Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

peki canim tahlil sonucun kac cikmisti ilkinde ve simdi...ayrica karindan hic baktik kese icin...neden oyle dediler supheli falan diye bu dr.lar adami deli ederler....canim insallah bir sikinti yoktur...
Tahlil sonucumda iste degerlerime bakti doktor bhcg 864 cikti bise demedi gebesin dedi ama cok yeni dedi haftaya terkrr gelmemi soyledi karindan baktiginda goremedi alttan bakinca gordu daha cok yeni ama dedi

peki canim tahlil sonucun kac cikmisti ilkinde ve simdi rica karindan hic baktilar mi kese icin...neden oyle dediler supheli falan diye bu dr.lar adami deli ederler....canim insallah bir sikinti yoktur...
Bide ilk gittigim doktor mol gebe olabirsin demsti Dokuz ocakte gel o zaman anlariz dedi cok yeni dedi ama simdi ikinci gittigm doktor bise demedi gebesin dedi ama pazartesi netlescek ne olup olmadigo

Aynen haklısın senin dediğin gibide deneyecm göbekten 3 parmak ilerisind vuruyorum ama 2 gündür batrmakta zorlanıyorum ;( benimde ilk vuran hemşireydi morarttı sonra benim vurduklarımda morarma olmadı ama şu 3 gündür morarıyo nedense ;( bugğnde kanadı allahım kucagımıza almayı nasip etsin bu mübarek günde herkezin niyetine göre versin benimde gönlümdekini niyetimdekini hayırlı şekilde nasip etsin kaybetmek istemiyorum allah tamamına erdirir bebeğimi sağlıcakla hayılısıyla inş kucagıma almayı nasip etsin. Allah isteyen herkezede nasip etsin tüm hamilelerde bebeğine hayırlısıyla kavuşsun

canim benim prolaktinim hep 30 ve 40 arasinda cikiyordu en son 59 cikti ilac kullandim ama 30larda oldugunda da bazi dr.lar gebe kalana kadar kullanman gerekli demislerdi....bu ay duzenli kullandim ilaci
peki şu anda hamilemisin... bende özele gittim bugün dostineks verdi ben istedim diye ama yarıya bölüp içmemi söyledi... doktora bu ilacı kullanırken hamile kalsam çocuğa zararı olurmu dedim: bişey olmaz dedi... ama buradan yorumları okudum herkes zararlı diyo

canim benim prolaktinim hep 30 ve 40 arasinda cikiyordu en son 59 cikti ilac kullandim ama 30larda oldugunda da bazi dr.lar gebe kalana kadar kullanman gerekli demislerdi....bu ay duzenli kullandim ilaci
ayrıca hangi ilacı kullandın... agnucaston kullaniym dedim bir ara bana dokundu... dostineks en azından sadece 2 tane... bide yarım olarak kullanıcam zaten

canımevet hamileyim ama daha kese görünmedi bekliyorum bakalım insallah sağlıklı bir gebelik olur...doktorum bana da dostinex verdi ama ben de bu ilaçla ilgili olumsuz seyler duyduğum için parlodel istedım doktor da parlodel yazdı...parlodelin yan etkileri ilk basta çok oluyor ama alışıyorsun bir süreden sonra...dostinexi ben basından beri içmedim parlodel içerken hamile kalabilirsin ama gebeliği öğrendiğin anda onu da bırakmak gerekir canım

ayrıca hangi ilacı kullandın... agnucaston kullaniym dedim bir ara bana dokundu... dostineks en azından sadece 2 tane... bide yarım olarak kullanıcam zaten
canım agnucastonu duydum hayıt otunun hap haline getirilmiş şekli ama onda da etki geç oluyormuş diye biliyorum..doktorunla konuş parlodel hakkında..ben parlodelden memnundum...ama çoğu doktor herkese dostinex veriyor diye biliyorum

ben dostinekse başldım... dün gece yarım içtim... her hafta bir yarım içecekmişim...bakalım hayırlısı olsun... Rabbim bebişini sana sağlıklı sıhhatli bağışlasın canım benim

bnm kuzenimde de pıhtılaşma var o gebelik düşündüğü zaman doktor aspirin vermiş gebe kalınca da iğneye başladılar. ben de o yüzden sordum gebe kalınca vercem dedi. gecen günde sadece iğne olacaksın dedi. pazartesi başka doktora gideceğim inşallah sorularım cvp bulur.

hamileliğiniz hayırlı olsun... ben de 0.4 kullanıyordum ama antifaktör xa (10a) testi sonucunda yetersiz kaldığı görüldü ve 0.6 ya çıkarıldı. ben 51 ya da 53 kiloyken başladım 0.6 ya yani hem kilo hem de bu testin sonucuna göre iğne dozu belirleniyor. ayrıca coraspin sürekli kullanıyorum iğneyle beraber günde 1 defa.

canim insallah ilaclarin sonucunda hayirli bir sekilde gebe kalirsin...en kisa zamanda duser prolaktinin ,erak etme canim...ayrica baska bir doktora da gitmen iyi olur en azindan kafan rahatlar zaten bu surecte en onemli sey kafam8zin rahat olmasi...dr.a gittiginde yaz canim sonuclarini...insallah hepimizin hakkinda hayirlisi olur...

hepimiz icin hayirli bir hamilelik sureci olur insallah...ben de igneyle birlikte aspirin kullaniyorum ama iste bendeki pihtilasma duzeyi cok yuksek degil o yuzden tedirgin oluyorum acaba igne ve aspirin cok olur olur mu diye...sorularnhic bitmiyor....size de saglikli gebelikler dilerim...cevap icin tesekkurler...

saol cnm. mutlaka yazarım. bakalım nolcak. ben faylasıyla stres yapıyorum bi de. inşallah bu sefer güzel olcak

benim de bazen kanıyor bazen kanamıyor sanırım bazen damara denk getiriyoruz.

cnm senin pıhtılaşma olan değerin hangigisi. bnm heterozigot 677ct sanırım bnm ki de fazla yüksek değil. protein c ve s düşük bi de

cnm senin pıhtılaşma olan değerin hangigisi. bnm heterozigot 677ct sanırım bnm ki de fazla yüksek değil. protein c ve s düşük bi de
canim benim mutasyonum 1298 heterozigot...pihtilasma faktorleri icinde dusuk duzeylerden biriymis...stres yapmamak elde degil ama sabretmemiz lazim canim benim...

canim benim mutasyonum 1298 heterozigot...pihtilasma faktorleri icinde dusuk duzeylerden biriymis...stres yapmamak elde degil ama sabretmemiz lazim canim benim...

elbette öyle . ne kadar düşünsek de bazı seylere gücümüz yetmiyor. bakalım inşallah pazartesi alırım cvplarımı da kafam rahat eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…