teşekkürler cevap için. ben randevu alamıyorum çok aradım orayı prof. için ama tel cevap vermiyorlar. siz nasıl alıyorsunuz randevu ?
Dogru kismet :) hayirlisi Rabbim isteyen herkese versin ins hayirlisiyla canim sat 4 temmuz yasim da 27 bide sen bak bakalim :)
hımm ben onu bilmiyordum canım. şimdi ben gidemeyecekmiyim yani hacettepe prof.lerine ? ben böyle bir konu açtım canım riskli gebelik uzmanı diye. Aydan biri var duymuştum zaten ben onu randevuda aldım ama 350 tl bana göre çok pahalı ki sadece 350 tl ile kalmıyor biliyorsun. iki kişide başkent ü. hastanesini önermiş. yarın bi hacettepeye gidip randevu almaya çalışacağım. olmazsa aydan biri ye gitmeyi düşünüyorum ne yapayım artık.Telefonlara asla cevap vermezler canım. Ben 1,5 Yıldır sinan hocanın hastasıyım,bi tanıdık vasıtasıyla gitmiştim.belki yeni hasta kabul etmiyor olabilir.ama genede saat 3 ten sonra gelip,randevu talep edersen belki olur bilemiyorum.zaten 3ten 6 ya kadar beklenebiliyor,cok yoğun.
Ben de Ankara'da yeni bir dr arayışındayım,fikir almak için.
tecrübesi olan,dr tavsiye edebilecek varsa sevinirim.
kızlar kürtajdan sonra ilk regliyi ne zaman oldunuz?[/QUO
1. kürtaj 40. gün 2. yi daha olmadım 22. gündeyim geçmiş olsun
evet canım 2. oldum malesefikinci kürtajını mı oldun sen debenim de ikinci
evet canım 2. oldum malesef
evet canım bendede var pıhtılaşma. koymuştum önceki mesajlarda var test sonucum. ama 2. pıhıtılaşma değil sebebi bi türlü gidemedim kontrole. yarın kesin gitmeme gerek. nekadar ara vereceksin 3. için ?kan pıhtılaşması mı var sende de çok geçmiş olsun canım benimde bu 32.günüm ilkinde 34.günümde gelmişti
ben 33üncü günümde oldum... sonrakinide herzamanki adet günümde oldum... İNŞAALLAH bu ay hamiş olurumda adet olmamkızlar kürtajdan sonra ilk regliyi ne zaman oldunuz?
canım yeni gördüm bayağıdır girmiyordum bende kestim coraspirini gereksiz dedi dr. :)Merhaba,ben de clexane 0.4 kullanıyorum ve baştan beri doktorum corasprin kullandırmıyor.2si birarada gereks,z iğne çok daha etkili dedi.Sana doktorun bir açıklama yaptı mı?
evet canım bendede var pıhtılaşma. koymuştum önceki mesajlarda var test sonucum. ama 2. pıhıtılaşma değil sebebi bi türlü gidemedim kontrole. yarın kesin gitmeme gerek. nekadar ara vereceksin 3. için ?
benim tüple rahim bileşkesine yerleşmiş bir tür dış gebelik çıktı canım. çok nadir oluyormuş. bende ilkinden dolayı yapışıklıktan şüpheleniyorum ama adetlerim normaldi aslında. yapışıklık olunca az geliyormuş. bakalım dr. yarın ne diyecek. belki rahim filmi ister. ben çekilmek istiyorum rahim filmi. neden oraya tutundu, ilk tutunduğu yer orasımıydı yoksa rahimde biraz ilerleyip mi oraya tutundu. çok merak ediyorum. hiç ilerleyemediyse rahme doğru bi yapışıklık olabilir ama bilemiyorum kafam çok karışık.reglimi bi olsaydım başlicam ben korunmayı düşünmüyorum canım ya hayırlısı Allahtan artık.ikincisinin sebebi neydi benimkinde ense kalınlığı tespit edilmişti belki de sağlıksızdı 13.haftada kaybettim genetik sonucunu bekliyoruz bebeğin.ben gittim rahmime baktı temiz çok şükür bişey yok iyi görünüyor dedi ama kürtaj biliyosun rahmi çok yoran bir işlem ve de yapışıklık ihtimali çok can sıkıcı
benim tüple rahim bileşkesine yerleşmiş bir tür dış gebelik çıktı canım. çok nadir oluyormuş. bende ilkinden dolayı yapışıklıktan şüpheleniyorum ama adetlerim normaldi aslında. yapışıklık olunca az geliyormuş. bakalım dr. yarın ne diyecek. belki rahim filmi ister. ben çekilmek istiyorum rahim filmi. neden oraya tutundu, ilk tutunduğu yer orasımıydı yoksa rahimde biraz ilerleyip mi oraya tutundu. çok merak ediyorum. hiç ilerleyemediyse rahme doğru bi yapışıklık olabilir ama bilemiyorum kafam çok karışık.
sağol canım hepimizin.Allah yardımcın olsun.
ya bana doktor geçen ay coraspine başlatmıştı..erken adet görmüştüm..doktor bu ay içinde devam et dedi hapa ama ben içmiyorum..bikaç kişi hamile kaldıktan sonra başlamışlar kulnnamaya...regli olmayla corspinin bağlantısı varmıdırcanım yeni gördüm bayağıdır girmiyordum bende kestim coraspirini gereksiz dedi dr. :)
slm cnm ne tür pıhtılaşma çıktı sende bence kesmemelisin adete etkisi yok bu arada çnki bnde iki mutasyonda pıhtılaşma rastlandı heterezigot doktorum korunmayı bıraktığın anda başlamalısın coraspine dedi hamile old öğrendiğimz andada iğne dedi çnki kanı açmak için cnm pıhtılaşma old sen bırakma devam et derm birde hangi değerlerinde çıktı pıhtılaşma onu yazar mısınya bana doktor geçen ay coraspine başlatmıştı..erken adet görmüştüm..doktor bu ay içinde devam et dedi hapa ama ben içmiyorum..bikaç kişi hamile kaldıktan sonra başlamışlar kulnnamaya...regli olmayla corspinin bağlantısı varmıdır
erenct: 38733998 .!.:Kız gözüküyo yinede rabbim allah bilir cinsiyet ne ?[/QUOT
Evet hep kiz cikiyodu ama erkek canim 7. Aydayiz kesin dedi artik doktor :) hayirlisi ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?