çok sevindim inş böyle devam eder canım duacıyım sana kandilde bile ettim her namazımda ediyorum isim olarak.inş güzel olcak herşey.
Yanlız sana bişey sorcam bended kanda pıhtılaşma var biliyosundur korunmayı kaldırdıktan sonra hemen hamile kaldıgımı nasıl takip edebilirim sen 2 haftalıkken falan ögrenmek istiyorum nasıl takip etcem bilmiyorum çünkü igneye ne kadar erken başlarsam o kadar iii olur bu arada igne acı veriyor mu
selam canım.bence çok strese girme
yani hamileliğin en kesin kanıtı adet gecikmesidir,onun dışında tahlil yapılmasıdır idrar veya kan tahlili (en kesini kan tahlilidir)
ama sürekli tahlil yaptırmakta zor..
ve şunu söylemek istiyorum diğer hamilelerimiz bilmiyorum ne der.. hamile olduğun ayda bişeyleri hissediyorsun sanki evet ben kesin hamileyim diyorsun.bende öyle olmuştu,hiçbir belirti yaşamamama rağmen hissetmiştim..
hem hepimiz normal zamanlarda tahlil yaparak hamile olduğumuzu öğrendik ve öyle başladık iğnelere,hani illaki hamileliği erkenden öğrenip başlamak mı lazım gibi şeyleri takma kafana canım..
iğnelerde korkulacak kadar bişey yok,ağrı kesici ilacı nasıl içiyorsak iğneleride öyle vuruyoruz ve alışıyoruz,korkulacak bir acısı yok yani
inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik ve bebek nasip olur
kızlar gelmez dediğim rahim filmi çektirme günüm geldi ve yarın gideceğim nolur bana dua edin çok korkuyorum oooofff nedir benim çilem yarabbim kas gevşeticimi alsam diyorum iyice panik oldum ben stresten ne yapacağımı bilemiyorum
inş çok acımaz offf offff
Canım benim doktorum öğrenir öğrenmez başlattı.
Hatta ne kadar erken o kadar iyi dedi, adetim geçmeden kan testi yapıp gebeliği öğrenip hemen başladık biz.
Ama sanırım bekleten doktorlar da var duyduğum kadarı ile.
allah hepimize sağlıklı bir gebelik süreci ve bebek nasip etsin.. sağlıcakla kucaklarımıza alırız inşallah.
doktorum son ay doğuma 20 gün kala gibi iğneyi bırakırsın demişti..
şimdi herkese bakınca kimse bırakma taraftarı değil
benimde kafam karıştı
benim doktorum son ay bıraktıracak iğneyi
meryem merhaba. acaba sen ne zaman başlamıştın iğnelere? keseyi gördükten sonra mı yoksa öğrenir öğrenmez mi?
canım benim 3 değerim heterezigot biliyorsunuzdur...
ben adet olacağım gün hamile olduğumu öğrendim.o gün doktora gittiğimde bana iğneye başlayacaksın dedi yani hamile olduğumu öğrendiğim anda başlattı doktorum..
birde ben hamile kalmadan önce 5 ay gibi bir süre bebe aspirini içmiştim..
anladım canım. teşekkürler. benim de mthfr 677 homozigot. dr keseyi görünce başlayacağız demişti. dış gebelik v.s. olmadığına emin olmamız lazım dedi. ben de bu yüzden erkenden stres yapmayayım diye test yaptıramıyorum ama yine de içim de rahat etmiyor. ben de 3 aydır filan asprin kullanıyorum. ben adetimin geçmesini bekleyeyim en iyisi. of ne zormuş
Hummu cum reis e sormuşsun ama ben de yanıt yazmak istedim.
Canım ben adetime bir gün kala kan testi yaptırıp öğrenmiştim, öğrendiğimde 3 haftalıktı.
Hastanedeki hemşire bana ilişkiden 12-13 gün sonra kan testinin sonuç verdiğini söyledi.
Sen de erken öğrenmek istiyorsan, adetine 3-4 gün kala kan testi yaptrabilirsin canım.
İnşallah en kısa zamanda gelir bebeğin.
selam canım.bence çok strese girme
yani hamileliğin en kesin kanıtı adet gecikmesidir,onun dışında tahlil yapılmasıdır idrar veya kan tahlili (en kesini kan tahlilidir)
ama sürekli tahlil yaptırmakta zor..
ve şunu söylemek istiyorum diğer hamilelerimiz bilmiyorum ne der.. hamile olduğun ayda bişeyleri hissediyorsun sanki evet ben kesin hamileyim diyorsun.bende öyle olmuştu,hiçbir belirti yaşamamama rağmen hissetmiştim..
hem hepimiz normal zamanlarda tahlil yaparak hamile olduğumuzu öğrendik ve öyle başladık iğnelere,hani illaki hamileliği erkenden öğrenip başlamak mı lazım gibi şeyleri takma kafana canım..
iğnelerde korkulacak kadar bişey yok,ağrı kesici ilacı nasıl içiyorsak iğneleride öyle vuruyoruz ve alışıyoruz,korkulacak bir acısı yok yani
inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik ve bebek nasip olur
senin hamileligin çok güzel ilerliyor maşallah böyle bitirsin rabbim.inş bizde senin gibi oluruz ama sen şu an doktorlardan hep olumlu şeyler duyuyorsun biz şu an tedirginiz bişeyler netleşmedi bizde olmuyor yamamıyorum düşünmeden bilmiyorum karışıgımda aslına rabbim inş bizede senin gibi kolaylık versin..çok sagol bu arada
zor bir durumdur beklemek anlarım canım ama stres yapma
allahım en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik ve bebek nasip etsin..
o günler gelince bu günleri öylesine anacaksın canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?