Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ben iğneyi yavaş yavaş batırıp yavaş yavaş akıtıyorum ilacı. bende sol elimle derimi tutuyorum önce iğneyi batırıp sonra düzgünce tutup ilacı enjekte ediyorum. iğne çok oynamıyor oynasa da acımıyor. ama yağ tabakana vurman önemli. kasa geldimi acır. koldan hep acıdığını duymuştum hiç denemedim. karnım şişince geçerim herhalde. sen göbeği dene canım en az acıyan yer. ayrıca 45 derecelik acıyla vur doktorum ve bir çok kişi öyle demişti. bende mthr c677t heterozigot, paı 4g-5g heterozigot, faktör xııı v34l heterozigot mutasyon var. sadece 2000 lik iğne kullanıyorum

Benim test sonucumu yükledim arkadaşlar, yorumlayabilir misiniz.Bundan sonraki süreçte hamile kalınca iğneye başlayacakmısım doktor öyle dedi.

Eklentiler

• IMAG0604.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 99
Benim test sonucumu yükledim arkadaşlar, yorumlayabilir misiniz.Bundan sonraki süreçte hamile kalınca iğneye başlayacakmısım doktor öyle dedi.
Sadece mthfr 1298 geni bakımından taşıyıcısın. Çok hafif bi pıhtılaşma etkeni yani sevinmelisin bence. Bir perinatoloji uzmanına gitsen, mesela Sinan hocaya eğer kaybın varsa corasprin başlatır hamilelikte düşük doz iğne verebilir. Görüştüğüm bir Hematoloji profu mthfr nin gebeliğe etkisinin olmadığını söylüyor.benim 3 heterozigotum var, biri de mthfr 1298. Ama Dr lar onu çok önemsemediler.
Aslında dedikleri gibi hastalık değil hasta var,kaç kaybın olduğu,kaçıncı haftalarda kaybettiğin,vs Göze alınarak Dr un hamilelik için bi tedavi söyleyecektir.
Allah yardımcın olsun...

Kayseride yaşıyrum, 2 kaybım var canım.1.boş gebelik 2.ise kesesi dağıldı.Gittiğim doktor corasbin falan vermedi ,sordum gerek yok o ilacın bir etkisi yok dedi.Hamile kalırsın iğneye başlıcaz dedi.TŞK ederim yorumun için.Kafam çok karışık .

Çok teşekkürler canım. Inşallah herşeyi güzel olur. Başlangıç yapmış oldum. Çok yoğundu aslında ama Dediğin gibi iyi bi Dr. Gibi geldi. 15 gün sonra rahim filmi isterse sonra artık pıhtılaşma için tedaviye başlarım. Çok aceleci davranıyorum halbuki daha 27 gün oldu kürtaj adet bile görmedim. Bakalım Hayırlısı olsun hepimiz için.

Geçmiş olsun canım nekadar pıhtılaşmaya etkisi az gibi olsada sonucun zaten gebelik pıhtılaşmayı tetikliyor. Bunu hematologlar çok bilemiyor galiba bana Dr Um söyledi. Gebelikte hiç pıhtılaşma olmayan birinde bile çıkabiliyormuş. Tedavisi var canım sıkmayalım canımızı Allah yaşatmasın bidaha hiçbirimize

Sağol canım allahım herkesin yardımcısı olsun.Çok zor ama allahtan tedavisi var , inşallah doktorlarımızın uyguladıkları tedaviler işe yararda sağlıklı hayırlı evlatlarımız olur .

Ama sanki 2000 lik az gibi yine doktorun daha iyi bilir ama..tarif için çok teşekkürler artık cesaretimi toplayıp yapcam bugün..inşallah bebeklerimize sağlıklı zamanında ve kolay bi doğumla sağlıkla kavuşuruz..

Allah yardımcımız olsun ama sanırım zayıf olduğun için 0,2 iğne ile başlayalım demiş doktorun ben kaybettiğim ilk bebeğimden kalan kilolar nedeni ile 68 kiloyum ama bende neden 0,6 değil diye kafama takıyorum bi zararı yoksa 0,6 lık iğne isticem sonuçta bi arkadaşıma hiç kullanma gerek yok asprin yeter dedi doktorlar ama o ısrarla 0,4 kullandı kızı şimdi 2 yaşında ve sonuna kadar göbekten vurmuş iğneyi..sonuçta hiç gerek yok denilen kişi 0,4 kullanıyosa bende 0,6 kullansam ne olur ki..dozu az gelcek diye çok korkuyorum

amin canım inşallah. ben 14. haftamda iğneye geçtim. önceden sadece asprin kullanıyordum. sonra perinatolağa gitmeye karar verdim. oda asprinin bana yeterli oldugunu fakat kanımda ki bazı değerlerden dolayı ( alt mıydi ast miydi neydi hatırlamıyorum) iğneye geçmemi söyledi. acil müdahalede kanımı daha kolay durdurabilmek içinmiş. canım pıhtılaşmada hangi genlerin olduguda önemli. mesela bende ki mthr 677 hemen hemen herkeste varmış, etkisiz birsey. faktör 5 in ise daha önemli oldugunu biliyorum. birde ben her gittiğimde bebeğe giden kan akımına bakıyor doktorum. sıkıntı çıkarsa yükseltir herhalde dozu. iğnenin çok gelmesi de kötü az gelmesi de. umarım hepimiz için herşey yolunda gider canım sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alırız.

canım bence riske atma. fazlasıda zarar bu iğnenin. beyin kanaması yapabilir demişti bundan önceki doktorum. perinatolağa gitsene birde dozunu ayarlamak için.

Canım bi de iğneden sonra bastırıyo musun üzerine ya da ovalıyo musun?eşim ilk gün kolanya sürdü çok daha fazla acıdı sanki 2 gündür eczaneden alkol aldık ama başka daha az acıtan bi temizleyici var mı ya da sen ne sürüyosun iğneden önce?

ben bastırmıyorum canım. zaten yayılıyor. ama toplanırsa hafif ovala istersen. ben hiçbir şey sürmüyorum. sürme sende gerek yok ki. bak yag tabakana vurman önemli. hiç acımıycak gör bak. yagını topla vur.bana da yaz vurduktan sonra merak ettim.

Tamam canım yazarım

Bende de MTHFR 677T ve 4G/5G var ve 26+4 te kaybettim bebeğimi. Kayıp nedeni olarak da başka sebep bulunamadı

Gen mutasyonların bir veya iki ise dozun az gelmez inşallah.sinan hoca iki heterozigotun hamilelikte homozigot gibi etki edebileceğini söylemişti bana gecen sene,kürtajdan sonra.benim 3 Heterozigot için 0.2 az gibi geldi bana.
sen moralini yüksek tut,dua et,mutlu sona ulaşırsın umarım...

hiç acımıycak gör bak . sen dediğim gibi vur hiç acele etmeden sok iğneyi yavaş yavaş.
Allah bin kere razı olsun verdiğin cesaretle yaptım mutluluktan ağlıyorum inşallah doğru yapmışımdır ilk ilacı sıkmaya başladığımda iğne biraz çıktı dışarı tekrar bastırdım pek yavaş sıkamadım sanki sonra birden gitti şuan hala yanıyo ayaklarımı diktim yatıyorum çünkü tansiyonum düştü korkudan..biri bana bigün bırak kendine başka birine hatta şu mindere iğne vurcaksın dese gülerdim elime bile alamazdım çünkü ben ama anne olmayı istemek böyle bişeyse annelik nasıl acaba inşallah Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı akıllı evlatlar versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…