kızlar selam uzuun bir aradan sonra yine burdayım son bebeğimi kaybettikten sonra 1 kez aşılama denedim ama olumsuz sonuçlandı mayıstan sonra biraz dinlenme kararı aldım eylül ekim gibi başlıcam kısmet olursa bakalım neler yaşıcaz inşallah bu kez herşey yolunda gider bakıyorumda benle hamiş kalanlar doğurmuş doğuracak bende haziran annesiydim ama olmadı napalım
ayy ne güzel yeni hamileler katılmış aramızaa ..çok tebrik ederim çok sevindim ..
Reisdevrim canım benim keyfin yerinde yine .. çok sevindim..
merak etme annesi göreceksin bebeğini birazcık daha büyüsün bekle..
bende 5+3 ken kese görünmüştü ,,7+3 haftalıkkende kalp atışını duymuştum..
meryemmeryem senin de kan pıhtılaşması mı var dı canım ben çok giremiyorum o yüzden önce yazılanları bilmiyorum...Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin...
kızlar gelmez dediğim rahim filmi çektirme günüm geldi ve yarın gideceğim nolur bana dua edin çok korkuyorum oooofff nedir benim çilem yarabbim kas gevşeticimi alsam diyorum iyice panik oldum ben stresten ne yapacağımı bilemiyorum
inş çok acımaz offf offff
günaydın canım. şuan birşey yok kahverengi akıntı falan da yok. Beklemedeyim. Cumaya kan tahlili yaptırıcam yükselmesi için dua ediyorum. Ondan sonrada keseyi görmek için doktora gidicez. şuan adet tarihine göre 4+4 günlük hamile görünüyorum ama değerler önemli tabi. Sen nasılsın neler yapıyosun
çok sevindim inş böyle devam eder canım duacıyım sana kandilde bile ettim her namazımda ediyorum isim olarak.inş güzel olcak herşey.
Yanlız sana bişey sorcam bended kanda pıhtılaşma var biliyosundur korunmayı kaldırdıktan sonra hemen hamile kaldıgımı nasıl takip edebilirim sen 2 haftalıkken falan ögrenmek istiyorum nasıl takip etcem bilmiyorum çünkü igneye ne kadar erken başlarsam o kadar iii olur bu arada igne acı veriyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?