bende bebek düşünüyorum artık acaba doktoruma desem mi ki şimdi ignelere başlamak için bana doktorum hamile oldugunu ögrendigin an başlıyacaz igneye dedi kalı bi igne kullancaz sana dedi ne demek istedi anlamadım dozajı heralde..zaten bende kalp atışlarına gelemiyorum bebegin o yüzden igne için kalp atışlarını beklemem ama erkene ne der bilmiyorum sen kesin düşürdün mü şimdi bebegi tam olarak anamadım inş herşey güzel olur hepimiz içinben galiba bu hamileliğimde doktorum biraz ihmalkarlıgına geldim. 4. haftada keseyi görebilirdik biz ama ama 6. haftada gelmemi söyledi zaten benimde 5.haftada gelişim artık duruyor iğneye daha önce başlamak bencede en iyisi ilk ay denememizde hamile kalmıstım ben 2. doktoruma bunu soyledım oda hamileliği düşünmeye basladıgında iğneyede başla dedi ben bide oyle denıycem bazı doktorlar dıs gebelikten korktugu için keseyı gormeyı beklıyorlar ama zaten o saglıklı bı bebekse orda mutlaka buyur saglıksızsa zaten buyumez kan sulandırıcı ıgne onu orda buyutuvercekmı yanı bunların hepsını doktoruma gıttıgımde konusucam iğneye daha erken baslamayı ıstıycem bencede en mantıklısı bu.cevap veren arkadaslarıma cok tesekkur ederımopuyorumnanaktan
sılaya nerelerdesin hiç girmiyorsun topiğe nasıl gidiyor hamileliğin arada haberdar et bizleride
canim simdilik iyi gidiyor . artik kipidamalarini hissediyorum.
22+5 oldu. rabbim sonuna kadar boyle gitmesini nasip etsin insallah sen nasilsin canim.
nasil gidiyor. havalar isindi biraz rahatsiz ediyo beni dayanamiyorum sicaga ama cok sukur. calikusundan haber varmi? hamilemi meak ettim.
rabbim herkeze cocuknasip etsin insallah bizde bebeklerimizikucagimiza aliriz canim
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
selam kızlar nasılsınız uzun süredir yoktum aydındaydım geçmiş msjları okuyamadım
hamilelerimiz varsa hepsini tebrik ederim
???????kızlar size bişey sormak istiyorum benim kan pıhtılşaması yüzünden vurulucağım iğneler hergünmü yoksa aydamı oluyor beni bu konuda bilgilendirirmisiniz ?????????????????
Sevgili krizantem , daha önce yazdığım gibi iğneye erkenden başlaman çok iyi olur , ama son düşüğünün iğneye geç başlamandan olduğunu düşünme...Çünkü kalp atımından önceki yani 4-5. haftadaki düşüklerin hatalı sperm ya da yumurtadan olduğu , kromozom anomalisi olduğu düşünülüyor...Yani kalp atımandan önceki düşükler , sağlıksız hamilelik demekmiş.. O yüzden üzülme canım , bi sonraki hamileliğin sağlıklı bi hamilelik olacak inşallah , iğneye de erkenden başlarsın...Bu arada aspirin kullanıyor musun ?hummu85 canım ben düşük yaptım evet ama sadece keseyi düşürdüm içinde bebek yoktu gelişimi durmustu çünkü biz iğneye gec basladık 6. haftadaydık ben öbür hamileliğime doktora ısrar etcem 3 haftalıkken veya en erken ne zaman olursa ozaman baslayalım dıycem o ıstemze bıle ben kendım baslarım sonucta acıyı yasayan bızız ne olabılırkı 3 hafta once baslasak ıgneye kanı sulandıran bı ilaç ben kesin kararlıyım bı daha allah korusun aynı acıları yasamak ıstemıyorum bence sende doktorunla ayrıntılı konus en erken ne zman baslatabılıyosa bence baslatsın benım 2. doktorum hamileliği düşünmeye basladıgında iğneyede basla dedi bakalım şimdilik önümüzde 2 ay zaten dinlenme süreci var.sonrasına bakcaz.
sevili papatyasüreyya lütfü bey ayrıntılı bakıyor.ultrasonu 4d boyutlu olduğu için herşeyi ayrıntılı olarak görüyor ama ben başa bir göz daha görsün diye birde radyoloji prof.gitim.oda lütfü beyin dediklerini söyledi.yani gitmeye pek gere yok muş ama içinin rahat etmesiniistiyorsan başa dr.gidebilirsin.
canım benim güzel haberlerini bekliyorum çok öptüm seni ve tatlı bebişini.
SILAYACIM ; Canım , çok teşekkür ederim... :1hug:O zaman başka bi doktora gitmeme gerek kalmadı , sadece Lütfü beye gitmeye karar verdim ,..Sağlıcakla kalın canım , kızımdan kızına , benden sana öpücükler...kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
DEĞERLERİMİZ VE ÖNERİLEN TEDAVİ ŞEKİLLERİ
hatice0666) mthfr=heterozigot….fibrinojen=600(yüksek)-------------------------------------------0.3fraxiparine
(kahvelokum) faktör5:heterozigot….paı=homozigot-----------------------------------------------------???
(sevda80) mthr=homozigot.…faktör5=heterozigot….proteinc=düşü k--------------------------0.2 clexan
(06EE) mthfr=homozigot….aminoasit metabolizma bozukluğu------------------------------------???
(bkale) mthfr:heterozigot-----------------------------------------------------------------------------------------------0.2 cexane
(güşenenes) mthfr:heterozigot…..protrombin20210 G-A----------------------------------------------???
(reisdevrim37) mthfr:heterozigot…..antitrombin ııı aktv:123(yüksek--------------------------???
(meryemmeryem) mthfr1298-677:heterozigot….prothrombin20210:heterozigot---------0.4 cexane
(papatyasüreyya) mthfr:homozigot….paı:heterozigot---------------------------------------------------0.6 fraxiparine, 100mg coraspine
(funda1980) mthfr1298-677:heterozigot------------------------------------------------------------------------0.4 fraxiparine,100coraspine,elevit,folbiol
(roselenda) mthfr:heterozigot----------------------------------------------------------------------------------------coraspine,folik asit (şimdilik)
(çalıkuşu1978) mthfr:heterozigot-----------------------------------------------------------------------------0.3 fraxiparine,folik ast,progesteron,clomifen,orthomolfemin
(gelgit) mthfr:homozigot--------------------------------------------------------------------------------------------0.6 cexane
(şen) mthfr:homozigot...faktör5:heterozigot..protein c:düşük..06 fraxiparine,100 mg coraspin,folbiol,becozyme c --------------(tedavi başarılı pelincik annecinin kollarında)
(ravza1818) mthfr:heterozigot….tiroid-----------------------------------------------------------------------0.4 cexane
(baharçelik) mthfr1298,677:heterozigot-----------------------------------------------------------------------0.4 fraxiparine,100mg coraspin
(umut7) mthfr:heterozigot----------------------------------------------------------------------------------------------folbiol,coraspin,0.2 clexane
(rapunzel82) mthfr:heterozigot….protein c-s:düşük-----------------------------------------------------????
( sonuyok ) mtfhr C677: heterozigot… faktor 51299 R :heterozigot… GPIIIa L33 P Heterozigot …protein s yüksek------------------------------------------------------------------------------ coraspin100lük günde 1 folıc plus günde 1 şimdilik
(melek76 ) mthfr c677 :heterozigot-------------------------------------------------------------------------------Coraspin+fo lbiol (şimdilik)
(osmak) mthfr677:heterozigot…faktor v leiden:heterozigot ----------------------------------------????
(dinamis) mthfr 1298AC:heterozigot….mthfr1298CC : homozigot-------------------------------- bebek aspirini+elevit+0.2clexane
(hunger86) mthfr 1298, mthfr 677:heterozıgot--------------------------------------------------------------coraspın(şimdilik)
(daisy75) mthfr667:heterozigot-------------------------------------------------------------------------------------coraspiyn+iğne ( tedavi başarılı )
(hummu85) faktorv leiden:heterozigot……….protrombin:heterozıgot…….. b-fibrinojen:heterozigot ,mthfrA1298C:homozigot-----------------------------------------------????
(marguerite) factor 2 :heterozigot....protrombin 20210 GA-----------------------------------------------------------------------------------------------------????
(nazlım28) mthfr 1298 heterozigot - b.fibrinojen >588 heterozigot - protein c yüksek- anemi - B12 hiç yok………………………………………...bebe aspirin -B12 - folic plus - demir - dhea (şimdilik)
(yaren76) heterezigot PAI 4G/4G---------------------------------------0,4 clexane, coraspın100 (tedavi başarılı kızım kollarımda)
(büşra44) mthfr 1298 AC homozigot .................................................. ....?????
(nisanurhak) mthfr c677t: heterozigot ,protein c yüksek, antikardiyolipin ıggozitif ................ şimdilik 3 tane folic plus,1tane bebe aspirini ...............................................................0,3 fraxiparine
(binbirgece)faktör5 leiden heterozigot....................................... ..........???
(ebrar_53)faktörV G 1691A(leiden)heterozigot mthfr677 heterozigot,mthfr A 1298 homozigot...............................???
sevgili papatsüeyyacığım sılaya değil o mesajı ben attım şekerimopuyorumnanaktan
Selvihancım , sen olduğunu düşünerek yazmıştım canım , yazarken sana yazdığımı sanıyordum.. O an sılaya yı düşünüyordum herhalde...( Uzun zamandır yazmıyor diye merak ediyordum ) Düzeltir , özür dilerim...:kedi: Çok öpüyorum...opuyorumnanaktan
29selvihan SELAMLAR. KİMSE YOK GALİBA BEN YENİ KARŞILAŞTIĞIM İÇİN BÖYLE BİR SORUNLA FORUMA BAKIYORDUM. BİR ŞEY SORCAM SİZE PIHTILAŞMA SORUNU GEBE KALAMAMAYA ETKİ EDİYORMU DOKTRMA SORDUM YOK DİYOR AMA HER ŞEY NORMAL OLMASINA RAĞMEN BENİM 8 AYDIR OLMUYOR.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?