Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Doğum esnasında pıhtı atınca bacağında ağrı başlıyor ilk önce sonra artık bacağını kullanamaz oluyo 6ay kadar da yürüyemedi eğer akciğerine kalbine falan atsaydı ölürdün demiş doktor..ama şuan iyi çok şükür..işte bebeğine bişey olmadı ama bi şekilde öğrendi artık yine hamile olursa iğne kullanacak..

Böyle pıhtılaşma hikayelerini okudukça tüylerim diken diken oluyor ve çok şükrediyorum.ilk gebeliğimde sağlıklı bir dogum yaptım.üstelik hamileyken çok fazla araba yolculuğu yapmıştım.bahsettiğin arkadasın hangi mutasyonları vardı acaba? Sağlığımdan Şüphe ettim...

KIZLAR BENİM RAPORUMDA MTHFR A1298C HOMOZİGOT YAZIYOR DOKTOR HAMİLE KALINCA CLAKSAN 4 İĞNEYE BAŞLICAZ DEDİ HAMİLE KALMADAN ÖNCEDE CORASPİN 100MG VE FOLİC ASİT VERDİ 2 DÜŞÜKTEN SONRA ARASTIRILDI BİDE İĞNE KULLANALIM BAKALIM HAYIRLISI BENİM GİBİ OLUP İĞNE KULLANAN YADA KULLANMADA BEBEĞİNE KAVUŞAN VARMI LÜTFEN YARDIM EDİN KAFAYI YİCEMMMMMM.......................................

Off çok geçmiş olsun arkadaşınagerçekten ucuz atlatmış..verilmiş sadakası varmış derler ya tam da öyle..

Hayırlısı olsun canm ini Allah kucağına almayıda nasip etsin.ben şimdi napsam ÇOĞU kişi gebelik öncesi coraspin kullanmış sulandırıcı olarak sadece benim gibi doktoru iğne önerip kullanan hiç yok mu ?[/QUOTE]
cok garip cnm neden gebelik yokken baslatti bn doktoruma dedim once baslayim mi diye oda dedi hayir bunlar masum ilaclar degil bir kaza olsa allah korusun dedi sadece coraspin hamile kalinca igne ne zaman kalacagini bilmiyorz igne olmaz dedi sen baska doktorada git cnm

[QUOTE
cok garip cnm neden gebelik yokken baslatti bn doktoruma dedim once baslayim mi diye oda dedi hayir bunlar masum ilaclar degil bir kaza olsa allah korusun dedi sadece coraspin hamile kalinca igne ne zaman kalacagini bilmiyorz igne olmaz dedi sen baska doktorada git cnm[/QUOTE]

Ofya gerçekten kafam Karışık. O kadar doktora gittim şuanki doktorumdançok memnunum gerçekten. Bugün ilk iğnemi vurdu eşim.aslında şöyle düşündüm ;adetime 10 gün var zaten,10 gün kullanayım iğne hamilelik bu ay olursa erkenden Vücutta hazırlanmış olur 10 gün.ama adet olursam iğneyi bırakıcam sadece coraspin içicem. Yalnız tek korkum hem coraspin hem iğne adette fazla kanamam olur mu acaba bir tehlikesi olur diye korkuyorum adet dönemi

Ofya gerçekten kafam Karışık. O kadar doktora gittim şuanki doktorumdançok memnunum gerçekten. Bugün ilk iğnemi vurdu eşim.aslında şöyle düşündüm ;adetime 10 gün var zaten,10 gün kullanayım iğne hamilelik bu ay olursa erkenden Vücutta hazırlanmış olur 10 gün.ama adet olursam iğneyi bırakıcam sadece coraspin içicem. Yalnız tek korkum hem coraspin hem iğne adette fazla kanamam olur mu acaba bir tehlikesi olur diye korkuyorum adet dönemi[/QUOTE]
Valla cnm hiç bilmiyorum ki ama tek coraspinin etkisi olmuyor adete bn kullanıyorum normal adetimi görüyorum bu arada hiç kafanı karıştırma doktoruna guveniyorsan cnm kullan sonuçta o bizlerden daha ii bilir durumunu homozigot musun heterozigot mu bnde ıkö değerde çıktı heterezigotum bn

Valla cnm hiç bilmiyorum ki ama tek coraspinin etkisi olmuyor adete bn kullanıyorum normal adetimi görüyorum bu arada hiç kafanı karıştırma doktoruna guveniyorsan cnm kullan sonuçta o bizlerden daha ii bilir durumunu homozigot musun heterozigot mu bnde ıkö değerde çıktı heterezigotum bn[/QUOTE]

Heterezigotum canm .doktor ikisinide kullan adetlerde ilacı kes adet bitimi ikisine tekrar başla Demişti.eğer aşırı kanama vs bir etkisi olsa herhalde öyle demezdi,sanırım ona güvenmekten başka çaremde yok.inş sorunsuz bir gebelik nasip etsin Allah isteyen herkese.bu ay hamileysem gerçekten çok sevinicem

Fakrör v leiden ve C677T

Heterezigotum canm .doktor ikisinide kullan adetlerde ilacı kes adet bitimi ikisine tekrar başla Demişti.eğer aşırı kanama vs bir etkisi olsa herhalde öyle demezdi,sanırım ona güvenmekten başka çaremde yok.inş sorunsuz bir gebelik nasip etsin Allah isteyen herkese.bu ay hamileysem gerçekten çok sevinicem[/QUOTE]
Inş hamilesindir cnm dusuklerim ne kadarlikti ınş bir daha yasamazsin

Inş hamilesindir cnm dusuklerim ne kadarlikti ınş bir daha yasamazsin[/QUOTE]

Sağol canm inş.ikisinide 6 haftalıkken kalpleri durduğu için kaybettim canm.şuan tek ümidim bu ay hamile kalmış olmam en azından kullandığım 10 iğne Boşa gitmemiş olurdu o zaman.hayırlsıı Allahtan

Ilk dusumden sonra trombofili paneli resti yaptridim ve kan pihtl cikti

Dort ay korundum ve bes ay sonranhamile kaldim suan bes haftalik gebeyim
Clexane ve bebe aspirinine basladik folik asit icorum ayni zamanda
suan dusuk riskim varms progestan iciorum

allah yardımcın olsun canım inşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutnur
sağlıcakla kucağına al inşallah

dilara bende önceden başladım kan sulandırıcı iğneye,yaklaşık birbuçuk aydır kullanıyorum
daha da tarnsferime zaman var
aspirin,clexane ve folik asit kullanıyorum
birde estrofem

dilara bende önceden başladım kan sulandırıcı iğneye,yaklaşık birbuçuk aydır kullanıyorum
daha da tarnsferime zaman var
aspirin,clexane ve folik asit kullanıyorum
birde estrofem
AA öylemi ? Sevindim en azından az da olsa bu şekilde yol izleyen hekimler varmış demek. Bende şuan benexol,coraspin(yarım)folik plus ,clexane kullanıyorum her gün.ama hani adetime 10 gün var olurya gebe olmazsamda bu iğneyi kullamsammıki doktorum kullan dedi ama ilaç gerçekten çok yakıyor hani bebeğim olsa yine o kadar zoruma gitmez onun için her türlü Acıya katlanırım ama hamile olmadan kullanmam demek +40 iğne demek.

evet aynen benimde çok canım yanıyor ama katlanıyoruz işte,bebişlerimiz için
inşallah bu kadar emeğe karşılık alırız
hatta başka bir doktora sordum yerinde bir karar dedi,çok iyi düşünmüş diyor

Çok sağol canmya vallahi içimi rahatlattın.inş çektiğimiz bu Acılara değer Rabbim isteyen herkese versin kimseye aratmasın inş

Offf ya bende artık çok takmaya başladım. Bi Standardı yok mu bunun neden farklı Yöntem uyguluyorlar bu Dr. Lar. Bakalım bana ne diyecek pazartesi günü. İnşallah en iyi tedavi şekli neyse onu uygularlar. Bazıları kalp atışı olunca başlatıyormuş iğneye en saçması bu gelmişti bana zaten benimki 6+4 te durdu kalbi. 3-4 gün kalp atışı oldu. Allah hayırlısını versin Dr unda bebeğinde inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…