Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Cnm korkma belki bnde başka sıkınti var ama doktor henüz arastirmayalim diyor bn 0.4 kullandım ama belkide yetmiyor yükseltilmesi gerek ınş yasamayiz sıkıntı cnm korkma allah buyuk
yerinde olsam araştırırdım... niye bekliyeyimki... bir düşük acısı daha yaşamak içinmi... Rabbim hayırlısıyla tez vakitte yavrularımızı sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin...yarın adet olmam lazım... bakalım olacakmıyım... İNŞAALLAH hamileyimdir... dua edin banada

evet cnm bnm iki mutasyonda cikti valla ne yapacagum bilmiyirum bnm ikincide igne kullanamama ragmen gelismedi dustu ins ucuncude olmaz saglikli olur 10 gün snra belli olurhamile miyim değil miyim hayirlisi

Canım tesadüf gördüm yazınızı, durumunuzu kendiminkine yakın hissettiğim için cevap vermek istedim,
2 düşüğüm oldu benim, birinci düşükten sonra kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim 3 gende, 0.4'lük doz kullandım ama malesef düşükle sonuçlandı. Bebek genetik incelemeye gönderildi, ben eşimle kan verip kromozom analizi yaptırdım, her ihtimale karsı rahim filmi çekindim hepsi temizdi.

Şimdi şükür tekrar hamileyim ve clexane iğnemin dozu 0.6'lığa yükseltildi, ek olarak coraspin de kullanıyorum. (Ben iğneye hamile olmayı öğrenmeme 9-10 gün kalası başlamıştım, hamile olur olmaz coraspine başladım)
Şükür herşey yolunda, umarım bu sefer bebeğimizi kucağımıza alabiliriz.
Sabredin, iğne-ilaçlarınızı düzenli kullanın, mutlaka mükafatını alıcaz ben buna inanıyorum...

banada başlangıç olarak dozu 0.6 söyledi... öncesinde başlasam iğneye dedim ama doktor gerek yok dedi... İNŞAALLAH aynı acıları bir daha yaşamayız

Ofya gerçekten kafam Karışık. O kadar doktora gittim şuanki doktorumdançok memnunum gerçekten. Bugün ilk iğnemi vurdu eşim.aslında şöyle düşündüm ;adetime 10 gün var zaten,10 gün kullanayım iğne hamilelik bu ay olursa erkenden Vücutta hazırlanmış olur 10 gün.ama adet olursam iğneyi bırakıcam sadece coraspin içicem. Yalnız tek korkum hem coraspin hem iğne adette fazla kanamam olur mu acaba bir tehlikesi olur diye korkuyorum adet dönemi[/QUOTE]

Canım bende senin gibi adetime 10 gün kala iğneme başladım, hamile olduğumu öğrenince coraspine başladım.
Ondan önceki ayda öyle yapmıştım ama adetime pek etkisi olmamıştı, o yüzden bunu kafana takma derim, doktoruna uy... Emeğinin karşılığını tez zamanda alman dileğiyle...

bnm ki korunmayi birakinca corapin ve oncesindw basladigim folbiol cnm hamileligi ogrendigim anda igne hergun 0.4 ama bnm ikinci gebeligim bunlara ragmen sonlandi dustu oda seninde ins yukselmistir

Bnmde sanırım senin gibi yükseltilmesi gerek dozajin cnm yine senin gibi kullanmama rağmen düştü ınş bebeğini sağlıkla alırsın kucağına

Inş cnm hamilesidnir tatlım bn üç doktora gittim ayrı ayrı hiç biri arasutmaya sıcak bakmadı kanım daha tam incelmedigi için olabilirmiş muhtemelen dozajda eksik ondan oldu bu arada test yapmadım.mi belki çıkar gebelik varsa haberlerini bekliyorum güzel ınş

benim idrarda çok geç çıkıyor...çarşambaya kadar beklerim... baktım adet olmadım İNŞAALLAH olmam kanda bakarım... ilk sana haber vericem canım gebelik varsa

Canım bende senin gibi adetime 10 gün kala iğneme başladım, hamile olduğumu öğrenince coraspine başladım.
Ondan önceki ayda öyle yapmıştım ama adetime pek etkisi olmamıştı, o yüzden bunu kafana takma derim, doktoruna uy... Emeğinin karşılığını tez zamanda alman dileğiyle...
[/QUOTE]
Sağol canm inş ya gerçekten çok istiyorum inş herşey istediğimiz gibi olur.allah yavrunu sorunsuz kucağına almayı nasip etsin canm

Kızlar benexol tablet kullanıyorum ama içini okuyunca birşey farkettim hamilelikte kullanılmamalıdır yazıyor ,şimdi diyorum ya gebeysem zarar-ı olur mu acaba kullananlar var mı aranızda? Sanırım çok evhamlı oldum

benim idrarda çok geç çıkıyor...çarşambaya kadar beklerim... baktım adet olmadım İNŞAALLAH olmam kanda bakarım... ilk sana haber vericem canım gebelik varsa
hadi ins cnm bnde hamileysem 10 gune kadar cikar dur bakalim hayirlisi

Arkadaşlar daha dr a bu hafta gideceğim ancak okuduğum bilimsel makalelerden yola çıkarak sizi de bilgilendirmek istedim.
Homozigot mutant o hastalığa sahip olduğunuzu, heterezigot ise taşıyıcı okduğunuzu gösteriyor. Özellikle faktör v leiden in homozigot olması kan pıhtılaşması olduğunu gösteriyor. Sadece tekrarlayan düşüklerde mthfcr lerin homozigot olması bir anlam ifade ediyor. Hererezigot olmadı yine çok önemli bir etken değil...o yüzden tek düşükte %90 doğal seleksiyon sonucu hasta bebeğin vücutta ortadan kaldırılması, yani düşük mekanizması...bundan dolayı dr.unuz demeden kan sulandırıcılara kendi kendinize başlamamanızı tavsiye ediyorum arkadaşlar.
Bu hafta bir prof. A gideceğim ve bu amlattıklarımı teyit ettiğinde de sizlerle tekrar oaylaşacağım. Hepimize allah sağlıklı gebelikler dilerim.

bana altılıtest yapıldı... c677T///4G-5G///A1298C bende bu üçünde heterozigot var ve hematolojideki doktor sende 3 gende pıhtılaşma var dedi

Canım galiba Pai 4/5g yi tek sayıyor kadın dogumcular.gerci farketmez mutasyonlar belli.ben ilk bi Hematoloji profuna gittiğimde 3 mutasyonum var deyince,olmaz öyle şey 4 Tür demişti.dr lar bazen hastayı azarlamak,kırmak mı istiyorlar bilmiyorum,dr umun verdiği metioninden sınırlı diyeti sorunca,size kolay gelsin böyle şeylere sadece gülüyorum demişti.
Allah herkese, hepimize akıl fikir versin.

Bi sıkıntın oldu mu bende olmadi sukur hatta bir ayi gecmisti ben gebeligimi ogrendigimde ama doktor hep gebelikten once basliycaz demisti
Bi sıkıntın oldu mu bende olmadi sukur hatta bir ayi gecmisti ben gebeligimi ogrendigimde ama doktor hep gebelikten once basliycaz demisti
Bende hamile oldugumu ogrendigim hun basladm dort haftaliga gelmek uzereyms
Umarim gec kalmamisimdir
bur sonraki kontrolum daha obur pazaresiye
suan alti haftaligm

Bende hamile oldugumu ogrendigim hun basladm dort haftaliga gelmek uzereyms
Umarim gec kalmamisimdir
bur sonraki kontrolum daha obur pazaresiye
suan alti haftaligm
ya cnm ben 1 ay oldu 2. Duşuğumu yapalı. Ve şuan gebelik belirtilerim var. Daha tahlil sonuçlarım,çıkmadı. Sence hamileysem ve tahliller çıkınca tedaviue başlarsam geç kalmış olur muyum...

ya cnm ben 1 ay oldu 2. Duşuğumu yapalı. Ve şuan gebelik belirtilerim var. Daha tahlil sonuçlarım,çıkmadı. Sence hamileysem ve tahliller çıkınca tedaviue başlarsam geç kalmış olur muyum...
Kurtajdan sonra korunma tavsiye edilir genelde korunmadnmi
Varsda bir supheen yarin hemen saglik ocahina git pozitif cikarsa hemen doktoruna git
cunku ayni gun baslanilmasi gerek

Kurtajdan sonra korunma tavsiye edilir genelde korunmadnmi
Varsda bir supheen yarin hemen saglik ocahina git pozitif cikarsa hemen doktoruna git
cunku ayni gun baslanilmasi gerek
kurtaj değil duşuk oldu dktr onermedi korunma dedi. Ama sonuçlarda pıhtılaşma çıkıck mı bilmiorum ben sadece tahmin ediorum 2 duşuk olduğu için. Sonuçlar çıktıktan sonra gebelik varsa ve teşhis konsa geç kalmış,olur muyum

Bide bende zaten hamule kaldgim an baskadik igne ve aspirine
bide ben ara ara bebe aspirini iciodum iki ay boyunca
geneldede hamile olduunu ogrendiginde baslanio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…