Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ben yenı goruyorum ne guzelkı resım devrım ve umut sevgım hamıs...
kızlar cok sevındım...rabbım bu sefer saglıkla kucagınıza almayı nasıp eder....
ınsallah yakın zamnda tum anne oolmak ısteyen herkes bu guzel duyguyu yasar...
tabı bende......:kedi::kedi:

]UMUTLA SABIRLA YÜZÜ GÜLENLER ve BEBEKLERı
celen(cemre)
şen (pelinsu)
redrose
tuğçe8
hıfzıys
yaren76
lal82(ege)
güneş
muamu(yiğit)
melin(ali eren)
eftalyasu
margureite(azat)

ınşallah yüzü gülecekler

selvihan
sido
nazlı_03
sılaya
meryemmeryem
bkale
marguarite
funda 1980
papatya süreyya
gelgit
eserizmir
ecesem
zeynepsz
sevda80
cancer
ravza1818
smmm06
residevrim37
dinamiss
çiçeklara
umut _sevgim

]üst sıralara terfi edecekler inşalllahhh

çimen3
alarahan
çalıkuşu
kahvelokum
sonuyok
umut7
nilüferşahh
hatice0666
cherry76(nuray)
roselenda
nisaa
06EE
umutluyuz
Rapunzell_82
shadowe
dinamiss
nisanurhak
hummu85
melek76
nazlım28
fransiyum
gülay30
sülal

inşallah kızlar hiç altlara ınmeyiz hep bı ustlere terfi ederizz ayagıma süreyimmm rabbım tum bebek askıyla yanan herkese yarama yaramaz bebişler nasip etsin:)

Son düzenleme:
umutsevgim canım tebrik ederim sana huzurlu bir hamilelik dilerim biliyorsun bu bizim için çok önemli Allah tez zamanda bebeğini kucağına almayı nasip etsin benim içinde dua et. sevgiler....

günayydııınnn:lepi: ay ne guzel ya pespese hamılelık haberlerı alıyoruz...oh be....allahım korusun o mınıs bebıslerı ınsallahhhhhh

umutsevgım, cok sevındım ınan bana...allahım kucagına almayı kısmet etsın.ne yap et ıgnelere basla canım.sakın ıhmal etme.doktor gerek yok derse ınanma.bende baslarda celıskıdeydım.sukur kı celencım ve dıger arkadaslar uyardı benı.doktora ıgne ıstıyorum dedım.gerek yok deyınce ısrar ettım.yıne olmaz dedı.bende ben bu tedavıyı gormek ıstıyorum.lutfen engel olmayın dedım. sert bı sekılde.o vermese baskasına gıdecektım.ama yazdı. sonra bırakırız dedı.yıne kafam cok karısmıstı.ama bırakma zamanı gelınce yıne aynı seyı yaptım.ben devam edıcem kararlıyım dedım.ona soz hakkı tanımadım.yanı hasta olan bızız.ve hasta hakkı dıye bısey var. mutlaka basla ıgneye...hem bu ıgneler sadece kan pıhtılasmasında kullanılmıyomus.bagısıklık sıstemı hastalıklarında ve tekrarlayan dusuk vakalarında hepsınde yararı var.o yuzden dıret sen...hadı bakalım.allahah emanet olun canım....

reıs devrım...o deger artacak ınsallah..sen ılaclara devam et mutlaka..bak benımde degerım en basta 58 dı. hatta bız kalp atısını bıle duyamadık once.hatta doktor bana 10 gun daha bekleyelım ama cok umutlanma dedı.hatta ben son kontrole gıderken kurtaj olcam dıye yanımda esyalarımı bıle goturdum bılıyomusun.oysakı mınıgımın kalbı atıyodu...oldum oldum dırıldım ama sonunda olmustu ıste...yanı sakın moralını bozma.olacak ınsallah...

selvıhancım...cok sukur daha ıyıyım...dıyetıme uyuyorum.sekerımı hergun 4 kez olcuyoruz. sımdılık kontrol altına aldık gıbı gozukuyor. ınsalah ılerleyen haftalardada kontrolde gıder boyle...ınsallahhhhhh.sen nasılsın. bebıs nasıl? nts ye bende 30 dan sonra dusunuyorum.doktor gerek gormezse baska bı yerde gırerım ona soylemem :))))

nazlıcım artık cok az kaldı. ha gayret canım ya...bebısıne kavuscaksın yakında ınsallahh.allah kolaylık versın...

ecesem eser ızmır kızlar sızde nasıl durumlar? bebısler ne alemde?

kızlar celen nerelerde? cemrecık ıyıdır umarım?

tum hamısler ve hamıslık bekleyenler ınsallah daha guzel gunlerımız olucak.ınanıyorum.hepınıze dua edıyorum.sızde benden esırgemeyın olurmu?

:sinifsinif: desene hiç umutlanmayayım.. çünkü hiç belirtim yok... hayırlısı böyledir belki... çünkü bu ay taşınacağız ve ben çok yorulacağım... ben vermesem bile umarım burdaki arkadaşlardan bu güzel haberi veren olur.. öptüm canım..

Kızlar herkese merhaba :) ya size bişi sorucam acayip derecede bişi yokken oturup ağlamak istiyorum sanki herşeyden sıkılmış gibiyim iğnemi yaparken bile ne kadar sıkıldığımı farkediyorum... sizede böle oluyor mu acep depresyona falan mı giriyoruym yoksa hamişlikten mi anlamadım ama 1-2 gün daha böle giderse dr.umu arayıp nerden nasıl yardım alabilirim diye sorucam. çünkü herşeyden herkesden kopmak istiyorum. yanlız kalmak istiyorum... dururken yürürken uyanınca tuvaletteyken bile bir anda ağlamaya başlıyorum görenler ne deli kimbilir ne olmuştur diyordur. ağlarken aklıma hemen sinir bozucu herşey geliyor ve sebebini ona bağlıyorum... sizede oldumu ne yapmalıyım... kimseyle konuşasım yok ama buraya yazacak kadar da yardıma ihtiyacım o9lduğunu hissediyorummm
YYAAAAA BANA NELER OLUYOOOO

Canım hormonlarla ilgili yaşadığın...Hamilelik ve lohusalık döneminde duygusal olunuyor çookk...Böyle zamanlarda bence güzel bebişini düşün...

eserizmir merhaba msjları okurken senin msjını gördüm senin bu durumun hamilelikten canım benimde öyle olmuştu hep ağlıyordum sürekli birileirine kızıyordum herşeyi yanlış anlıyordum

birde izmirli olman güzel bişey merek ediyorum sen hangi doktora gidiyorsun ben daha yeni öğrendim kanımda pıhtılaşma olduğunu ve hetorozigot taşıyıcısı olduğumu şuan ne yapayım hangi doktora gitmeleyim bilemiyorum
bana durumunu kısaca anlatırsan ve hangi doktora gittiğini yazarsan sevinirim
umarım en kısa zamanda bebeğini sağlıklı şekilde kucağına alırsın sağlıcaklla kal

kızlar benide alırmısınız bekleyenler listesine durumumu sizlerle paylaşıp sizlerinde tecrübelerinizi ve tedavi yöntemlerinizi öğrenmiş olurum
daha yolun çok başındayım umarım hepimiz sağlıklı şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız

oh oh maşallah senin tontişe :ecrin_bebek:nazat değmesin inşallah..anneside güzel bakmış bebişini allah devamına ewrdirsin.

sevgili gel gitciğim kaç haftalık oldun yazarsan sevinirim.opuyorumnanaktan

tam 33+1 oldum sata uyumluyuz diyor dr. doktora gittiğimde 32+6 idim.

amin canım Allahım isteyen herkese verir inşallah sağlıkla. evt bende kan pıhtılaşması var bu topikte olan herkesin var sanırım.düşükler sonucu araştırıldı ve doktorum hamıle kalmadan iğnelere başladı ve burda gebelik öncesi iğnelere başlayan tek kişi benim sanırım.ancak ben cok stres yaptım bosuna vuruluyormusum gibi geldi 4 ay kullandım bosuna sonra stres yaptığım için ara verdim kendi kendime karar verdim ama doktorumuda bilgilendirdim bu kararımda.ve 2. ay hamıle kaldım.yanı tedavi falan olmadım ebelik için.biliyordum kı stres yuzunden olmuyordu ve eşimle beraber olmanın tadını cıkarmaya başladım geç olsun güç olmasın dedim stresten arındırdım kendimi.ben çoğumuzun bu yuzden gebe kalamadığına inanıyorum.çümkü az şey yaşamıyoruz bedenen ve ruhen.her zaman söylerim anne karnında 2-3 yada 5 aylık bir bebeğin kaybının acısı bu kadar buyukse doğmuş bir bebeğin sevgisi ne kadar buyuk olur kim bilir.Allahım yaşatır inşallaho duyguları hepimize.burda sabrı en iyi ve güçü bir şekilde öğrendiğimizi düşünüyorum.onlar bizim kıymetlilerimiz olacak.

UMUTLA SABIRLA YÜZÜ GÜLENLER ve BEBEKLERİ[/COLOR][/FONT][/SIZE]
celen(cemre)
şen (pelinsu)
redrose
tuğçe8
hıfzıys
yaren76
lal82(ege)
güneş
muamu(yiğit)
melin(ali eren)
eftalyasu
margureite(azat)

ınşallah yüzü gülecekler

selvihan
sido
nazlı_03
sılaya
meryemmeryem
bkale
marguarite
funda 1980
papatya süreyya
gelgit
eserizmir
ecesem
zeynepsz
sevda80
cancer
ravza1818
smmm06
residevrim37
dinamiss
çiçeklara
umut _sevgim( yeni hamişimiz
)

]üst sıralara terfi edecekler inşalllahhh

çimen3
alarahan
çalıkuşu
kahvelokum
sonuyok
umut7
nilüferşahh
hatice0666
cherry76(nuray)
roselenda
nisaa
06EE
umutluyuz
Rapunzell_82
shadowe
dinamiss
nisanurhak
hummu85
melek76
nazlım28
fransiyum
gülay30
sülal
binbirgece

binbirgece ekledim seni...

eserizmir merhaba canım,
hiç sıkıntı yapma, yaşadığın tamamen hormonlarla ilgili... ağla gitsin... rahatlarsın..
hamillelikte hormonlar kadınlara türlü türlü şeyler yaptırabiliyor... benim çok sevdiğim bir arkadaşım ve o zamanki en yakın dostum, hamileliğinin daha 2. ayında, bir gece yarısı beni arayıp, hüngür hüngür, ben çok çirkinim diye dakikalarca ağlamıştı... oysaki çok güzledir kaydirigubbakcemile3..hormonlar işte..
sen sıkma kendini "noluyor bana" diye ... normal canım.. kolay mı içinde bir can büyüyor...:ecrin_bebek:
hadi şimdi gülümse ...kaydirigubbakcemile5

selvihancım çok şükür iyiyim canım... bugün 27+1 olduk....56 kilo ile başlamıştım....şu ana kadar 9.5 kilo aldım.... lütfü bey bu gidişle 15 kilo alacaksın toplamda biraz fazla 12 de kalsan iyi olur senin için demişti ama nerdeeeeeeee......resmen son 2 aydır su içsem yarıyo durumundayım.....

temmuz ayındaki kontrole ankaraya gitmicem.....1 temmuzda tatile çıkıyoruz... kontrolümde ayın 4 ünde idi....bende bulunduğum yerde bir doktora gidicem pazartesi günü.... ailem ankarada yaşıyor ...ağustostan itibarende doğum yapıncaya kadar ailemin yanında kalcam....

şu ana kadar hamilelikle ilgili bir sorunum olmadı... inşallah bundan sonrada olmazda bir an önce atlatırız bu günleri....

eser izmir seninle gebelik günümüz bile aynı canım.....yaşadıklarının aynısını 3-4 gündür bende yaşıyorum ve kendime inanamıyorum.... benimki ağlamak değilde aşırı bir sinirlilik şeklinde.....ama bu asabiyet sadece eşimin ailesine karşı..... hepsini bir kaşık suda boğmak istiyorum.... bu gazla gidersem yakında onuda yapcam galiba.....sırf anne babası ve kız kardeşi yüzünden melek gibi kocam bile gözüme cin gibi görünmeye başladı... allah sonumu hayır etsin....

evlenmeden önce annem babam evleneceğin kişinin anne ve babası da en az evleneceğin kişi kadar önemlidir demişlerdi... tabi o zamanlar benim aklım bi karış havada ... eşimle anlaştıktan sonra gerisinin ne önemi var derdim... meğer ne haklılarmış....

Canım , teşekkür ederim ben de iyiyim çok şükür...18. haftaya başlama üzereyim...Ben de pruloton iğneye 2 hafta devam ettim , sonra bıraktırdı doktorum,,Bırakırken aynen senin gibi hissettim , devam etsek filan dedim ..Doktor şu aşamada zararı da olmaz yararı da dedi , öyle bıraktım .. Çok dikkat ediyorum , hep dinleniyorum...Biraz tansiyonum düşük...Geçen sabah bi baygınlık geçirdim...Kapı çalmıştı , ani kalktım heralde...Kapıyı actıktan sonra başım döndü , gözlerim karardı , kendimi yatağa götürebildim neyse ki ..Soğuk soğuk terledim , kulaklarım çınladı...Kısa bi baygınlık oldu...Ayağımı yükseltip kahvaltımı yapınca geçti...Muhtemelen ani kalkmaktan oldu... Artık bu da ders oldu bana...Böyle işte canım... İyi olmana çok sevindim...Hep iyi haberlerini almak dileğiyle , öpüyorum...

kızlar yarın kayınvalıdemlere gıdıyoruz uzun bı sure gıremıyecegım sıteye sızlerı cok ozleyecem geldıgımde epey bı degısıkık olacagına emınım ınsallah tekrar bulustugumuzda hamısler ılerlemıs hamıs olmayanlarda gobuşlerii dolu dolu görüürüm hepiniz ve bebeişleriniz allaha emenet olun insallah guzel haberllerle donerım kızlar uzuntumde mutlulugumda hep yanımda oldunuz cok teskkur edıyorum ve sızleri coookkk seviyorummmm .....

celen ve şenle de görüşemedik sizde bebeişlere ıyı bakın kızlar öpüldünüz.......

umutsevgim hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inş

papatyacım duların için tşk ediyorum bende senin için dua ediyorum allah inş emeklerini boşa çıkarmaz ve bebeğini sağsalim kucağında görürsün canım

canlarımmmm, hepinizi çokk özledim. geçmişe henüz bakamadım ama yeni hamişlerimizi kutluyorum allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah...hasretle bebişlerinin yolunu gözleyen diğer tüm arkadaşlarımızın da tez zamanda dileklerini gerçekleştirsin inşallah rabbim...
pelinsu ve ben iyiyiz çok şükür...çok hareketli ve sürekli ilgi isteyen bir bebek...çok yoruluyorum ve fazla gelemiyorum buraya artık...ama hep aklımda gönlümdesiniz...daima iyi haberlerinizi duymak dileğiyle...
öpüyorum hepinizi..sevgiler....

umut sevgim, canım gözün aydın...sağlıkla kucağına almanı diliyorum...dualarım hep sizlerle canım...görüşmek dileğiyle...öptük kızımla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…