Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

benim bu ay da olmadı arkadaşlar.... ümitler sonraki aylara devroldu...

canım üzülme hayırlısı olsunda bir sonraki ay olsun inanıyorumki bi dahaki ay seninde yüzün gülecek o yüzden yılmak yk bu ay daha sıkı çalıyosun boş geçmek yokkkk kendine iyi bak canım

nilüfer hayırlı uğurlu olsun allahım tamamına erdirsin asprin ve folik asidi ihmal etme iç zaten hamilelik boyuncada kullanacaksın ben iğneye öğrendiğim gün başlamıştım sende başla ne kadar erken başlarsan o kadar iyi canım

reis devrimi göreniniz varmı arkadaşlar bayadır gözükmüyor işallah iyidir hiç sesi soluğu çıkmıyo
umut sevgim de yok kızlar hamile kalınca bizi terk ettiler işallah ikiside iyidir

iyi akşamlar arkadaşlar.
Ben cumartesi günü kontrole gittim, şükürler olsun ki şimdilik herşey yolunda. Kesemizi gördük, doktorum şekli düzgün, boyutları da iyi dedi.
Yalnız aspirini bıraktım ben, iki sefer akıntım olmuştu doktorum aspirine gerek yok, belki o yapmıştır, iğne yeterli olur tek başına dedi. Umarım yanılmıyordur.
ınşallah 10 gün sonra kontrole gittiğimizde kalp atışlarını görürmüşüz.
Bulantılar ise artarak devam ediyor, iş yerinde çok zorluyor beni. Ama gene de bulantılara bile seviniyorum, çünkü bebeğimin varlığını hissettiriyor bana.

Bu arada reisdevrim seni çok merak ettim ben de, dilerim güzel gidiyordur hamileliğin canım.

Meryemmeryem sen de yoksun bikaç gündür, umarım bitmiştir bacak ağrıların falan, sen de oğluşunda çok iyisinizdir inşallah.

ınşallah tüm hamileler sağlıkla kucaklar sağlıkla sevdikleriyle beraber büyütür bebeklerini.
Olmayanlar da bir an önce yaşarlar bu mutluluğu.

canım üzülme hayırlısı olsunda bir sonraki ay olsun inanıyorumki bi dahaki ay seninde yüzün gülecek o yüzden yılmak yk bu ay daha sıkı çalıyosun boş geçmek yokkkk kendine iyi bak canım

teşekkür ederim ravza.. üzülmedim canım... belirti olmadığı için bekliyordum bu sonucu zaten... bu ay iyi çalışmıştık aslında yani ovulasyonda poizitifi görüp işi garantiye almıştık güya ama olmayınca olmuyor işte.. hayırlısı... ümit etmekten başka çare yokk... siz yine dualrınızı eksik etmeyin lütfen... sen de maşşallah büyütmüşsün bebişi ne güzel.. hep sorunsuz devam etsin böyle..

dinamis, ne güzel heyecanlar yaşıyorsun şimdi.. her şeyin yolunda olmasına çok sevindim.. hep böyle devam etsin... maşallahhh...

kızlar iyi akşamlar benim test sonuçlarım aşağıda yazdığım gibi ACİL cevap verirseniz sevinirim

faktör v leıden G1691A mutasyonu gözlenmiştir
taranan mutasyon açısından HETORİZİGOT TAŞIYICI olarak değerlenmiştir.

protein s =10,10

MTHFR 677 MUTASYON ANALİZİ NORMAL ÇIKMAMIŞ bu hetorizigotun bir çeşidimidir?????

bu sonuçlarıma göre hamilelikten önce aspirin kullanmama gerek olmadığını kanda gebelik testini gördükten hemen sonra 9 ay boyunca iğnelere başlanıcağını ve bebeğin kalp atışları duyulduktan sonra da bebek aspirine başlıyacağımı söyledi
kızlar sizce gebelik öncesi aspirin uygun değilmi topikte okuduğum kadar herkez aspirin içiyor

kızlar yarın ege ünüversitesindeki yaptırdığım testler çıkıcak ve onlar ne dicek acaba dularınızı eksik etmeyin çok korkuyorum başka bişey çıkıcak diye ALLAH hepimizin yardımcısı olsun

SONUYOK canım senin izmirli olduğunu öğrenmiştim
sana daha önce yazdım ama görmedin galiba bende izmirliyim ve hangi doktora gittiğini çok merak ediyorum
çünkü ben hastalaığımı daha yeni öğrendim ve anladığım kadarıyle bu konularla ilgli tecrübeli doktor bulmak çok zor bana yardım edersen sevinirim

saol canım büyüttüm yavaş yavaş 14 haftalık oldum çok şükür rabbime bi sorun yok darısı başına canım bu günleri sen göreceksin işallah en kısa zamanda dualarım hepimize yüce rabbim seninde yüzünü güldürsün gönlünün muradını versin

binbir gece canım bende tam olarak dr seçmiş değilim araştırıyorum şu anda hematoloğa gidicem iğne dozu ayarlanması için ve endokrine gidicem daha benim işim çooookkkkk uzuuuuuunnnn gibi geliyorr ama hoşuma giden iyi bir dr bulursam haberdar ederim canım sermet sağol var ege ünv onunlada görüşmek istiyorum ama bakalım işte bende yarın egeye gidicem işte randevu alıcam hematologtan offfff bıktım valla hastaneden nefffreeettt ediyoooruuummmm
ya şu kafayı sıyıranlar bölümünü açsak listeye en başa kendimi yazıcam yyaa

bu arada papatyacım sen hematoloğa gitmiştin ya sadece testlerinimi gösterdin iğne dozu ayarlamak için yoksa senden test falan istedimi nasıl oldu ayrıntılı anlatırsan sevinirim canım

sonuyok canım ben ege üniv. iç hast.ve hematoloji uzmanı filiz büyükkeçeciye gittim. bu konuda uzman.kadın genelde bana tüp bebekten gönderilen hastalar bu şekilde dedi çok ilgilendi tek tek hem bana hem eşime anlattı.hamilelik oluştuğu zaman yapılacak tahlilleri verdi hamen 0,8 lik iğneye başlayacağımızı ve doğumdan sonrada bir süre kullanmam gerektiğini gerekirse cepten istediğim zaman arayabileceğimi söyledi tavsiye ederim.

iyiyiz canım ya Allah' şükür. sorma sıcaklar insanı bitiriyor dışarı çıkınca evde bir süre toparlanamıyorum.ama işlerde var. izne ayrıldım zaten. Allah'ın izniyle hazırlıklarımızı tamamlamaya çalışıyoruz. paşa ii ama artık eskisi kadar çok oynamıyor. normalmiş. büyüdükçe yeri azaldığı için o kadar çok hareket edemiyormuş. aman sağlıkla kavuşalımda birbirimize..sen neler yaptın çalışmalar başladımı artık:)))) kontollerini falan yaptırdın mı.

evet çalışmalar başladı gecenay ama olmadı bakalım bu ay nasıl olacak bende 2 hafta izne ayrılacağım bi aksilik olmazsa haftaya. mümkün olduğu sürece akşamüstü sokağa çık mecbur kalırsan oda.hayırlısıyla birbirinize dokununda ...bizlerede dua etmeyi unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…