kızlar pek parlak degil sanırım haberler:)) çarşamba günkü kan sonucum 505. bugün 633 çok artmamış( ve kahve akıntım var ( bekliyoruz canım şimdilik haber bu. öptüm hepinizi
arkadaşlar sabah hemen kan testi yaptırdım sonuç pozitif korunuyorduk ama kaçamak olmuştu bi iki kere hemen doktoruma gittm sonucumu gösterdim daha çok ufacık değerlere göre önümüzdeki ayın 14ünde belki keseyi görebiliriz dedi.perşembe günü tekrar kan testi yaptır değer artıyor mu bir bakalım dedi.ayyy çok korkuyorum tamda genetik testimi yaptıracak iken herşey yarım kaldı mevlamın takdiri ama umutlanmıyorum hayırlısı herşeyin...
canım kanda pıhtılaşma testlerini yaptırmamışmıydın
kaç kaybın var birde kaçıncı haftalar da kaybetmiştin
yaptırmadıysan bile o zaman önlem olarak iğneye başlayalım de istersen druna belki 0,2lik falan veriri allah istersede sorun yaşamadan alırsın kucağınaa
bbirde alınmazsan şunu dicem canım ben genetik testler için başladığımda dr kesinlikle hamile kalma demişti keşke sende çok dikkat etseydin inş iyi olur canım
herkese günaydınnn...
firansiyum hayırlı ugurlu olsun hamileliğin inşallah.
burcup35 sanada geçmiş olsun inşallah sende bende hepimiz böyle şeyler yaşamayalım bi daha.
kızlar sormak istediğim bir şey var mesajımı gören bütün arkadaslar cevap verirse sevinirim ben hamile oldugumu ögrendiğimde doktorum keseyi görmeden iğneye baslayamayız dedı keseyi görmeye beni 10 gün sonra cagırmıstı ve benım hamılelıgım 6 haftalık olmustu iğneye basladıgımızda zaten ozaman gelişimimiz durmaya baslamıstı bile doktora gec kaldık dedım yok demıstı merak ettiğim siz hamileliğinizin kacıncı haftasında iğneye hemen basladınız keseyi görüncemı yoksa hamıle oldugunuzu ögrendıgınızdemı. benımkı cokmu gectı merak ettım bundan sonrakı hamılelıgıme daha erkenmı baslamalıyım bıraz arastırayım dedım ayrıntılı cevaplarsanız cooookk sevınırımmm...
Sevgili krizantem , ben de ne kadar erken başlanırsa o kadar iyi diye düşünüyorum..Lütfü Bey kalp atımından sonra başlatıyordu normalde , bana geç gelmişti...Ben ısrarcı oldum , zaten 2 gebeliğim 5. haftada bitti , erken başlamak istiyorum dedim , tamam dedi...Bir de hematolog hamile olduğunu öğrenir öğrenmez başla demişti...Ben adetime 4 gün kala hamile olduğumu öğrendim ve 3+5 de iğneye başladım...Anneyle bebek arasında kan alışverişi 5. haftada başlıyormuş , o yüzden ne kadar erken başlansa o kadar iyi bence canım...herkese günaydınnn...
firansiyum hayırlı ugurlu olsun hamileliğin inşallah.
burcup35 sanada geçmiş olsun inşallah sende bende hepimiz böyle şeyler yaşamayalım bi daha.
kızlar sormak istediğim bir şey var mesajımı gören bütün arkadaslar cevap verirse sevinirim ben hamile oldugumu ögrendiğimde doktorum keseyi görmeden iğneye baslayamayız dedı keseyi görmeye beni 10 gün sonra cagırmıstı ve benım hamılelıgım 6 haftalık olmustu iğneye basladıgımızda zaten ozaman gelişimimiz durmaya baslamıstı bile doktora gec kaldık dedım yok demıstı merak ettiğim siz hamileliğinizin kacıncı haftasında iğneye hemen basladınız keseyi görüncemı yoksa hamıle oldugunuzu ögrendıgınızdemı. benımkı cokmu gectı merak ettım bundan sonrakı hamılelıgıme daha erkenmı baslamalıyım bıraz arastırayım dedım ayrıntılı cevaplarsanız cooookk sevınırımmm...
Arkadaşlar , hamilelikte 5. ayını tamamlamış ve Lütfü beye giden arkadaşlarım size bişey sormak istiyorum ( Ecesem , selvihan , diğer arkadaşlar )
5. ayda yapılan ayrıntılı organ tarama testi var ya , onu Lütfü bey yapıyor mu ? Siz ayrıca başka bi yerde yaptırdınız mı ? Benim burdan birkaç arkadaşım Ankaradan perinatal tanı uzmanı doktora özel olarak gittiler...Ben bu ay Lütfü beye gitmeyi düşünüyorum..Eğer organ tarama testi de yapıyorsa sorun yok..Yapmıyorsa arkadaşlarımın doktoruna gitmem gerekecek....Bilgilendirirseniz çok sevinirim ...
Bu arada Fransiyum tebrik ediyorum , ne güzel beklemeden , sıkılmadan sürpriz gelmiş hamileliğin , kıymetini bil...Allah tamamına erdirsin inşallah...
Bu arada Sılayacım , napıyorsun , nasılsın ? Uzun zamandır yazmadın...İyisin değil mi ? Merak ediyorum yaz lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?