Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

BİRDE BİŞEY SORMAK İSTİYORUM SİZCE BEN TEKRAR Bİ HEMATOLAĞAMI GÖRÜNÜYÜM SANKİ ONLAR KADIN DOĞUMCULARDAN DAHA İYİ BU KONUDA TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN
ben 3 haftada bir hematoloğa gidiyorum tahlil sonucuna göre iğne dozumu o ayarlıyor. kadın doğumcum hematolog ne diyorsa o diyor. yani o da hematoloğa göre hareket ediyor.

İğnenin bebeğe hiç bir zararı yokmuş canım.Doktorum sadece kanı inceltiyor plasentadan bile geçmiyor dedi.İnşallah adet olmazsın:)Her şey yolunda gitsin inşallah..

İnşallah sorunsuz bir şekilde her şey istediğiniz gibi gider:)Ailede veya yakın akrabalarda pıhtı atma,damar tıkanıklığı,inme gibi sorunlar oldu mu ki merak ettim çünkü mthfr 677 homozigot kötü bir tablo değil en önemlisi faktör V Leiden diyor doktorlar..ama sonuçta düzenli testinizi yaptırıyorsunuz içiniz rahat olsun bence

Öncelikle geçmiş olsun..677 heterizotu bazı doktorlar hiç önemsemeyip hiçbir şey vermiyorlar bazısı ise önlem olsun diye düşük doz iğne verebiliyor.Doktorlar bu konuda gördüğüm kadarıyla 2ye ayrılıyor..bakalım sizin doktorunuz ne diyecek..sonucu paylaşırsanız memnun olurum:)

Benim dr da rahatlatan birisi, zaten ilkinde hiç test yaptırma gerek yok diyen birisiydi. Buna da önemsiz diyeceğinden eminim ama umarım gercekten önemsizdir... Yasım 30 bir dahaki deneme için daha beklicez ancak ozanana kadar vücudun bütün eksiklerini( vitamin, demir gibi) herseyi tamamlamak istiyorum...
Buarada kürtajdan sonraki ilk adetim eskiden olduğu gibi sancılı ve çoktu... Ama şuan 2.adetimi oldum hayatımda ilk defa hiç ağrım yok ve miktarı biraz azaldı. Bir aydır düzenli fitness ve pilates yapıyorum bunun etkisimi acaba? Sizde böule bir etki yasadınızmı arkadaslar?

Benim bi arkadaşım pıhtıdan habersiz faktör V leiden ile kızını dünyaya getirdi..Hayat işte Allah o canı dünyaya getirecekse bi şekilde onu koruyor..

Merhabalar herkese
Ankara'da pıhtılaşma tedavisi gören varsa iyi bir Dr ismi söyleyebilirmi ? 2 kez kürtaj oldum. Allah tekrar yaşatmasın. Bu defa önceden kontrole gidip gebe kalmak istiyorum. Riskli gebelik uzmanına gitmem gerek bi kaç Dr var ama bilen biri varsa onuda değerlendiririm.

Benim bi arkadaşım pıhtıdan habersiz faktör V leiden ile kızını dünyaya getirdi..Hayat işte Allah o canı dünyaya getirecekse bi şekilde onu koruyor..

Allah uzun ömürler versin o kızçeye:)işte demek ki bu pıhtılaşma çok korkulacak bir şey değil..rahat olalım iğnelere devam gerisi Allahtan..ama arkadaşın bu testi hangi durumda yaptırıp öğrenmiş?inşallah 2.gebeliğinde sorun çıkıp da öğrenmemiştir..

teşekkür ederim... hayır ailede böyle sıkıntısı olan yok. ne kız kardeşlerim ne annem ne teyzelerim hatta anneannem sadece ben... hepimize hayırlı gebelikler hayırlı doğumlar versin Allahım...

Canim kusura bakma gordum cevapyazacaktim ama araya bisey girdi yazamadim.kafa gidik bu aralar.canim ben de faktor bes mtfhrler ve pai heterizigot.ben aspirin kullanmadım. Doktorum cleksan var aspirine gerek yok dedi.

İğnenin bebeğe hiç bir zararı yokmuş canım.Doktorum sadece kanı inceltiyor plasentadan bile geçmiyor dedi.İnşallah adet olmazsın:)Her şey yolunda gitsin inşallah..
amin canım benim... tabikide iğnenin zararı yok... bugün gittim sadece hamile kalınca doktoruna git 0.6 lık cleaxin iğne kullan 6 aylık olana kadar dedi... bende farklı birşeyler söyleyecek sandım

[QUOesiz, post: 38697530, member: 482800"]Canım geçende sana bir soru sormuştum ama görmedin sanırım..sana doktorun asprin kullandırmamıştı değil mi?açıklama olarak ne demişti peki?sen clexane 0.4 mü kullanmıştın sadece?hangi genlerinde taşıyıcılık çıkmıştı veya homozigot..çok soru sordum kusura bakma ama cevap yazarsan memnun olurum:)[/QUOTE]
Ben clexsan i 36 saate bir kullandim. Canim bide folbiol 5 mg benexol kullandim

mmuzz, post: 38699106, member: 226926"]birkaç doktor sitesinde pıhtılaşma bozuklugu olanlarda epidural ve spinal anaztezi uygulanmaz diye okudum genel anez. öneriliyormuş...
doktoruma henüz sormadım bi sıkıntı olmaz derse epidural düşünüyorum..
senin doğumun nasıl geçti rahat mıdıydı tavsiye eder misin epidurali
birde iğneyi ne kadar süre önce bıraktın?[/QUOTE]
Epidural rahat canim ben memnundum.ama tabi doktoruna da danis.ben igneyi iki gun oncesinde falan bıraktım tam olarak.

Canim ben mesajini gordum ama cevap yazamadim kafa gidik bu aralar.ben de faktor bes mtfhrler ve pai heterizigot. 36 saate hir clexan kullandim aspirin vermedi doktorum gerek yok kan fazla sulanir tarzinda biseyler soyledi.folbiol ve benexol kullandim

merhabalar
coraspirin gebelik öncesi yumurta kalitesini bozar diye okudum arkadaşlar. peki ne kullanıcaz gebelik öncesi. yada bi zamanı mı var acaba ? coraspirin hergün mü alınıyor yoksa yumurtlama oluncamı beni aydınlatırsanız çok seinirim. daha dr. ile görüşemedim yarın gideceğim kontrole ama artık araştırma yapmaktan yoruldum.

doktorum bana hamile kalıncaya kadar coraspine devam dedi

teşekkürler cevap için. hiç aralık vermediniz yani öylemi ? mesela 4 ay diyelim aralıksız hep kullandınız mı? yanında iğne kullanmadınız değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…