Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

benim araştırma devam edio henuz. Zaten 2. Duşuğum olalı biray oldu. Yarın uni.hastanesine gidcem araştırma için. Bakalım ne çıkck. Hayırlısı

İns canim benim basladigimda 4 haftayi gecmisti ve ben hamile degil im diye bayram temizligi yaptim dugunumuz vardi guzelce oynadim zipladim :) Rabbim nasip ettikten sonra ins olur melegin sag selamet hayirlisiyla kucagina gelir
Dogru veren allah oylede verio boylede insalah bende su riskli haftalari atlatirim da kolayca

Kayseride hangi doktora gidiosun ben zerrin ozkececiye gidoorim

Bende senin gibiydim igneye bakamazdim bile ama simdi alsitim yirmiiki gun okdu kullanali
Clexane 4 kullaniyorum bende

Evet heterozigot olduğum için taşıyıcıymışım, benim doktorum, yani ikinci hamilelikteki doktorum medical parkta vedat uluğ idi, daha sonra hakkında başka şikayetlerde duydum. Coraspine bugun basladm hamile kaldıktan sonrada iğneye başlayacağım. Çok zor gercekten ve inanılmaz stresli ege üniversitesinden aldım sonuçları, bugunbeklerken stresten dudağım uçukladı. Eğer bu testi yaptırmasaydım bi daha hamile kalmayı bile düşünmüyordum. İlki evde oldu düşük, öyle zor ki. İkincide kalbi dursu kanamam geldi öyle anladık. Kanamam zaten vardı ve sadece progestan verdi doktor, eğer iğneye o zaman başlasaydık bebeğimi kurtarabilirdik.

benim araştırma devam edio henuz. Zaten 2. Duşuğum olalı biray oldu. Yarın uni.hastanesine gidcem araştırma için. Bakalım ne çıkck. Hayırlısı
Mutlaka test yaptır canım, benağustosta kaybettm 2.bebeğimi, artık yeni hamilelik için rahmim hazırmış. Medicale kalsaydı tüp bebek yedavisi önerdiler, saçmalık. Zaten ben hamile kalabiliyordum , sorun bebeğin yaşamamasıydı. Ve yapılan testlerin genetik testle hiçalakası yokmuş, yok yere o kadar para ödedik. Üniversite hastanesinde 0 tl ye hallettik testi, ama kesinlikle tanıdık birinin olması şart yoksa çok zormuş bu testi yaptırabilmek , arkadaşların dediği doğru 3. Düşükten sonra bu testi yapıyorlarmış, üniversite hastanelerinde

Ben bi testi ozelden ilk dusuumde yaptirdim ikiyuz milyona

Ben bi testi ozelden ilk dusuumde yaptirdim ikiyuz milyona
Biz 600 tl verdik ilkinde ikincisinde 850 tl ancak bu genetik test 2000 tl civarı özel olarakyaptırırsan, ben de aylarca genetik test diye dolaştım ama o diğer yapılanlar malesef genetik test değilmiş, ancak 2 hafta önce yaptırdım ve bugun aldım sonuçlarımı ve şu an etrafımdaki herkese bu testi yaptırmasını tavsiye ediyorum. valla gerekirse sahte rapor düzenletip yine de devlete yaptırtsınlar bu testi, bir kez daha aynı şeyi yaşamak kabus gibi geliyor şu an bana , ilk bebeğim 2 aylık diğeri 3 aylıktı

Benim yaptgim testin adi trombofoli paneli testi adi ikiyuz e yaptirdim
Ve dort tup kan almslardi ankaraya gitti testler ve yirmi gun sonra gelmsti
sonuc olarakda bir gende kan pihtulasmasi cikti
senin testin farkli heralde bu kadar pahali olirmuki
acibadem filann pahalida bilemiorm yani

inşllh hallolur ya. Zaten o, kadar uzgunum ki. Heran ağlayabilecek moddayım. İnşllh kısa zamnda çozulur. Senin şuan durumun ne cnm

dktrom banada trombofili paneli dedi. Uni hast. Ucretsiz yapılıo

Trombofili paneli test hamileyken yapılır mı acaba? Ben de hiç bakılmadı öncesinde. Biraz endişelendim burayı okuduktan sonra.

Trombofili paneli test hamileyken yapılır mı acaba? Ben de hiç bakılmadı öncesinde. Biraz endişelendim burayı okuduktan sonra.
Bakılır canım bence ama yinede iğne ol ne zararı olur ki keşke ben bebeğimi kaybetmeden önce burayı okusaydım testlerim olmadan da isterdim doktordan iğne..bebeğin kan akışına bakıyodur doktorun diycem ama benimkine de kaybettiğimiz haftaya kadar herşeyine çok iyi demişlerdi..

Benim ilk bebeğim ve tüp bebekle oldu. Transferden önce Coraspin kullanmıştım. Onun haricinde başka birşeye gerek yok dedi doktorum. Ama şimdi burayı okuyunca bir sonraki kontrolde Konuşmak istiyorum. zaten 2 li test için kan vereceğim. Teşekkür ederim cevabınız için.
Ne iğnesi olunuyor bu arada?

Clexane 0,4 mg benimki ama 0,2 0,6 ve 0,8 olanları da var benim trombofoli panelinde 2 genimde bozukluk var arkadaşımında öyleydi bana doktorlar iğne önerdi ilk bebeğini kaybetmesine ve mutasyonlarına rağmen ona iğne önermediler ama o ısrarla kullandı doktoru kullanırsan da bişe olmaz dedi ve şimdi kızı 2 yaşında..sonuç olarak bu konuda zaten doktorların kesin bi görüşü yok malesef ve bazı doktorlar kaybın varsa teste gerek görmeden tedbir olsun diye bile veriyorlar..bu arada en azından iğne olmazsan da içinde k vitamini olan yiyecekleri çok yeme hergün 1 limon ve 1 kivi ye tedbir olsun diye çünkü pıhtı olma riskini artırıyormuş k vitamini ben bilmeden bebeğimi kaybettiğim hafta çok tüketmiştim ve o hafta çok stresliydim malesef

K vitamini düşüğe sebep olduğundan önerilmiyor onu biliyordum. Özellikle koyu yeşil renkli sebzelerde var. Ispanak, roka gibi. İğne meselesini mutlaka soracağım. Ama önce yapılabiliyorsa test yaptırdıktan sonra. Tekrar teşekkürler.

Zeynep kamil de banada öyle dediler. Ben özel doktora gidiyorum tahlilleri çok pahalı olduğu için doktorum devlette yaptır dedi. Seni araştırmıyolar mı?
yok cnm pohtilasma ciktigi icin arastirmadilar sagliklisindediler uc doktora gittim.ozel maddi neyse msraf haziriZz dedik bunna ragmen yapmadilar tekrar dene dediler israrla ve korubmami istemediler hayirlisi

yok cnm pohtilasma ciktigi icin arastirmadilar sagliklisindediler uc doktora gittim.ozel maddi neyse msraf haziriZz dedik bunna ragmen yapmadilar tekrar dene dediler israrla ve korubmami istemediler hayirlisi
hazalım bugün kan testi sonucum 0.66 çıktı... 2 hafta öncede 0.8 di... geç döllenme oluyo bende...bugün bir damla kahverengi lekem oldu devamı gelmedi... hatta akıntımda artma oldu... şeffaf bembeyaz bir akıntı... şaştım kaldım bu işe... acaba geç döllenmemi oluyo yine... testi erkenmi yaptım acaba diye düşünmeye başladım... hiç adet belirtim yok...önceki hamileliğimde 5inci günüydü galiba lekelenmemin test yaptığımda 2.77 çıkmıştı... sonrada katlanarak yükselmişti... bir mucize olabilirmi acaba... yoksa dostineks kullandım diyemi bu kadar uzadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…