bendede 3 mutasyonda pıhtılaşma çıktı... coraspin kullanıyorum hamile kalana kadar... dua edin banada hemen hayırlısıyla hamiş olayım... bide doktora kimisinde 1 gende kimisinde 3 gende herkeste farklı mutasyonlar çıkıyor... bende 3 mutasyon olması bendeki pıhtılaşmanın daha yoğun olduğunumu gösterir diye sordum hematoloji doktoruna... cevabı hayır oldu... sonuç olarak hepside pıhtılaşma olduğunu gösterir dedi... bana pekte yeterli bir cevap gibi gelmedislm cnm ne tür pıhtılaşma çıktı sende bence kesmemelisin adete etkisi yok bu arada çnki bnde iki mutasyonda pıhtılaşma rastlandı heterezigot doktorum korunmayı bıraktığın anda başlamalısın coraspine dedi hamile old öğrendiğimz andada iğne dedi çnki kanı açmak için cnm pıhtılaşma old sen bırakma devam et derm birde hangi değerlerinde çıktı pıhtılaşma onu yazar mısın
TEŞEKKÜR EDRİM CANIM ALLAH YARDIMCIN OLSUN İNŞ SAĞLIKLA ALIRSIN KUCAĞINAIlk dusumden sonra trombofili paneli resti yaptridim ve kan pihtl cikti
Dort ay korundum ve bes ay sonranhamile kaldim suan bes haftalik gebeyim
Clexane ve bebe aspirinine basladik folik asit icorum ayni zamanda
suan dusuk riskim varms progestan iciorum
protein değerlerinde sorun yok ama bi tane geninde heterozigot mutasyonun var... yani sendede pıhtılaşma var canımArkadaşlar biliyorum biz nerden bilelim diyeceksiniz ama belki az çok fikri olan varsa nolur yardımcı olabilir mi?pıhtılaşma test sonucum yeni çıktı eşime fakslamışlar.henüz sonucu doktora götüremedim iki gün sonraya götürücez.sizce sonucuma göre pıhtılaşma çıkmış mı bende ben hiç anlamıyorum gerçekten.
bendede ilk 3 faktörde heterozigot mutant çıktı... protein değerlerimde sorun yok... benimkinide yorumlarmısın canım... pıhtılaşma var dedi doktorMthfr 677 Heterozigot görünüyor.yani hasta değil,taşıyıcısın,tek Heterozigot durumunda Dr lar iğne vermiyorlar diye biliyorum.şanslısınız gebelik için en riskli olan gen, faktör 5 normal. Protein c rezistansı da buna bağlı olarak normal,Vücutta Trombotik bi durum yani pıhtı yok. benim dr um bu durumu Gebeliğe engel yada risk Görmez.yine de Dr unla görüşsen daha iyi olur.kaybın var mıydı?
Amin insalah canm isteyen herkese versin allahTEŞEKKÜR EDRİM CANIM ALLAH YARDIMCIN OLSUN İNŞ SAĞLIKLA ALIRSIN KUCAĞINA
Ne bilcenki bole olcahini oda bizim sinavimizbizde de tam tersi ben istemedim
öyle malesef canımNe bilcenki bole olcahini oda bizim sinavimiz
Bendeöyle biliyordum gerçekten ikilemde kaldım eşim az sonra ilaçları getirecek iğneye başlayacağım sanırım elbet bir bildiği vardır diyerekten.profösöre iğneye şimdi mi başlayacağım dediğimde ,yok gebelik kesesi görüldüğünde Demişti,çünkü dış gebelik vs de olabilir bunlardan dahi emin olmadan yani keseyi tam görmeden başlamamızın bir anlamı yok demişti.doktorları anlamıyorum neden hepsi farklı farklı Şeyler söylüyor.son kaybımın üzerinden 4 ay geçti canm
Hayırlısı olsun canm ini Allah kucağına almayıda nasip etsin.ben şimdi napsam ÇOĞU kişi gebelik öncesi coraspin kullanmış sulandırıcı olarak sadece benim gibi doktoru iğne önerip kullanan hiç yok mu ?
Canim mrb bugun gordum msjlarini bende igne kullaniyorum normalde gebelik olmadan 3 ay oncesi baslatiyor drlar igne arti asprin bi arkadasim o sekilde kullandi ben 3 dusuk yaptim banada demisti gebelikten once basliycaz diye ama biz dusunmuyoruz diye baslamamistik gebe oldugumu ogrenince basladim igneye ve aspirine skur cok iyiz simdi Rabbim saglikli hayirli sana ve isteyen herkese bebislerini kucagina almayi nasip etsin ne yasiyorsak miniklerimiz icin canim moralini bozma umudunu kaybetme canim benim :)AA öylemi ? Sevindim en azından bu şekilde yol izleyen hekimler varmış demek. Bende şuan benexol,coraspin(yarım)folik plus ,clexane kullanıyorum her gün.ama hani adetime 10 gün var olurya gebe olmazsamda bu iğneyi kullamsammıki doktorum kullan dedi ama ilaç gerçekten çok yakıyor hani bebeğim olsa yine o kadar zoruma gitmez onun için her türlü Acıya katlanırım ama hamile olmadan kullanmam demek +40 iğne demek.
Bende gebe olunca basladmCanim mrb bugun gordum msjlarini bende igne kullaniyorum normalde gebelik olmadan 3 ay oncesi baslatiyor drlar igne arti asprin bi arkadasim o sekilde kullandi ben 3 dusuk yaptim banada demisti gebelikten once basliycaz diye ama biz dusunmuyoruz diye baslamamistik gebe oldugumu ogrenince basladim igneye ve aspirine skur cok iyiz simdi Rabbim saglikli hayirli sana ve isteyen herkese bebislerini kucagina almayi nasip etsin ne yasiyorsak miniklerimiz icin canim moralini bozma umudunu kaybetme canim benim :)
evet cnm bnm iki mutasyonda cikti valla ne yapacagum bilmiyirum bnm ikincide igne kullanamama ragmen gelismedi dustu ins ucuncude olmaz saglikli olur 10 gün snra belli olurhamile miyim değil miyim hayirlisibendede 3 mutasyonda pıhtılaşma çıktı... coraspin kullanıyorum hamile kalana kadar... dua edin banada hemen hayırlısıyla hamiş olayım... bide doktora kimisinde 1 gende kimisinde 3 gende herkeste farklı mutasyonlar çıkıyor... bende 3 mutasyon olması bendeki pıhtılaşmanın daha yoğun olduğunumu gösterir diye sordum hematoloji doktoruna... cevabı hayır oldu... sonuç olarak hepside pıhtılaşma olduğunu gösterir dedi... bana pekte yeterli bir cevap gibi gelmedi
iğne olmana rağmen düşmesi benimde umudumu kırıyoevet cnm bnm iki mutasyonda cikti valla ne yapacagum bilmiyirum bnm ikincide igne kullanamama ragmen gelismedi dustu ins ucuncude olmaz saglikli olur 10 gün snra belli olurhamile miyim değil miyim hayirlisi
Cnm korkma belki bnde başka sıkınti var ama doktor henüz arastirmayalim diyor bn 0.4 kullandım ama belkide yetmiyor yükseltilmesi gerek ınş yasamayiz sıkıntı cnm korkma allah buyukiğne olmana rağmen düşmesi benimde umudumu kırıyoama genelde iğne olanlar hep doğum yapıp kucaklarına almış... herkes cleaxin 0.4 kullanmış genelde... doktor bana 0,6 doz yazdı... hamile kalır kalmaz VURUNUCAM... benimkinin dozu biraz daha yüksek... bende 3 gende çıktı
bendede ilk 3 faktörde heterozigot mutant çıktı... protein değerlerimde sorun yok... benimkinide yorumlarmısın canım... pıhtılaşma var dedi doktor
Cnm bnm sonuç mu senin aynı mi bnmle ve doktor sana ne onerdiCanım inanki ben de, bende olan mutasyonlar ve 2 kadın dogumcum,1 perinatoloji profu,2 hematolog dr unun anlattıkları kadar biliyorum meseleyi.öncelikle 3 gende mutasyon olmuyormuş,ya 2 ya 4 tür o. DNA eşleştiği için. Ilk 3 faktörden kastın nedir? Isimleri? Benimkiler faktör 5 Leiden,mthfr 1298 ,pai 4/5 G Heterozigot mesela yani 4 gende taşıyıcıyım. Protein değerlerinde sorun yoksa faktör 5 in yoktur,en risklisi. Test sonuç kağıdında ne yazıyor?
Herkese sağlıklı gebelik diliyorum...
Canım inanki ben de, bende olan mutasyonlar ve 2 kadın dogumcum,1 perinatoloji profu,2 hematolog dr unun anlattıkları kadar biliyorum meseleyi.öncelikle 3 gende mutasyon olmuyormuş,ya 2 ya 4 tür o. DNA eşleştiği için. Ilk 3 faktörden kastın nedir? Isimleri? Benimkiler faktör 5 Leiden,mthfr 1298 ,pai 4/5 G Heterozigot mesela yani 4 gende taşıyıcıyım. Protein değerlerinde sorun yoksa faktör 5 in yoktur,en risklisi. Test sonuç kağıdında ne yazıyor?
Canım ben de hamileliği düşündüğüm ay adetim biter bitmez bir gün coraspin bir gün iğne kullandım. Hamileliği adet günüm gelmeden 4 gün önce öğrendim ve ogünden itibaren aspirin iğne ikisini aynı gün kullanıyorum. Kullandığım ay hamile kaldığım için endişelerine cevap veremeyeceğim. Kafanı burda karıştırmamanı doktoruna güvenmeni önerir meleğine biran önce kavuşmanı dilerim..
Sağol canm benim Allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsın ,inş nurtopu gibi miniğini kucağına aldırsın rabbm ,elbet bu Günler'de geçer inş bende o günleri görürüm.ilaçlara devam ,gerisi Allah'a kalmış hayırlısı:)Canim mrb bugun gordum msjlarini bende igne kullaniyorum normalde gebelik olmadan 3 ay oncesi baslatiyor drlar igne arti asprin bi arkadasim o sekilde kullandi ben 3 dusuk yaptim banada demisti gebelikten once basliycaz diye ama biz dusunmuyoruz diye baslamamistik gebe oldugumu ogrenince basladim igneye ve aspirine skur cok iyiz simdi Rabbim saglikli hayirli sana ve isteyen herkese bebislerini kucagina almayi nasip etsin ne yasiyorsak miniklerimiz icin canim moralini bozma umudunu kaybetme canim benim :)
Cnm bnm sonuç mu senin aynı mi bnmle ve doktor sana ne onerdi
bana altılıtest yapıldı... c677T///4G-5G///A1298C bende bu üçünde heterozigot var ve hematolojideki doktor sende 3 gende pıhtılaşma var dediCanım inanki ben de, bende olan mutasyonlar ve 2 kadın dogumcum,1 perinatoloji profu,2 hematolog dr unun anlattıkları kadar biliyorum meseleyi.öncelikle 3 gende mutasyon olmuyormuş,ya 2 ya 4 tür o. DNA eşleştiği için. Ilk 3 faktörden kastın nedir? Isimleri? Benimkiler faktör 5 Leiden,mthfr 1298 ,pai 4/5 G Heterozigot mesela yani 4 gende taşıyıcıyım. Protein değerlerinde sorun yoksa faktör 5 in yoktur,en risklisi. Test sonuç kağıdında ne yazıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?