Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Kizlar kandiliniz mübarek olsun dualarimiz kabul olur Insallah.
Residevrim canim üzme kendini henüz cok erken bu degerler bence normal.
En aindan artis göstermis bunada sükür canim.

Kizlar bende mantar bulundu dün doktora gittim ve ilac verdi 6 tane fitil alttan almam gerekiyor .
Daha önce hic bu kadar kötü olmamistim.

Eger adetim gelirse laparaskopi olmam lazim dün doktorla görüstüm .

Papatyasüreyya canim rahim filmini sordum en azindan önce onu yapin dedim hani göbekten acmadan önce , doktor bana hayir laparaskopi yapacagiz dedi rahim filminde hersey gözükmüyor ve eger gercekten tüplerde tikaniklik varsa hemen o anda acabilriz dedi.
Bende Ikna oldum birdahaki ay adet olursam yaptiracagim canim böyle bosu bosuna vakit kaybediyorum

Residevrim üzülme canım benden daha iyi durumdasın..

benim 2 gün önce 133 olan değerim bugün 106 çıktı

pazartesiye kadar ilaçlara ve aşıya devam edicez tekrar ölçüm yapılacak.. ben bile hala umutluyum..

sen hiç umudunu yitirme.. hatta benim kahverengi akıntım bile var.. düşün ve dua et canım benim...

kandiliniz mübarek olsun ..

canım benımkı laparaskopı olmak zorunda kaldım hıstereskopıde oldum dr bana oyle demıstı bakalım kısmet psıkılojıkte olabılır rabbım hayırlısını ve saglıklısını versınde.....

sidocum üzülme şekerin çıkmış ama sana bir tavsiyem var
bildiğin çörekotu varya
sabah akşam yarım çay kaşığı çörekotunun içine bal katıp yersen kan şekerini düşürüyor muş canım bi araştır istersen sende ben araştırdım ben kullanıyorum her gün sabah akşam balla yemiyorum ama ağzıma atyorum çiğniyorum canım her derde deva oldğunu söylemiş peygamber efendimizde istersen bir dene canım yan etkisi de yok
fakat kontrollu kullanmak gerekmiş çünkü kan şekerini çok ta düşürmesin yine kan verip baktırırsın bi 10 gün yaptıktan sonra bir değişiklilk varmı diye

residevriiiiiiiimmm sıkma canını ınsallah bısey olmaz bu mubarekte gunde rabbım dularımızı kabul etsın ınsallahh ben bu konuda dr oldum artık yani kan degerınde yukselerk devam ederse bı problem yok cunku 4 hamılelıgımde 2 gunde bır tahlıl yaptırıyodum dr soyleyecegı az cok tahmın edıyodum senınkı artmıs canım korkacak bısey yok ınsallah valla bende bu hamıllelıgımde gezıp dolasacam yatsam olmadı kalksam olmadı rabbım nasıp ederse bı sekılde kısmet edıyo ıste rabbım hepımızın yar ve yardımcısı olsunn....

reisdevrim canım benim lütfen umutsuzluğa kapılma canım daha herşeyin başındasın allahın izniyle herşey normal olacak ve bebeğini kucağına alacaksın lütfen olumlu düşün senin adetinden dört gün önceden 50 küsür değerin vardi benim iki gün önce 4,85 idi daha sonra yükseldi önce kalp atışlarını geç duydum geç döllenmeymiş normal gününden gerideydi canım stres hormonlarınıda bebeğinide etkiliyor canım lütfen kafanı dağıtmaya çalış allah istedikten sonra hiç bir şey önüne geçemez allaha sığın ona dua et tabi bizde senin için dua edeceğiz biliyosun bizim için hiç birşey kolay olmuyor zorluklarla mücadele ediyoruz bu yüzden daha güçlü olmalısın bu gücün sende olduğunu biliyorum canım allaha emanet ol herşey gönlünce olsun çok öpüyorum seni

sidooooooooo canım neden böyle panikliyorsun benim ablamdada gebelik şekeri çıktı protein ağırlıklı diyet verdiler allaha şükür nur topu gibi bir bebeği oldu zaten sana bünyene ve bebeğini ihtiyacı olan kaloriyi hesaplayarak diyet verecekler şeker hamur işi pilav makarna tatlı bu tür şeyleri yasaklıyorlar daha çok ızgara süt ürünleri meyve sebze ağırlıklı besleniyorsun tabi streste yapmıyorsun stres şekerin en büyük düşmanı stres yaptıkça şekerin daha çok artar bebeğine zararı olur zaten doğumdan bir iki hafta sonra herşey normale dönüyor bu diyetide bebeğin zarar görmemesi için veriyorlar diyetini düzenli yap ablamda insülüne gerek bile kalmamıştı canım lütfen üzme kendini bebeğin çok sağlıklı doğacak canım sende bu sıkıntıları unutacaksın sevgiler canım kendine ve küçük oğluşuna çok iyi bak çok öpüyorum sizi

günaydın kızlarrr son 3 günn bakalım sonuc ne olacak ruyamda bırıs su duayı sukadar okursan bebegın olacak dıyor bende okuyorum ama hangı duayı okudugumuu hatırlamıyorum hayırlara cıksın ınsallahhhhh............

ınşallah canım, hayırlara çıksın rüyan.

Bu son üç gün de hamileliği beklediğin son günler olsun, bundan sonra doğumu bekle inşallah:))

arkadaslar doktorum dün Fraxiparine ıgneyı 12,-13, haftalarda bırakacagız dedı kızlar bu kadar erken bırakılır mı kı bu ıgneler benım zaten 4 düsügüm var mthfr 677 1298 heterozıgot 4+3 de basladım ıgnelere

Valla canım bana da biraz erken gibi geldi.
Benim doktorum doğuma yaklaşınca bırakırız dedi.
Buradaki arkadaşlarda ilerleyen aylarda da kullanmaya devam ediyorlar.
Sen iyice bi araştır, iğneleri bırakmadan mutlaka bi doktorla daha görüş bence.
Allahım sağlıkla kucaklamanı nasip etsin inşallah.

evet canım çok erken gerçekten ben ıgnelere devam etmek ıçın ısrarcı olacagım bırdaha düsük yapmak ıstemıyorum zaten onca sıkıntı çekmısım

İnşallah canım, hayırlara çıksın rüyan.

Bu son üç gün de hamileliği beklediğin son günler olsun, bundan sonra doğumu bekle inşallah:))

sagol canım benımm bakalım zaman neyi gösterecek hayırlı ve saglıklı olsunda bırazcık daha beklemeye razıyım......

residevrimmm tahlıl yaptırdınmı ne durumdasın ınsallah guzel haberlerle gelırsın canımm

hunger86 canım burdakı arkadslar hep doguma yaklasınca bıraktılar bı aratır tekrar dr sor bakalım raabım saglıklı bı sekılde kucagına alamyı nasıp etsinnn......

sidocum sende üzülüp stres yapma canım bak bugunlere kadar geldın cok sukur ınsalllah saglıkı bı sekılde kucagına alamayıda nasıp edecek mevlam...nekadar dusünnmeyelım desekte olmuyo biliyorum ama duadan allaha sıgınacagımız baska kapı yokkk.....RABBİM DARDA KALANLARIN YARDIMCISI OLSUN....

Kızlarerkese günaydın,
SıDO üzülme şekerin için diyetle kısa sürede normale dönüyor zaten :) ve ayrıca bebişlerimiz bu şekerle beslenmiyor kionların gelişimi dursun veya gerilesin... çok kişi var böle şekeri olup diyet yapan. şimdide moda gibi zaten. bu yüzden içini rahat tut ...

HUNGER86 dr.unla konuşsana neden bu kadar erken kesecek başka bir dr.a da danış bu konuyu istersen benim bile içim rahat etmez valla :)zaten 16-17.haftalardan itibaren kanda yoğunluğumuz artıyo ve bu zamanlarda özellikle kan sulandırıcılara ihtiyacımız oluyomuş. sen başka dr. düşün istersen. karışmış gibi olmayayım da....

FUNDA bakıyom kaç haftaya ulaşmışsın maşallahhhh
oldu mu olacakmı sorun var mı yok mu derken göz açıp kapayana kadar geçti valla zaman :)

REıSıDEVRıM hayırlı haberlerini bugün duyarız inşallah. ne zaman dr. randevun.

canım benim özeldende mesaj attım sana ama yinede burdada yazayım ben iğneye 4+5 de başladım şu ana kadarda sürekli kullandım doğuma kadarda kullanacağım ama doğumdan kaç hafta önce bırakacağım bilmiyorum normalde doktorlar 2 hafta önceden bıraktırıyorlar bana doktorum doğumdan sonra en az 3 hafta daha kullanacağımı söyledi bu benim sağlığım için önemliymiş ayrıca ben hacettepenin hemotoloji bölümünede gittim ordaki hemotoloji doktoruda dokuma kadar 0,4 fraksiparin kullanmam gerektiğini söyledi bence kesinlikle bırakma bu iğneyi ısrarcı ol allah göstermesin bir sorun olabilir

bana bazı doktorlar gerek bile yok sen iğnesizde doğum yapabilirsin dedi hemotoloji uzmanı güldü peki bebeklerin neden karnında öldü demekki gereği var demişti ben kesinlikle ısrarcı olmanı istiyorum üstelik ikiz gebelik bir bebeği bile beslemek zorken sen iki tanesini besleyeceksin senin için daha zor olacak bu iğnelerin hiç bir yan etkisi yok bebek üzerinde tersine beslenmeleri için gerekli bu iğneler istersen başka doktorlarada danış işini kesinlikle şansa bırakma derim sevgiler
a.s.

arkadaslar sagolun tecrübelerınızı ve bılgılerınızı paylastıgınız ıçın ınanın dünden berı kafam allak bullak sız olmasanız ben doktor bırak dese bırakacagım ama doktoruma ısrar edecegım fundacım özel mesajını yenı gördüm dedıgın gıbı ıkız beklıyorum benım ıçın bu ıgnenın önemı tekıl gebelıge göre dahada artıyor pazartesı baska bır doktora gıdecegım zaten nazlana nazlana bısey yapıyorlar benım öncekı düsüklerım de doktorlar bıdaha dene dıye her seferınde yolladılar 4 kez düsük yaptım bu ıgneyıde söyledım ondan sonra verdı öncekı hamılelıklerım dogal yoldandı bu hamılelıgım tüp bebek yıne kaybederım dıye çok korkuyorum bu doktor da devam ettırmezse ne yaparım offfff

valla tatlım ya zaman çabuk geçiyor.33 bitti Allaha şükür doğum yaklaştıkça insan heycanlanıyor. bekliyoruz küçük paşayı:Saruboceq: sezaryan olucam büyük olasılık. 4-5 hafta gibi bir süre kaldı. iğneye devam işte doğumdan 1 gün önce kesicez. coraspini önümüdeki hafta bırakıyoruz. ağrılarım var biraz kalçamda falana onun için pek yürüyemiyorum. bebeğin eşyaları hazır. kendiminkileride tamamladım gibi. haftaya çantayı hazırlarız inşallahalkisalkisalkis..hastane araştırması yapmak lazım artık. kısaca işler bitmiyor. senin bebiş nasıl. hissettiriyordur kendisini opuyorumnanaktan öptüm canım çok a.s.

hastane araştırması yapmadın m ı sen daha :) ben hastaneleri araştırmaya başladım ama nasıl karar vereceğimiz konusu beni düşündürüyor. hastanelerde yeni doğan ünitesi bulunsa ya anestezi uzmanı ii olmuyo ya da bakımları kaliteli değil bende şaşırdım nasıl karar vermeliyim diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…