Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar pek parlak degil sanırım haberler:)) çarşamba günkü kan sonucum 505. bugün 633 çok artmamış( ve kahve akıntım var( bekliyoruz canım şimdilik haber bu. öptüm hepinizi

kızlar pek parlak degil sanırım haberler:)) çarşamba günkü kan sonucum 505. bugün 633 çok artmamış( ve kahve akıntım var( bekliyoruz canım şimdilik haber bu. öptüm hepinizi

umarım değerin bir anda artar ve cıkan sonuca sen bile şaşırırsın cnm RAbbim gönlümüze göre versin hepimiz. nolur bol bol dua et..

desteğiniz için sagolun arkadaslar moral oluyo bana 2. hamileliğimde düşük yapar yapmaz kürtaj olmustum hemde uyutmadan yaptılar evet bu sefer sanslıyım bıraz daha kurtaj olmıycam sanırım cok korkmustum cunku.benım sorunum kesem olusuyo o ana kadar hersey ıyı kesede bebek olusamıyo gelısım duruyo sonra dusuk baslıyo anlamıyorumkı nıye sureklı bunu dusunuyorum 2. doktorum bana iğneye hamıle kalmaya karar verdıgım andan ıtıbaren kullanmamı soyledı bakalım bıde oyle denıycez artık tutturabılene kadar deneee... insallah allah bı daha ne bana nede baskalarına yasatmasın gercekten ınsan cok yıpranıyo cok yoruluyor. en komıgıde benım kanamam oldu dusugum oldu bıttı daha doktorumun yuzunu gormedım baska 2. bı doktorum vardı ona gıttım artık oda 2 ay korunmamı istedı artık sonrada ne zaman olur bı daha kısmet.

reisdevrim saol canım insallah seninde kahverengı leken bıter degerlerı fazla kafana takma dıycem banada doktorum oyle demıstı ama ınsan takılıyo işte umarım artışa gecerler fazla kafana takma hersey olacagına varıyor stres yaptıkca sonuclar daha kotu ve daha cabuk oluyor bunları yasadım lekem geldı dıye kahroldum cok agladım cok uzuldum o uzuntuyle hersey bı anda oldu bıttı. insallah aydınlıga cıkarsın hamılelıgın devam eder kendını fazla uzme canım.

[
güzincim fuat akercanın adını bende duydum sanırım kadın doğum ana bilim dalı başkanı da olsa gerek egede nasıl biri bende dr araştırmasındayım dr bulana kadarda hamile kalmaya niyetim yok güvenebilleceğim bir dr arıyorum bakalım hayırlısı sen hamile değilsin yanlışmı hatırlıyorum güzin[/QUOTE]

yardoçtu doç oldu bilim dalı bşk.değil ama süper biri bence.evet hamile değilim ama artık istiyorum çalışmara bu ay inş. başlayacağız bu arada benide listenize eklermisiniz.hihoyyy

arkadaşlar sabah hemen kan testi yaptırdım sonuç pozitif korunuyorduk ama kaçamak olmuştu bi iki kere hemen doktoruma gittm sonucumu gösterdim daha çok ufacık değerlere göre önümüzdeki ayın 14ünde belki keseyi görebiliriz dedi.perşembe günü tekrar kan testi yaptır değer artıyor mu bir bakalım dedi.ayyy çok korkuyorum tamda genetik testimi yaptıracak iken herşey yarım kaldı mevlamın takdiri ama umutlanmıyorum hayırlısı herşeyin...

canım kanda pıhtılaşma testlerini yaptırmamışmıydın
kaç kaybın var birde kaçıncı haftalar da kaybetmiştin
yaptırmadıysan bile o zaman önlem olarak iğneye başlayalım de istersen druna belki 0,2lik falan veriri allah istersede sorun yaşamadan alırsın kucağınaa

bbirde alınmazsan şunu dicem canım ben genetik testler için başladığımda dr kesinlikle hamile kalma demişti keşke sende çok dikkat etseydin inş iyi olur canım

onları yaptırmıştım sadece kromozom analizi ile leiden 5 mutasyon testim kalmıştı 3 kaybım var 8.haftayı geçemeyen doktorum perşembe günü değer artışına göre başlatacak demişti zaten hamile kaldığında iğnelere başlıyacağız diye

ayy canım benim neden alınayım ki korunuyorduk kaçamakyaptığımızda da çok dikkat ettim ama işte oluvermiş :kedi:

kızlar merhaba benim de ilk gebeliğimdi ve 8. haftada bebeğim karnımda ölmüş biz 10. hafta rutin kontrollerde kalbi atmadığını öğrendik sonra hemen kürtaj oldum üzerinden 20 gün geçti ve patoloji sonucum çıktı dr um pıhtılaşma olabileceği üzerinde ısrarla durdu ve bebek istiyorsan hemen folic asite başla dedi ve kürtajdan sonra 1. ayda trombosili testi için hastahaneye çağırdı eğer böyle bir durum var ise sanıyorum ki var hamile kalır kalmaz hemen iğneye başlayacağımızdan falan bahsetti şimdi 13 temmuzda test yaptıracağız hakkımızda hayırlısı Allah herkesin yardımcısı olsun.

burcup35 çok geçmiş olsun, dilerim ki bir daha tekrar etmesin, bir dahaki gebeliğinde herşey yolunda gider inşallah.

Reisdevrimcim inşallah sen de güzel haberler verir hepimizi sevindirirsin, inşallah değerlerin birdenbire artışa geçer güzelim. Sen moralini yüksek tut güzelim.

Ben de yarın kontrole gideceğim, allahım inşallah herşey yolundadır da şu tedirginlik biraz olsun bırakır yakamızı..

Hepimizin gönlünden geçenler gerçek olsun inşallah :))
iyi akşamlar kızlar.

herkese günaydınnn...
firansiyum hayırlı ugurlu olsun hamileliğin inşallah.
burcup35 sanada geçmiş olsun inşallah sende bende hepimiz böyle şeyler yaşamayalım bi daha.
kızlar sormak istediğim bir şey var mesajımı gören bütün arkadaslar cevap verirse sevinirim ben hamile oldugumu ögrendiğimde doktorum keseyi görmeden iğneye baslayamayız dedı keseyi görmeye beni 10 gün sonra cagırmıstı ve benım hamılelıgım 6 haftalık olmustu iğneye basladıgımızda zaten ozaman gelişimimiz durmaya baslamıstı bile doktora gec kaldık dedım yok demıstı merak ettiğim siz hamileliğinizin kacıncı haftasında iğneye hemen basladınız keseyi görüncemı yoksa hamıle oldugunuzu ögrendıgınızdemı. benımkı cokmu gectı merak ettım bundan sonrakı hamılelıgıme daha erkenmı baslamalıyım bıraz arastırayım dedım ayrıntılı cevaplarsanız cooookk sevınırımmm...

Günaydın arkadaşlar :)

ıçini ferah tut fransiyum inşallah herşey çok güzel olur.

Krizantem20 benim doktorum iğneye başlamak için erken davrandı, bana hamile kaldığını fark eder etmez gel demişti, ben de adet günüm gelmeden kan testi ile öğrenip 3 haftalık iken gittim ve iğneye hemen başladık.
Ama bu konuda doktorlar farklı davranıyorlar, iğneye başlamak için, keseyi hatta kalp atışını bekleyenler de varmış.
Hangisi daha doğru bilemiyoruz maalesef.
Yeniden geçmiş olsun canım, umarım daha iyisindir.

Allahım kaybetmeyi bir daha yaşatmaz inşallah hiçbirimize.

bence keseyi gör yok kalp atışını alalımda öyle başlayalım iğnelere gibi bir lüksümüz yok bizim bunlar kan sulandırıcı değilmi yani vitamin vs değil o yüzden ne kadar erken o kadar iyi sanırım burda çalıkuşu arkadaşımız var o da hamile kalma olasılığıolur olmaz yani adetini hiç beklemeden adetinin oratasında başlayıp vuruluyordu yani yumurtlama döneminde hani olurya o ay hamile kalacak olursa diye bence en mantıklısıda bu bende şüphe ettiğim ay kanda baktırıp iki yada en fazla üç haftalıkken başlamayı düşünüyorum ne kadar erken o kadar iyi bizim bebeklerimiz için

çünkü zaten ancak 6-7 haftalara kadar gelebiliyoruz normalde daha fazlasını göremediğimiz için sence mantıklı değil mi canım

Sevgili krizantem , ben de ne kadar erken başlanırsa o kadar iyi diye düşünüyorum..Lütfü Bey kalp atımından sonra başlatıyordu normalde , bana geç gelmişti...Ben ısrarcı oldum , zaten 2 gebeliğim 5. haftada bitti , erken başlamak istiyorum dedim , tamam dedi...Bir de hematolog hamile olduğunu öğrenir öğrenmez başla demişti...Ben adetime 4 gün kala hamile olduğumu öğrendim ve 3+5 de iğneye başladım...Anneyle bebek arasında kan alışverişi 5. haftada başlıyormuş , o yüzden ne kadar erken başlansa o kadar iyi bence canım...

Arkadaşlar , hamilelikte 5. ayını tamamlamış ve Lütfü beye giden arkadaşlarım size bişey sormak istiyorum ( Ecesem , selvihan , diğer arkadaşlar )

5. ayda yapılan ayrıntılı organ tarama testi var ya , onu Lütfü bey yapıyor mu ? Siz ayrıca başka bi yerde yaptırdınız mı ? Benim burdan birkaç arkadaşım Ankaradan perinatal tanı uzmanı doktora özel olarak gittiler...Ben bu ay Lütfü beye gitmeyi düşünüyorum..Eğer organ tarama testi de yapıyorsa sorun yok..Yapmıyorsa arkadaşlarımın doktoruna gitmem gerekecek....Bilgilendirirseniz çok sevinirim ...

Bu arada Fransiyum tebrik ediyorum , ne güzel beklemeden , sıkılmadan sürpriz gelmiş hamileliğin , kıymetini bil...Allah tamamına erdirsin inşallah...

Bu arada Sılayacım , napıyorsun , nasılsın ? Uzun zamandır yazmadın...ıyisin değil mi ? Merak ediyorum yaz lütfen...

ben galiba bu hamileliğimde doktorum biraz ihmalkarlıgına geldim. 4. haftada keseyi görebilirdik biz ama ama 6. haftada gelmemi söyledi zaten benimde 5.haftada gelişim artık duruyor iğneye daha önce başlamak bencede en iyisi ilk ay denememizde hamile kalmıstım ben 2. doktoruma bunu soyledım oda hamileliği düşünmeye basladıgında iğneyede başla dedi ben bide oyle denıycem bazı doktorlar dıs gebelikten korktugu için keseyı gormeyı beklıyorlar ama zaten o saglıklı bı bebekse orda mutlaka buyur saglıksızsa zaten buyumez kan sulandırıcı ıgne onu orda buyutuvercekmı yanı bunların hepsını doktoruma gıttıgımde konusucam iğneye daha erken baslamayı ıstıycem bencede en mantıklısı bu.cevap veren arkadaslarıma cok tesekkur ederımopuyorumnanaktan

sevili papatyasüreyya lütfü bey ayrıntılı bakıyor.ultrasonu 4d boyutlu olduğu için herşeyi ayrıntılı olarak görüyor ama ben başa bir göz daha görsün diye birde radyoloji prof.gitim.oda lütfü beyin dediklerini söyledi.yani gitmeye pek gere yok muş ama içinin rahat etmesiniistiyorsan başa dr.gidebilirsin.
canım benim opuyorumnanaktangüzel haberlerini bekliyorum çok öptüm seni ve tatlı bebişini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…