Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

papatyacım maşallah 18 haftalık olmuş miniğimiz...dikkat et kendine lütfen öyle ani hareketlerden kaçınmalısın...öpüyorum çokk.

Bugün ne kadar sessiz burası ...Yavş yavaş herkes tatile gitmeye başladı galiba...Reisdevrim bir haber var mı senden merak ettim...

canım şuan yeni bir gelişme yok bir hafta beklemedeyim ondan sonra tekrar bir kan testi daha yaptırıp allah nasip ederde artarsa doktora gidip kesemizi görücez. zaten şuan daha adetim geçeli 3 gün oldu. erkenden hamileliği öğrenmekte çok zormuş inan strese daha erken giriyo insan( geçen hafta pazar gününden beri kahverengi akıntım falan dindi hiç birşey yok allahıma şükür. dinleniyorum ve dua ediyorum değerimini yükselmesi ve keseyi görebilmek için. sen nasılsın canım. iyi dileklerini senin ve tüm kızların burdan okudum hepinizi kocaman öpüyorum. allah razı olsun tüm dualarınız için allahım gönlünüze göre versin sizinde inşallah

KAHVELOKUM canım sen nasılsın tüm iyi dileklerin ve duaların için sanada çok teşekkür ediyorum canım benim. umuyorumki bu sefer herşey daha güzel olucak. buraya ve sizlerin uğuruna inanıyorum inanın bana. çoğu sşeyi burda sizler sayesinde öğrendim. en önemlisi aynı kaderi paylaşıyoruz ve temiz kalpliyiz be bacımmm:))))) dualarınızın büyüklüğüne inanıyorum güzel haberleri vericem inşallah bir hafta sonra sizlere. tabi sende en kısa zamanda bize mutlu haberin verirsin güzelim, öptüm seni

hummu canım güzel dileklerin ve duaların için çok teşekkür ediyorum sanada güzelim. inşallah dediğin gibi herşey hepimiz için güzel olur bitanem:Saruboceq:

tşk ederim canım... senin güzel haberler vermeni bekliyorum, inş. olacak..
ben sabah kalktığımda aynaya baktım ve yüzümde beyaz bi sivilce gördüm.. 7 aydır gözlemliyorum kendimi, ne zaman bu sivilceler çıksa 1 hafta sonra regl oluyorum... belirtim de olmadığı için hamilelelik yönünde, bu aydan da ümidi mi kestim.. napalım :) gelecek aya, o da olmadı öbür aya... o da olmadı öbür aya.... o da olmadını öbürüne....derken menozpoza gircem yaaaa!!!!!

Umut Sevgim biraz gec oldu bir kac günden beri giremiyordum nete.
Canim coookkkkkk sevindim okuyunca. Allahim tamamina erdirsin Insallah.
Rabbim kimseyi evlat acisiyla yakmasin.

canım ne olur kusuruma bakmaa.s. çok rahatlatıcı bilgi vermiş olmana rağmen o gün sana cevap yazamadım. iyi hissetmiyordum kendimi çünkü. banada doktorum iki günde bir kan tahlili yaptırmamın stresten başka birşey olmadığını ve on gün sonra bir tahlil yaptırıp muayeneye gelmemi söyledi yani biraz bekliycem senin anlayacağın bende. dua etmekten başka çaremiz yok şuan çünkü

Selvihancim , Papatyasüreyyacim
canlarim benim hepinize dualariniz icin cokkk tesekkür ederim.
Kendi yakinlarimn bile aklina gelmemistir o mübarek gecede benim icin dua etrmek.
Rabbim sizlerede hayirli hamilelik gecirmeyi ve bebeklerinizi kucaginiza almayi nasip eder Insallah .

güzelim benim yaaa:))) hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bir şekilde gelsin de bırak bir kaç ay sonra gelsin. sonuçta hamile kalabiliyoruz, sivilce bendede olmuştu ve adet olucağımı sanmıştım. bu hiç belli olmaz bence hemen yelkenleri uya indirme:))

kızlar bu arada siz bu proluton iğneyi her hafta vuruldunuz dimi. bende doktoruma söyledim. bugün yine bir tane vurulucamda kaçıncı haftaya kadar vuruluyosunuz bu iğneyi

kızlar bu arada siz bu proluton iğneyi her hafta vuruldunuz dimi. bende doktoruma söyledim. bugün yine bir tane vurulucamda kaçıncı haftaya kadar vuruluyosunuz bu iğneyi

canım bende ikinci hamileliğimd vurulmuştum o iğneden ama ben hergün yaptırıyodum

sanırım burda selvihan uzun süre kullandı yanlış olmasın ama 20li haftaların sonuna kadar gibi biliyorum

ha bu arada iğneyi yaptırıp sonrada sürekli dinlen yat hiç iş yapma kahverengi lekeler gidene kadar aslında bu 3 ay hiçbişi yapma çok dikkat et canım 3 ay geçince pek bi sorunun kalmaz

sonu yokcum nasılsın neler yapıyorsun tedavin ne durumda bebek çalışmaları varmı hadi bacım sıra yavaş yavaş sana geliyo öptüm canım

kahvelokum ve çalıkuşu hadi hamilelik haberi verme sırası sizde kızlar ben sizlerden sonrayım
hadi çalışın bir an önce boşaltın önümüde sıra banada gelsin( listeye göre)

:Saruboceq:zemuszemus:teselli::teselli:
canım benim niye bu kadar karamsarsın içini kapatma böle gün doğmadan neler doğar biliyorum ve istiyorumki sende bu ay hayırlı haberi vereceksin hem herkeste gebelik belirtisi olacak diye bişey yokki bir önceki gebeliğimde benim hiç belirtim olmadı gebeliğimi öğrendiğimde 2 . ci ayı bitmişti inan bana bilemedim yani hiç belirtim yoktu her hamilelik bir değilki bu yüzden umudu kesmek yok hep iyi düşünücez iyi olcak tamammı bak kızıyorum sana sanki her şey bitmiş hiç umut yokmuş gibi konuşuyorsun böle olmaz allahtan hiç bir zaman ümit kesilmez bi silkelen kendine gel aaaaaaaaaa allahım seninde gönlünün muradını verecek ben buna inanıyorum nolur sende inan

:kedi: tamam tamam kızma hemen... ben üzgün yazmamıştım aslında, öyle hissettirdim sanırım... çok tatlısın.. iyi ki varsınız.... vereliniortak öpüyorum kocamannn...

kahvelokum ve çalıkuşu hadi hamilelik haberi verme sırası sizde kızlar ben sizlerden sonrayım
hadi çalışın bir an önce boşaltın önümüde sıra banada gelsin( listeye göre)

yok öyle sıra vermece :ecrin_bebek: o liste uzayıp gidiyor bir an önce terfi etmeliyiz yerimseniben

burayı,sizleri seviyorum ben... :kedi:

canım zaten geçen hafta oldu kahverengi akıntım bir hafta boyunca yattım. şimdi allaha şükürler olsunki birşey yok dindi. bugünde işe başladım. ama önümüzdeki hafta tekrar rapor alıcam bakalım. iğneyi bende haftada bir vuruluyorum. zararı olmaz faydası olur diye düşünüyorum. bu gebelikte her önlemi aldım bakalım artık herşey allahıma kaldı:Saruboceq:

kızlar selam uzuun bir aradan sonra yine burdayım son bebeğimi kaybettikten sonra 1 kez aşılama denedim ama olumsuz sonuçlandı mayıstan sonra biraz dinlenme kararı aldım eylül ekim gibi başlıcam kısmet olursa bakalım neler yaşıcaz inşallah bu kez herşey yolunda gider bakıyorumda benle hamiş kalanlar doğurmuş doğuracak bende haziran annesiydim ama olmadı napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…