Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım benim allah razı olsun senden ve dua eden tüm arkadaşlardan a.s.:1hug:bu arada gerçek adım AYŞEGÜLkaydirigubbakcemile3böyle dua edin güzelim belki daha çabuk kabul oluropuyorumnanaktancanım kızlarında dediği gibi adetin gelmeden kanda baktırabilirsin. hatta benim normal evde yaptığım teste çıktı hatta adetime 5 gün vardı. silik bir çizgi belirdi tabi o silik çizgiye bakıyorum derken benim gözler kayıyodu az daha kafamçokkarıştı sonra kan testi yaptırdım. adete beş gün kala 58 çıktı. hemende iğneye başladım. ama ne biliyim normalde doktorlar keseyi görmeden iğne başlamıyolar acaba bizmi fazla evhamlanıyoruz bilmiyorum. birde erken öğrenmek insanda daha çok stres yapıyo:1no2: illaki de erken öğreniyim dersen adetine 10 gün kala bile çıkıyomuş kanda haberin olsun. ama o zamanda yükseldimi yükselecekmi diye kafayı yersin benim gibi-tatlicadiarzu-

bu arada neredeyse bir haftadır iğne kullanıyorum ve hatta eşim vurmaya başladı ve hiç acımıyo merak etme hatta morarmıyo bile benim. iğneyi vurduktan sonra üzerini kolonyalı pamukla iyice ovalıyorum ondan morarmıyo sanırım. ama yalan söylemiyim eşim öğreninceye kadar iki defa morarttı:umursamaz: güzelim sağlıklı sıhhatli gitsinde hamileliğimiz iğneler vız geliyo inan bana.

ayrıca kızlarrrrrrrrr ben dayanamıyorum az sonra kan tahlili yaptırmaya gidiyorum hastaneye bakalım 4 günde artmışmıvalla cumaya bekleyemeyeceğim:kedi:nolur dua edinde değerlerin çokkkkkkkk yükselmiş olsun. bu gece rüya gördüm evde idrar testi yapmışım ve ikinci çizği kopkoyu çıkmış inşallah inanıyorum değerlerim arttı kızlar bu sefer:Saruboceq:

meryemcim ne güzel söylemişsin gerçekten günün geçmeden bence kanda tahlil falah yaptırmamak gerekiyo ben mecburen yaptırdım çünkü kahverengi akıntım vardı ve her an adet olucak gibi hissediyodum kendimi ama tam söktüremeyince de bir gideyim herşeye rağmen emin olayım dedim. ve sonuç pozitifti ondan sonra stresli günler daha çabuk başlamış oldu benim için:1ninca: birde gününde önce tahlil yapırdığın zaman sanırım değerlerin hemen artmıyomuş ahanda örnek benlülülülülülü yavaş yavaş artıyomuş doktor öyle söyledi artık bilmiyorum benim stres yapmamam içinmiydi acabakafamçokkarıştıbu arada dediğin gibi insan hamile kaldığında daha farklı hissediyo kendini. şuan benim gögüs uçlarım acayip ağrıyo resmen rengi koyulaştı şuan tişörtün üzerinden bile ateş ateş yandığını hissediyorum seninde öyle olmuşmuşdu bu kadar erken dönemde

ya canım vallaha korkma sende dokuz eylülde çektircen inana benimki hiç acımadı hafif bir adet sancısı gibi hatta belki oda acımazdı ama benim dış gebelik olan tüpüm tıkalı çıktı orayı acarken acıdı biraz kanamamda 1-2 damla oldu zaten dr konusarak yaptı bir sorun olursa bana yaz ayrıca yarım saat önce falan git çünkü o ilacı ben ordaki eczanelerde zor buldum

teşekkür ederim canım cevabın için. evet keseyi hatta kalp atışını bekleten dr lar bile var. ama insanın içi rahat etmez sanırım o kadar beklemeyi. öpüyorum.

En azından benim kesinlikle içim rahat etmezdi canım, çünkü ilk hamileliğimde kalp atışı duyulmadan 5 haftalıkken kaybetmiştik..
Bu nedenle doktorumda erken başlamak istedi, ben de zaten böyle olmasını temenni ediyordum:)

Reiscim merakla bekliyoruz seni, inşallah çokkkkk yüksekkkk çıkar değerlerin.
Ben de bu sabah tekrar kan verdim, doktorum geçen perşembe ve bugün için son kez istemişti, bende öğleden sonra alacağım sonucu.

Allahım inşallah hepimiz sağlıkla geçiririz hayatımızın tüm aşamalarını.

allah hepimize sağlıklı bir gebelik süreci ve bebek nasip etsin.. sağlıcakla kucaklarımıza alırız inşallah.
doktorum son ay doğuma 20 gün kala gibi iğneyi bırakırsın demişti..
şimdi herkese bakınca kimse bırakma taraftarı değil
benimde kafam karıştı
benim doktorum son ay bıraktıracak iğneyi

Canım ya benim için daha çok erken ama yine de aklıma takılan en büyük sorulardan biri de bu..
Yani ben doktoruma teşhis ilk konulduğunda sormuştum, ne zamana kadar kullanılacak diye.
Doktorumda büyük ihtimalle doğuma 15 gün kala bırakırız demişti.
Yani ne bilim eğer bırakırsak bebeğimiz zarar görmez mi, ya da bırakmasak doğumda tehlike yaratacak kadar mı kanamamız olur acaba...
Çok kafa karıştırıcı bir konu gerçekten de.
Ama bırak diyorsa doktorumuz bırakmak gerek, ne yaptıklarını biliyorlardır herhalde di mi..

arkadaşlar bişey sorucam siz genetik tanınızı nerde yaptırdınız?
istanbulda özelde,kısa sürede sonuç alabileceği, tavsiye edebileceğiniz hastaneler varmı?
göztepe medicalpark da yaptıran varmı???
acil bekliyorum cevaplarınızı....

reis devrim yani ayşegül cüm doktordan gelince hemen yaz eminimki çok güzel haberlerle geleceksin değerlerin çok artmış olacak gelince hemen yazzzzzzzzzzzz merak ediyorum

fransiyum canım galiba genelimiz bu tahlilleri ankarada yapyırdık ben ankarada yaptırmıştım ve o zaman istanbuldaydım zekai tahir burak hastanesinde yaptırmıştım istanbuldada ya çapada yada cerrah paşa yapıyor yanılmıyorsam sen araştırmadınmı canım

ya ravzacım oralarda senelr sonraya gün veriyor şimdi özel hastanelerde de yapılmaya başlanmış zaten sosyal güvencemde yok hem akşama kadar dolaşıp hemde ücret verip aylar sonra alacağıma özelde kısa sürede halletmek istiyorumda eşiminde zamanı kısıtlı olduğu için.
özelde yaptıran muhakkak vardır yani öyle zannediyorum kafamçokkarıştı

meryem merhaba. acaba sen ne zaman başlamıştın iğnelere? keseyi gördükten sonra mı yoksa öğrenir öğrenmez mi?

meryem merhaba. acaba sen ne zaman başlamıştın iğnelere? keseyi gördükten sonra mı yoksa öğrenir öğrenmez mi?

canım benim 3 değerim heterezigot biliyorsunuzdur...
ben adet olacağım gün hamile olduğumu öğrendim.o gün doktora gittiğimde bana iğneye başlayacaksın dedi yani hamile olduğumu öğrendiğim anda başlattı doktorum..
birde ben hamile kalmadan önce 5 ay gibi bir süre bebe aspirini içmiştim..

anladım canım. teşekkürler. benim de mthfr 677 homozigot. dr keseyi görünce başlayacağız demişti. dış gebelik v.s. olmadığına emin olmamız lazım dedi. ben de bu yüzden erkenden stres yapmayayım diye test yaptıramıyorum ama yine de içim de rahat etmiyor. ben de 3 aydır filan asprin kullanıyorum. ben adetimin geçmesini bekleyeyim en iyisi. of ne zormuş

zor bir durumdur beklemek anlarım canım ama stres yapma
allahım en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik ve bebek nasip etsin..
o günler gelince bu günleri öylesine anacaksın canım..

çok sagol canımm bende ilişkiden yumurtlama dönemimden sonra testle kontrol edecem ..bana doktor hamile kalır kalmaz başlıyacaz igneye dedi ..bi başka doktorda kalp atışlarını duyunca başlıyacaz dedi ama ben ilk doktora uycam çünkü 2. bebegimim kalp atışlarına gelememiştik kese gelişememişti...

senin hamileligin çok güzel ilerliyor maşallah böyle bitirsin rabbim.inş bizde senin gibi oluruz ama sen şu an doktorlardan hep olumlu şeyler duyuyorsun biz şu an tedirginiz bişeyler netleşmedi bizde olmuyor yamamıyorum düşünmeden bilmiyorum karışıgımda aslına rabbim inş bizede senin gibi kolaylık versin..çok sagol bu arada

canım benim bende daha önce bir bebeğimi kaybedince çok zor anlatılamayacak acılar zamanlar geçirdim o yüzden hepinizi anlıyorum inanki..
bende hamile kalmadan önce bana da hep derlerdi rahat ol stres yapma çok takma kafana diye ..hamile kalınca anladım bu söylenenleri gerçektende çok strese girmemek rahat olmak gerekiyormuş canım..
ben birde bu rahatlığı doktora da bağlıyorum ,ne bileyim okuyorum bir sürü acayip acayip şeyler oluyor doktorlarla ilgili güvenszilik başlıyor kadındada..
ben doktorumu yıllardır tanıyorum ve inanılmaz ilgili beni benden daha iyi düşünüyor diyebilirim ..ona olan güvenimin de getirdiği bir rahatlık var bende sanırım..

canım benim allahım herkese sağlıklı gebelik ve bebek nasip etsin..yaşadığımız acı tecrübeler geride kalacak hiç merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…