Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar ben bu cleaxane 4 u bes gu dur kullanıyorum gobekten. ama ıkı gundur ben yapıorum ve derının altında toplan ıyo bende yavasca ovalayarak dagılıyor zamanla sızede boyle oluyomru

kızlar ben bu cleaxane 4 u bes gu dur kullanıyorum gobekten. ama ıkı gundur ben yapıorum ve derının altında toplan ıyo bende yavasca ovalayarak dagılıyor zamanla sızede boyle oluyomru
bende de bazen oluyor birçok kişide oluyor merak etmeyin bence ovalamaya gerek yok kendi kendine dağılır. iğneyi çok yavaş enjekte edin daha iyi sonuç elde edersiniz. hayırlı olsun...

bende de bazen oluyor birçok kişide oluyor merak etmeyin bence ovalamaya gerek yok kendi kendine dağılır. iğneyi çok yavaş enjekte edin daha iyi sonuç elde edersiniz. hayırlı olsun...
cok tesekkur ederım..
acıckası hamıle oldugma pek sevınemedım ılk gıttıgım doktor mol gebe olabılrıısn bunu ıkı hafta sonra anlarız dedı
ıkı gun oncekı gıttıgım doktorda hıc bıse demedı hamılesın dedı...haftaya bıdaha cagrdı..
kafam cok karııskık dıken ustundeyım

selamlar kizlar bir sey soracagim...ben 2 kez dusuk yaptim...heterozigot 1298 mutasyonu cikti...simdi yine hamile kaldim sukurler olsun...clexane 0.4 kullanmaya basladim ayni zamanda da coraspin iciyorum...siz de igne ile birlikte coraspin almaya devam ediyor musunuz...bu arada ben 57kg yum dr.ona gore 0.4 luk verdi...sizler kac kilosunuz...cok soru sordum ilk defa kullaninca insan tedirgin oluyor...

canim senden neden mol gebelikten suphelendiler acaba...benim betahcg cok yuksek cikti...ben de dr.a mol veya dis gebelik olabilir mi dedim bunlari konusmak icin erken dedi....

kacinci haftalarda yaptin cnm dusugu banada 0.4 vermişti coraspinle aynı anda kullanıyordum şimdi kaç haftaliksin birde ne kadar korundun sen kusura bakma çok soru sordum ama

kacinci haftalarda yaptin cnm dusugu banada 0.4 vermişti coraspinle aynı anda kullanıyordum şimdi kaç haftaliksin birde ne kadar korundun sen kusura bakma çok soru sordum ama
canim benim ilki 6.hafta falndi 2.bos gebelikti...simdi 4+4 olduk...ama dr.clexan 0.4 ile coraspin birlikte verdi.ama burda bakiyorum da bazi dr.lar sadece igne vermis kafam karisti...canim bana 3 ay korunma verdi...ama biz bebek dusunmeye basladiktan sonra tam 12.ayda gebe kaldim...bu arada sen hamile misin canim....

Yok cnm değilim doktor bana korunmami söylemedi üç doktorda korunmaya gerek yok dedi bu ay adetim suan tekrar başlayacağız calismlaara bnde heterozigotum coraspin kullanıyorum suan doktor korunmayı birkainca başla dedi hamile old öğrendiğim anda iğne ve coraspin dedi digerlrinin risk grubu farklı old için bazen sadece iğne veya aspirin oluyor sen takılma ona doktorun ne diyorsa o doğrudur

haklisin canim insanin kayiplari olunca endiseleniyor...benim mutasyonum1298 heterozigot seninki ne canim...insallah en kisa zamanda gebe kalirsin canimhayirlisiyla...

haklisin canim insanin kayiplari olunca endiseleniyor...benim mutasyonum1298 heterozigot seninki ne canim...insallah en kisa zamanda gebe kalirsin canimhayirlisiyla...
Bnmmki de senin gibi ama bnm kayıplarının ondan old sanmıyorum canım ikincide kullanmama rağmen düştü ve ikiside aynı zamanda düştü hayırlısı rabbim ne zmn nasip ederse o zmn olacak sende endişelenmestrestete etkiler ınş bir daha yasamazsin yasamayiz cnm zor bir durum ama şükür ki hamile kalabiliyiruz sen başka test yaptırmış miydin pihtilasma disinda

canim benim gittigim butun drlar da dusuklerimin nedenini pihtilasma olarak gormediler...bizdeki pihtilasma en dusuk seviyelerdeymis...simdi igne ve coraspin kullanma nedeni ise tedbir amacli....ben pihtilama disinda genetik testler,rahim filmi,hormon testleri yaptirdim...hormon testimde prolaktinim yuksek cikti bu ay ilac kullandim belki de onun etkisi ile gebe kalmis olabilirim...sen yaptirdin mi baska test canim...

bn hiçbir testi yaptırmadım pıhtılaşma dışında doktorum doğru kromozomu bulamıor dedi bir kez daha deneyceksn dedi bunun dışında başka 2 doktorda aynı şeyi dedim cnm bir kez daha deneyeceğim kısmatte varsa ztn olur hayırlısı olsun inş sende sağlıkla alırsın kucağına

amin canim insallah...eger bulundugun sehirde universite hastanesi varsa bence testlerini yaptir...bana da ilk dusukte dr. oyle soyledi dinledim ama 2.nye yine dustu...keske beklemesydim diyorum...belki testi onceden yapsaydim dusuk olmazdi ya da olurdu kismet ama psikolojik insan rahatliyor tabii ki...hatta bana 2. dusukten sonra yine 3. dusuk olmadan arastirma yapilmiyor dediler ama bu sefer ben doktorlari dinlemedim...yapilmasi gereken butun testleri yaptirdim....bu demek degil ki bu gebeligim saglikli gececek veya gecmeyecek...sadece kafam rahat su anda olacak her seye iyi veya kotu sukrederek yasayacagim...

çok ii yapmışsın cnm valla sana katılıyorum ne kadar zmnda çıktı sonuçların cnm bn özelde yaptıracaktım erken çıkar die

çok ii yapmışsın cnm valla sana katılıyorum ne kadar zmnda çıktı sonuçların cnm bn özelde yaptıracaktım erken çıkar die
canim ben istanbulda arastirma hastanesinde yaptim yaklasik 2 ay surdu...ama o testler ozellikle genetik testler cok pahali canim....

canim genetik testte anne babadan gelen kromozomlarin uyumuna bakiliyor...kromozomlar saglikli mi deil mi diye canim...trombofili zaten pihtilasma icin yapilan testler...
kanda yapılıyor demi o kromozom testi cnm bn burda hastahanemle görüştüm 200 tl dedi o teste rahim filminede anestezili 300 tl dedi

kanda yapılıyor demi o kromozom testi cnm bn burda hastahanemle görüştüm 200 tl dedi o teste rahim filminede anestezili 300 tl dedi
evet canim hem kromozom hem de hormon testlerinin hepsi kandan bakiyorlar...surec zor degil canim baslayinca gerisi geliyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…