok teşekkür ederim..inşallah sen de sağlıklı bebeğini alacaksın kucağına dualarım seninle:)Kendine iyi bak..diyetle ilgili öğrendiklerini anlatırsan da sevinirim

İnşallah canım amiiinn mutlaka yazarım sen ve bebişin de Allaha emanet olun..

Çok ama çok teşekkürr ederim..doktoruma da soruyorum soruyorum hep unutttuğum bişey kalıyo ama burada sizin gibi güzel insanlar sayesinde çok şey öğreniyorum bende inşallah bigün sağlıkla bebeğimi kucağıma alırsam dönüp bu forumlarda yazan tüm arkadaşlara yazıcam..B vitaminini de sorayım çok iyi oldu öğrendiğim..

Teşekkür ederim canm bnimle paylaştığın için bnde bekliyorum yani bi gebelik belirtiside yok bnde sadece biraz bel ağrısı var artık hamile olsam bile sevinemiyorum yine aynı şeyler olcak diye çok korkuyorum ne olcak bu halimiz bilmiyorum hic gücüm kalmadı inan allah yardımcımız olsun ona Sığınmaktan başka bi caremiz yok

canım kaç kaybın var merak ettim benimde iki kaybım var aynı durumdayım tekrar hamile kalsamda sevinemicem kesinlikle biliyorum iki kez çok sevindik ama olmadı dr a gitmekte ayrı bir işkence rabbim bizlere yardım etsin her anlamda..

yazmışsın canım yeni gördüm 4 kayıp offff kaç haftalıklardı benim ilki 7,5 ikincisi 13 haftada kalpleri durdu 20 gün oldu henüz korunuyoruz dr a yarın gidicem kontrole dr yüzü görmeye bile tahammülüm yok şu ara bu arada factor v ve mtfr heterezigot ikincisinde iğne +coraspin kullandım.

Bnim ikisi kimsaldi bitane dış gebelikti dördüncüsünde igne coraspirin kullanmala anca 2.5 aya kadar geldik ilk defa kalbini duydum okadar mutluydum ki ikinci kontrolde kalbi durmustu yavrumun aklıma geldikçe kötü oluyorum iğnenin dozu az geldi dedi doktor korkuyorum ayni zamanda yine istiyorum

geçmiş olsun hepimize ben de çok korkuyorum yine kalbi durmuş derse ne yaparım diye düşünüyorum ilkinde kalbi durduğunda bu kadar sarsılmamıştım yine olacak diyodum hatta çok istiyodum ama ikinciside böyle olunca ya dr un onu söylediği an aklıma geldikçe kafam kaldırmıyo dr bakıyo ve kalbi durmuş diyo aman yarabbim ya ve tabi ben ağlama krizine giriyorum her defasında.zaten ikincisinde bana söyleyemedi direk eşimi çağırdı hemen ve ekranı gösterdi ona bana da kalkabilirsin dedi yavaşça kalp durmuş dedi.Bunları yazarken bile tüylerim ürperiyo.Allah yar ve yardımcımız olsun bu cuma günü dualarımız kabul olsun inşallah..

Bnde kalbi durmuş diyince sinir krizi geçirdim sakinlestirici verdiler esimi aradılar eşim geldi eve götürdü bni şimdi korkuyorum kontrollere nasıl giderim diye bu mübarek cuma günü allaha yalvariyorum bi daha böyle bi acı yasatmasin kimseye banada buda onun bi sınavı yapacak bişey yok suan hem yazıyorum hem ağlıyorum hic birseyin tadı yok hayat çok boş geliyor şükrediyorum ki eşim cok anlayışlı şimdiye kadar hep yanimdaydi ama cok istediğini biliyorum arkadaşları ikinci bebeği bekliyo onun ise hala yok bu bnim canımı cok yakıyor belki başka biriyle evlenseydi şimdi baba olmuştun diyorum kızıyor bana senin sınavınsa bnimde sınavım birlikte atlatacaz diyor allah razı olsun ondan rabbim kimseyi mahrum etmesinn...

kaç yaşındasın canım ben 31 oldum benimde çevremde çok var hamile doğum yapmış arkadaşlarım onları görmezden gelmeye çalış herkes kendi sınavında bu hayatta herkesin bir derdi var canım kimin neyle sınandığını bilemeyiz belki onlarda hayattaki evlatlarıyla sınanacaklar imtahana geldik bizler dünya böyle bir yer malesef..Boşana yalan dememişler..Neyse aynı sıkıntı bende de var psikolojik bunlar dua edip beklicez çok sıkıntılı olacak biliyorum ama bunu kabul edip yola devam edicez rabbim inşallah tekrarını kimselere yaşatmasın düşmanıma bile eşin haklı bu onunda kaderi demek ki böyle olacakmış yapacak hiçbirşey yok ki bu bizlerin elinde değil başkasıyla evlenseydi yine aynısını yaşayacaktı çünkü kaderi böyle yazılmış onunda ne kadardır korunuyosun benim daha çok yeni iki ay korunucam sanırım hayırlısı Allahtan ben iki gündür biraz daha iyiyim 15 gün çok ağladım inşallah mutluluktan ağlarız bundan sonra..

Bn 14 ekimde kürtaj oldum 21 kasımda adet oldum ozaman adanadaydim adetim bitti 12 aralıkta döndüm korunmadik artık ilk defa adetim 6 gün gecikince bnde hamileyim sandım ama değilmişim bu sabah adet oldum o yüzden biraz kötüyüm gecikmeseydi bu kadar uzulmezdim meğerse kendimce hayallere kapılmışım iste bidahaki aya artık kısmetse

Bu arada ocakta 28 yaşına giriyorum...

Canım,dr una kafandakileri sorabilirim mi? dr un neler söyledi merak ettim. Mümkünse paylaşır mısın?
Ben de Ocak Ayında gidicem,endişelerim çok. Allah yardımcımız olsun

Bu arada ocakta 28 yaşına giriyorum...

yaşın çok büyük değil bence ben 29 yaşımda evlendim 1,5 yıldır çocuk için uğraşıyorum yıllarca uğraşanlar var 10 yıl düşünebiliyor musun tabi insan ister evladı olsun öpsün koklasın insanın içine bi kere düştümü olsun istiyor ama ne bilim olmuyor demek ki bişey var ve biz bunu göremiyoruz Allahım rahmet kapılarını bizlere de açsın.Amin.Kimseyi evlatsız bırakmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…