tmm cnm bnm çok saol bnde yaptıracam allahın izniyleevet canim hem kromozom hem de hormon testlerinin hepsi kandan bakiyorlar...surec zor degil canim baslayinca gerisi geliyor zaten
rica ederim canım insallah güzel sonuçların iyi çıkar...ben de dr.un dediğini yapacaktım ama burdaki yorumları okuduktan sonra hemen yaptırdım...iyi ki de yaptırmışım şimdi kafam rahat...tmm
tmm cnm bnm çok saol bnde yaptıracam allahın izniyle
canım bu konuda genelde ortak bir anlayıs yok her dr. farklı bir şey söylüyor...ben de 1298 heterozigotum..2 düşüğüm oldu..şimdi yine şükür gebeyim...ben hem asspirin hem de clexan 0.4 iğne kullanıyorum ama burda bazı arkadaslar sadece iğne kullanıyor açıkcası benim de kafam karışık..Allah a emanetiz...kafam o kadar karıştı ki bende heterozigot 677ct var. 16 haftalıkken gebeliğim sonlandı . sonra da 1 kimyasal gebelik yaşadım. bebek istediğimiz için doktor yumurta takibi yapıyor. ilk başta gebelik oluşunca aspirin ve iğne kullıcaz demişti. geçen gün aspirine gebelik oluşunca mı başlıcam dedim genelde herkes gebelik öncesi yutuyor. doktor sadece iğne olacaksın dedi. kafam gerçekten çook karıştı
Canim ben gebeligim boyunca folik asit b 12 decavit kanilaci kullandim.yalniz hepsini ayni gun alincave oyle kullanmaya devam edince karaciger enzimlerim yukseldi.bi gun folik asitbi gun b 12 aldim.arkadaşlar aranızda gebelik boyunca folik asit kullanan oldu mu? yoksa hepiniz ilk 3 aydan sonra bıraktınız mı? kan pıhtılaşması olanlarda folik asit 9 ay boyunca mı devam edilmeli? bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
sizde sadece bitanemi heterozigot çıktı... bende 3 farklı heterozigot çıkmış 677ct---1298ac ve 4G/5G heterozigotum varcanım bu konuda genelde ortak bir anlayıs yok her dr. farklı bir şey söylüyor...ben de 1298 heterozigotum..2 düşüğüm oldu..şimdi yine şükür gebeyim...ben hem asspirin hem de clexan 0.4 iğne kullanıyorum ama burda bazı arkadaslar sadece iğne kullanıyor açıkcası benim de kafam karışık..Allah a emanetiz...
evet canım bende sadece 1 tane var...sende 3 taneymiş aslında senin şimdiden aspirin alman gerekir sanki yine de yanlış yönlendirmek istemem dr.un daha iyi billiyordur...fakat genelde öncesinde forumları takip ettiğim kadarıyla herkes içiyor önceden...sizde sadece bitanemi heterozigot çıktı... bende 3 farklı heterozigot çıkmış 677ct---1298ac ve 4G/5G heterozigotum var
amin amin amin...Canlarım benim hepimizin kandili mübarek olsun... Rabbim hayırlısıyla tez vakitte hamile kalıp sağlıklı sıhhatli bebekler doğurmayı ve ahlakı güzel bir şekilde yetiştirmeyi cümlemize nasip eylesin... maddi manevi sıkıntılarımızı bertaraf eylesin... Hem dünyada hemde ahirette Rahmetiyle muamele eylesin... hakkımızda şer olanlarıda hayra çevirsin güzel MEVLAM...Rabbim tez vakitte maddi manevi hastalıklarımıza şafi ismi şerifiyle şifalar ihsan eylesin... Rabbi la tezerna ferden... elfü elfü amin
coraspin ve folbiol içiyorum...beni hematolojiye yönlendirdi... oradaki doktor coraspin sana yeterli gelmez iğne yapmamız lazım dedi... haftaya yeniden testler falan yapılacakmış... benimki biraz daha çok ilerlemiş galibaevet canım bende sadece 1 tane var...sende 3 taneymiş aslında senin şimdiden aspirin alman gerekir sanki yine de yanlış yönlendirmek istemem dr.un daha iyi billiyordur...fakat genelde öncesinde forumları takip ettiğim kadarıyla herkes içiyor önceden...
canım hematoloji de dr.un gibi sadece iğne mi önermiş oldu yani...coraspin ve folbiol içiyorum...beni hematolojiye yönlendirdi... oradaki doktor coraspin sana yeterli gelmez iğne yapmamız lazım dedi... haftaya yeniden testler falan yapılacakmış... benimki biraz daha çok ilerlemiş galiba
ben hamilelikten önce iğnelere başlıyorum canım... ama galiba bu iğneler farklı... haftaya çarşamba testler yapılacak... pıhtılaşmayla ilgili... sonrasında nasıl bir tedavi uygulayacağı belli olacakmışcanım hematoloji de dr.un gibi sadece iğne mi önermiş oldu yani...
bide benim prolaktin önce 41 bir hafta sonrada 34 çıktı... doktorum ilaca gerek görmedi... 3 aydır korunmadığım halde olmadı... senin prolaktinin kaçtı canım benimcanım hematoloji de dr.un gibi sadece iğne mi önermiş oldu yani...
aminnnnnCanlarım benim hepimizin kandili mübarek olsun... Rabbim hayırlısıyla tez vakitte hamile kalıp sağlıklı sıhhatli bebekler doğurmayı ve ahlakı güzel bir şekilde yetiştirmeyi cümlemize nasip eylesin... maddi manevi sıkıntılarımızı bertaraf eylesin... Hem dünyada hemde ahirette Rahmetiyle muamele eylesin... hakkımızda şer olanlarıda hayra çevirsin güzel MEVLAM...Rabbim tez vakitte maddi manevi hastalıklarımıza şafi ismi şerifiyle şifalar ihsan eylesin... Rabbi la tezerna ferden... elfü elfü amin
aynısını bana da dedıler...canim senden neden mol gebelikten suphelendiler acaba...benim betahcg cok yuksek cikti...ben de dr.a mol veya dis gebelik olabilir mi dedim bunlari konusmak icin erken dedi....
peki canim tahlil sonucun kac cikmisti ilkinde ve simdi...ayrica karindan hic baktilar mi kese icin...neden oyle dediler supheli falan diye bu dr.lar adami deli ederler....canim insallah bir sikinti yoktur...aynısını bana da dedıler...
bunu 9 ocaktakı kontorlnde anlıycaz dedıler..ama benn bekleyemedım ve baska bı doktora gıttım
oda bana suphelı bıseyın olabılır dıyıp tahlıl ıstedı ve tahlıl sonucu bısey demedı
haftaya gel gebesın kac haftalık olduguna bakalım dedı
pazartesı gıdcem ıste ıkıncı gıttıgım doktora bılmıyorum nolcak
kahve kahve akıntım da gelıo ara sıra(
canim benim prolaktinim hep 30 ve 40 arasinda cikiyordu en son 59 cikti ilac kullandim ama 30larda oldugunda da bazi dr.lar gebe kalana kadar kullanman gerekli demislerdi....bu ay duzenli kullandim ilacibide benim prolaktin önce 41 bir hafta sonrada 34 çıktı... doktorum ilaca gerek görmedi... 3 aydır korunmadığım halde olmadı... senin prolaktinin kaçtı canım benim
Mrb arklar bende bir bebişim 2 aylıkkn karnımda öldü. 2. Bebeğimde kimyasal gebelikti kendiliğinden düştü kalp atışını duymadan. Şuan yeni hamileyim iğne vuruyorum canımı çok acıtıyo ve 2 gündür iğneyi zor batırıyorum bugün az kanama oldu sizde böyle bişey yaşadınızmı? Bugün iğne vurdum az kanadı şuana kadar hiç böyle kanama olmamıştı umarım bişey yktur dua edin bana ;( rabbim isteyen herkezr versin benimkinidr tamamına erdirir inş bu mğbarek gün rabbim bizim yüzümüzü güldürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?