arkadaşlar merhaba. öncelikle yeni hamilelerimizi yürekten kutluyorum ve sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebeklerine kavuşmalarını diliyorum. ben birşey sormak istiyorum. bu iğnelere keseyi gördükten sonra mı başlamak gerekiyor yoksa gebeliğini öğrenir öğrenmez mi?
kızlar şimdi geldim dr.dan. henüz herşey için çok erken oldugunu 1 hafta sonra tekrar kan tahlilil yaptırıp keseye bakıcagını söyledi. 2 günde 1 kan tahlili yaptırmanın boş yere stres olacagını 1 hafta sonra baktırmamı istedi. bakalım hayırlısı kızlar. şu an 0.4lük igneye ve ilaçlara devam
merhaba kızlar giremiyorum kaç zamandır.haber vermek için girdim dün doktora gittim yağızım 2,5 kılo olmus.doktor tebrik etti beni maşallah ne güzel bakmıssın diye bizde bu kadar cok beklemiyorduk cünkü diğer kontrollerde az geliyordu sankı kılosu.demekkı bu ay en cok geliştiği dönem.boyunu sormak aklıma bile gelmedi.dediysede unuttum.hersey cok guzel temmuz 20 de birdaha cağırdı o zaman doğumu falan konusacağız.şimdi hiç konusmadık.acele etme dedi herzamankı gibi.
siz nasılsınız bakalım sanırım güzel heberler var.hamışlerimiz coğalıyor galiba.oh ne güzl tebrik ederim herkesi.
merhaba kızlar giremiyorum kaç zamandır.haber vermek için girdim dün doktora gittim yağızım 2,5 kılo olmus.doktor tebrik etti beni maşallah ne güzel bakmıssın diye bizde bu kadar cok beklemiyorduk cünkü diğer kontrollerde az geliyordu sankı kılosu.demekkı bu ay en cok geliştiği dönem.boyunu sormak aklıma bile gelmedi.dediysede unuttum.hersey cok guzel temmuz 20 de birdaha cağırdı o zaman doğumu falan konusacağız.şimdi hiç konusmadık.acele etme dedi herzamankı gibi.
siz nasılsınız bakalım sanırım güzel heberler var.hamışlerimiz coğalıyor galiba.oh ne güzl tebrik ederim herkesi.
Selvihancım nasılsın , maşallah bayağı büyütmüşsün kızını...Geriye sayım başladı...Ben de ortaladım gibi Allaha şükürler olsun...Canım hala pruloton iğneye devam ediyon musun ? İstirahate devam ediyorsun herhalde ..Ben de 11. haftadan beri hep istirahat ediyorum , heyet raporu aldım , işe ara verdim.. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın , sağlıcakla kavuştursun bebeklerimize inşallah...Çok sevgiler ...
melek76 "Kahvelokumm hadi sıra sende :)) Bak sıramı sanaaa verdimm :) "
ravza1818 "kahve lokum ve melek 76 sıra ikinizde kızlar aynı anda verin şu haberide sevincimize sevinç katın hadi kızlarrrrrrrr"
ravza1818 "melek kahve lokum kaç gün kaldı adetinize şafak kaç ayın kaçını bekliyorsunuz kızlar "
Melek76, senin sayende gaza gelip hamile olacağım ben bu gidişle.. teşekkürler canım.. ama sıranı almayayım, birlikte verelim şu güzel haberi.. inş..
ravza1818, inş dediğin gb olur.. burdaki hamileliği bekleyen arkadaşlar peşpeşe veririz bu güzel haberi..
benim 7 temmuz canım... daha erken de mi belirti olması için? gerçi benim ilk hamileleiğimde 1 haftasonra başlamıştı belirtiler...
selvihancım merhaba... uzun zamandır seni merak eder olmuştum... gördüğüme sevindim.... 30 lu haftalara başladın ne güzel.... darısı başıma .... NST ye girme konusunu merak ettim... bunun bir haftası var mı ? yada gebelik ilerlediği için rutin bir şeymi? lütfü beyin muay. demi yoksa başka bir yerdemi giriyorsun canım buna..... bilgilendirirsen çok sevinirim....
bu arada doğumu görüştünüzmü lütfü beyle?geçen gün başka bir topicte bir arkadaş hacettepede bile olsa çok yüklü para istediğini yazmış lütfü beyin.... biz para konusunu hiç konuşmamıştık... bu gittiğimizde sorcaz bakalım....
sen doğum konusunda bir karar verdinmi....senin izlediğin yol benim için önemli olcak....inşallah şu günleri sağ salim atlatırızda yaşadıklarımız güzel ve stersli bir anı olarak arkamızda kalır.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?