benim bu ay da olmadı arkadaşlar....ümitler sonraki aylara devroldu...
herkese hayırlı günler diliyorum arkadaşlar,.cuma günü test yaptım çift çizgi,ve HAMİLEYİM,ALLAHA şükürler olsun.şimdi sizlere bişey sormak istiyorum,doktor bana demişti,hamile kalmadan önce folik plus ve asprin içiceksin,kaldıktan sonra iğne vurulacaksın dedi,.şimdi daha erken olduğu için cumartesi günü doktora gitmek istiyorum,asprin ve folik plusa bırakmam gerekiyomu,.vede hemen doktora gideyimmi?,.bilgi verirseniz çok sevinirim.öpüyorum herkesi.mucuk mucukopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
canım üzülme hayırlısı olsunda bir sonraki ay olsun inanıyorumki bi dahaki ay seninde yüzün gülecek o yüzden yılmak yk bu ay daha sıkı çalıyosun boş geçmek yokkkk kendine iyi bak canım
dinamis, ne güzel heyecanlar yaşıyorsun şimdi.. her şeyin yolunda olmasına çok sevindim.. hep böyle devam etsin... maşallahhh...
teşekkür ederim ravza.. üzülmedim canım... belirti olmadığı için bekliyordum bu sonucu zaten... bu ay iyi çalışmıştık aslında yani ovulasyonda poizitifi görüp işi garantiye almıştık güya ama olmayınca olmuyor işte.. hayırlısı... ümit etmekten başka çare yokk... siz yine dualrınızı eksik etmeyin lütfen... sen de maşşallah büyütmüşsün bebişi ne güzel.. hep sorunsuz devam etsin böyle..
güzincim nasılsın
doğumu nerede yapacaksın karar verdinmi nazlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?