Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

çok geçmiş olsun ama bence geç kalınmış iğne için
gebelik olunca hemen başlatıyorlar normalde
ama bizde farklılık oldu işte

çok geçmiş olsun ama bence geç kalınmış iğne için
gebelik olunca hemen başlatıyorlar normalde
ama bizde farklılık oldu işte
Yok canım ben daha yeni öğrendim zaten 2. Kayıptan sonra pıhtılaşma test yaptırdım. 25 gün oldu kürtaj olalı. Pazartesi kontrole gidicem. Ilk adetten sonra korunmayı düşünmüyorum bakalım ne diyecek

sezeryanla doğum yaptım canım ama çok zor geçti rahmim çok yıprandığı için neredeyse dr alıyormuş çok şükür son anda toparlanmış
merhaba bende de mthfr1298 homozigot ve 4g4g mutasyonu var..benim üç kimyasalım oldu.. sizinle aynı durumdayız mutasyonlar açısıdan.. nasıl tedavi izlediniz paylaşırsanız sevinirim..

Bence kesin korunmaslisin ben dort ay korundum cunku rahimin tazelesnsin ora bir yara cunku daha yaranin usunede bebek olmaz

allah yardımcın olsun canım inşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutnur
sağlıcakla kucağına al inşallah
Allah razi olsun cnm insalah ilk dusukten sonra ikincide o kadar tereddutluyumki anlatamam
Kalp atisini duysam dort bes aylik olsam ne guzelnolcakta

kızlar birşey sorabilirmiyim?? bende kan pıhtılaşması varmı yokmu bilmiyorum ama bebe aspirini kullansam bir sakıncası varmıdır sizce kanın pıhtılaşmaması için??

kızlar birşey sorabilirmiyim?? bende kan pıhtılaşması varmı yokmu bilmiyorum ama bebe aspirini kullansam bir sakıncası varmıdır sizce kanın pıhtılaşmaması için??
sakıncası olmaz sanırım bilmiyorum ki,ama yinede doktoruna sor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…