Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bende bebek düşünüyorum artık acaba doktoruma desem mi ki şimdi ignelere başlamak için bana doktorum hamile oldugunu ögrendigin an başlıyacaz igneye dedi kalı bi igne kullancaz sana dedi ne demek istedi anlamadım dozajı heralde..zaten bende kalp atışlarına gelemiyorum bebegin o yüzden igne için kalp atışlarını beklemem ama erkene ne der bilmiyorum sen kesin düşürdün mü şimdi bebegi tam olarak anamadım inş herşey güzel olur hepimiz için

sılaya nerelerdesin hiç girmiyorsun topiğe nasıl gidiyor hamileliğin arada haberdar et bizleride

selam kizlar nasilsiniz uzun zamandir giremiyodum.
yeni hamislerimiz, dogum yapanlarimiz varmi.
rabbim bebek isteyen herkese bebek nasip etsinsaglikli bi sekilde
dusuk yapanlara cok gecmis olsun diyorum. rabbim bi daha yasatmasin.
insallah hepimiz bebeklerimizi kucagimiza aliriz allahin izniyle:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:
sılaya nerelerdesin hiç girmiyorsun topiğe nasıl gidiyor hamileliğin arada haberdar et bizleride

canim simdilik iyi gidiyor . artik kipidamalarini hissediyorum.
22+5 oldu. rabbim sonuna kadar boyle gitmesini nasip etsin insallah sen nasilsin canim.
nasil gidiyor. havalar isindi biraz rahatsiz ediyo beni dayanamiyorum sicaga ama cok sukur. calikusundan haber varmi? hamilemi meak ettim.
rabbim herkeze cocuknasip etsin insallah bizde bebeklerimizikucagimiza aliriz canim
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hummu85 canım ben düşük yaptım evet ama sadece keseyi düşürdüm içinde bebek yoktu gelişimi durmustu çünkü biz iğneye gec basladık 6. haftadaydık ben öbür hamileliğime doktora ısrar etcem 3 haftalıkken veya en erken ne zaman olursa ozaman baslayalım dıycem o ıstemze bıle ben kendım baslarım sonucta acıyı yasayan bızız ne olabılırkı 3 hafta once baslasak ıgneye kanı sulandıran bı ilaç ben kesin kararlıyım bı daha allah korusun aynı acıları yasamak ıstemıyorum bence sende doktorunla ayrıntılı konus en erken ne zman baslatabılıyosa bence baslatsın benım 2. doktorum hamileliği düşünmeye basladıgında iğneyede basla dedi bakalım şimdilik önümüzde 2 ay zaten dinlenme süreci var.sonrasına bakcaz.

maşallah sılayacım yarıyı geçtin artık az kaldı inş sağlıcakla kucağınada alırsın canım:Saruboceq::Saruboceq: ilk zamanlar çok telaşlıydın ama sakinleşmişsin bu çok daha güzel cinsiyeti neydi peki ?:ecrin_bebek:

çalıkuşu pek girmiyor bu aralar fakat henüz hamile olmadığını biliyorum fakat bir sürpriz yapabilir belli olmaz

ohh be iyi olmana çok sevindim sizler iyi oldukça benimde umudum artıyor ve evet diyorum benimde bebeğim olacak çok mutlu oluyorum inan öpüyorum senide bebeğinide canım opuyorumnanaktan
ama ihmal etme topiğide arada gir haberdar et gelişmelerden tamam mı canımyerimseniben

Canım ben hamile degılım ama doktorum hamıle oldugunu yanı adetın gecıkınce hemen test yapıp basla dedi.keseyı gormeden baslamak gerekıyor.

selam kızlar nasılsınız uzun süredir yoktum aydındaydım geçmiş msjları okuyamadım
hamilelerimiz varsa hepsini tebrik ederim
???????kızlar size bişey sormak istiyorum benim kan pıhtılşaması yüzünden vurulucağım iğneler hergünmü yoksa aydamı oluyor beni bu konuda bilgilendirirmisiniz ?????????????????

sevili papatyasüreyya lütfü bey ayrıntılı bakıyor.ultrasonu 4d boyutlu olduğu için herşeyi ayrıntılı olarak görüyor ama ben başa bir göz daha görsün diye birde radyoloji prof.gitim.oda lütfü beyin dediklerini söyledi.yani gitmeye pek gere yok muş ama içinin rahat etmesiniistiyorsan başa dr.gidebilirsin.
canım benim güzel haberlerini bekliyorum çok öptüm seni ve tatlı bebişini.

SILAYACIM ; Canım , çok teşekkür ederim... :1hug:O zaman başka bi doktora gitmeme gerek kalmadı , sadece Lütfü beye gitmeye karar verdim ,..Sağlıcakla kalın canım , kızımdan kızına , benden sana öpücükler...kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

Son düzenleme:

Kan sulandırıcı iğneler hergün vuruluyor canımcım.

Sevgili krizantem , daha önce yazdığım gibi iğneye erkenden başlaman çok iyi olur , ama son düşüğünün iğneye geç başlamandan olduğunu düşünme...Çünkü kalp atımından önceki yani 4-5. haftadaki düşüklerin hatalı sperm ya da yumurtadan olduğu , kromozom anomalisi olduğu düşünülüyor...Yani kalp atımandan önceki düşükler , sağlıksız hamilelik demekmiş.. O yüzden üzülme canım , bi sonraki hamileliğin sağlıklı bi hamilelik olacak inşallah , iğneye de erkenden başlarsın...Bu arada aspirin kullanıyor musun ?

Son düzenleme:

sevgili papatsüeyyacığım sılaya değil o mesajı ben attım şekerimopuyorumnanaktan

Arkadaşlar merhaba benimde sizler gibi sorunlarım var yardımcı olursanız çok sevinirim 9 haftalık bebeğimi kalp atışı olmadığı için aldırmak zorunda kaldım.Ve 7 aydır denememize rağmen olmuyor bendede kan pıhtılaşması var.Doktora gittim 10 gün önce bana bikaç test adetin 3,günü ve rahim filmi çektirmemi istedi doğru yoldamıdır bilen varsa cevap lütfen...

(smmm06 )------------------------------------protrombin heterozigot ----------------------------------------- 0.6 fraxparine+ coraspin 100 +folbilol +kalsiyum[/QUOTE]

sevgili papatsüeyyacığım sılaya değil o mesajı ben attım şekerimopuyorumnanaktan

Selvihancım , sen olduğunu düşünerek yazmıştım canım , yazarken sana yazdığımı sanıyordum.. O an sılaya yı düşünüyordum herhalde...( Uzun zamandır yazmıyor diye merak ediyordum ) Düzeltir , özür dilerim...:kedi: Çok öpüyorum...opuyorumnanaktan

Son düzenleme:

canım benim sen iyi olda önemli değil.kaydirigubbakcemile3hadi en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruz.sevgilerle öptümopuyorumnanaktan

29selvihan SELAMLAR. KıMSE YOK GALıBA BEN YENı KARŞILAŞTIĞIM ıÇıN BÖYLE BıR SORUNLA FORUMA BAKIYORDUM. BıR ŞEY SORCAM SıZE PIHTILAŞMA SORUNU GEBE KALAMAMAYA ETKı EDıYORMU DOKTRMA SORDUM YOK DıYOR AMA HER ŞEY NORMAL OLMASINA RAĞMEN BENıM 8 AYDIR OLMUYOR.....

Merhaba canım kan pıhtılaşması gebe kalmaya engel deil. Doktorun doğru söylemiş. Bu arada bende malatyadayım.

herkese günaydıınn arkaşlarrr...:)
umarım herkes iyidir. papatyasüreyya canım günde 1 coarspin alıyorum ve folikplus kullanıyorum şimdilik doktorum bana hamile kalınca 4 ay daha aspirini kullanacagımı söyledi acıkcası doktorumdan pek memnun degılım konyada bu alanda uzman 1 tane doktor var ona gıdıyorum herkes ona gıdıyor tek oldugu ıcın ve cok kalabalık. bizimde uzuntumuz bıraz gıdınce saglıklı dusunmeye basladık yenı yenı ankaraya gıdelım dedık bırde ordakı doktorlardan fıkır alalım dedık arkadaslar aranızda ankarada olan veya hacettepede bıldıgınız duydugunuz ıyı bır doktor varsa benımle paylasırsanız sevınırım 1 ay sonra falan gıtmeyı dusunuyoruz ankaraya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…