- 9 Haziran 2013
- 343
- 35
- 43
ah inan cnm kac doktor gezdim farkli sehirlerde hep iyi doktorlardi 3 doktordq gerekli gormedi ve ozel olmasina ragmen biz maddi olarak yani herseyi karsilayacagiz dememize ragmen kabul etmedi doktorlar israrla korunmadan tekrar denememi istedi ve esimde hir kez daha deneyelim diyor doktirlara kabul ettirebilsem bn ztn hic durmam yaptiririm bu testleri allaha biraktim zaten hersey onun izniylr olmuyor mu ins bir daha yasamam ztn yasarsam uc dusuk olmadan arastirmiyorlar o kadar vicdansız doktorlar rabbim ınş hiç arastirmaya gerek bırakmazÖncelikle geçmiş olsun canımKromozom testi pıhtılaşmadan çok daha önemli doktorunuzu hiç anlayamadım doğrusu..sağlıklı olmayan genler bir araya gelirse vücut büyümesine izin vermez..Bence içiniz rahat olsun diye mutlaka bu testi yaptırmalısınız..düşünsenize 6 haftalık bebeğin gelişmesinin durması için pıhtılaşmanın çok çok ağır olması gerekmez mi?mantığım kesinlikle almıyor.Rahim filmi de çektir bence..Bir daha acı yaşama inan çok üzüldüm
Doktorun dedigi gibi faktor bes onemli.ben gebelikte clexsan 0.4 kullandim.coraspirin kullanmadim.doktorum onermedi.gebeligim zor gecti.2 ay kanamadan dolayi yattim.bi gun benexol bi gun folbiol kullandim.decavit diye vitamin ilaci var onu da iki gune bir alirdim.eger hepsini ayni anda alirsam karaciger enzimlerim yukselirdi.[/QUOTE]sumay, post: 38586720, member: 168988"]Merhaba, mutasyonlarımız aynı ve merak ettim hamilelikte hangi doz iğne kullandınız? Corasprin ile birlikte mi? Dr um Gebeliği en çok riske atanın faktör 5 oldugunu söylemişti.bende de üçü Heterozigot.ne anne ne baba tarafımda düşük,pıhtılaşma hikayesi yok,aynen benim annem de sorunsuz 4 sağlıklı dogum yapmış.
Anladığım kadarıyla Çocuğunuz var,hamilelikte ki iğne dozu,ilaçlar,vs. aydınlatırsanız sevinirim. Teşekkürler...
ah inan cnm kac doktor gezdim farkli sehirlerde hep iyi doktorlardi 3 doktordq gerekli gormedi ve ozel olmasina ragmen biz maddi olarak yani herseyi karsilayacagiz dememize ragmen kabul etmedi doktorlar israrla korunmadan tekrar denememi istedi ve esimde hir kez daha deneyelim diyor doktirlara kabul ettirebilsem bn ztn hic durmam yaptiririm bu testleri allaha biraktim zaten hersey onun izniylr olmuyor mu ins bir daha yasamam ztn yasarsam uc dusuk olmadan arastirmiyorlar o kadar vicdansız doktorlar rabbim ınş hiç arastirmaya gerek bırakmaz
hangi hastaneye gittin cnm bilmiyorum ama üniversite hastanelerinde yaptırılıyor. Ben Malatyada gittim doktor üçüncü kayba gerek yok dedi test yapıldı bugün üstelik para da alınmadı. Sonuc 20-25 günde çıkarmış devlet olduğu için uzun sürüyor tabi.ah inan cnm kac doktor gezdim farkli sehirlerde hep iyi doktorlardi 3 doktordq gerekli gormedi ve ozel olmasina ragmen biz maddi olarak yani herseyi karsilayacagiz dememize ragmen kabul etmedi doktorlar israrla korunmadan tekrar denememi istedi ve esimde hir kez daha deneyelim diyor doktirlara kabul ettirebilsem bn ztn hic durmam yaptiririm bu testleri allaha biraktim zaten hersey onun izniylr olmuyor mu ins bir daha yasamam ztn yasarsam uc dusuk olmadan arastirmiyorlar o kadar vicdansız doktorlar rabbim ınş hiç arastirmaya gerek bırakmaz
ay cnm inan neler dedim isin komik yani dokyorum cok inancli adam resmen nasibinde varsa olur dedi ve gonderdi ya evet herseyin takdiri ilahinin elinde ama tedbirde kulun inan cnm ne yapacagimi bilmiyirum suan adetim acaba diyorum herweyi yaptirsam ondan snra tekrar desemİnşallah 3.gebeliğin sorunsuz geçer ve sağlıkla kucağına alırsın bebeğini...aslında kromozom testi yaptırmak istiyorum ben bi daha kaldıramam bu durumu deyip sert çıksan olur muydu ki?ama tabii bunu denemişsindir belki de..
Cnm bnm hepsi özelde aslında onların hemen yapması gerek para için ama yok bunlar yapmiyorhangi hastaneye gittin cnm bilmiyorum ama üniversite hastanelerinde yaptırılıyor. Ben Malatyada gittim doktor üçüncü kayba gerek yok dedi test yapıldı bugün üstelik para da alınmadı. Sonuc 20-25 günde çıkarmış devlet olduğu için uzun sürüyor tabi.
Cnm her özel hastane genetik tahlili yapmiyor. Tüp bebek merkezlerinde ve genetik bölümü olan hastanelerde yapılıyor. Illede özelde yaptirmak istiyorsan tüp bebek merkezlerine git benceCnm bnm hepsi özelde aslında onların hemen yapması gerek para için ama yok bunlar yapmiyor
Cnm bn aradım görüştüm trombofili yaptirmistim ztn kromozom testi falanda yapılıyormuş dediğim.hastahanede iki haftada çıkıyormuş sonucCnm her özel hastane genetik tahlili yapmiyor. Tüp bebek merkezlerinde ve genetik bölümü olan hastanelerde yapılıyor. Illede özelde yaptirmak istiyorsan tüp bebek merkezlerine git bence
clexane ignenin ici bos gibi geliyor iki gundur bana yaa icime ilac girdigini hissetmiyorum bakiorum baloncuk sivi falanda ilerlemiyor. bozuk igneler oluyormu denk geldimi size hic.daha yapsammi bilemiyorum
ben igneyi kendi atmasini bekliyorum hepsini yapayim diye bazen bos gelio ampul dedigin olmuyor aman ne bileyim allaha emanet bebeklerimiz. o morluk bezeler bendede cok var hemsire yaparkende oluyordu tenle alakalida olabilir. benim normaldede heryerimde illa morluk olur nereye carptim ne yaptim bilmem meselaMerhaba canım ben de mesela 10 iğne vuruşumdan birinde hissetmiyorum..iğneyi yavaş yavaş yapmaya çalış en sonuna geldiğinde dikkatli bak sonundaki minik ampül gibi parçanın içindeki sıvının aktığını göreceksin.sonrasında 10 sn gibi bekleyip çek iğneyi 1-2 dk da bastırınca hiç morluk olmuyor.benim göbeğim hiç iğne vurulmamış gibi mesela.kimisinin çok morarıyormuş.bunları da ek olarak söyleyeyim dedim:)Bebeğini sağlıcakla kucağına al inşallah
arkadaşlar aranızda gebelik boyunca folik asit kullanan oldu mu? yoksa hepiniz ilk 3 aydan sonra bıraktınız mı? kan pıhtılaşması olanlarda folik asit 9 ay boyunca mı devam edilmeli? bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
ben varım canım.. 5 aylık olcam ama hala devam ediyorum.. folbiol kullanıyorum ben.. ve doğuma kadar da kullanıcam galiba.. folik asit homosistein değerini düzenlemede de yardımcı oluyor galiba.. ne olur ne olmaz diye pıhtılaşma olnalarda 9 ay kullandırılıyor.. çok kişiden duydum bunu..aranızda 9 ay boyunca folik asit kullanan ya da kullanacak olan yok mu arkadaşlar?
ohh şükürler olsun... sevgili hukukçu_ ben de kullanıyorum da çok korktum çünkü kimse kullanmıyor sandım. yanlış mı yapıyorum diye bütün gece uyuyamadım. biz de stres hiç bitmiyor. peki yanında b12 alıyor musunuz? benim doktorum decavit multivitamin ve maltefor kan ilacı verdi. bunların dışında folbiol e devam ediyorum acaba fazla mı alıyorum diye endişelendim. vitamin ve kan ilacında da folik asit var ama çok çok az. bir makalede okudum pıhtılaşma foktörü mthfr olanların folik asit ve b12 takviyesine ihtiyacı olduğunu yani doğuma kadar. demek sizin de bilginiz var. cevap için çok teşekkür ederim.ben varım canım.. 5 aylık olcam ama hala devam ediyorum.. folbiol kullanıyorum ben.. ve doğuma kadar da kullanıcam galiba.. folik asit homosistein değerini düzenlemede de yardımcı oluyor galiba.. ne olur ne olmaz diye pıhtılaşma olnalarda 9 ay kullandırılıyor.. çok kişiden duydum bunu..
rica ederim canım.. ben de sürekli bir şeyleri araştırıyorum.. her gün yeni bir şey takılıyor kafama.. ben şuan folbiol ve ımom diye bir vitamin ilacı kullanıyorum, omega ve b vitaminlerini falan içeren bir vitamin.. kan değerim düşük olmadığı için kan ilacı başlamadık hem de ımomun içinde bir miktar kan ilacı da var.. şimdilik böyle.. ben doktoruma en başından beri b vitamini takviyesi istediğimi söyledim.. dediğim gibi b vitamini ve folikasit homosistein değerini dengeliyor.. bu da pıhtılaşmada önemli.. rahat rahat kullanabilirsin canım.. kafana takılan bişey olursa sor.. buralardayım..ohh şükürler olsun... sevgili hukukçu_ ben de kullanıyorum da çok korktum çünkü kimse kullanmıyor sandım. yanlış mı yapıyorum diye bütün gece uyuyamadım. biz de stres hiç bitmiyor. peki yanında b12 alıyor musunuz? benim doktorum decavit multivitamin ve maltefor kan ilacı verdi. bunların dışında folbiol e devam ediyorum acaba fazla mı alıyorum diye endişelendim. vitamin ve kan ilacında da folik asit var ama çok çok az. bir makalede okudum pıhtılaşma foktörü mthfr olanların folik asit ve b12 takviyesine ihtiyacı olduğunu yani doğuma kadar. demek sizin de bilginiz var. cevap için çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?