Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

benim araştırma devam edio henuz. Zaten 2. Duşuğum olalı biray oldu. Yarın uni.hastanesine gidcem araştırma için. Bakalım ne çıkck. Hayırlısı
Gerekirse yalan soyle bu testi yaptur bn üç dusugum var demiştim halbuki daha bir tane olmuştu düşük

Ay hadi ınş cnm vardır bebis bu yaralarimizi sarsin rabbim o muhteşem duyguyu hepimize yasatsin ınş bekle bakalim biraz daha ınş güzel haberler alırız senden

Ay hadi ınş cnm vardır bebis bu yaralarimizi sarsin rabbim o muhteşem duyguyu hepimize yasatsin ınş bekle bakalim biraz daha ınş güzel haberler alırız senden
perşembeye kadar adet olmazsam hastaneye gidicem... bi daha test yaptırıcam... hem prolaktinede baktırırım. bakalım dostineks işe yaramışmı... dünkü testle perşembe günkü testi karşılaştırıcam... artış varsa gebelik vardır... artış yoksa ona göre çaresine bakarız artıkın

Inş artış olur cnm valla güzel haberler alırsın bklrmek zor bnde 10 gün nasil geçer bilmiyorum ama çok umudumda yok hayırlısı

canım senin bebeğe giden kan akımına baktıkları haldemi sorunu görememişlerdi. bende ona güveniyorum ya. hem sağ hem sol taraftaki akımı ölçüyor direnç var mı diye.

Trombofili paneli test hamileyken yapılır mı acaba? Ben de hiç bakılmadı öncesinde. Biraz endişelendim burayı okuduktan sonra.
Bebeğin hayırlı olsun canım inşallah yoktur pıhtılaşma. Daha önce kaybın olduysa yaptırmanda fayda var tabiki. Yoksa çok endişelenme ve burda her yazılana Kafanı takma. İğneleri durduk yere kullanmanın Tabikide zararı var. Dişini bile çektiremiyorsun, ani kan kayıpları yaşanabiliyor. BukadAr basit iğneler değil bunlar canım. pıhtılsşması olan için tabiki faydalı ama olmayan birinin kanını aşırı derecede sulandırması sorun.

Birde bu konuda hematologlar daha iyi bilgi verir canım nedense kadın doğumlular kendi aralarında çelişiyor. Uyguladıkları tedavi farklı. Ama bu iğnelerin çokta masum olmadığını yakınım kadın doğum uzmânı söyledi. durduk yere 9 ay kullanmak sakıncalı olabikir. Kendini korkutma canım bişi yoktur inşallah. Limonlu su içebilirsin önlem olarak ve ucuz bir yer bulup testlerinde yaptırAbilirsin eğer istersen ve çok Endişe duyarsan

Benim sorunum kanımın yoğun olmasıymış yani pıhtılaşması, bebeğim ölene kdr herşey çok yolunda gidiyordu, ama bebek geliştikçe kan dolaşımında pıhtılaşma dolayısı ile tıkanma olmuş. O yüzden bebek beslenemeyip kalbi durmuş

canım senin bebeğe giden kan akımına baktıkları haldemi sorunu görememişlerdi. bende ona güveniyorum ya. hem sağ hem sol taraftaki akımı ölçüyor direnç var mı diye.
Evet canım malesef öyle ama seni korkutmak istemem çünkü o zaman ben iğne aspirin kıllanmıyodum ona rağmen bebeğimin gelişimi iydi yani hiç gelişimi gerilemedi bile anlayamazlardı zaten birden pıhtı oluştu ve durdu kalbi ama şimdi Allahın izniyle iğne ilaç kullanıyoruz inşallah Allah şifasını veriyodur merak etme bol bol dua edelim birbirimize..

Canim doktorun bebegin kan akisina mi bakıyordu. Yoksa rahime giden sag ve sol damarlarda ki kan akimina mi

Kizlar ignenin yeterli olup olmadigini anlamanin bir yolu var mi doktorlar zaman ilerledikce kontrollerde anlayabiliyorlar mi

ben de 0.2 ile başladım.. sonra antifaktör xa sonucuna göre 0.4 e yükseltildi. daha sonra yine test sonucuna göre 0.6 ya yükseltildi. şuanda da günde 2 defa 0.4 e yükseltildi(toplamda 0.8 yani).

Kizlar ignenin yeterli olup olmadigini anlamanin bir yolu var mi doktorlar zaman ilerledikce kontrollerde anlayabiliyorlar mi
iğnenin yeterli olup olmadığı 3-4 haftada bir yapılan antifaktör xa (10a) testi ile belirleniyor. ayrıca kiloya da dikkat ediyorlar.

Teşekkür ederim. Bu ilk bebeğim. Daha önce düşüğüm yok. Test yapmadan ilaç kullanmaya karşıyım zaten. Kontrole gittiğimde doktorummla konuşacağım.

Bebeğimi kaybettikten sonra çıktı ortaya, o yüzden herhangi bir ilaç kullanmadım. Her şey iyi gibiydi ama olmadı. İlk önce bebeğimin genetiği incelendi ama hiçbir şeyi yoktu. Sonra bana testler yapılmaya başlandı. Benim de doğumum suni sancı ile oldu. Sancıymış, doğummuş hiçbiri umrunda olmuyor insanın. Görmek, dokunmak istedim ama engel oldular. Belki görsem daha kötü olurdu. Alıp tepsiye koyduklarını görmek bile yetti. Etrafında herkes kucağında bebeğiyle çıkarken senin bomboş dönmen öyle ağır oluyor ki... Allah bir daha hiç kimseye yaşatmasın.

yok cnm pohtilasma ciktigi icin arastirmadilar sagliklisindediler uc doktora gittim.ozel maddi neyse msraf haziriZz dedik bunna ragmen yapmadilar tekrar dene dediler israrla ve korubmami istemediler hayirlisi
Canım hastaneye git, üç düşüğüm var de. Yoksa hiçbiri araştırmıyor.

Evet ama baya gun atio die biliyorum bende mecbur ozelde yaptirdim
Ben Ankara Gazi Üniversitesine gittim, gittiğim gün aldılar pıhtılaşma için kanı. Ama kromozom için 2 hafta sonrasına gün verdiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…