oyle mi. Yapar mı doktor bunu. O zmn bakıyim yarın inşllh[/QUOTE]Gebeligin n varsada dersin iki dusuk yaptim die doktorda sana tahlil cikana kadar aspirin ve igne kullandirir baktin pihtilasma yok biraktirr igneyi
ignenin bir zarari yok yani tedbir amacli sonuca kadar kullandirr sana eger gebeysen
Ne demek bizde doktora gide gele ogrendik vallaTmm cnm çık teşekkurler. Bunu bilmiodum çunku
haklısın vaşlla. Hiçbilmediğim konularda uznan oldumNe demek bizde doktora gide gele ogrendik valla
bana bunu kadın doğumcu değil... hematoloji uzmanı dedi amaCanım galiba Pai 4/5g yi tek sayıyor kadın dogumcular.gerci farketmez mutasyonlar belli.ben ilk bi Hematoloji profuna gittiğimde 3 mutasyonum var deyince,olmaz öyle şey 4 Tür demişti.dr lar bazen hastayı azarlamak,kırmak mı istiyorlar bilmiyorum,dr umun verdiği metioninden sınırlı diyeti sorunca,size kolay gelsin böyle şeylere sadece gülüyorum demişti.
Allah herkese, hepimize akıl fikir versin.
aynı korkuları bende yaşadım kürtajdan sonra... 3 ay oldu ben kürtaj olalı... kürtajdan sonra 33üncü günümde adet oldum... normalde ya 25 yada 27inci günümde adet olurum... kasık ağrılarım daha yeni geçmeye başladı... göüslerim hep karıncalanıyodu... mide bulantılarım baş dönmelerim oluyodu ...her ay acaba hamilemiyim heyecanı oluyodu haliyle . ama maalesef hamile kalamadım... üstelik kürtajdan sonra hiç korunmadım senin gibi... bugün kan verdim İNŞAALLAH hamileyimdir... gelsin artık bebişim... dua et banada... RABBİM isteyen herkesin kucağını boş bırakmasınhaklısın. Hem çok istiorum gebe olmayı hemde korkuyorum yine duşer,mi diye
Cnm senin dusuklern ne kqdarlikken oldu bnmde iki dusugum varTmm cnm çık teşekkurler. Bunu bilmiodum çunku
biri 6 diğeri 8 haftalıkken. Peki sen şuan tedavi goruyo musunCnm senin dusuklern ne kqdarlikken oldu bnmde iki dusugum var
Sadece corqspin kullanıyorum cnm tedavi gormuyorum doktorlar gerek yok hiçbir teste korunmadan tekrar drmiyorsun dedi hayırlısı bakali. Sana ne dediler süre verdiler mi korunma için bnde pihtilasma çıktı ikinci rağmen düştü doktorlaru sağlıksız sperm yumurtadan o doğru kromozomu bulur dediler en sonunda kısmetbiri 6 diğeri 8 haftalıkken. Peki sen şuan tedavi goruyo musun
Naptın canım, gittin mi doktora ?benim daha 25 gün oldu kürtaj olalı. pazartesiye bende hacettepeye gideceğim. prof. serdar beye. bakalım ne diyecek. bu testleri hemotolojiye gidip yaptır diye kadın doğumcun mu önerdi canım sen kendin mi gittin hemotolojiye ?
Evet canım gittim bugün Hacettepe Prof Serdar Günalpe gittim. Geçirdiğim dış gebelik pıhtılaşmanın önüne geçti malesef. Önce bunu halletmemiz gerek dedi Dr. 15 gün sonra tekrar gidicem. Daha adet olmamıştım adetin bitince gel dedi. Ama ben coraspirin kullanıyorum 3 gündür. Rahim filmi isterse birdahaki aya zaten yine gebelik olmaz korunmak gerekiyor çünkü rahim filmi sonrası bakalım ne olucak şuan elde var SıfırNaptın canım, gittin mi doktora ?
Canım ben 2 tane kadın doğumcu 1 dahiliyeci ve 1 diyetisyen ile görüştüm metioninden sınırlı diyeti ilk kez benden duydular ve zaten iğne oluyosan gerek yok dediler ben illa hematologa gitcem diye de ısrar edince kadın doğumculardan biri beni tıp fakültesine yönlendirdi ama sadece eziyet olur sana 0,4 cleaxan yeter boşuna gitmiş olursun kiloya göre veriyoruz biz zaten zayıf bi bayansınız dedi bu arada nerem zayıfsa nerdeyse 68 kiloyum önceki doğumdan kalanlar hala gitmedibi de ben iğneye başladım ama canım çok yanıyo 3 gündür eşim vuruyodu 2 kez koldan 1 kez göbekten ama eşim akşam yanımda olmayacak kendim vurmak zorundayım bugün napsam daha az acır göbekten vur dedi doktor..Canım galiba Pai 4/5g yi tek sayıyor kadın dogumcular.gerci farketmez mutasyonlar belli.ben ilk bi Hematoloji profuna gittiğimde 3 mutasyonum var deyince,olmaz öyle şey 4 Tür demişti.dr lar bazen hastayı azarlamak,kırmak mı istiyorlar bilmiyorum,dr umun verdiği metioninden sınırlı diyeti sorunca,size kolay gelsin böyle şeylere sadece gülüyorum demişti.
Allah herkese, hepimize akıl fikir versin.
Evet canım doktorum iğne 24 saat etkili aynı saatte vur dedi bana sakın kaçırma dedi ama inşallah şuan bebeğin iyse artık hep 8.30 da vurursun sen nereden vuruyosun?benim çok acıyo bugün ilk kez kendim yapcam mecburen nasıl yapmalıyım bi tarif eder misin çok korkuyorum..bununla ilgili konu da açtım ama kimse cevaplamadı henüz..inan dünden beri nasıl yapcam diye ağlıyorumkızlar dün 23.30 da vurmam gereken iğneyi unutmuşum. sabah aklıma geldi 08.30 da vurdum. sıkıntı yaratırmı. sizler hep tam zamanında mı vuruyorsununz. bu konuyla ilgili bilginiz var mı. gecikmeler sorun yaratıyormu?
Canım benim bugün 4. İğnem olcak ilk üçünde ikisini koldan birini göbekten eşim vurdu ama inanılmaz yanma hissi oldu bi de ben kan alınırken bile bakamam korkudan tansiyonum düşüyo doktorum dik batırmamı söyledi ama demek ki 45 derece ile daha az acıyo bi de iğneyi birden mi batırıyosun yavaş yavaş mı ilacı da aynı şekilde yavaş mı hızlı mı?çok sordum ama sol elimle derimi tutsam sağ el ile iğneyi batırınca hemen sıkma pozisyonuna nası geçicem o arada iğne oynarsa daha çok canım yanar diye korkuyorum..bi de benim mthfr 1298c heterozigot ve paı 4g-5g heterozigot iğnem 0,4 lük öğlen 100mg corasprin akşam 6.30 da iğne gece yatmadan öncede progestan 200lük bi de femamed diye vitamin içiyorum hergün..sabah akşam yarım limon ve günlük 1 tane kivi yiyorum mutlaka..G Gece mavisi13 doktorumu aradım canım bende. bir günün o kadar önemli olmadıgını ama dikkat etmem gerektiğini söyledi.ben 2000 lik kullanıyorum belki ondan rahat konuşmustur. ben göbekten vuruyorum. göbek deliğimin 2-3 parmak çevresine yalnız göbek deliğimin üstüne yapmıyorum acıyor. elimle yag tabakamı topluyorum sonra oraya 45 derecelik açıyla vuruyorum hiç acımıyor. hiç korkma ağlama. bende çok korkuyordum. ama hiç acımıyor inan. göbeğimin alt kısmınıda denemedim daha. saga ve sola vuruyorum çok rahat oluyor. sen normalde nerden vuruluyorsun
Tatlım serdar günalp e gitmişsin:) o kardeşimin 20sene önce doğumuna giren dr. Yani annemin dr. U:) o zmn yrd. Doç muş, üstelik annem şeker hastasıydı, son 3 ayını hastanede geçirdi ve çok sağlıklı bir kardeşim oldu. Sadece biraz yaşlanmış olabilşr a ama onu dinlemeni tavsiye ederim. Şimdi sıkıntı yapma, hersey iyi olucak diye düşün, iyice iyileş sonrasında sağlıklı gebeliğin olur inş. Geç olsunda güç olmasın bence, allah doğru zamanı biliyordurEvet canım gittim bugün Hacettepe Prof Serdar Günalpe gittim. Geçirdiğim dış gebelik pıhtılaşmanın önüne geçti malesef. Önce bunu halletmemiz gerek dedi Dr. 15 gün sonra tekrar gidicem. Daha adet olmamıştım adetin bitince gel dedi. Ama ben coraspirin kullanıyorum 3 gündür. Rahim filmi isterse birdahaki aya zaten yine gebelik olmaz korunmak gerekiyor çünkü rahim filmi sonrası bakalım ne olucak şuan elde var Sıfır
Canım ben 2 tane kadın doğumcu 1 dahiliyeci ve 1 diyetisyen ile görüştüm metioninden sınırlı diyeti ilk kez benden duydular ve zaten iğne oluyosan gerek yok dediler ben illa hematologa gitcem diye de ısrar edince kadın doğumculardan biri beni tıp fakültesine yönlendirdi ama sadece eziyet olur sana 0,4 cleaxan yeter boşuna gitmiş olursun kiloya göre veriyoruz biz zaten zayıf bi bayansınız dedi bu arada nerem zayıfsa nerdeyse 68 kiloyum önceki doğumdan kalanlar hala gitmedibi de ben iğneye başladım ama canım çok yanıyo 3 gündür eşim vuruyodu 2 kez koldan 1 kez göbekten ama eşim akşam yanımda olmayacak kendim vurmak zorundayım bugün napsam daha az acır göbekten vur dedi doktor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?