Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

teşekkür ederim...cümlemize...

Ankete ba
Ankete bakmadim canim ama benimki cikmadi ona gore kiz gosteriyordu ama erkek oldu :) belki hata olmustur yanlis bakmislardir dedim ama artik kesinlesti :)

))))))) hım kısmet cnm QUOTE="bloodandrose, post: 38675879, member: 557001"]Ankete ba

Ankete bakmadim canim ama benimki cikmadi ona gore kiz gosteriyordu ama erkek oldu :) belki hata olmustur yanlis bakmislardir dedim ama artik kesinlesti :)[/QUOTE]

Merhaba, benim 26 haftalık ölü doğumum var. Test yapıldı ve mthfr c677 homozigot ve PAI-1 4G-4G çıktı. Aynı durumda olan var mı? Nasıl bir tedavi gerekli?

ARKADAŞLAR MRB ARANIZA YENİ KATILDIM LÜTFEN YARDIMCI OLUN 2 TANE DÜŞÜK YAPTIM YAŞIM 29 SON DÜŞÜKTEN SONRA 6 AY ADET GÖREMEDİM ADETLERİM DÜZENSİZLEŞTİ VE POLİSİK OVER OLDUMU ÖGRENDİM TABİ KİLODA VAR VE GENETİK TESLERDE HOMOZİGOT OLDUM YAZIYODU DOKTOR HAMİLE KALIR KALMAZ CLASXAN 4 İGNEYE BAŞLICAZ DEDİ HAMİLE KALMADAN ÖNCEDE FOLİO B12 TAKVİYELİ Bİ FOLİCASİT VE 100MG CORASPİN VERDİ BENİM GİBİ OLUPTA HAMİLE KALAN VARMI YADA BEBEĞİNİ KUCAĞINA ALAN YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM......

Kizlar bugun onikide randevum var bakalim mol gebemiyim onu ogrencem insalah hayirlli haberler alirim sabahin korunde kalktim yatamadm

Bendede lan pihtilasma vardi b12ve bebe aspirini ictim gebelikten once artik aspitnn mi folik asitnmi ne etkisiyle hamilee kaldm ama bakalim hamilemiyim

Var merak etme cnm allahım dilediği zaman veriyor doktorların çocuğun olmaz dedikleri kaç hasta tanıım şuan kaç çocukaı var sadece dua et sıkıntı yapma kendine olur inş allahın izniyle bu arada testlerini anlamadım ama bendede pıhtılaşma var bende 2 bebek kaybettim allahım hayırlısıyla verir inş isteyen herkeze bende iğne kullancam hamile olunca göbekten yapılıyor. Allahım hepimize sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin..

Merhaba,ben de aranıza yeni katıldım. Benim 26 haftalık ölü doğumum var. Test yapıldı ve mthfr c677 homozigot ve PAI-1 4G-4G çıktı. Aynı durumda olan var mı? Nasıl bir tedavi gerekli? Ankara'da önerebileceğiniz bir doktor var mı? Kusura bakmayın çok soru soruyorum ama içimde inanılmaz endişe var.

bendede heterozigot var... beni hematolojiye yönlendirdi doktorum... şu anda folbiol ve coraspin kullanıyorum... çokta korkacak bişey olduğunu sanmıyorum. bu çarşamba hematolojide muayenem var bu kanda pıhtılaşmayla ilgili... bakalım bu hastalık nasıl bişeymiş iyice sorucam doktora

İnş ben de gidecğim doktora, bakalım ne diyecek. Gittikten sonra bana da haber verebilir misin?

İnş ben de gidecğim doktora, bakalım ne diyecek. Gittikten sonra bana da haber verebilir misin?
tamam veririm canım... heterozigot sonradan kazanılmış bir hastalık anlamına gelirken homozigot ırsi yani aileden gelen doğuştan var olan hastalık demek... sonuç olarak ikiside kanda pıhtılaşma anlamına geliyor... benimkide senin gibi üçündede heterozigot çıktı...

Merhaba, benim 26 haftalık ölü doğumum var. Test yapıldı ve mthfr c677 homozigot ve PAI-1 4G-4G çıktı. Aynı durumda olan var mı? Nasıl bir tedavi gerekli?
BENİM ARKADAŞIM DA VAR 2 TANE KİMYASAL VAR DİĞER İKİSİDE KARNINDA 2 AYLIKKEN KALPLERİ DURDU İĞNE KULLANIYODU ŞU ANDA HAMİLE KANAMASI ÇOK OLDU DOKTOR BIRAKTIRDI İĞNEYİ ÇOK ŞÜKÜR İĞNEYİ BIRAKTIKTAN SONRA ŞU ANDA HAMİLELİĞİ ÇOK İYİ GİDİYOR PRFÖSÖRLERE GİTMEYE CALIŞ ZÜBEYDE HANIMDA ÖMER KANDEMİR ARKADAŞIMA KULLANMAMASINI SÖYLEDİ VE GEBELİĞİ İLK DEFA BU KADAR UZUN DEVAM EDİYOR ÖMER KANDEMİRE GİTMEYE CALIŞ MUAYENESİ YOK AMA Bİ ŞEKŞLDE ULAŞMAYA ÇALIŞ

ARKADAŞLAR

bende de mthfr c677t homozigot. gebelikten önce sadece folik asit kullandım Folidoce marka. gebeliğimi öğrendikten sonra iğne ve coraspine başladım. 3-4 haftada 1 hematoloğa gidip antifaktör xa (10a) testi yaptırıyorum. ona göre iğne dozumu değiştiriyorlar. en kısa zamanda hayırlı gebelikler diliyorum size ve tüm isteyenlere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…