Amin canm bnde 3 yıldır uğraşıyorum işte bide bu kan pıhtılaşması yaş ilerledikce artıyormuş bnde ondan korkuyorum her gecen yıl bizim için önemli canmyaşın çok büyük değil bence ben 29 yaşımda evlendim 1,5 yıldır çocuk için uğraşıyorum yıllarca uğraşanlar var 10 yıl düşünebiliyor musun tabi insan ister evladı olsun öpsün koklasın insanın içine bi kere düştümü olsun istiyor ama ne bilim olmuyor demek ki bişey var ve biz bunu göremiyoruz Allahım rahmet kapılarını bizlere de açsın.Amin.Kimseyi evlatsız bırakmasın.
slm arkadaşlar bnmde 2 düşüğüm var ilknden snra testi yaptırdım pıhtılaşma çıktı ikincide coraspin+iğne kullanmama rağmen aynı zmnda kaybettim bebeğimi 6 haftalık olması gerekirken gelişmemiş 4 te kalmış ve düşük yaptım ikisinide kalp atışı için gitmeye 3 gün kala kaybettim çok korkuyorum yine aynı şeyi yaşamaktan hepinize geçmiş olsun
çok tsk ederim cnm doktorda bana aynı şeyi dedi üç doktora gittim farklı şehirlerde hepsi sağlıksız sperm yada yumurtadan kaynaklı doğru kromozomu bulur dediler ve ısrarla korunmamami söylediler hepsinden rahim filmi istedim ama gerek görmediler rahimde bir sıkıntı olmadığını dediler ama senin dediğin gibi kfamda deli sorular bir daha ay i acıyı yaşamak çok kötü hayırlısı cnm artık ya ınan ne yapacağımı bilmiyorumÇok geçmiş olsun canım..2. kaybından sonra bebeği genetik incelemeye gönderdin mi?Belki de 2si de sağlıksız bebeklerdi..çünkü çok küçükken kaybetmişsin ikisini deişine karışmak istemem ama bu tip durumlarda doktorlar hem annenin hem babanın kromozom analizlerini istiyorlar.Pıhtılaşmadan daha önemli faktörler bunlar..Bence içinde bişey kalmasın hem bu testleri yaptır hem de rahim filmi çektir belki bebeklerin büyümesine engel bir yapısı vardır rahminin.İnan 2 gebeliği üst üste hem de bu kadar küçükken kaybetmek çok küçük bir ihtimal..3.ye hamile kalmadan her şeyi yaptır bence canım bir daha acı yaşamanı hiç istemem..umarım bir sonraki bebeğini sağlıkla kucağına alırsın..
Bugün hastaneye gittim ama benim doktorum doğuma girmiş onunla konuşup sonra dahiliye uzmanı ile görüşmeye karar verdim pztye kaldı ama mutlaka söylediklerini tek tek yazıcam..Canım,dr una kafandakileri sorabilirim mi? dr un neler söyledi merak ettim. Mümkünse paylaşır mısın?
Ben de Ocak Ayında gidicem,endişelerim çok. Allah yardımcımız olsun
Yok canin igneler ayarli merak etme bende 0.4 kullaniyorum.bu clexane 0,4 ignenin ici bazen cogu hava bir damla ilac varmis gibi geliyor. igneler hatali olabilirmi ki ikinciyide vurmuom fazla gelirse diye
ben cogu kez beze morluk yapiyorum vucudumda ya ben vurmaya alistimda bedenim alismadiYok canin igneler ayarli merak etme bende 0.4 kullaniyorum.
gecmis olsun canim benimde iki kaybim var ucuncuye hamileyim suan clexane 0,4 ile coraspin100 kullaniyorum bisi olursa diye korka korka geciriyorum gebeligi ama yapacak bisey yok dogurana kadar denemeye devam edecez hiiic umudunu kaybetme emi.C
çok tsk ederim cnm doktorda bana aynı şeyi dedi üç doktora gittim farklı şehirlerde hepsi sağlıksız sperm yada yumurtadan kaynaklı doğru kromozomu bulur dediler ve ısrarla korunmamami söylediler hepsinden rahim filmi istedim ama gerek görmediler rahimde bir sıkıntı olmadığını dediler ama senin dediğin gibi kfamda deli sorular bir daha ay i acıyı yaşamak çok kötü hayırlısı cnm artık ya ınan ne yapacağımı bilmiyorum
Aynen cnm öyle yapacağız sende hiç sıkma canını çok doğuran bizim gibi olup bnde pesgecmis olsun canim benimde iki kaybim var ucuncuye hamileyim suan clexane 0,4 ile coraspin100 kullaniyorum bisi olursa diye korka korka geciriyorum gebeligi ama yapacak bisey yok dogurana kadar denemeye devam edecez hiiic umudunu kaybetme emi.
aynen canim en azindan kisirlik yok diye bende hep kendimi teselli ettim. Allah zamanini bilir.nezaman hayirliysa ozaman olsun. kucaklarimizi bos birakmasin insAynen cnm öyle yapacağız sende hiç sıkma canını çok doğuran bizim gibi olup bnde pes
etmiyorum biliyorum rabbim nasip edecek ama zamanı belli değil sadece sonuçta anne olabiliyoruz ve derdimizin fermani var
Inş cnm stresten uzak dur ve bol bol dua et rabbim korur sen bunda mi başladın iğne olmayaaynen canim en azindan kisirlik yok diye bende hep kendimi teselli ettim. Allah zamanini bilir.nezaman hayirliysa ozaman olsun. kucaklarimizi bos birakmasin ins
aminn insallah. evet bunda basladim.Inş cnm stresten uzak dur ve bol bol dua et rabbim korur sen bunda mi başladın iğne olmaya
gebeliğiniz hayırlı olsun, hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah. sizin pıhtılaşma nedeniniz neydi? benimki mthfr c677t homozgot. teşekkürler.gecmis olsun canim benimde iki kaybim var ucuncuye hamileyim suan clexane 0,4 ile coraspin100 kullaniyorum bisi olursa diye korka korka geciriyorum gebeligi ama yapacak bisey yok dogurana kadar denemeye devam edecez hiiic umudunu kaybetme emi.
tesekkur ederim canim aminnn. bende faktorV ve mhthfr heterozigot protein S dusuk ve faktor8 yuksek aptt la dusukmuydu neydi oyle seyler vardi.gebeliğiniz hayırlı olsun, hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah. sizin pıhtılaşma nedeniniz neydi? benimki mthfr c677t homozgot. teşekkürler.
selam kızlar bende de kan pıhtılaşması var bende clexane 0.4 kullanıyorum ama dr. coraspirrini kestirdi bana siz içiyor musunuz?
Yaa bu doktorları anlamıyorum hangisine guvenecegimizi şaşırdık kimi aspirini sonuna kadar kullan diyor kimi kullanma diyor arada kaldık bn kullandığım halde bebeğimi kaybettim insanın aklında soru işareti kalıyor sonraMerhaba,ben de clexane 0.4 kullanıyorum ve baştan beri doktorum corasprin kullandırmıyor.2si birarada gereks,z iğne çok daha etkili dedi.Sana doktorun bir açıklama yaptı mı?
Yaa bu doktorları anlamıyorum hangisine guvenecegimizi şaşırdık kimi aspirini sonuna kadar kullan diyor kimi kullanma diyor arada kaldık bn kullandığım halde bebeğimi kaybettim insanın aklında soru işareti kalıyor sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?