Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

slm kızlar 1 haftadır falan giremiyordum annemlerde tatilde idim dün döndüm ve maşallah topiğimiz kalabalıklaşmış. oku oku bitiremedim eski sayfaları.
sonuyok canım iyiyiz çok şükür 23+2 haftalık olduk. bu perşembe şeker yüklemesi yapılacak onu bekliyorum merakla umarım birşey çıkmaz. kızım büyüdü iyice maşallah hareketli. artık hamile olduğumuz iyice belli oluyor önceki aylarda sanki kilo gibi duruyordu şimdi karnım büyüdü ama sıcaklar kötü tabi. sen nasılsın canım rahim filmi ile ilgili başına gelenleri okudum ve üzüldüm gerçekten sen işin uzmanı birine git boşver kocanda o parayı vermek zorunda sen sıkma tatlım canını öptük seni allaha emanet ol bye...

gelevera canı benim bence dr.doğru söylemiş.çünkü benim ve burda tnıdığım bir çok kişide sorun yaratmadı.bence başka nedenlerden kayaklanan bir sorun olabilir.öncelikle stres yapmayacaksın bu fikri aklında çıkar ve rahat ol.birde öyle dene.gene eşin de sede ayrıntılı olarak bu konuyla ilgili gerekli tahlilleri yaptır zaten sorun varsada çıkar.inşallah yoktur ve seninde güzel haberlerini alırız burdan.allah en kısa zamanda hamiş kalmayı ve sonuna kadar deva ettirmeyi nasip etsin.sevgiyle kalopuyorumnanaktan

Margueritecim nasılsın ? Oğlun nasıl canım ?Burada olmana sevindim , yol arkadaşım benim...

Sagol papatyacim sende olmasan bizi soran yok unutulduk galiba gunlerdir yazilarinizi okuyorum ama bir turlu bitiremedim o yuzden sanada gec cevap yaziyorum kusura bakma canim
oglumda bende cok sukur iyiyiz canim biraz yaramazlik yapiyor ama olsun idare ediyoruz iste sen ve bebis nasilsiniz iyimisin gerci takib ediyorum hepinizi bildigim kadariyla hersey yolunda cok sukur bu arada arkadaslar cogalmis o yuzden takip etmek bayagi zorlasti yeni hamileler var hepsini tebrik ediyorum hepsini ayri ayri opuyorum seni ve kizinida cok opuyorum papatyacim kendine bebise iyi bak canim :1hug:

:dance:
gelgitcim masallah yolu bitirmissin nerdeyse insallah saglicakla bebegini kucagina alirsin canim valla cok heyecanlaniyorum sanki ben doguracagim seninde oglandi demi canim aman saglikli olsunda senide bebiside cok opuyorum :dance:

sonuyokcum bence hematologa git yada jinekologun onunla gorusup ortak karar versinler beni doktorum oyle yapti ikisi beraber karar verdiler ama gebeligim boyunca ben bir daha hematologla gorusmedim allah yardimcin olsun canim opuyorum :1hug:

herkese hayırlı günler diliyorum arkadaşlar,.cuma günü test yaptım çift çizgi,ve HAMıLEYıM,ALLAHA şükürler olsun.şimdi sizlere bişey sormak istiyorum,doktor bana demişti,hamile kalmadan önce folik plus ve asprin içiceksin,kaldıktan sonra iğne vurulacaksın dedi,.şimdi daha erken olduğu için cumartesi günü doktora gitmek istiyorum,asprin ve folik plusa bırakmam gerekiyomu,.vede hemen doktora gideyimmi?,.bilgi verirseniz çok sevinirim.öpüyorum herkesi.mucuk mucukopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Canım bence eğer mümkünse doktora hemen git, ve aspirinle folic plus ı doktoruna gidene kadar mutlaka kullan güzelim.
Allahım inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Nilüfersahh.

canım ya ben bütün testlerimi yaptırdım prolaktin tedavisi görüyorum. prl 38 lerde. onun dışında da işte şimdi pıhtılaşma sorunu çıktı. 2 düşük yaptığım için eşime bakılması gertiği söylenmedi yani her halde gebe kalabiliyorum diye onda bir sorun yoktur diye düşünülüyordur... kafamçokkarıştı

marguerite canım haklısın bende hematoloğa gideceğim kadın doğumcumla konuştum gitmemin daha doğru olacağını söyledi sen nasılsın tatlı bebişin nasıl iyisiniz inş özlemez olurmuyuz seni canım vakit buldukça uğra sen deneyimli annesin bizlere yardımcı ol canım

bu arada izmirde iyi bir hematolog bilen varsa tavsiye edebilirmi

hayırlı olsun allah tamamına erdirsin canım bu arada folic plus ve aspirine devam et ve de hiç vakit kaybetmeden dra git neyi bekliyorsun ki madem iğne kullanacaksın en erken ne zaman başlarsan o kadar iyi olur
sanırım sen kese görünmez diye gitmek istemiyorsun erken diyorsun fakat iğne çok önemli burda gebeliğini adetinden önce öğrenip hemen başlayanlar var bir an önce git hiç bekleme

ravzacım nasılsın kaç haftalık oldun nasıl gidiyor hamilelikkk

canım çok saol iyiyim benim yaramazda yavaş yavaş büyüyor 14 haftalık oldum bu gün her şey yolunda çok şükür bulantılarım azaldı heralde 2 haftaya kadar tamamen bitecek işallah benden bu kadar
sen neler yapıyorsun neye karar verdin rahim filmini çektirecekmisin bacım en güzeli özel hastane biraz pahalı ama napalım sen ben bizim gibiler doktordan hastaneden usanmışız inanki beyaz önlük giyen herkesden korkar oldum bıktım gidesim yok normal bi soğukalgınlığına bile doktora gitmeye korkar oldum senide çok iyi anlıyorum bacım
allah yardımcın olsun işin hayırlısıyla çabuk bitsinde sende biran önce hayırlı haberlerini ver bize inanın hepimizede dua ediyorum allahım hepimizin gönlünün muradını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…