canım benimde adetten 1hafta ongün önce göüslerim çok agrılı oluyordu bende geçen hafta oldumya histeroskopi artık benim göüslerimde agrı olmayacakmı ama benimki tanı amaçlıydı sen operasyonmu geçirdinde artık agrı olmayacak
İnşallah canım, hayırlara çıksın rüyan.
Bu son üç gün de hamileliği beklediğin son günler olsun, bundan sonra doğumu bekle inşallah:))
arkadaslar doktorum dün Fraxiparine ıgneyı 12,-13, haftalarda bırakacagız dedı kızlar bu kadar erken bırakılır mı kı bu ıgneler benım zaten 4 düsügüm var mthfr 677 1298 heterozıgot 4+3 de basladım ıgnelere
nazlıcım sen nasılsın maşallah 33.haftayıda bitirdin bir ay kaldı doğuma maşallah canım inşallah hayırlısıyla doğumun gerçekleşir ve küçük prensininde mutlu sağlıklı uzun ömürlü bir hayat sürer annesi ve babasıyla birlikte inşallah hazırlıklarını bitirdinmi canım
valla tatlım ya zaman çabuk geçiyor.33 bitti Allaha şükürdoğum yaklaştıkça insan heycanlanıyor. bekliyoruz küçük paşayı:Saruboceq: sezaryan olucam büyük olasılık. 4-5 hafta gibi bir süre kaldı. iğneye devam işte doğumdan 1 gün önce kesicez. coraspini önümüdeki hafta bırakıyoruz. ağrılarım var biraz kalçamda falana onun için pek yürüyemiyorum. bebeğin eşyaları hazır. kendiminkileride tamamladım gibi. haftaya çantayı hazırlarız inşallahalkisalkisalkis..hastane araştırması yapmak lazım artık. kısaca işler bitmiyor. senin bebiş nasıl. hissettiriyordur kendisini opuyorumnanaktan öptüm canım çok a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?