Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Canım benim, bak ne güzel, kötü bişey yok işte. Biraz bekleyeceksin ama sonu güzel olacak inşallah.
Sen moralini yüksek tut, allahın izniyle tutunacak bebeğin sana güzelim.

Canım benim de kesem dün değil önceki gün göründü, hatırlarsan ilk gittiğimde görünmemişti.
Ki ben o gün 5. haftayı bitirmiş oldum ve kesem de göründü. ınşallah seninki de bir hafta sonra görünecek canım benim.

Canım benim, bak ne güzel, kötü bişey yok işte. Biraz bekleyeceksin ama sonu güzel olacak inşallah.
Sen moralini yüksek tut, allahın izniyle tutunacak bebeğin sana güzelim.

inşallah ya güzelim:Saruboceq: senin kese kaç haftada görünmüştü. bu arada dr. bana rapor vermedi. henüz gerek yok bir keseyi görelim dedi:1no2:
bu arada bizim topik hareketlendi. hamilelik haberleri peş peşe geliyo sositososito

canım, çok tşk ediyorum... sizlerin desteği içimi rahatlatıyor.. ben de dua ettim.. problemsiz bir hamilelik gçirmeniz için.. burdaki herkesin... inş dualarımız karşılığını bulur.. öpüyorum seva.s.giyle..

Canım doktorum bana da rapora gerek görmedi.
Eğer dedi sürekli ayaktayım, yoruluyorum diyorsan verim dedi ama ben oturuyorum genelde.
Zaten ben de istemedim, evde kalsam kendimi daha çok dinleyeceğim çünkü.
Dediğim gibi kesemi de daha geçen gün gördük, yani 5 haftalıkken.

Canım kan değerim ise ilk ölçtürdüğümde yani kese görünmüyorken 206.4 idi.
Doktorum dün ve pazartesi tekrar ölçtürmemi istedi.
Dünkü değerim birden yükselmişti,15557,7 olmuş.
ınşallah seninkide bir hafta içinde birden yükselecek canım benim.

dinamis peki senin kan degerlerin ne alemdeydi kese göründüğünde? bu arada kahverengi akıntın devam ediyomu

cnm sen dinamiss e sormuşsun amam bende cvp vereyim ben hiç kan tahlili falan yaptırmadım adetimin üzerinden 10 gün geçmişti ki evde eczaneden alınan test ile kendim yaptım ve çift çizgi çıktı hemen doktorumu aradım oda ertesi gün çağırdı beni ertesi gün gittiğimde adetim geçeli 11 olmuştu ve 5+3 günlüktü benim bebeğim ve o gün keseyi görmüştük biz bir hafta sonra da doktor kalp atışını görüp hemen iğneye başlattı beni.. sormak istediğin bişey olursa cnm sor. tekrar hayırlısı olsun. öptüm

arkadaşlar merhaba. öncelikle yeni hamilelerimizi yürekten kutluyorum ve sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebeklerine kavuşmalarını diliyorum. ben birşey sormak istiyorum. bu iğnelere keseyi gördükten sonra mı başlamak gerekiyor yoksa gebeliğini öğrenir öğrenmez mi?

reisdevrim merhaba,
kaç kere baktım, haber var mı senden diye.. neyse bak kötü haberlerle gelmemişsin... strese sokma kendini nolur.. iyi olacak her şey inş... dualarım seninle...
ben iyiyim canım, geçen biraz moralim bozuktu (düşüncesiz insanlar yüzünden), sağolsun buradaki arkadaşlar pozitif enerjileriyle beni toparladılar...
senden iyi haberler alınca daha iyi oluyorum... inş vereceksin hep güzel haberler... öpüyorum...

canım bu deger 206.dan bu hale kaç günde geldikaydirigubbakcemile2

Ve yükseldiğinde zaten tam 5. hafta bitmiş oluyordu, bakalım pazartesi yeniden ölçtüreceğim ben de.
Ama sakin ve pozitif ol canım, bak gör inşallah seninki de yükselecek.

ınşallah canım, inan bak buradaki herkes dua etti, merak etti seni.
Bu kadar iyi dileği aldın arkana, ne güzel bişey bu:))

ınşallah beraberce yaşarız ve sağlıkla tamamlarız bu 9 ayı tatlım.

Ben çıkıyorum şimdi, herkese iyi akşamlar ve iyi hafta sonları diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…