Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Canım benim doktorum öğrenir öğrenmez başlattı.
Hatta ne kadar erken o kadar iyi dedi, adetim geçmeden kan testi yapıp gebeliği öğrenip hemen başladık biz.
Ama sanırım bekleten doktorlar da var duyduğum kadarı ile.

merhaba kızlar giremiyorum kaç zamandır.haber vermek için girdim dün doktora gittim yağızım 2,5 kılo olmus.doktor tebrik etti beni maşallah ne güzel bakmıssın diye bizde bu kadar cok beklemiyorduk cünkü diğer kontrollerde az geliyordu sankı kılosu.demekkı bu ay en cok geliştiği dönem.boyunu sormak aklıma bile gelmedi.dediysede unuttum.hersey cok guzel temmuz 20 de birdaha cağırdı o zaman doğumu falan konusacağız.şimdi hiç konusmadık.acele etme dedi herzamankı gibi.

siz nasılsınız bakalım sanırım güzel heberler var.hamışlerimiz coğalıyor galiba.oh ne güzl tebrik ederim herkesi.

CANIM BENDE SENİ BEKLİYORDUM NERELERDE KALDIN ....ASLINDA ENDİŞELİ OLMAKTA COK HAKLISI AMA SİTRES YAPMA KENDİNE HERŞEY OLACAGINA VARIRCANIM DUA ET BİZDE DUACIYIZ SANA BURDA İNŞ TAMAMINA ERDİRCEKSİN DAHADA GÜZEL HABERLERLE GELCEKSİN :1hug:

HOŞGELDİN CANIM NE GÜZEL HABERLERLE GELMİŞSİN ŞU AN KAÇ AYLIK OLDU İNŞ HAYIRLISIYLA TAMAMINA ERDİRİRSİN CANIM:Saruboceq:

RESıDEVRıMMM canım sagol guzel dıleklerın ıcın benımkıde ınternette hesapladım daha 3 haftalık ınsallah saglıcakla kucagımıza alırız burdakı arkadslar adına da heo dua edıyorum steres yapamamak elde degıl ama ne yapalım rabbıme emenetız o ne yazmıssa o olacak bende bugun tahlıl yaptırdım yarın cıkacakmıs zaman herseyın gostergesidir bekelım ne gosterecek dılerım bu sefer kucagımaza alırız bebeısleriiii....
HAYATI MERAK ETIIM YA INS GUZEL HABERLELRLE GELIRR O DAA.......

Umut sevgim , hadi listeye senide bir üst sıraya yaz :)) Ben yapacaktım ama bu zevki sana bırakmak istedim :) Tekrar Allah tamamına erdirsin diyorum arkadaşımmm....

kahve lokum ve melek 76 sıra ikinizde kızlar aynı anda verin şu haberide sevincimize sevinç katın hadi kızlarrrrrrrr

umutsevgim hayırlı uğurlu olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah kaydirigubbakcemile5
darısıda başımıza olsun :Saruboceq:

oh oh maşallah senin tontişe :ecrin_bebek:nazat değmesin inşallah..anneside güzel bakmış bebişini allah devamına ewrdirsin.

sevgili gel gitciğim kaç haftalık oldun yazarsan sevinirim.opuyorumnanaktan

melek76 "Kahvelokumm hadi sıra sende :)) Bak sıramı sanaaa verdimm :) "

ravza1818 "kahve lokum ve melek 76 sıra ikinizde kızlar aynı anda verin şu haberide sevincimize sevinç katın hadi kızlarrrrrrrr"

ravza1818 "melek kahve lokum kaç gün kaldı adetinize şafak kaç ayın kaçını bekliyorsunuz kızlar "

Melek76, senin sayende gaza gelip hamile olacağım ben bu gidişle.. teşekkürler canım.. ama sıranı almayayım, birlikte verelim şu güzel haberi.. inş..

ravza1818, inş dediğin gb olur.. burdaki hamileliği bekleyen arkadaşlar peşpeşe veririz bu güzel haberi..

benim 7 temmuz canım... daha erken de mi belirti olması için? gerçi benim ilk hamileleiğimde 1 haftasonra başlamıştı belirtiler...

merhabe umarım bebeğini sağlıkla kucağına alırsın sana sormak istediğim kan pıhtılaşması varmı sende var ise hangi tedavi ile hamile kaldın bendede kan pıhtılaşması var ve 6 aydır denememize rağmen olmuyor ne yapmamı önerirsin..

papatyasüreyya canım benim kaydirigubbakcemile3çok şükür iyiyiz.minik kızım da iyi inşallah hep böyle devam eder.bu sıralar iyice ağırlaştım :CüvCüv:hareketlerim sınırlanmaya başladı rahat rahat eğilip doğrulamıyorum,geceleri uyuyamıyorum sıcaktan elim ayağım şişiyor son zamanlar biraz daha zor oluyor ama herşeye rağmen rabbime binlerce şükürler olsun .pruloton iğneyi geçen hafta bıraktım dr.bırak dedi ama içim tedirgin yani korkuyorum bişey olcak diye inşallah olmazda sağ salim mutlu sona ereriz.darısı burdaki isteyen herkesin başına.
sen nasılsın kaç haftalık oldun.dinlen bence çok faydası oluyor.sen iğneyi ne yaptın.opuyorumnanaktan

sevgili SİDO nasılsın ,kendini nasıl hissediyorsun inşallah moralin düzelmiştir.ne olur üzme kendini herşeyin hayırlısı.canım benim artık okullarda kapandı arada kendiden bahset merakta bırakma bizi.opuyorumnanaktan

yok canım erkende değil benimde çok erken başlamıştı özellikle uyku 15 gün öncesinde başlamıştı kafamı koyacak yer aruyordum hoş yer olmasada olurdu ayakta uyurdum bide benim baş dönmelerim olmuştu ordanda anlamıştım sende varmı bi belirti işallah arkadaşım sende müjdeli haberi vereceksin ben buna çok inanıyorum sende inan mutluluk yakın bacımmmmŞenizŞeniz

sevgili ecesem canım benim biz çok şükür iyiyiz. ben eşimden dolayı hacettepede kendimiz yaptırıyoruz.lütfü hoca gerek görmüyormuş.bizde kendisine söylemedik.haftalık ya da 15günde bir yapılabiliyor.29.haftada ben girmeye başladım.
doğumu hocayla henüz tam olarak konuşmadık bakalım bu gittiğimizde belki konuşuruz.bakalım doğum konusunda son ana kadar eşim kesin bişey söylemiyor başka tanıdıkları da olduğu için başka bir prof.lada anlaşabiliriz yani.
sen nasılsın kaç haftalık oldun.kontrolün ne zaman gelişmeleri yazarsan sevinirim.çok öptüm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…