Tahlil sonucumda iste degerlerime bakti doktor bhcg 864 cikti bise demedi gebesin dedi ama cok yeni dedi haftaya terkrr gelmemi soyledi karindan baktiginda goremedi alttan bakinca gordu daha cok yeni ama dedipeki canim tahlil sonucun kac cikmisti ilkinde ve simdi...ayrica karindan hic baktik kese icin...neden oyle dediler supheli falan diye bu dr.lar adami deli ederler....canim insallah bir sikinti yoktur...
Bide ilk gittigim doktor mol gebe olabirsin demsti Dokuz ocakte gel o zaman anlariz dedi cok yeni dedi ama simdi ikinci gittigm doktor bise demedi gebesin dedi ama pazartesi netlescek ne olup olmadigopeki canim tahlil sonucun kac cikmisti ilkinde ve simdi rica karindan hic baktilar mi kese icin...neden oyle dediler supheli falan diye bu dr.lar adami deli ederler....canim insallah bir sikinti yoktur...
Merhaba canım,öncelikle inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın..Göbeğinden iğne vuruyorsan mesela bir elinin baş ve orta parmakları ile iğne vuracağın yeri sıkıştır.sonra iğneyi hafif yan tutarak çok yavaş şekilde enjekte et.sonuna geldiğinde 10 sn bekle ve öyle bastır click sesini duyana kadar.sonrasında 1-2 dk pamukla iğne vurduğun yeri bastır.böyle yapınca morarma olmuyor.göbeğim hiç iğne vurulmamış gibi şu an maaşallah:)bir kere hemşireye vurdurdum morarttı orayı.çünkü bir an önce vurup git diye bakıyor.çok nazik olmuyorlar yani..böyle dene bakalım..hoşçakal
peki şu anda hamilemisin... bende özele gittim bugün dostineks verdi ben istedim diye ama yarıya bölüp içmemi söyledi... doktora bu ilacı kullanırken hamile kalsam çocuğa zararı olurmu dedim: bişey olmaz dedi... ama buradan yorumları okudum herkes zararlı diyocanim benim prolaktinim hep 30 ve 40 arasinda cikiyordu en son 59 cikti ilac kullandim ama 30larda oldugunda da bazi dr.lar gebe kalana kadar kullanman gerekli demislerdi....bu ay duzenli kullandim ilaci
ayrıca hangi ilacı kullandın... agnucaston kullaniym dedim bir ara bana dokundu... dostineks en azından sadece 2 tane... bide yarım olarak kullanıcam zatencanim benim prolaktinim hep 30 ve 40 arasinda cikiyordu en son 59 cikti ilac kullandim ama 30larda oldugunda da bazi dr.lar gebe kalana kadar kullanman gerekli demislerdi....bu ay duzenli kullandim ilaci
canımevet hamileyim ama daha kese görünmedi bekliyorum bakalım insallah sağlıklı bir gebelik olur...doktorum bana da dostinex verdi ama ben de bu ilaçla ilgili olumsuz seyler duyduğum için parlodel istedım doktor da parlodel yazdı...parlodelin yan etkileri ilk basta çok oluyor ama alışıyorsun bir süreden sonra...dostinexi ben basından beri içmedim parlodel içerken hamile kalabilirsin ama gebeliği öğrendiğin anda onu da bırakmak gerekir canımpeki şu anda hamilemisin... bende özele gittim bugün dostineks verdi ben istedim diye ama yarıya bölüp içmemi söyledi... doktora bu ilacı kullanırken hamile kalsam çocuğa zararı olurmu dedim: bişey olmaz dedi... ama buradan yorumları okudum herkes zararlı diyo
canım agnucastonu duydum hayıt otunun hap haline getirilmiş şekli ama onda da etki geç oluyormuş diye biliyorum..doktorunla konuş parlodel hakkında..ben parlodelden memnundum...ama çoğu doktor herkese dostinex veriyor diye biliyorumayrıca hangi ilacı kullandın... agnucaston kullaniym dedim bir ara bana dokundu... dostineks en azından sadece 2 tane... bide yarım olarak kullanıcam zaten
ben dostinekse başldım... dün gece yarım içtim... her hafta bir yarım içecekmişim...bakalım hayırlısı olsun... Rabbim bebişini sana sağlıklı sıhhatli bağışlasın canım benimcanım agnucastonu duydum hayıt otunun hap haline getirilmiş şekli ama onda da etki geç oluyormuş diye biliyorum..doktorunla konuş parlodel hakkında..ben parlodelden memnundum...ama çoğu doktor herkese dostinex veriyor diye biliyorum
canım bu konuda genelde ortak bir anlayıs yok her dr. farklı bir şey söylüyor...ben de 1298 heterozigotum..2 düşüğüm oldu..şimdi yine şükür gebeyim...ben hem asspirin hem de clexan 0.4 iğne kullanıyorum ama burda bazı arkadaslar sadece iğne kullanıyor açıkcası benim de kafam karışık..Allah a emanetiz...
hamileliğiniz hayırlı olsun... ben de 0.4 kullanıyordum ama antifaktör xa (10a) testi sonucunda yetersiz kaldığı görüldü ve 0.6 ya çıkarıldı. ben 51 ya da 53 kiloyken başladım 0.6 ya yani hem kilo hem de bu testin sonucuna göre iğne dozu belirleniyor. ayrıca coraspin sürekli kullanıyorum iğneyle beraber günde 1 defa.selamlar kizlar bir sey soracagim...ben 2 kez dusuk yaptim...heterozigot 1298 mutasyonu cikti...simdi yine hamile kaldim sukurler olsun...clexane 0.4 kullanmaya basladim ayni zamanda da coraspin iciyorum...siz de igne ile birlikte coraspin almaya devam ediyor musunuz...bu arada ben 57kg yum dr.ona gore 0.4 luk verdi...sizler kac kilosunuz...cok soru sordum ilk defa kullaninca insan tedirgin oluyor...
canim insallah ilaclarin sonucunda hayirli bir sekilde gebe kalirsin...en kisa zamanda duser prolaktinin ,erak etme canim...ayrica baska bir doktora da gitmen iyi olur en azindan kafan rahatlar zaten bu surecte en onemli sey kafam8zin rahat olmasi...dr.a gittiginde yaz canim sonuclarini...insallah hepimizin hakkinda hayirlisi olur...bnm kuzenimde de pıhtılaşma var o gebelik düşündüğü zaman doktor aspirin vermiş gebe kalınca da iğneye başladılar. ben de o yüzden sordum gebe kalınca vercem dedi. gecen günde sadece iğne olacaksın dedi. pazartesi başka doktora gideceğim inşallah sorularım cvp bulur.
hepimiz icin hayirli bir hamilelik sureci olur insallah...ben de igneyle birlikte aspirin kullaniyorum ama iste bendeki pihtilasma duzeyi cok yuksek degil o yuzden tedirgin oluyorum acaba igne ve aspirin cok olur olur mu diye...sorularnhic bitmiyor....size de saglikli gebelikler dilerim...cevap icin tesekkurler...hamileliğiniz hayırlı olsun... ben de 0.4 kullanıyordum ama antifaktör xa (10a) testi sonucunda yetersiz kaldığı görüldü ve 0.6 ya çıkarıldı. ben 51 ya da 53 kiloyken başladım 0.6 ya yani hem kilo hem de bu testin sonucuna göre iğne dozu belirleniyor. ayrıca coraspin sürekli kullanıyorum iğneyle beraber günde 1 defa.
canim insallah ilaclarin sonucunda hayirli bir sekilde gebe kalirsin...en kisa zamanda duser prolaktinin ,erak etme canim...ayrica baska bir doktora da gitmen iyi olur en azindan kafan rahatlar zaten bu surecte en onemli sey kafam8zin rahat olmasi...dr.a gittiginde yaz canim sonuclarini...insallah hepimizin hakkinda hayirlisi olur...
benim de bazen kanıyor bazen kanamıyor sanırım bazen damara denk getiriyoruz.Mrb arklar bende bir bebişim 2 aylıkkn karnımda öldü. 2. Bebeğimde kimyasal gebelikti kendiliğinden düştü kalp atışını duymadan. Şuan yeni hamileyim iğne vuruyorum canımı ok acıtıyo ve 2 gündür iğneyi zor batırıyorum bugün az kanama oldu sizde böyle bişey yaşadınızmı? Bugün iğne vurdum az kanadı şuana kadar hiç böyle kanama olmamıştı umarım bişey yktur dua edin bana ;( rabbim isteyen herkezr versin benimkinidr tamamına erdirir inş bu mğbarek gün rabbim bizim yüzümüzü güldürsün
hepimiz icin hayirli bir hamilelik sureci olur insallah...ben de igneyle birlikte aspirin kullaniyorum ama iste bendeki pihtilasma duzeyi cok yuksek degil o yuzden tedirgin oluyorum acaba igne ve aspirin cok olur olur mu diye...sorularnhic bitmiyor....size de saglikli gebelikler dilerim...cevap icin tesekkurler...
canim benim mutasyonum 1298 heterozigot...pihtilasma faktorleri icinde dusuk duzeylerden biriymis...stres yapmamak elde degil ama sabretmemiz lazim canim benim...cnm senin pıhtılaşma olan değerin hangigisi. bnm heterozigot 677ct sanırım bnm ki de fazla yüksek değil. protein c ve s düşük bi de
canim benim mutasyonum 1298 heterozigot...pihtilasma faktorleri icinde dusuk duzeylerden biriymis...stres yapmamak elde degil ama sabretmemiz lazim canim benim...
insallah canim hayirli haberler alirsin...elbette öyle . ne kadar düşünsek de bazı seylere gücümüz yetmiyor. bakalım inşallah pazartesi alırım cvplarımı da kafam rahat eder
benim de bazen kanıyor bazen kanamıyor sanırım bazen damara denk getiriyoruz.
henüz belli değil küçük daha 14 haftalıkAynen o yüzden kanıyp galiba. Bbeğinizin cinsiyeti ne ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?