Gerekirse yalan soyle bu testi yaptur bn üç dusugum var demiştim halbuki daha bir tane olmuştu düşükbenim araştırma devam edio henuz. Zaten 2. Duşuğum olalı biray oldu. Yarın uni.hastanesine gidcem araştırma için. Bakalım ne çıkck. Hayırlısı
Ay hadi ınş cnm vardır bebis bu yaralarimizi sarsin rabbim o muhteşem duyguyu hepimize yasatsin ınş bekle bakalim biraz daha ınş güzel haberler alırız sendenhazalım bugün kan testi sonucum 0.66 çıktı... 2 hafta öncede 0.8 di... geç döllenme oluyo bende...bugün bir damla kahverengi lekem oldu devamı gelmedi... hatta akıntımda artma oldu... şeffaf bembeyaz bir akıntı... şaştım kaldım bu işe... acaba geç döllenmemi oluyo yine... testi erkenmi yaptım acaba diye düşünmeye başladım... hiç adet belirtim yok...önceki hamileliğimde 5inci günüydü galiba lekelenmemin test yaptığımda 2.77 çıkmıştı... sonrada katlanarak yükselmişti... bir mucize olabilirmi acaba... yoksa dostineks kullandım diyemi bu kadar uzadı
perşembeye kadar adet olmazsam hastaneye gidicem... bi daha test yaptırıcam... hem prolaktinede baktırırım. bakalım dostineks işe yaramışmı... dünkü testle perşembe günkü testi karşılaştırıcam... artış varsa gebelik vardır... artış yoksa ona göre çaresine bakarız artıkınAy hadi ınş cnm vardır bebis bu yaralarimizi sarsin rabbim o muhteşem duyguyu hepimize yasatsin ınş bekle bakalim biraz daha ınş güzel haberler alırız senden
Inş artış olur cnm valla güzel haberler alırsın bklrmek zor bnde 10 gün nasil geçer bilmiyorum ama çok umudumda yok hayırlısıperşembeye kadar adet olmazsam hastaneye gidicem... bi daha test yaptırıcam... hem prolaktinede baktırırım. bakalım dostineks işe yaramışmı... dünkü testle perşembe günkü testi karşılaştırıcam... artış varsa gebelik vardır... artış yoksa ona göre çaresine bakarız artıkın
İNŞAALLAH güzel haberler alırsın canım... buna bende dahilInş artış olur cnm valla güzel haberler alırsın bklrmek zor bnde 10 gün nasil geçer bilmiyorum ama çok umudumda yok hayırlısı
canım senin bebeğe giden kan akımına baktıkları haldemi sorunu görememişlerdi. bende ona güveniyorum ya. hem sağ hem sol taraftaki akımı ölçüyor direnç var mı diye.Bakılır canım bence ama yinede iğne ol ne zararı olur ki keşke ben bebeğimi kaybetmeden önce burayı okusaydım testlerim olmadan da isterdim doktordan iğne..bebeğin kan akışına bakıyodur doktorun diycem ama benimkine de kaybettiğimiz haftaya kadar herşeyine çok iyi demişlerdi..
Bebeğin hayırlı olsun canım inşallah yoktur pıhtılaşma. Daha önce kaybın olduysa yaptırmanda fayda var tabiki. Yoksa çok endişelenme ve burda her yazılana Kafanı takma. İğneleri durduk yere kullanmanın Tabikide zararı var. Dişini bile çektiremiyorsun, ani kan kayıpları yaşanabiliyor. BukadAr basit iğneler değil bunlar canım. pıhtılsşması olan için tabiki faydalı ama olmayan birinin kanını aşırı derecede sulandırması sorun.Trombofili paneli test hamileyken yapılır mı acaba? Ben de hiç bakılmadı öncesinde. Biraz endişelendim burayı okuduktan sonra.
Evet ama baya gun atio die biliyorum bende mecbur ozelde yaptirdimdktrom banada trombofili paneli dedi. Uni hast. Ucretsiz yapılıo
Birde bu konuda hematologlar daha iyi bilgi verir canım nedense kadın doğumlular kendi aralarında çelişiyor. Uyguladıkları tedavi farklı. Ama bu iğnelerin çokta masum olmadığını yakınım kadın doğum uzmânı söyledi. durduk yere 9 ay kullanmak sakıncalı olabikir. Kendini korkutma canım bişi yoktur inşallah. Limonlu su içebilirsin önlem olarak ve ucuz bir yer bulup testlerinde yaptırAbilirsin eğer istersen ve çok Endişe duyarsanBebeğin hayırlı olsun canım inşallah yoktur pıhtılaşma. Daha önce kaybın olduysa yaptırmanda fayda var tabiki. Yoksa çok endişelenme ve burda her yazılana Kafanı takma. İğneleri durduk yere kullanmanın Tabikide zararı var. Dişini bile çektiremiyorsun, ani kan kayıpları yaşanabiliyor. BukadAr basit iğneler değil bunlar canım. pıhtılsşması olan için tabiki faydalı ama olmayan birinin kanını aşırı derecede sulandırması sorun.
Evet canım malesef öyle ama seni korkutmak istemem çünkü o zaman ben iğne aspirin kıllanmıyodum ona rağmen bebeğimin gelişimi iydi yani hiç gelişimi gerilemedi bile anlayamazlardı zaten birden pıhtı oluştu ve durdu kalbi ama şimdi Allahın izniyle iğne ilaç kullanıyoruz inşallah Allah şifasını veriyodur merak etme bol bol dua edelim birbirimize..canım senin bebeğe giden kan akımına baktıkları haldemi sorunu görememişlerdi. bende ona güveniyorum ya. hem sağ hem sol taraftaki akımı ölçüyor direnç var mı diye.
Canim doktorun bebegin kan akisina mi bakıyordu. Yoksa rahime giden sag ve sol damarlarda ki kan akimina miEvet canım malesef öyle ama seni korkutmak istemem çünkü o zaman ben iğne aspirin kıllanmıyodum ona rağmen bebeğimin gelişimi iydi yani hiç gelişimi gerilemedi bile anlayamazlardı zaten birden pıhtı oluştu ve durdu kalbi ama şimdi Allahın izniyle iğne ilaç kullanıyoruz inşallah Allah şifasını veriyodur merak etme bol bol dua edelim birbirimize..
İbrahim demire gidiyorum cnm, dünya hastanesindeBende senin gibiydim igneye bakamazdim bile ama simdi alsitim yirmiiki gun okdu kullanali
Clexane 4 kullaniyorum bende
ben de 0.2 ile başladım.. sonra antifaktör xa sonucuna göre 0.4 e yükseltildi. daha sonra yine test sonucuna göre 0.6 ya yükseltildi. şuanda da günde 2 defa 0.4 e yükseltildi(toplamda 0.8 yani).Canım seninle mutasyonlarımız aynı mıydı bilmiyorum ama benim problemim faktör 5 heterozigotum dolayı protein c rezistansını yükseltmiyoruz.1,5 Yıldır yasaklara uyuyorum, kuruyemiş,bulgur,yaglı tohumlar,balık hiç yemedim.zaten Zayıf biriyim diyeti uygulasam cok kilo veririm diye yapmadım.ama sinan hoca kızdı,1 ay sonra cıkıcak sonuçlarım,inşallah protein c iyidir.yoksa baya kızıcak.eger sonuclar iyi cıkmazsa dr değiştirmeyi düşünüyorum,Ankara'da iyi bir prof arıycam.
Dediğim gibi istanbulda iki Hematoloji prof da metionin diyetine inanmıyorlar.onlar mthfr lerin de gebeliğe hiç etkisi yok diyorlar.bir taraftan diyetle ve iğne ile bebeğine kavuşan tanıdığım cok.kafam Karışık.ikinci bebeği cok istiyorum buara,oğlum anaokulunda,suan çalışmıyorum.bakalım sinan hocadan izin çıkarsa...
Allah'a emanetiz kısacası...
Ayrıca sinan hoca senle 0.2 clexanla başlarız hamilelikte dedi.burada okuduklarıma göre doz cok az.
Bu şekilde Başlayan var mı?
iğnenin yeterli olup olmadığı 3-4 haftada bir yapılan antifaktör xa (10a) testi ile belirleniyor. ayrıca kiloya da dikkat ediyorlar.Kizlar ignenin yeterli olup olmadigini anlamanin bir yolu var mi doktorlar zaman ilerledikce kontrollerde anlayabiliyorlar mi
Teşekkür ederim. Bu ilk bebeğim. Daha önce düşüğüm yok. Test yapmadan ilaç kullanmaya karşıyım zaten. Kontrole gittiğimde doktorummla konuşacağım.Bebeğin hayırlı olsun canım inşallah yoktur pıhtılaşma. Daha önce kaybın olduysa yaptırmanda fayda var tabiki. Yoksa çok endişelenme ve burda her yazılana Kafanı takma. İğneleri durduk yere kullanmanın Tabikide zararı var. Dişini bile çektiremiyorsun, ani kan kayıpları yaşanabiliyor. BukadAr basit iğneler değil bunlar canım. pıhtılsşması olan için tabiki faydalı ama olmayan birinin kanını aşırı derecede sulandırması sorun.
başın sağolsun arkadaşım. çok üzüldümiğne kullanıyormuydun peki. homozigotmu çıktı heterozigotmu.bebeğin genetiğine baktırdınız mı. benim ilk düşüğüm kan pıhtılaşması yüzünden olmamıştı. yapılan araştırmalarda çıkmıştı pıhtılaşma.bebeğin genetiğine baktırmıştık. turner sendromu çıkmıştı.
Bende de mthfr1298c ve 4g5g heterozigot var şuan 0,4 clexane kullanıyorum günlük 1 asprinle beraber demmek ki bu 4g 5g de tehlikeli..kaybın için çok üzüldüm nasıldır acısı bilirim normal doğum yaptım ben suni sancı ile ve en acısı bebeğimi tepsiye koyup götürdükleri an ve küçücük mezarı hiç aklımdan çıkmıyo başın sağolsun inşallah bir daha hiç acı yaşamadan mutlulukla sağlıkla bebeğini kucağına alırsın..
Canım hastaneye git, üç düşüğüm var de. Yoksa hiçbiri araştırmıyor.yok cnm pohtilasma ciktigi icin arastirmadilar sagliklisindediler uc doktora gittim.ozel maddi neyse msraf haziriZz dedik bunna ragmen yapmadilar tekrar dene dediler israrla ve korubmami istemediler hayirlisi
Ben Ankara Gazi Üniversitesine gittim, gittiğim gün aldılar pıhtılaşma için kanı. Ama kromozom için 2 hafta sonrasına gün verdiler..Evet ama baya gun atio die biliyorum bende mecbur ozelde yaptirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?