Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

hoşgeldin aramıza tekrar canım. inşallah canım dediğin gibi bu sefer mutlu sona erersin. canım sıkma canını bizim burda işyerinde arkadaşla aynı anda hamile kalmıştık o doğum yaptı ben ikinci bebeğimi düşürmüştüm. şimdi üçüncüye hamileyim daha çok yeni şuan 4 hafta 4 günlük daha keseyi falan göremedik şaka gibi geliyo inanamıyorum o yüzden hayırlısı olsun hepimiz hakkında ne diyim bol bol dua edelim birbirimize, allahım inşallah çok bekletmeden sağlıklı sıhhatli bir şekilde seninde bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah:Saruboceq:

kızlar bu arada burası ne kadar sessiz böyleeeeee((( bir haftalık rapordan sonra işe döndüm tam sizlere kavuştum her gün görüşücez derken kimse yokkkkkkkkkkkkkkkk((((

Günaydın canım ben buradayım ama şimdi çıkmak zorundayım.
1 saat kadar dışarı çıkıyodum tam sen gelmişsin.
Neyse inşallah iyisindir, görüşürüz sonra:)

bir göründün bir kayboldun DıNAMıSSSSS( iyiyim şuan canım. ama kan testi yaptırıp artışı görmeden ve keseyle bebeği görmeden bana rahat yok sanırım(

günaydın canım. şuan birşey yok kahverengi akıntı falan da yok. beklemedeyim. cumaya kan tahlili yaptırıcam yükselmesi için dua ediyorum. ondan sonrada keseyi görmek için doktora gidicez. şuan adet tarihine göre 4+4 günlük hamile görünüyorum ama değerler önemli tabi. sen nasılsın neler yapıyosun

günaydın herkeseee perşembe gününden beri yoktum umarım herkesin keyfi yerindedir..
geçmişi okuyacam şimdi..
benim bacağım biraz ağrıyordu izinliydim yaylaya gittim orda kaldım ordada internet felan yok tabiki:)
( yayla evlerini bilirsiniz)
çok şükür şimdi daha iyiyim,bacaklarımda ağrı felan yok..
işi de bırakıp eve çekilmek istiyorum dinleneyim diyorum doğuma kadar ,bilemiyorum yinede bakalım artık

günaydın canım. şuan birşey yok kahverengi akıntı falan da yok. beklemedeyim. cumaya kan tahlili yaptırıcam yükselmesi için dua ediyorum. ondan sonrada keseyi görmek için doktora gidicez. şuan adet tarihine göre 4+4 günlük hamile görünüyorum ama değerler önemli tabi. sen nasılsın neler yapıyosun

ayy ne güzel yeni hamileler katılmış aramızaa ..çok tebrik ederim çok sevindim ..

Reisdevrim canım benim keyfin yerinde yine .. çok sevindim..
merak etme annesi göreceksin bebeğini birazcık daha büyüsün bekle..
bende 5+3 ken kese görünmüştü ,,7+3 haftalıkkende kalp atışını duymuştum..

kızlarr ben geçen perşembe günü doktora gitmiştim;
yine ayrıntılı ultasonda bakıldı doktor inceledi tekrar bebişimi.. organlarını felan..
yanlış anlamadıysam 38 cm boyu 850 gram kilosu demişti..
normalden uzun dedi..görüntüsünü dvd ye çekmişti..
allahım yaa hergün defalarca oturup onu izledik.. çok güzeldi..
allahım tüm isteyenlere bir an önce sağlıklı gebelik ve bebek nasip etsin..

Emin ki çok güzel bir duygudur meryemcim.
ınşallah hiç zorlanmadan, kolayca kucağına da alırsın.

Eminim bir haftaya kalmadan değerlerin yükselecek reisdevrim, hiç evhamlanma canım.

Ben de bu haftayı sabırsızlıkla geçiriyorum, bir daha ki kontrolüm cumartesi günü, bana kalsa hergün gideceğim doktora, ama doktorum 10 gün sonra gel demişti.

Umarım hepimiz için herşey güzel olur arkadaşlar.

meryemmeryem senin de kan pıhtılaşması mı var dı canım ben çok giremiyorum o yüzden önce yazılanları bilmiyorum...Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin...

kızlar gelmez dediğim rahim filmi çektirme günüm geldi ve yarın gideceğim nolur bana dua edin çok korkuyorum oooofff nedir benim çilem yarabbim kas gevşeticimi alsam diyorum iyice panik oldum ben stresten ne yapacağımı bilemiyorum
inş çok acımaz offf offff

Sonuyok cum sakin ol canım.
Ben çektirmedim tam olarak bilemiyorum ama kolaylıkla, canı yanmadan çektirtidiğini yazan arkadaşlar da var. Sen de okumuşsundur mutlaka.
ınşallah senin de hiç canım yanmadan kolayca çekerler filmini güzelim.
Şimdiden çok geçmiş olsun.

meryemmeryem senin de kan pıhtılaşması mı var dı canım ben çok giremiyorum o yüzden önce yazılanları bilmiyorum...Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin...

evet canım kan pıh. var.. ne yapalım sağlık olsun iğne kullanıyoruz işte ..
saol canım inşallah allah kucağımıza almayıda nasip eder.

Son düzenleme:

canım ben hiç çektirmedim ama illaki herkesin bu filmi çektirmesi zor ve acılı olmuyordur ..
rahat ol niye korkuyorsun yaa ..
bence oraya gidene kadar hiç bu olayı düşünme başka şeylerle kafanı maşgul et ve keyfini kaçırma ..
hem ne varki bak nelere katlanmıyoruz ki bir rahim filminin canını sıkmasına izin verme
dualarımız seninle ,inşallah hiç bişey hissetmeden çekilir filmin.çabucak biter ve güzel haberlerle dönersin bize..

çok sevindim inş böyle devam eder canım duacıyım sana kandilde bile ettim her namazımda ediyorum isim olarak.inş güzel olcak herşey.
Yanlız sana bişey sorcam bended kanda pıhtılaşma var biliyosundur korunmayı kaldırdıktan sonra hemen hamile kaldıgımı nasıl takip edebilirim sen 2 haftalıkken falan ögrenmek istiyorum nasıl takip etcem bilmiyorum çünkü igneye ne kadar erken başlarsam o kadar iii olur bu arada igne acı veriyor mu

Hummu cum reis e sormuşsun ama ben de yanıt yazmak istedim.
Canım ben adetime bir gün kala kan testi yaptırıp öğrenmiştim, öğrendiğimde 3 haftalıktı.
Hastanedeki hemşire bana ilişkiden 12-13 gün sonra kan testinin sonuç verdiğini söyledi.
Sen de erken öğrenmek istiyorsan, adetine 3-4 gün kala kan testi yaptrabilirsin canım.
ınşallah en kısa zamanda gelir bebeğin.

selam canım.bence çok strese girme
yani hamileliğin en kesin kanıtı adet gecikmesidir,onun dışında tahlil yapılmasıdır idrar veya kan tahlili (en kesini kan tahlilidir)
ama sürekli tahlil yaptırmakta zor..
ve şunu söylemek istiyorum diğer hamilelerimiz bilmiyorum ne der.. hamile olduğun ayda bişeyleri hissediyorsun sanki evet ben kesin hamileyim diyorsun.bende öyle olmuştu,hiçbir belirti yaşamamama rağmen hissetmiştim..
hem hepimiz normal zamanlarda tahlil yaparak hamile olduğumuzu öğrendik ve öyle başladık iğnelere,hani illaki hamileliği erkenden öğrenip başlamak mı lazım gibi şeyleri takma kafana canım..
iğnelerde korkulacak kadar bişey yok,ağrı kesici ilacı nasıl içiyorsak iğneleride öyle vuruyoruz ve alışıyoruz,korkulacak bir acısı yok yani
inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik ve bebek nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…