Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım gözün aydın rabbim inş. tamamına erdirir..dualarım seninle

Selvihancım nasılsın , maşallah bayağı büyütmüşsün kızını...Geriye sayım başladı...Ben de ortaladım gibi Allaha şükürler olsun...Canım hala pruloton iğneye devam ediyon musun ? İstirahate devam ediyorsun herhalde ..Ben de 11. haftadan beri hep istirahat ediyorum , heyet raporu aldım , işe ara verdim.. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın , sağlıcakla kavuştursun bebeklerimize inşallah...Çok sevgiler ...

canım heyet raporunu nasıl aldın..memur musun bende özelde calışıyorum sigortam var hamile kalınca heyet raporu alsam devlet paramı veriyor mu bende bu aralar bunu düşünüyordum sen dogumdan sonra işe geri dönecn mi?bu arada her şeyin yolunda olmasında senin adına sevindim ve duacıyım inş bebeginin resminide koycan buraya

bugün duydugum en güzel haber vallahı ne güzel bir haber bu allah tamamına erdirsin canım demekki rüyan boş deyilmiş allah yardımcın olsun canım

umut-sevgim gözün aydın canım allah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde tamamına erdirsin inşallah darısı isteyen herkesin başına dualarımız kabul olmuş ne güzel senin adına çok sevindim allah emeklerini boşa çıkarmasın bunu yürekten diliyorum çok sevgiler kendine çok dikkat ilk 3 ay çok önemli çok öpüyorum

selvihancım iyiyiz allaha şükür büyümeye çalışıyoruz sizlerin arkasından sıramızı bekliyoruz oğluşuma kavuşmak için hayırlısıyla inşallah

canım heyet raporunu nasıl aldın..memur musun bende özelde calışıyorum sigortam var hamile kalınca heyet raporu alsam devlet paramı veriyor mu bende bu aralar bunu düşünüyordum sen dogumdan sonra işe geri dönecn mi?bu arada her şeyin yolunda olmasında senin adına sevindim ve duacıyım inş bebeginin resminide koycan buraya

Sevgili Hummu ;

Canım ben kurum avukatıyım..Bu hamileliğimden önce 3 gebelik kaybım oldu ..Bu son hamileliğimde 11. haftada kanamam oldu , hiç hatırlamak bile istemiyorum , düşük tehdidi dedi doktor , bir daha olmadı Allaha şükürler olsun , doktorum şu anda hiçbi kanama odağı görünmüyor herşey yolunda diyor..Gene de tedbir olarak istirahat verdiler , ben de öyle istedim , bizim öğlene kadar işlerimiz dışarda ve çok koşturmalı , Mersinde de acayip sıcaklar başlamış durumda ...Bir de ilçelere duruşmaya gitme durumumuz oluyor , 4-5 saatlik ilçelere gidip geliyoruz ...O yüzden çalışma koşullarımı , daha önceki gebelik kayıplarımı , bir de 11. haftadaki o tehlikeyi gözönüne alarak heyet raporu verdiler...Heyet raporu olursa maaştan kesinti olmuyor canım...Yalnız sigortalalarda durum nasıl bilmiyorum bi araştırayım senin için...Doğumdan sonra 4-5 ay doğum izni , yıllık izin filan kullanıp işe başlamayı düşünüyorum...Teşekkür ederim iyi dileklerin için canım , benim de dualarım seninle...Çok öpüyorum...

canım çok sevinirim vallaha ben sigortacıda calışıyorum benim hamileliktede doktor istirahat verirse napmam gerektigini şimdiden düşünüyorum.aslında benim işim oturmak öyle bi koşuşturmam yok ama yinede bi araştırıyım dedim...:1hug:a.s.

ne güzel haber bu:) allah sağlıkla nasip etsin kucağına :) senin için dua edicem umarım bu sefer herşey yolunda gider. kendine dikkat et. hayırlısı olsun şimdiden

canım sen hangi hst araştırdın. özel sağlık var ya alsancakta o nasıl benim çok tanıdığım var oarada doğum yapan. bu hafta bakıcam bende nasıl diye bir fikrin var mı

benimde aklıma en yatan yer özel ege sağlık oldu hem hemşire hem anestezi uzmanı hastane durumu aklıma en yatan yer ama oradada yeni doğan bebek ünitesi yokmuş. yani küvez yok sadece bebeği nakledebilmeleri için başka yere 2 saatlik bir makineleri varmış. birde orda bişi olursa diye korkuyorum açıkçası. Gazi hastanesinde ,ve egepol de var yenidoğan ünitesi. şimdi birde alsancak devlet hastanesine bakıcam orada varsa küvez düşünücem...

selvihancım merhaba... uzun zamandır seni merak eder olmuştum... gördüğüme sevindim.... 30 lu haftalara başladın ne güzel.... darısı başıma .... NST ye girme konusunu merak ettim... bunun bir haftası var mı ? yada gebelik ilerlediği için rutin bir şeymi? lütfü beyin muay. demi yoksa başka bir yerdemi giriyorsun canım buna..... bilgilendirirsen çok sevinirim....

bu arada doğumu görüştünüzmü lütfü beyle?geçen gün başka bir topicte bir arkadaş hacettepede bile olsa çok yüklü para istediğini yazmış lütfü beyin.... biz para konusunu hiç konuşmamıştık... bu gittiğimizde sorcaz bakalım....

sen doğum konusunda bir karar verdinmi....senin izlediğin yol benim için önemli olcak....inşallah şu günleri sağ salim atlatırızda yaşadıklarımız güzel ve stersli bir anı olarak arkamızda kalır.....

canım çokkk sevindim tebrik ederim inşallah bebeğine bu sefer kavuşursun yarabbim. çok mutlu oldum. doğrudur tabi bende senin gibi adetime 2 gün vardı çift çizgi çıkmıştı. tekrar hayırlı olsun tatlım dikkat et kendine emi:)))

umutsevgim cnm benim Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah sanada bize de. nolur kendine dikkat et ilk 3 ay. kocaman öpüyorum seni cnm. Allah'a emanet ol.

kızlar şimdi geldim dr.dan. henüz herşey için çok erken oldugunu 1 hafta sonra tekrar kan tahlilil yaptırıp keseye bakıcagını söyledi. 2 günde 1 kan tahlili yaptırmanın boş yere stres olacagını 1 hafta sonra baktırmamı istedi. bakalım hayırlısı kızlar. şu an 0.4lük igneye ve ilaçlara devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…