aminnnnnn inşallahhhhhhÇok sağol canmya vallahi içimi rahatlattın.inş çektiğimiz bu Acılara değer Rabbim isteyen herkese versin kimseye aratmasın inş
çok geçmiş olsun ama bence geç kalınmış iğne içinOfff ya bende artık çok takmaya başladım. Bi Standardı yok mu bunun neden farklı Yöntem uyguluyorlar bu Dr. Lar. Bakalım bana ne diyecek pazartesi günü. İnşallah en iyi tedavi şekli neyse onu uygularlar. Bazıları kalp atışı olunca başlatıyormuş iğneye en saçması bu gelmişti bana zaten benimki 6+4 te durdu kalbi. 3-4 gün kalp atışı oldu. Allah hayırlısını versin Dr unda bebeğinde inşallah
Yok canım ben daha yeni öğrendim zaten 2. Kayıptan sonra pıhtılaşma test yaptırdım. 25 gün oldu kürtaj olalı. Pazartesi kontrole gidicem. Ilk adetten sonra korunmayı düşünmüyorum bakalım ne diyecekçok geçmiş olsun ama bence geç kalınmış iğne için
gebelik olunca hemen başlatıyorlar normalde
ama bizde farklılık oldu işte
merhaba bende de mthfr1298 homozigot ve 4g4g mutasyonu var..benim üç kimyasalım oldu.. sizinle aynı durumdayız mutasyonlar açısıdan.. nasıl tedavi izlediniz paylaşırsanız sevinirim..sezeryanla doğum yaptım canım ama çok zor geçti rahmim çok yıprandığı için neredeyse dr alıyormuş çok şükür son anda toparlanmış
Bence kesin korunmaslisin ben dort ay korundum cunku rahimin tazelesnsin ora bir yara cunku daha yaranin usunede bebek olmazYok canım ben daha yeni öğrendim zaten 2. Kayıptan sonra pıhtılaşma test yaptırdım. 25 gün oldu kürtaj olalı. Pazartesi kontrole gidicem. Ilk adetten sonra korunmayı düşünmüyorum bakalım ne diyecek
Allah razi olsun cnm insalah ilk dusukten sonra ikincide o kadar tereddutluyumki anlatamamallah yardımcın olsun canım inşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutnur
sağlıcakla kucağına al inşallah
inşallah o günleride görürsün canımAllah razi olsun cnm insalah ilk dusukten sonra ikincide o kadar tereddutluyumki anlatamam
Kalp atisini duysam dort bes aylik olsam ne guzelnolcakta
Insalahhh ama hala leke gelioinşallah o günleride görürsün canım
kucağına aldığın günleride
Kirl yil dusunsem igne aspirin vs kullancam aklima gelemzdi aklim olsaydi evlendigim an cocuk girisiminde bulunurdumo tereddütt korku doğuma kadar da bitmiycek eminim
bir arkadaşım tüp bebek yapmıştı 4 ay kanaması hiç bitmedi öyle azda değildi yaniInsalahhh ama hala leke gelio
bu arada hamile değilim deme aşamasındayız hala malesefkızlar birşey sorabilirmiyim?? bende kan pıhtılaşması varmı yokmu bilmiyorum ama bebe aspirini kullansam bir sakıncası varmıdır sizce kanın pıhtılaşmaması için??
yaaa değilmi bunları yaşayacağımızı ne bilelimKirl yil dusunsem igne aspirin vs kullancam aklima gelemzdi aklim olsaydi evlendigim an cocuk girisiminde bulunurdum
Ever bende cok duydum oule darisi bizlere insalahbir arkadaşım tüp bebek yapmıştı 4 ay kanaması hiç bitmedi öyle azda değildi yani
kızı 3 yaşında şimdi
iyi düşün canım
inşallah sonu güzel olur
Benim esim istemedi iki yil ben istedim ama benm istememlede olmadi simdide bin pismanyaaa değilmi bunları yaşayacağımızı ne bilelim
Bence kullanma derim yan etlikeride var herseyin iyisi oldgu kaadarbu arada hamile değilim deme aşamasındayız hala malesef
sakıncası olmaz sanırım bilmiyorum ki,ama yinede doktoruna sor bencekızlar birşey sorabilirmiyim?? bende kan pıhtılaşması varmı yokmu bilmiyorum ama bebe aspirini kullansam bir sakıncası varmıdır sizce kanın pıhtılaşmaması için??
bizde de tam tersi ben istemedimBenim esim istemedi iki yil ben istedim ama benm istememlede olmadi simdide bin pisman
hıı tamamBence kullanma derim yan etlikeride var herseyin iyisi oldgu kaadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?