KIZLAR YENİ BİR KARAR ALDIM ARTIK COK KARRALIYIM BEBEK CALISMALARINI BIRAKIYORUMM CÜNKÜ HAMİLEYİMMMMMMMM:) ADEIME DAHA 3 GUN VAR AMA BEN DAYANAMAYIP IDRAR TESTI YAPTIM VE 2, CIZGI BELIRDI TEST YANLIS OLAMAZ DİMİ.....ve ben memeleketteyım sımdı dr arayacam ıgnelerı kullan dıyecek ama korkuyorum cunku hıc bı probleme rastlanılmadı deneme yanılma yoluyla deneyecekmısısz rabbım ne olur hakkımzda hayırlısını ver.....
YAZILARI TITREYEREK YAZIYORUM BU DUYGUYU 5, KEZ YASAYACAM NE OLUR KIZLAR DUA EDIN BU SEFER BI TERSLIK YASAMADAN MELEGIMI KUCAGIMA ALAYIM RABBIM ISTEYEN HERKESE VERSIN INSALLAH......
Selvihancım nasılsın , maşallah bayağı büyütmüşsün kızını...Geriye sayım başladı...Ben de ortaladım gibi Allaha şükürler olsun...Canım hala pruloton iğneye devam ediyon musun ? İstirahate devam ediyorsun herhalde ..Ben de 11. haftadan beri hep istirahat ediyorum , heyet raporu aldım , işe ara verdim.. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın , sağlıcakla kavuştursun bebeklerimize inşallah...Çok sevgiler ...
KIZLAR YENİ BİR KARAR ALDIM ARTIK COK KARRALIYIM BEBEK CALISMALARINI BIRAKIYORUMM CÜNKÜ HAMİLEYİMMMMMMMM:) ADEIME DAHA 3 GUN VAR AMA BEN DAYANAMAYIP IDRAR TESTI YAPTIM VE 2, CIZGI BELIRDI TEST YANLIS OLAMAZ DİMİ.....ve ben memeleketteyım sımdı dr arayacam ıgnelerı kullan dıyecek ama korkuyorum cunku hıc bı probleme rastlanılmadı deneme yanılma yoluyla deneyecekmısısz rabbım ne olur hakkımzda hayırlısını ver.....
YAZILARI TITREYEREK YAZIYORUM BU DUYGUYU 5, KEZ YASAYACAM NE OLUR KIZLAR DUA EDIN BU SEFER BI TERSLIK YASAMADAN MELEGIMI KUCAGIMA ALAYIM RABBIM ISTEYEN HERKESE VERSIN INSALLAH......
canım heyet raporunu nasıl aldın..memur musun bende özelde calışıyorum sigortam var hamile kalınca heyet raporu alsam devlet paramı veriyor mu bende bu aralar bunu düşünüyordum sen dogumdan sonra işe geri dönecn mi?bu arada her şeyin yolunda olmasında senin adına sevindim ve duacıyım inş bebeginin resminide koycan buraya
Sevgili Hummu ;
Canım ben kurum avukatıyım..Bu hamileliğimden önce 3 gebelik kaybım oldu ..Bu son hamileliğimde 11. haftada kanamam oldu , hiç hatırlamak bile istemiyorum , düşük tehdidi dedi doktor , bir daha olmadı Allaha şükürler olsun , doktorum şu anda hiçbi kanama odağı görünmüyor herşey yolunda diyor..Gene de tedbir olarak istirahat verdiler , ben de öyle istedim , bizim öğlene kadar işlerimiz dışarda ve çok koşturmalı , Mersinde de acayip sıcaklar başlamış durumda ...Bir de ilçelere duruşmaya gitme durumumuz oluyor , 4-5 saatlik ilçelere gidip geliyoruz ...O yüzden çalışma koşullarımı , daha önceki gebelik kayıplarımı , bir de 11. haftadaki o tehlikeyi gözönüne alarak heyet raporu verdiler...Heyet raporu olursa maaştan kesinti olmuyor canım...Yalnız sigortalalarda durum nasıl bilmiyorum bi araştırayım senin için...Doğumdan sonra 4-5 ay doğum izni , yıllık izin filan kullanıp işe başlamayı düşünüyorum...Teşekkür ederim iyi dileklerin için canım , benim de dualarım seninle...Çok öpüyorum...
canım sen hangi hst araştırdın. özel sağlık var ya alsancakta o nasıl benim çok tanıdığım var oarada doğum yapan. bu hafta bakıcam bende nasıl diye bir fikrin var mı
slmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?