Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bendede 3 mutasyonda pıhtılaşma çıktı... coraspin kullanıyorum hamile kalana kadar... dua edin banada hemen hayırlısıyla hamiş olayım... bide doktora kimisinde 1 gende kimisinde 3 gende herkeste farklı mutasyonlar çıkıyor... bende 3 mutasyon olması bendeki pıhtılaşmanın daha yoğun olduğunumu gösterir diye sordum hematoloji doktoruna... cevabı hayır oldu... sonuç olarak hepside pıhtılaşma olduğunu gösterir dedi... bana pekte yeterli bir cevap gibi gelmedi

TEŞEKKÜR EDRİM CANIM ALLAH YARDIMCIN OLSUN İNŞ SAĞLIKLA ALIRSIN KUCAĞINA

protein değerlerinde sorun yok ama bi tane geninde heterozigot mutasyonun var... yani sendede pıhtılaşma var canım

bendede ilk 3 faktörde heterozigot mutant çıktı... protein değerlerimde sorun yok... benimkinide yorumlarmısın canım... pıhtılaşma var dedi doktor

Canım ben de hamileliği düşündüğüm ay adetim biter bitmez bir gün coraspin bir gün iğne kullandım. Hamileliği adet günüm gelmeden 4 gün önce öğrendim ve ogünden itibaren aspirin iğne ikisini aynı gün kullanıyorum. Kullandığım ay hamile kaldığım için endişelerine cevap veremeyeceğim. Kafanı burda karıştırmamanı doktoruna güvenmeni önerir meleğine biran önce kavuşmanı dilerim..

Canim mrb bugun gordum msjlarini bende igne kullaniyorum normalde gebelik olmadan 3 ay oncesi baslatiyor drlar igne arti asprin bi arkadasim o sekilde kullandi ben 3 dusuk yaptim banada demisti gebelikten once basliycaz diye ama biz dusunmuyoruz diye baslamamistik gebe oldugumu ogrenince basladim igneye ve aspirine skur cok iyiz simdi Rabbim saglikli hayirli sana ve isteyen herkese bebislerini kucagina almayi nasip etsin ne yasiyorsak miniklerimiz icin canim moralini bozma umudunu kaybetme canim benim :)

Bende gebe olunca basladm

evet cnm bnm iki mutasyonda cikti valla ne yapacagum bilmiyirum bnm ikincide igne kullanamama ragmen gelismedi dustu ins ucuncude olmaz saglikli olur 10 gün snra belli olurhamile miyim değil miyim hayirlisi

evet cnm bnm iki mutasyonda cikti valla ne yapacagum bilmiyirum bnm ikincide igne kullanamama ragmen gelismedi dustu ins ucuncude olmaz saglikli olur 10 gün snra belli olurhamile miyim değil miyim hayirlisi
iğne olmana rağmen düşmesi benimde umudumu kırıyoama genelde iğne olanlar hep doğum yapıp kucaklarına almış... herkes cleaxin 0.4 kullanmış genelde... doktor bana 0,6 doz yazdı... hamile kalır kalmaz VURUNUCAM... benimkinin dozu biraz daha yüksek... bende 3 gende çıktı

Cnm korkma belki bnde başka sıkınti var ama doktor henüz arastirmayalim diyor bn 0.4 kullandım ama belkide yetmiyor yükseltilmesi gerek ınş yasamayiz sıkıntı cnm korkma allah buyuk

bendede ilk 3 faktörde heterozigot mutant çıktı... protein değerlerimde sorun yok... benimkinide yorumlarmısın canım... pıhtılaşma var dedi doktor

Canım inanki ben de, bende olan mutasyonlar ve 2 kadın dogumcum,1 perinatoloji profu,2 hematolog dr unun anlattıkları kadar biliyorum meseleyi.öncelikle 3 gende mutasyon olmuyormuş,ya 2 ya 4 tür o. DNA eşleştiği için. Ilk 3 faktörden kastın nedir? Isimleri? Benimkiler faktör 5 Leiden,mthfr 1298 ,pai 4/5 G Heterozigot mesela yani 4 gende taşıyıcıyım. Protein değerlerinde sorun yoksa faktör 5 in yoktur,en risklisi. Test sonuç kağıdında ne yazıyor?
Herkese sağlıklı gebelik diliyorum...

Cnm bnm sonuç mu senin aynı mi bnmle ve doktor sana ne onerdi

Eklentiler

• IMAG3054.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 75

Çok sağol canm tecrübelerinizi paylaştıkça içime o kadar su serptinizki anlatamam .bugün ikinci iğnemi vuruldum inş hayırlısıyla beklenen gün gelir ,inş hamileyimdir bu ay,gerçekten çok istiyorum
Sağol canm benim Allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsın ,inş nurtopu gibi miniğini kucağına aldırsın rabbm ,elbet bu Günler'de geçer inş bende o günleri görürüm.ilaçlara devam ,gerisi Allah'a kalmış hayırlısı:)

Cnm bnm sonuç mu senin aynı mi bnmle ve doktor sana ne onerdi

Sonuclarımız aynı değil,3 mutasyonumuz aynı fakat bende ek olarak gebelik için en risklisi faktör 5 Leiden da var.yani senin durumun biraz daha iyi.benim Dr muhtemelen sana da gebelik öncesi Hergün corasprin,haftada iki gün B vitamini,bir gün folik asit,hamilelikle beraber clexan verirdi.benim durumum farklı, faktör 5 ten dolayı aktif protein c rezistansım düşük,hamilelik için onun yükselmesini bekliyoruz 1,5 Yıldır.
persembe günü kan verdim, 1 ay sonra çıkacak, bakalım Dr um ne diyecek?
Senin Dr un ne önermişti?

bana altılıtest yapıldı... c677T///4G-5G///A1298C bende bu üçünde heterozigot var ve hematolojideki doktor sende 3 gende pıhtılaşma var dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…