yok canım erkende değil benimde çok erken başlamıştı özellikle uyku 15 gün öncesinde başlamıştı kafamı koyacak yer aruyordum hoş yer olmasada olurdu ayakta uyurdum bide benim baş dönmelerim olmuştu ordanda anlamıştım sende varmı bi belirti işallah arkadaşım sende müjdeli haberi vereceksin ben buna çok inanıyorum sende inan mutluluk yakın bacımmmmŞenizŞeniz
kahve lokum ve melek 76 sıra ikinizde kızlar aynı anda verin şu haberide sevincimize sevinç katın hadi kızlarrrrrrrr
melek kahve lokum kaç gün kaldı adetinize şafak kaç ayın kaçını bekliyorsunuz kızlar
Kızlar herkese merhaba :) ya size bişi sorucam acayip derecede bişi yokken oturup ağlamak istiyorum sanki herşeyden sıkılmış gibiyim iğnemi yaparken bile ne kadar sıkıldığımı farkediyorum... sizede böle oluyor mu acep depresyona falan mı giriyoruym yoksa hamişlikten mi anlamadım ama 1-2 gün daha böle giderse dr.umu arayıp nerden nasıl yardım alabilirim diye sorucam. çünkü herşeyden herkesden kopmak istiyorum. yanlız kalmak istiyorum... dururken yürürken uyanınca tuvaletteyken bile bir anda ağlamaya başlıyorum görenler ne deli kimbilir ne olmuştur diyordur. ağlarken aklıma hemen sinir bozucu herşey geliyor ve sebebini ona bağlıyorum... sizede oldumu ne yapmalıyım... kimseyle konuşasım yok ama buraya yazacak kadar da yardıma ihtiyacım o9lduğunu hissediyorummm
YYAAAAA BANA NELER OLUYOOOO
Kızlar herkese merhaba :) ya size bişi sorucam acayip derecede bişi yokken oturup ağlamak istiyorum sanki herşeyden sıkılmış gibiyim iğnemi yaparken bile ne kadar sıkıldığımı farkediyorum... sizede böle oluyor mu acep depresyona falan mı giriyoruym yoksa hamişlikten mi anlamadım ama 1-2 gün daha böle giderse dr.umu arayıp nerden nasıl yardım alabilirim diye sorucam. çünkü herşeyden herkesden kopmak istiyorum. yanlız kalmak istiyorum... dururken yürürken uyanınca tuvaletteyken bile bir anda ağlamaya başlıyorum görenler ne deli kimbilir ne olmuştur diyordur. ağlarken aklıma hemen sinir bozucu herşey geliyor ve sebebini ona bağlıyorum... sizede oldumu ne yapmalıyım... kimseyle konuşasım yok ama buraya yazacak kadar da yardıma ihtiyacım o9lduğunu hissediyorummm
oh oh maşallah senin tontişe :ecrin_bebek:nazat değmesin inşallah..anneside güzel bakmış bebişini allah devamına ewrdirsin.
sevgili gel gitciğim kaç haftalık oldun yazarsan sevinirim.opuyorumnanaktan
merhabe umarım bebeğini sağlıkla kucağına alırsın sana sormak istediğim kan pıhtılaşması varmı sende var ise hangi tedavi ile hamile kaldın bendede kan pıhtılaşması var ve 6 aydır denememize rağmen olmuyor ne yapmamı önerirsin..
Canım , teşekkür ederim ben de iyiyim çok şükür...18. haftaya başlama üzereyim...Ben de pruloton iğneye 2 hafta devam ettim , sonra bıraktırdı doktorum,,Bırakırken aynen senin gibi hissettim , devam etsek filan dedim ..Doktor şu aşamada zararı da olmaz yararı da dedi , öyle bıraktım .. Çok dikkat ediyorum , hep dinleniyorum...Biraz tansiyonum düşük...Geçen sabah bi baygınlık geçirdim...Kapı çalmıştı , ani kalktım heralde...Kapıyı actıktan sonra başım döndü , gözlerim karardı , kendimi yatağa götürebildim neyse ki ..Soğuk soğuk terledim , kulaklarım çınladı...Kısa bi baygınlık oldu...Ayağımı yükseltip kahvaltımı yapınca geçti...Muhtemelen ani kalkmaktan oldu... Artık bu da ders oldu bana...Böyle işte canım... İyi olmana çok sevindim...Hep iyi haberlerini almak dileğiyle , öpüyorum...papatyasüreyya canım benim kaydirigubbakcemile3çok şükür iyiyiz.minik kızım da iyi inşallah hep böyle devam eder.bu sıralar iyice ağırlaştım :CüvCüv:hareketlerim sınırlanmaya başladı rahat rahat eğilip doğrulamıyorum,geceleri uyuyamıyorum sıcaktan elim ayağım şişiyor son zamanlar biraz daha zor oluyor ama herşeye rağmen rabbime binlerce şükürler olsun .pruloton iğneyi geçen hafta bıraktım dr.bırak dedi ama içim tedirgin yani korkuyorum bişey olcak diye inşallah olmazda sağ salim mutlu sona ereriz.darısı burdaki isteyen herkesin başına.
sen nasılsın kaç haftalık oldun.dinlen bence çok faydası oluyor.sen iğneyi ne yaptın.opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?