Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Kac gun gecti adetin
Bide ben kurtajdan sonra 35 gun filan adet olmadm

Bide bende zaten hamule kaldgim an baskadik igne ve aspirine
bide ben ara ara bebe aspirini iciodum iki ay boyunca
geneldede hamile olduunu ogrendiginde baslanio
e o zmn geç kalmış sayılmam inşllh. Çunku hamilelik hislerim çok yuksek. Diğer 2 gebeliğimde yaşadığım belirtilerin aynısı. Bu yuzden endişeliyim

Kac gun gecti adetin
Bide ben kurtajdan sonra 35 gun filan adet olmadm
hayır daha adetim geçmedi bile. Yumurtladığım gun,ilişki yaşadım. Ustunden 3 hafta oldu geçeli o gun bugundur goğus ve kasık ağrılarım çok,şiddetli. Diğer gebeliklerim de boyleydi. Tahmin ediorum sadece

e o zmn geç kalmış sayılmam inşllh. Çunku hamilelik hislerim çok yuksek. Diğer 2 gebeliğimde yaşadığım belirtilerin aynısı. Bu yuzden endişeliyim
Yok icini ferah tut gec kalmamisindir sen bi test yap genede yarin obur testini doktor acele ettirir zaten gebeysen eger

Bazen pskolojik olur ama cik isteyince ole sanarsin
Ama sen gebe degil gibi hisset pozitif cikarsa sana guzel haber olur
birde anlamadim su
dusuk veya kurtaj farketmio bunlari gecirince belli bir zaman rahim toplaamio kendini ve hemen ertesi ay hamile kalman bence biraz zor
ben bess ay snra hamile kaldm

Benimde normalde kontrolum daha obur pazrtesi suan alti haftalik olduk
ama icim icimi yiyo acaba bu clexane 4 ve Bebe aspirini kanimi yterince civiltomu die
yarin gidip bi sorsam mi diorm dktora

ben bi onceki gebeliğimdede yumurt. Takibi ile gebe kalmştım. Bundada yumurt.akıntısını gorunce ilişki yaşadık. O yızden biiraz hisleeim kuvvetli. Bende ilk duşukten sonra 4. Ayımda gebe kalmıştım. Ama şuan gebeysem eğer hiç adet gormeden yumurtladım demektir

Insalah oylesindir bana haber et ozelden yarin

Benimde normalde kontrolum daha obur pazrtesi suan alti haftalik olduk
ama icim icimi yiyo acaba bu clexane 4 ve Bebe aspirini kanimi yterince civiltomu die
yarin gidip bi sorsam mi diorm dktora
için rahat değilse sor tabi ama bence yeterlidir. Gorduğum bi çok kişi iğneden sonra bebeklerini kucağına aldı. İnşllh seninde benimde ole olur

için rahat değilse sor tabi ama bence yeterlidir. Gorduğum bi çok kişi iğneden sonra bebeklerini kucağına aldı. İnşllh seninde benimde ole olur
Ignenin 2 si var 4 u var 6 si var dozaja gore ben 4 unu kullaniorum o yuzden bide bende dusuk riski var dusuk onleyici iciorum

="zeynp-1221, post: 38810537, member: 632969"]yarın yaptırmayı duşunmuyorum. Zaten eğer tahminlerim doğruysa bi hfta içinde idrar ile çıkar sonuç. Eğer durum,pozitif olursa o zamn paylaşırım senle cnm[/QUOTE]

Olurmu eger supheleniosan hic gecikmeden yaptirman lazim

="zeynp-1221, post: 38810537, member: 632969"]yarın yaptırmayı duşunmuyorum. Zaten eğer tahminlerim doğruysa bi hfta içinde idrar ile çıkar sonuç. Eğer durum,pozitif olursa o zamn paylaşırım senle cnm

Olurmu eger supheleniosan hic gecikmeden yaptirman lazim[/QUOTE]
e tahliller çıkmadı ki hala. 15 gun sonraya gun verdiler. Gebelik varsada tahlil sonuçları beklenicek. Durum değişmio ki

haa anladım.ozamn sor. Kalp atışını duydun mu cnm
Yok daha yeni gordu keseyi doktor gecen haftada iki hafta sonra gel dedi daha obur pazartesi gidicem
Hamile olduguuma pek sevinemiorum iste insan bi dusuk yapinca bide igne filan kullaninca
hamileyim gibime gelmio hic

Yok daha yeni gordu keseyi doktor gecen haftada iki hafta sonra gel dedi daha obur pazartesi gidicem
Hamile olduguuma pek sevinemiorum iste insan bi dusuk yapinca bide igne filan kullaninca
hamileyim gibime gelmio hic
kalp sesini duyunca risk yarı yarıya iniomuş. İnşllh sağlıkla kucağına alırsın. Bi duşuğun tekmi var. Kaç ay sonra tekrar gebe kaldın

Olurmu eger supheleniosan hic gecikmeden yaptirman lazim
e tahliller çıkmadı ki hala. 15 gun sonraya gun verdiler. Gebelik varsada tahlil sonuçları beklenicek. Durum değişmio ki[/QUOTE]
Gebeligin n varsada dersin iki dusuk yaptim die doktorda sana tahlil cikana kadar aspirin ve igne kullandirir baktin pihtilasma yok biraktirr igneyi
ignenin bir zarari yok yani tedbir amacli sonuca kadar kullandirr sana eger gebeysen

kalp sesini duyunca risk yarı yarıya iniomuş. İnşllh sağlıkla kucağına alırsın. Bi duşuğun tekmi var. Kaç ay sonra tekrar gebe kaldın
Mart ayinda zorunlu kurtaj oldum bebegimin gelisimi durmus kanim koyu old icin kan gitmemis
Dort ay korundum
bes ay sonrada hamile kaldm

e tahliller çıkmadı ki hala. 15 gun sonraya gun verdiler. Gebelik varsada tahlil sonuçları beklenicek. Durum değişmio ki
Gebeligin n varsada dersin iki dusuk yaptim die doktorda sana tahlil cikana kadar aspirin ve igne kullandirir baktin pihtilasma yok biraktirr igneyi
ignenin bir zarari yok yani tedbir amacli sonuca kadar kullandirr sana eger gebeysen[/QUOTE]
oyle mi. Yapar mı doktor bunu. O zmn bakıyim yarın inşllh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…