yerinde olsam araştırırdım... niye bekliyeyimki... bir düşük acısı daha yaşamak içinmi... Rabbim hayırlısıyla tez vakitte yavrularımızı sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin...yarın adet olmam lazım... bakalım olacakmıyım... İNŞAALLAH hamileyimdir... dua edin banadaCnm korkma belki bnde başka sıkınti var ama doktor henüz arastirmayalim diyor bn 0.4 kullandım ama belkide yetmiyor yükseltilmesi gerek ınş yasamayiz sıkıntı cnm korkma allah buyuk
evet cnm bnm iki mutasyonda cikti valla ne yapacagum bilmiyirum bnm ikincide igne kullanamama ragmen gelismedi dustu ins ucuncude olmaz saglikli olur 10 gün snra belli olurhamile miyim değil miyim hayirlisi
iğne olmana rağmen düşmesi benimde umudumu kırıyoama genelde iğne olanlar hep doğum yapıp kucaklarına almış... herkes cleaxin 0.4 kullanmış genelde... doktor bana 0,6 doz yazdı... hamile kalır kalmaz VURUNUCAM... benimkinin dozu biraz daha yüksek... bende 3 gende çıktı
banada başlangıç olarak dozu 0.6 söyledi... öncesinde başlasam iğneye dedim ama doktor gerek yok dedi... İNŞAALLAH aynı acıları bir daha yaşamayızCanım tesadüf gördüm yazınızı, durumunuzu kendiminkine yakın hissettiğim için cevap vermek istedim,
2 düşüğüm oldu benim, birinci düşükten sonra kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim 3 gende, 0.4'lük doz kullandım ama malesef düşükle sonuçlandı. Bebek genetik incelemeye gönderildi, ben eşimle kan verip kromozom analizi yaptırdım, her ihtimale karsı rahim filmi çekindim hepsi temizdi.
Şimdi şükür tekrar hamileyim ve clexane iğnemin dozu 0.6'lığa yükseltildi, ek olarak coraspin de kullanıyorum. (Ben iğneye hamile olmayı öğrenmeme 9-10 gün kalası başlamıştım, hamile olur olmaz coraspine başladım)
Şükür herşey yolunda, umarım bu sefer bebeğimizi kucağımıza alabiliriz.
Sabredin, iğne-ilaçlarınızı düzenli kullanın, mutlaka mükafatını alıcaz ben buna inanıyorum...
[QUOTE
cok garip cnm neden gebelik yokken baslatti bn doktoruma dedim once baslayim mi diye oda dedi hayir bunlar masum ilaclar degil bir kaza olsa allah korusun dedi sadece coraspin hamile kalinca igne ne zaman kalacagini bilmiyorz igne olmaz dedi sen baska doktorada git cnm
bnm ki korunmayi birakinca corapin ve oncesindw basladigim folbiol cnm hamileligi ogrendigim anda igne hergun 0.4 ama bnm ikinci gebeligim bunlara ragmen sonlandi dustu odaSonuclarımız aynı değil,3 mutasyonumuz aynı fakat bende ek olarak gebelik için en risklisi faktör 5 Leiden da var.yani senin durumun biraz daha iyi.benim Dr muhtemelen sana da gebelik öncesi Hergün corasprin,haftada iki gün B vitamini,bir gün folik asit,hamilelikle beraber clexan verirdi.benim durumum farklı, faktör 5 ten dolayı aktif protein c rezistansım düşük,hamilelik için onun yükselmesini bekliyoruz 1,5 Yıldır.
persembe günü kan verdim, 1 ay sonra çıkacak, bakalım Dr um ne diyecek?
Senin Dr un ne önermişti?
Bnmde sanırım senin gibi yükseltilmesi gerek dozajin cnm yine senin gibi kullanmama rağmen düştü ınş bebeğini sağlıkla alırsın kucağınaCanım tesadüf gördüm yazınızı, durumunuzu kendiminkine yakın hissettiğim için cevap vermek istedim,
2 düşüğüm oldu benim, birinci düşükten sonra kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim 3 gende, 0.4'lük doz kullandım ama malesef düşükle sonuçlandı. Bebek genetik incelemeye gönderildi, ben eşimle kan verip kromozom analizi yaptırdım, her ihtimale karsı rahim filmi çekindim hepsi temizdi.
Şimdi şükür tekrar hamileyim ve clexane iğnemin dozu 0.6'lığa yükseltildi, ek olarak coraspin de kullanıyorum. (Ben iğneye hamile olmayı öğrenmeme 9-10 gün kalası başlamıştım, hamile olur olmaz coraspine başladım)
Şükür herşey yolunda, umarım bu sefer bebeğimizi kucağımıza alabiliriz.
Sabredin, iğne-ilaçlarınızı düzenli kullanın, mutlaka mükafatını alıcaz ben buna inanıyorum...
Inş cnm hamilesidnir tatlım bn üç doktora gittim ayrı ayrı hiç biri arasutmaya sıcak bakmadı kanım daha tam incelmedigi için olabilirmiş muhtemelen dozajda eksik ondan oldu bu arada test yapmadım.mi belki çıkar gebelik varsayerinde olsam araştırırdım... niye bekliyeyimki... bir düşük acısı daha yaşamak içinmi... Rabbim hayırlısıyla tez vakitte yavrularımızı sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin...yarın adet olmam lazım... bakalım olacakmıyım... İNŞAALLAH hamileyimdir... dua edin banada
benim idrarda çok geç çıkıyor...çarşambaya kadar beklerim... baktım adet olmadım İNŞAALLAH olmam kanda bakarım... ilk sana haber vericem canım gebelik varsaInş cnm hamilesidnir tatlım bn üç doktora gittim ayrı ayrı hiç biri arasutmaya sıcak bakmadı kanım daha tam incelmedigi için olabilirmiş muhtemelen dozajda eksik ondan oldu bu arada test yapmadım.mi belki çıkar gebelik varsahaberlerini bekliyorum güzel ınş
Ofya gerçekten kafam Karışık. O kadar doktora gittim şuanki doktorumdançok memnunum gerçekten. Bugün ilk iğnemi vurdu eşim.aslında şöyle düşündüm ;adetime 10 gün var zaten,10 gün kullanayım iğne hamilelik bu ay olursa erkenden Vücutta hazırlanmış olur 10 gün.ama adet olursam iğneyi bırakıcam sadece coraspin içicem. Yalnız tek korkum hem coraspin hem iğne adette fazla kanamam olur mu acaba bir tehlikesi olur diye korkuyorum adet dönemi
hadi ins cnm bnde hamileysem 10 gune kadar cikar dur bakalim hayirlisibenim idrarda çok geç çıkıyor...çarşambaya kadar beklerim... baktım adet olmadım İNŞAALLAH olmam kanda bakarım... ilk sana haber vericem canım gebelik varsa
amin canım benimhadi ins cnm bnde hamileysem 10 gune kadar cikar dur bakalim hayirlisi
Bi sıkıntın oldu mu bende olmadi sukur hatta bir ayi gecmisti ben gebeligimi ogrendigimde ama doktor hep gebelikten once basliycaz demistiBende gebe olunca basladm
bana altılıtest yapıldı... c677T///4G-5G///A1298C bende bu üçünde heterozigot var ve hematolojideki doktor sende 3 gende pıhtılaşma var dedi
Bi sıkıntın oldu mu bende olmadi sukur hatta bir ayi gecmisti ben gebeligimi ogrendigimde ama doktor hep gebelikten once basliycaz demisti
Bende hamile oldugumu ogrendigim hun basladm dort haftaliga gelmek uzereymsBi sıkıntın oldu mu bende olmadi sukur hatta bir ayi gecmisti ben gebeligimi ogrendigimde ama doktor hep gebelikten once basliycaz demisti
ya cnm ben 1 ay oldu 2. Duşuğumu yapalı. Ve şuan gebelik belirtilerim var. Daha tahlil sonuçlarım,çıkmadı. Sence hamileysem ve tahliller çıkınca tedaviue başlarsam geç kalmış olur muyum...Bende hamile oldugumu ogrendigim hun basladm dort haftaliga gelmek uzereyms
Umarim gec kalmamisimdir
bur sonraki kontrolum daha obur pazaresiye
suan alti haftaligm
Kurtajdan sonra korunma tavsiye edilir genelde korunmadnmiya cnm ben 1 ay oldu 2. Duşuğumu yapalı. Ve şuan gebelik belirtilerim var. Daha tahlil sonuçlarım,çıkmadı. Sence hamileysem ve tahliller çıkınca tedaviue başlarsam geç kalmış olur muyum...
kurtaj değil duşuk oldu dktr onermedi korunma dedi. Ama sonuçlarda pıhtılaşma çıkıck mı bilmiorum ben sadece tahmin ediorum 2 duşuk olduğu için. Sonuçlar çıktıktan sonra gebelik varsa ve teşhis konsa geç kalmış,olur muyumKurtajdan sonra korunma tavsiye edilir genelde korunmadnmi
Varsda bir supheen yarin hemen saglik ocahina git pozitif cikarsa hemen doktoruna git
cunku ayni gun baslanilmasi gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?