CANIM BENDE SENİ BEKLİYORDUM NERELERDE KALDIN ....ASLINDA ENDİŞELİ OLMAKTA COK HAKLISI AMA SİTRES YAPMA KENDİNE HERŞEY OLACAGINA VARIRCANIM DUA ET BİZDE DUACIYIZ SANA BURDA İNŞ TAMAMINA ERDİRCEKSİN DAHADA GÜZEL HABERLERLE GELCEKSİN :1hug:
KAHVELOKUM canım sen nasılsın tüm iyi dileklerin ve duaların için sanada çok teşekkür ediyorum canım benim. umuyorumki bu sefer herşey daha güzel olucak. buraya ve sizlerin uğuruna inanıyorum inanın bana. çoğu sşeyi burda sizler sayesinde öğrendim. en önemlisi aynı kaderi paylaşıyoruz ve temiz kalpliyiz be bacımmm:))))) dualarınızın büyüklüğüne inanıyorum güzel haberleri vericem inşallah bir hafta sonra sizlere. tabi sende en kısa zamanda bize mutlu haberin verirsin güzelim, öptüm seni
cnm sen dinamiss e sormuşsun amam bende cvp vereyim ben hiç kan tahlili falan yaptırmadım adetimin üzerinden 10 gün geçmişti ki evde eczaneden alınan test ile kendim yaptım ve çift çizgi çıktı hemen doktorumu aradım oda ertesi gün çağırdı beni ertesi gün gittiğimde adetim geçeli 11 olmuştu ve 5+3 günlüktü benim bebeğim ve o gün keseyi görmüştük biz bir hafta sonra da doktor kalp atışını görüp hemen iğneye başlattı beni.. sormak istediğin bişey olursa cnm sor. tekrar hayırlısı olsun. öptüm
tşk ederim canım... senin güzel haberler vermeni bekliyorum, inş. olacak..
ben sabah kalktığımda aynaya baktım ve yüzümde beyaz bi sivilce gördüm.. 7 aydır gözlemliyorum kendimi, ne zaman bu sivilceler çıksa 1 hafta sonra regl oluyorum... belirtim de olmadığı için hamilelelik yönünde, bu aydan da ümidi mi kestim.. napalım :) gelecek aya, o da olmadı öbür aya... o da olmadı öbür aya.... o da olmadını öbürüne....derken menozpoza gircem yaaaa!!!!!
kızlar bu arada siz bu proluton iğneyi her hafta vuruldunuz dimi. bende doktoruma söyledim. bugün yine bir tane vurulucamda kaçıncı haftaya kadar vuruluyosunuz bu iğneyi
tşk ederim canım... senin güzel haberler vermeni bekliyorum, inş. olacak..
ben sabah kalktığımda aynaya baktım ve yüzümde beyaz bi sivilce gördüm.. 7 aydır gözlemliyorum kendimi, ne zaman bu sivilceler çıksa 1 hafta sonra regl oluyorum... belirtim de olmadığı için hamilelelik yönünde, bu aydan da ümidi mi kestim.. napalım :) gelecek aya, o da olmadı öbür aya... o da olmadı öbür aya.... o da olmadını öbürüne....derken menozpoza gircem yaaaa!!!!!
:Saruboceq:zemuszemus:teselli::teselli:
canım benim niye bu kadar karamsarsın içini kapatma böle gün doğmadan neler doğar biliyorum ve istiyorumki sende bu ay hayırlı haberi vereceksin hem herkeste gebelik belirtisi olacak diye bişey yokki bir önceki gebeliğimde benim hiç belirtim olmadı gebeliğimi öğrendiğimde 2 . ci ayı bitmişti inan bana bilemedim yani hiç belirtim yoktu her hamilelik bir değilki bu yüzden umudu kesmek yok hep iyi düşünücez iyi olcak tamammı bak kızıyorum sana sanki her şey bitmiş hiç umut yokmuş gibi konuşuyorsun böle olmaz allahtan hiç bir zaman ümit kesilmez bi silkelen kendine gel aaaaaaaaaa allahım seninde gönlünün muradını verecek ben buna inanıyorum nolur sende inan
kahvelokum ve çalıkuşu hadi hamilelik haberi verme sırası sizde kızlar ben sizlerden sonrayım
hadi çalışın bir an önce boşaltın önümüde sıra banada gelsin( listeye göre)
canım bende ikinci hamileliğimd vurulmuştum o iğneden ama ben hergün yaptırıyodum
sanırım burda selvihan uzun süre kullandı yanlış olmasın ama 20li haftaların sonuna kadar gibi biliyorum
ha bu arada iğneyi yaptırıp sonrada sürekli dinlen yat hiç iş yapma kahverengi lekeler gidene kadar aslında bu 3 ay hiçbişi yapma çok dikkat et canım 3 ay geçince pek bi sorunun kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?