Merhaba canım kan pıhtılaşması gebe kalmaya engel deil. Doktorun doğru söylemiş. Bu arada bende malatyadayım.
29selvihan SELAMLAR. KİMSE YOK GALİBA BEN YENİ KARŞILAŞTIĞIM İÇİN BÖYLE BİR SORUNLA FORUMA BAKIYORDUM. BİR ŞEY SORCAM SİZE PIHTILAŞMA SORUNU GEBE KALAMAMAYA ETKİ EDİYORMU DOKTRMA SORDUM YOK DİYOR AMA HER ŞEY NORMAL OLMASINA RAĞMEN BENİM 8 AYDIR OLMUYOR.....
Margueritecim nasılsın ? Oğlun nasıl canım ?Burada olmana sevindim , yol arkadaşım benim...
ayyy o kadar sıcakki hazırlık falan yapmıyorum artık.bez almam gerek bebeğimede kendimede.onun dışında herşey hazır zaten.yanı sanırım... aman sağlıkla doğsunlarda gerisi halledilir diyorum ben.çok az kaldı ayın 20 sinde gunumuzu belırleyeceğiz.sancılarım cok cok fazla benım magnezyum verdi içinde 20 tane var her akşam 1 tane toz.suya döküp içiyorum.sün 1 saat içinde 4 sefer sancı girdi.sanırım saatte 6 ya cıkarsa geldiğinin habercisiymiş.bakalım daha yenı başladım.2 hafta daha dayanalımda sonrası gelsede normal sayılıyor artık.
kızlar merhaba nasılsınız
bende bugün hastaneye gittim klasik artık benim için bari rahim filmini çektiremedim bu arada hematolog ve endokrine gideyim dedim ama çok erken sıra almak gerekiyormuş yani yarın gideceğim fakat bugün gece 11 de filan sıra almam gerekmiş zaten topu topu 20 kişiye bakıyorlar bende eşimin yanına gittim bu gece bana sıra alırmısın diye o da eve geleyim sonra tekrar gelir alırım dedi sonra düşündük ki dahaaaaaa çoookkkkk süründürecekler bunlar bizi hastanelerde
bende dedim dur bakalım bu test sonuçlarımı kadındoğumcuma bi göstereyim ne diyecek (drum ünv değil özel) sonra baktı ve bana iğne aspirin kullanıcan dedi işte ee bu da klasik sonra troidim yüksek dedim onun için ne yapıcaz dedim fazla yüksek değil dedi gebeliğin ilerleyen zamanlarında bakıcaz eğer artarsa ilaç veririm dedi sonrada adetinin 2. günü gel yumurta takibi yapalım gebeliğikolaylaştırmak için dedi ayrıca bu bebeği kaybetmek istemiyorum dedim deneme yanılma yapıldı zaten şimdiye kadar dedim eğer hematoloğa gitmem gerekiyorsa iğne dozunu ayarlamak için söyleyin dedim bunu kaybetmek istemiyorum gerek yok dedi zaten onu biz ayarlıyoruz falan dedi
ben şimdi başka bir kadın doğumcudan da randevu aldım pazartesiye onada danışıcam bakalım o neler söylücek
papatyacım sana bir sorum olacak hematoloğa gitmem şartmı kadındoğumcu bu iğne dozunu ayarlayabilirmi sen gitmiştin o yüzden soruyorum
meryem meryem sen gittinmi hematoloğa senin iğne dozunu kim ayarladı
herkese soruyorum bilgisi olan cevaplarsa sevinicem kızlar
benim bu ay da olmadı arkadaşlar....ümitler sonraki aylara devroldu...
gelevera canı benim bence dr.doğru söylemiş.çünkü benim ve burda tnıdığım bir çok kişide sorun yaratmadı.bence başka nedenlerden kayaklanan bir sorun olabilir.öncelikle stres yapmayacaksın bu fikri aklında çıkar ve rahat ol.birde öyle dene.gene eşin de sede ayrıntılı olarak bu konuyla ilgili gerekli tahlilleri yaptır zaten sorun varsada çıkar.inşallah yoktur ve seninde güzel haberlerini alırız burdan.allah en kısa zamanda hamiş kalmayı ve sonuna kadar deva ettirmeyi nasip etsin.sevgiyle kalopuyorumnanaktan
herkese hayırlı günler diliyorum arkadaşlar,.cuma günü test yaptım çift çizgi,ve HAMİLEYİM,ALLAHA şükürler olsun.şimdi sizlere bişey sormak istiyorum,doktor bana demişti,hamile kalmadan önce folik plus ve asprin içiceksin,kaldıktan sonra iğne vurulacaksın dedi,.şimdi daha erken olduğu için cumartesi günü doktora gitmek istiyorum,asprin ve folik plusa bırakmam gerekiyomu,.vede hemen doktora gideyimmi?,.bilgi verirseniz çok sevinirim.öpüyorum herkesi.mucuk mucukopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
benim bu ay da olmadı arkadaşlar....ümitler sonraki aylara devroldu...
allah hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin canım zamanı gelince gelecektir o miniş annesine üzülme
ravzacım nasılsın kaç haftalık oldun nasıl gidiyor hamilelikkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?