Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

KIZLAR YENı BıR KARAR ALDIM ARTIK COK KARRALIYIM BEBEK CALISMALARINI BIRAKIYORUMM CÜNKÜ HAMıLEYıMMMMMMMM:) ADEIME DAHA 3 GUN VAR AMA BEN DAYANAMAYIP IDRAR TESTI YAPTIM VE 2, CIZGI BELIRDI TEST YANLIS OLAMAZ DıMı.....ve ben memeleketteyım sımdı dr arayacam ıgnelerı kullan dıyecek ama korkuyorum cunku hıc bı probleme rastlanılmadı deneme yanılma yoluyla deneyecekmısısz rabbım ne olur hakkımzda hayırlısını ver.....
YAZILARI TITREYEREK YAZIYORUM BU DUYGUYU 5, KEZ YASAYACAM NE OLUR KIZLAR DUA EDIN BU SEFER BI TERSLIK YASAMADAN MELEGIMI KUCAGIMA ALAYIM RABBIM ISTEYEN HERKESE VERSIN INSALLAH......

canım sen hangi hst araştırdın. özel sağlık var ya alsancakta o nasıl benim çok tanıdığım var oarada doğum yapan. bu hafta bakıcam bende nasıl diye bir fikrin var mı

canım çok sevindim hayırlı olsun Allah sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasip etsin. içine kötü ve olumsuz duygular sokma bu sefer hayırlısıyla güzel haberlerini takip edicez. güzel bir hamileliğin olsun inşallah

umut sevgim, gözün aydın canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... çok sevindim...
endişelenme, strese girme lütfen.. bu kez olacak inş.

umut sevgim canım benim çok çok çok sevindim hemde çok gözümüz aydın tebrik ederim senia.s.a.s..hihoyyytallah inşallah bu rabbim sorunsuz güzel bir hamişik nasip etsin.içimdeki ses bu defa olacak diyor hadi bakalım hayırlısı olsun.dün gece burdaki herkes için dua ettim senin ve çalıkışu 1978 için özellikle dua ettim.aman allahım duamın hemen kabul olacağını tahmin etmemiştim.)))aman aman MAŞALLAH DİYEYİMDE NAZAR DEĞMESİN

canımmm çok sevindim allah kucağınada almayı nasip etsin iğneleri coraspini ihmal etme
sen ank.da lütfü beyemi gidiyodun bende çok stres yapıyorum ama rahat olmak lazım biraz çok dikkat et kendine ilk 3 ay çok önemli hihoyyyt

sevgili hunger 86 bende senin gibi aynı pıhtılaşma değerlerini taşıyorum mthfr677 ve 1298 hetorozigotum ve bundan önce 2 düşüğüm oldu.allahın izniyle ve aspirin, FRAXİPARİN 0.3mg ile 31.haftayı sağ salim yarın bitirecğiz .benim tavsiyem sakın iğneleri bırakma.

selvihancım canım nasılsın. nst benim salı günü. bugün biraz sertleşmeler oluyor ama ağrım falan yok. kalsiyum işini naptın

canım benim sağol iyiyiz oğluşumla kıpırdılarını artık duymaya başladım maşallah şimdi bile yemeğimizi yedik kıpır kıpır deneyimli annelere soruyorum bebekler anne karnında en çok ne zaman oynarlar aç karnına dediler ama benimki yemek yedikten sonra daha çok oynuyor babasına çektim yemeyi seviyor kaydirigubbakcemile3 açken o kadar oynamıyor bakalım bu haftadan sonra daha çok hissettirecek kendini galiba babasına o kadar tekme atmıyor babası ne zaman elini karnıma koysa duruyor valla adam evham yaptı siz ikiniz bana gıcıksınız diyor :roflol: erkekler anne düşkünüymüş ya canım oğlum anneci olacak galiba işte öyle geçinip gidiyoruz

nazlıcım kalça ağrına çok üzüldüm doktor bişey demedimi bu kalça ağrısı konusunda benimde arada bir kalçama bir ağrı saplanıyor nefes bile alamıyorum hareket edemiyorum bazen bacağıma kramp giriyor çok kötü oluyorum doktora kalsiyumu sordum daha erken dedi . hastane işinide ihmal etme bir an önce ayarlamaya bak bence hadi bakalım sabırsızlıkla bekliyorum güzel haberlerinizi herşey sırayla yavaş yavaş bizede geliyor bakalım ben bile heyecanlanıyorum nazlıcım allah sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah sağlıklıca küçük oğluşunu kucağına alırsın allahın izniyle adını düşündünüzmü ne olacakopuyorumnanaktan

selvihancım canım nasılsın. nst benim salı günü. bugün biraz sertleşmeler oluyor ama ağrım falan yok. kalsiyum işini naptın

canım benim çok teşekkür ederim biz şimdilik iiyiz.benim de bazen karnım taş gibi oluyor neden oluğunu bilmiyorum bebin hareketleri ile ilgili olabilir mi.eşim ondan diyor.benimNSTpazartesiydi kontrol salı olunca bende salı gidip ikisini bir arada çıkaracağım.kalsiyuma salıdan sonra başlarım heralde yoksa sen hala başlamadın mı.bence başla artık çünkü sen benden ki hafta daha ödesin.bir zararınında olcağını düşünmüyorum çünkü bzim bebişler büydü artık.

fundacığım sen nasılsın neler yapıyorsun.

sevgili REİSDEVRİMMMMMMMM hadi be güzelim hayırlı haberlerii bekliyoruz bizi merakta bırakma.kaydirigubbakcemile3

Cannımmmm benimm çookk sevindimmm....Hiç korkma tabikiiii bu sefer olcak Allahın izniyleee....Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

Arkadaşlar listede olmayanlar kendilerini ekleyebilirler mi acaba , sayımız buradakinden daha fazla eksikler var galiba....

DEĞERLERİMİZ VE ÖNERİLEN TEDAVİ ŞEKİLLERİ

hatice0666) mthfr=heterozigot….fibrinojen=600(yüksek)-------------------------------------------0.3fraxiparine

(kahvelokum) faktör5:heterozigot….paı=homozigot-----------------------------------------------------???

(sevda80) mthr=homozigot.…faktör5=heterozigot….proteinc=düşü k--------------------------0.2 clexan

(06EE) mthfr=homozigot….aminoasit metabolizma bozukluğu------------------------------------???

(bkale) mthfr:heterozigot-----------------------------------------------------------------------------------------------0.2 cexane

(güşenenes) mthfr:heterozigot…..protrombin20210 G-A----------------------------------------------???

(reisdevrim37) mthfr:heterozigot…..antitrombin ııı aktv:123(yüksek--------------------------???

(meryemmeryem) mthfr1298-677:heterozigot….prothrombin20210:heterozigot---------0.4 cexane

(papatyasüreyya) mthfr:homozigot….paı:heterozigot---------------------------------------------------0.6 fraxiparine, 100mg coraspine

(funda1980) mthfr1298-677:heterozigot------------------------------------------------------------------------0.4 fraxiparine,100coraspine,elevit,folbiol

(roselenda) mthfr:heterozigot----------------------------------------------------------------------------------------coraspine,folik asit (şimdilik)

(çalıkuşu1978) mthfr:heterozigot-----------------------------------------------------------------------------0.3 fraxiparine,folik ast,progesteron,clomifen,orthomolfemin

(gelgit) mthfr:homozigot--------------------------------------------------------------------------------------------0.6 cexane

(şen) mthfr:homozigot...faktör5:heterozigot..protein c:düşük..06 fraxiparine,100 mg coraspin,folbiol,becozyme c --------------(tedavi başarılı pelincik annecinin kollarında)

(ravza1818) mthfr:heterozigot….tiroid-----------------------------------------------------------------------0.4 cexane

(baharçelik) mthfr1298,677:heterozigot-----------------------------------------------------------------------0.4 fraxiparine,100mg coraspin

(umut7) mthfr:heterozigot----------------------------------------------------------------------------------------------folbiol,coraspin,0.2 clexane

(rapunzel82) mthfr:heterozigot….protein c-s:düşük-----------------------------------------------------????

( sonuyok ) mtfhr C677: heterozigot… faktor 51299 R :heterozigot… GPIIIa L33 P Heterozigot …protein s yüksek------------------------------------------------------------------------------ coraspin100lük günde 1 folıc plus günde 1 şimdilik

(melek76 ) mthfr c677 :heterozigot-------------------------------------------------------------------------------Coraspin+fo lbiol (şimdilik)

(osmak) mthfr677:heterozigot…faktor v leiden:heterozigot ----------------------------------------????

(dinamis) mthfr 1298AC:heterozigot….mthfr1298CC : homozigot-------------------------------- bebek aspirini+elevit+0.2clexane

(hunger86) mthfr 1298, mthfr 677:heterozıgot--------------------------------------------------------------coraspın(şimdilik)

(daisy75) mthfr667:heterozigot-------------------------------------------------------------------------------------coraspiyn+iğne ( tedavi başarılı )

(hummu85) faktorv leiden:heterozigot……….protrombin:heterozıgot…….. b-fibrinojen:heterozigot ,mthfrA1298C:homozigot-----------------------------------------------????

(marguerite) factor 2 :heterozigot....protrombin 20210 GA-----------------------------------------------------------------------------------------------------????

(nazlım28) mthfr 1298 heterozigot - b.fibrinojen >588 heterozigot - protein c yüksek- anemi - B12 hiç yok………………………………………...bebe aspirin -B12 - folic plus - demir - dhea (şimdilik)

(yaren76) heterezigot PAI 4G/4G---------------------------------------0,4 clexane, coraspın100 (tedavi başarılı kızım kollarımda)

(büşra44) mthfr 1298 AC homozigot .................................................. ....?????

(nisanurhak) mthfr c677 heterozigot ,protein c 195,6 antikardiyolipin ıgg pozitif 10 .....................................günde 3 tane folic pluc şimdilik gebe kalınca fraxiparine

(binbirgece)faktör5 leiden heterozigot.................................................???

(ebrar_53)faktörV G 1691A(leiden)heterozigot mthfr677 heterozigot,mthfr A 1298 homozigot...............................???[/QUOTE]

(smmm06 )------------------------------------protrombin heterozigot ----------------------------------------- 0.6 fraxparine+ coraspin 100 +folbilol +kalsiyum

UMUT SEVGıM çokkkkkkkkkkkk sevindim allah tamamına erdirsin hiç endişelenme biliyorsunki benimde bu 5. ci gebeliğim sen diğerlerini unut sanki ilk kez hamileymişsin gibi düşün ben öle yapıyorum işallah bu sefer kucağına alacaksın ohhh beeee hamişlerimiz çoğalıyor arkadaşlar seneye hepimizin kucağında yavruları olcak işallah allahım isteyen herkese bu duyguyu tattırsın AMıNNNNNNNNNNkaydirigubbakcemile5ŞenizŞeniz:CüvCüv:

canım benım allah razı olsun rabbım kımsenın kucagını bos bırakmasın ınsallah...........

(smmm06 )------------------------------------protrombin heterozigot ----------------------------------------- 0.6 fraxparine+ coraspin 100 +folbilol +kalsiyum[/QUOTE]

(29selvihan)...............................677t hetorozigot 1298 hetorozigot............fraxiparine 0.3mg+aspirin 80mg+becozyme vitamin+folbiol

A yyy çok güzel bi haberle karşılaştım açar açmaz ...Umutsevgim çok tebrik ederim canım , Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah...Rahat ve huzurlu bi hamilelik geçirmeni diliyorum...Dün ben de çok dua ettim , buradaki tüm arkadaşlarım için de ..Özellikle bekleyen arkadaşlarım için ...İnşallah bu ay kahvelokum , Çalıkuşu , sonuyok , 0607 ve tüm bekleyen arkadaşlardan müjdeli haber alırız..Kendine dikkat et , çok öpüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…