- 9 Aralık 2014
- 502
- 209
- 48
merhaba benimki aynısı sizinkiyle. 2 side aynı. çok geçmiş olsun. şu an durumunuz nedir acaba dr. kontrolüne gittiniz mi ? ben yarın kontrole gideceğim ama küretaj için. tekarar bir gebelik için prof.e gitmeyi düşünüyorum çok ara vermek istemiyorum. 15-20 gün sonra ilk adetim gelir. öncesinde pıhtılaşma için tedaviye başlamam gerek. Ankaradayım bu arada ben. siz nerdesiniz ?Merhaba, benim 26 haftalık ölü doğumum var. Test yapıldı ve mthfr c677 homozigot ve PAI-1 4G-4G çıktı. Aynı durumda olan var mı? Nasıl bir tedavi gerekli?
evet canım sana sormuştum :)banamı dedin canım
ben 2 hafta oldu coraspine başlayalı... doktor hamile kalıncaya kadar coraspin sonrada iğneye başlıycaz dedi... yani ara vermiycemevet canım sana sormuştum :)
anladım canım daha çok yeniymiş seninkide. ben daha 20 gün oldu küretaj olalı. bu defa ilk adetten sonra korunmayı bırakmak istiyorum. o yüzden kullanıcam coraspirin. öncekinde ara verdim yine başıma geldi. bu defa arayı açmıcam zaten hemen olmuyor.ben 2 hafta oldu coraspine başlayalı... doktor hamile kalıncaya kadar coraspin sonrada iğneye başlıycaz dedi... yani ara vermiycem
bende 3 ay oldu kürtaj olalı... ben hiç korunmadım kürtajdan sonra ama maalesef hala bebiş yokanladım canım daha çok yeniymiş seninkide. ben daha 20 gün oldu küretaj olalı. bu defa ilk adetten sonra korunmayı bırakmak istiyorum. o yüzden kullanıcam coraspirin. öncekinde ara verdim yine başıma geldi. bu defa arayı açmıcam zaten hemen olmuyor.
olur daha canım biz hemen istiyoruz ama olmuyor işte. benimde olmaz kesin. ben ilkinde 4 ay korundum. ama 5 ayda olmadı yani tam 9. ayda oldu. inşallah yine o kadar bekletmez. 3 ay çok normal ama olmaması, geç olsunda Allah tekrar yaşatmasın yaşayan çocuk varmı canım ? benim yok.bende 3 ay oldu kürtaj olalı... ben hiç korunmadım kürtajdan sonra ama maalesef hala bebiş yok
hiç çocuk annesiyim canım... yaşım 33... 40 yaşına girmeden hep ikiz doğurasım varolur daha canım biz hemen istiyoruz ama olmuyor işte. benimde olmaz kesin. ben ilkinde 4 ay korundum. ama 5 ayda olmadı yani tam 9. ayda oldu. inşallah yine o kadar bekletmez. 3 ay çok normal ama olmaması, geç olsunda Allah tekrar yaşatmasın yaşayan çocuk varmı canım ? benim yok.
olur inşallah canım olur ikiz benimde en çok istediğim şey. benim hayalim 35 e kadar 3 tane doğurmak
hiç çocuk annesiyim canım... yaşım 33... 40 yaşına girmeden hep ikiz doğurasım var
hayır yapmadı. ama gebeliğin ilk aylarında hormonlardan dolayı 1. ve 2. ay mide bulantım olmuştu şimdi kalmadı artık...size bir sey soracaktim clexane kullanirken mide bulantisi yapti mi sizde ilk kullandiginiz haftalarda...bende hafif bulantilar oluyor igneden mi gebelikten mi bilemiyorum
İNŞAALLAH olur...olur inşallah canım olur ikiz benimde en çok istediğim şey. benim hayalim 35 e kadar 3 tane doğurmakbende 2 ay önce 30 oldum 5 yıl içine 3 çocuk biri ikiz olursa ancak sığar Allah büyüktür bakarsın olur
gebelik öncesi ben sadece folik asit kullandım. 5 haftalık gebeyken coraspirin kullanmaya başladım.merhabalar
coraspirin gebelik öncesi yumurta kalitesini bozar diye okudum arkadaşlar. peki ne kullanıcaz gebelik öncesi. yada bi zamanı mı var acaba ? coraspirin hergün mü alınıyor yoksa yumurtlama oluncamı beni aydınlatırsanız çok seinirim. daha dr. ile görüşemedim yarıgideceğim kontrole ama artık araştırma yapmaktan yoruldum.
ne güzel şimdi hamilesiniz. hayırlı olsun. sizdeki mutasyon hangisiydi ? coraspirin yeterli olmuş demkki. benimkini ekliyorum şimdi.gebelik öncesi ben sadece folik asit kullandım. 5 haftalık gebeyken coraspirin kullanmaya başladım.
analdim tesekkur ederim ben daha once 2 dusuk yaptim o zamanlar hic mide bulantisi olmadi simdi az da olsa ara ara oluyor bu da beni umutlandiriyor dogrusu...clexane nin yan etkisinde mide bulantisi yaziyor acaba yan etki mi diye dusunuyorum insallah gebeliktendir...hayır yapmadı. ama gebeliğin ilk aylarında hormonlardan dolayı 1. ve 2. ay mide bulantım olmuştu şimdi kalmadı artık...
Merhabalar herkese
Ankara'da pıhtılaşma tedavisi gören varsa iyi bir Dr ismi söyleyebilirmi ? 2 kez kürtaj oldum. Allah tekrar yaşatmasın. Bu defa önceden kontrole gidip gebe kalmak istiyorum. Riskli gebelik uzmanına gitmem gerek bi kaç Dr var ama bilen biri varsa onuda değerlendiririm.
teşekkürler cevap için. ben randevu alamıyorum çok aradım orayı prof. için ama tel cevap vermiyorlar. siz nasıl alıyorsunuz randevu ?Ben Hacettepe'de prof sinan beksaç a gidiyorum. Hamile Değilim, bemiks,folbiol ve corasprin ile hazırlanıyorum.yarın tahlile gidicem.
Buarada, hergün corasprin alıyorum.
teşekkür ederim darısı size inşallah... bende mthfr c677t homozigot. sadece aspirin değil günde 2 defa clexane 0.4 iğne de kullanıyorum...ne güzel şimdi hamilesiniz. hayırlı olsun. sizdeki mutasyon hangisiydi ? coraspirin yeterli olmuş demkki. benimkini ekliyorum şimdi.
bugün hematolojiye gittim...genetik sonuçlarıma bakıp hamile kalınca 6 ay boyunca clexane 0.6 kullanacaksın dedi bu kadar. ne bir tahlil ne bir yorum hiç bişey demedi...teşekkür ederim darısı size inşallah... bende mthfr c677t homozigot. sadece aspirin değil günde 2 defa clexane 0.4 iğne de kullanıyorum...
inşallah darısı bize. Allah tekrar yaşatmasın :)teşekkür ederim darısı size inşallah... bende mthfr c677t homozigot. sadece aspirin değil günde 2 defa clexane 0.4 iğne de kullanıyorum...
tahlil gebelikten sonra yapılıyor yani iğneyi kullandıktan 3-4 hafta sonra. yetip yetmediğine bakıyorlar dozun. öncesinde bana da yapmadılaribugün hematolojiye gittim...genetik sonuçlarıma bakıp hamile kalınca 6 ay boyunca clexane 0.6 kullanacaksın dedi bu kadar. ne bir tahlil ne bir yorum hiç bişey demedi...
teşekkür ettim canımtahlil gebelikten sonra yapılıyor yani iğneyi kullandıktan 3-4 hafta sonra. yetip yetmediğine bakıyorlar dozun. öncesinde bana da yapmadılari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?