Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

hadi bakalım hayırlısı canım inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla güzel haberlerini alırız. dualarım sizlerle. siz de beni unutmayın Allahın izniyle 3 hafta gibi bir süremiz kaldı inşallah......:Saruboceq:

allah izin verirse hayırlı olsuna gelicem.izindende dönmüş olacağım.herşey hazırmı?sermet bey mi girecek doğuma

valla herşey hazır gibi ama dediğim gibi daha hastane işini konuşmadık. 36. haftada muayenemiz var o zaman kesin belli olur. ben onun girmesini istiyorum başından beri onunla götürdük beni bilen o. ama tek korkum çok tatil dönemine kaldık ya ya biryere giderse diye. bakalım söz alcam artık:)))))) insan güvendiği ve bildiği doktorla girmek isityor tabiki.sen kime gidiyorsun şimdi

Günaydın çimeennnn canım çok merak ediyorum seni telefonunu da kaybetmişim kafayı yemek üzreyim okursan ara beni lütfen

selam kızlarrr..
birkaç gündür yoktum,fırsatım olmadı (
turizm sektöründeyim ee yaz geldi işler yoğunlaştı,o yüzden fırsatım olmadı..
bende oğlumda çok çok iyiyiz şükür,herşey yolunda gidiyor bakalım,gün boyu hareketlerini seviyorum :)

umarım sizlerin sağlığı keyfi de yerindedir..

yeni hamile arkadaşlar; çok tebrik ederim allah sağlıklı bir gebelik süreci versin
doğumu yaklaşanlar ; sağlıklı sorunsuz doğumlar dilerim
hamile arkadaşlarım ; bizlerde doğuma kadar sağlıklı günler geçirirp sağlıklı bir doğum yaparız inşallah..
allahım tüm isteyenlere en kısa zamanda sağlıklı gebelik ve bebek nasip etsin

fırsat buldukça gelicem kızlar,çok yazamayacağım şimdi..

hepinizi öpüyorummm sevgilerr

Canım , ben hematoloğa kadın doğumcunun yaptırdığı testleri gösterdim...Fakat başka tetkikler de istedi..Hem de bayağı bi tetkik istedi , 7-8 tüp kan verdim diye hatırlıyorum....Hasta dosyam yanımda değil ama hatırladığım kadarıyla PAI-1 Gen mutasyonu diye bi test istedi..B u da pıhtılaşmaya etkili bi faktörmüş hematoloğun söylediğine göre...Hematoloğa gitmen iyi olur canım , ben belki gitme fırsatı bulamazsın diye mutlaka gitmelisin diye yazmamıştım...Gitme fırsatın varsa mutlaka git ...Kolaylıklar diliyorum...

Son düzenleme:
krizantem canım çok üzüldümmm çokk.. allah sabır versin.. ama umudunuzu kaybetmeyin.. ii şeyler düşünmeye çalışın. lüfen canım bunu yapmaya çalışın. herşeyin başı moral biliyorsun.

sonuyok cum canım irenbe den refik beyi şiddetle tavsiye edebilirim. ben çok memnunum. hatta bu hastalığımı da o buldu çıkardı. alnından öpesim geldi kendisini.yerimsenibenyerimseniben yerimseniben istersen bir düşün derim.

ARKADAŞLAR LİSTEMİZİN SON HALİ

DEĞERLERİMİZ VE ÖNERİLEN TEDAVİ ŞEKİLLERİ

hatice0666) mthfr=heterozigot….fibrinojen=600(yüksek)-------------------------------------------0.3fraxiparine

(kahvelokum) faktör5:heterozigot….paı=homozigot-----------------------------------------------------???

(sevda80) mthr=homozigot.…faktör5=heterozigot….proteinc=düşü k--------------------------0.2 clexan

(06EE) mthfr=homozigot….aminoasit metabolizma bozukluğu------------------------------------???

(bkale) mthfr:heterozigot-----------------------------------------------------------------------------------------------0.2 cexane

(güşenenes) mthfr:heterozigot…..protrombin20210 G-A----------------------------------------------???

(reisdevrim37) mthfr:heterozigot…..antitrombin ııı aktv:123(yüksek--------------------------???

(meryemmeryem) mthfr1298-677:heterozigot….prothrombin20210:heterozigot---------0.4 cexane

(papatyasüreyya) mthfr:homozigot….paı:heterozigot---------------------------------------------------0.6 fraxiparine, 100mg coraspine

(funda1980) mthfr1298-677:heterozigot------------------------------------------------------------------------0.4 fraxiparine,100coraspine,elevit,folbiol

(roselenda) mthfr:heterozigot----------------------------------------------------------------------------------------coraspine,folik asit (şimdilik)

(çalıkuşu1978) mthfr:heterozigot-----------------------------------------------------------------------------0.3 fraxiparine,folik ast,progesteron,clomifen,orthomolfemin

(gelgit) mthfr:homozigot--------------------------------------------------------------------------------------------0.6 cexane

(şen) mthfr:homozigot...faktör5:heterozigot..protein c:düşük..06 fraxiparine,100 mg coraspin,folbiol,becozyme c --------------(tedavi başarılı pelincik annecinin kollarında)

(ravza1818) mthfr:heterozigot….tiroid-----------------------------------------------------------------------0.4 cexane

(baharçelik) mthfr1298,677:heterozigot-----------------------------------------------------------------------0.4 fraxiparine,100mg coraspin

(umut7) mthfr:heterozigot----------------------------------------------------------------------------------------------folbiol,coraspin,0.2 clexane

(rapunzel82) mthfr:heterozigot….protein c-s:düşük-----------------------------------------------------????

( sonuyok ) mtfhr C677: heterozigot… faktor 51299 R :heterozigot… GPIIIa L33 P Heterozigot …protein s yüksek------------------------------------------------------------------------------ coraspin100lük günde 1 folıc plus günde 1 şimdilik

(melek76 ) mthfr c677 :heterozigot-------------------------------------------------------------------------------Coraspin+fo lbiol (şimdilik)

(osmak) mthfr677:heterozigot…faktor v leiden:heterozigot ----------------------------------------????

(dinamis) mthfr 1298AC:heterozigot….mthfr1298CC : homozigot-------------------------------- bebek aspirini+elevit+0.2clexane

(hunger86) mthfr 1298, mthfr 677:heterozıgot--------------------------------------------------------------coraspın(şimdilik)

(daisy75) mthfr667:heterozigot-------------------------------------------------------------------------------------coraspiyn+iğne ( tedavi başarılı )

(hummu85) faktorv leiden:heterozigot……….protrombin:heterozıgot…….. b-fibrinojen:heterozigot ,mthfrA1298C:homozigot-----------------------------------------------????

(marguerite) factor 2 :heterozigot....protrombin 20210 GA-----------------------------------------------------------------------------------------------------????

(nazlım28) mthfr 1298 heterozigot - b.fibrinojen >588 heterozigot - protein c yüksek- anemi - B12 hiç yok………………………………………...bebe aspirin -B12 - folic plus - demir - dhea (şimdilik)

(yaren76) heterezigot PAI 4G/4G---------------------------------------0,4 clexane, coraspın100 (tedavi başarılı kızım kollarımda)

(büşra44) mthfr 1298 AC homozigot .................................................. ....?????

(nisanurhak) mthfr c677 heterozigot ,protein c 195,6 antikardiyolipin ıgg pozitif 10 .....................................günde 3 tane folic pluc şimdilik gebe kalınca fraxiparine

(binbirgece)faktör5 leiden heterozigot....................................... ..........???

(ebrar_53)faktörV G 1691A(leiden)heterozigot mthfr677 heterozigot,mthfr A 1298 homozigot...............................???

(smmm06 )------------------------------------protrombin heterozigot ----------------------------------------- 0.6 fraxparine+ coraspin 100 +folbilol +kalsiyum

(29selvihan)...............................677t hetorozigot 1298 hetorozigot............fraxiparine 0.3mg+aspirin 80mg+becozyme vitamin+folbiol

(chilekhhh) .................................................. mthfrC677T heterozigot ---------------------------------------------------fraxiparine 0,3 ml

melek 76 canım listeye benide eklermisin?
b-fibrinojen-455 g-a heterozigot, mthfr c677t heterozigot, mthfr a 1298 heterozigot 0,8 cexane+aspirin
folbiol+becozym

kızlar canlarım benim nasılsınız.burdaki yeni hamileleri kutluyorum olmayanlarda en kısa zamanda allah nasip etsin diyorum.yoğun yatılı misafir tirafiğinden nete doğru düzgün girip yazamıyorum.sadece özel msjlarıma cevap yazabiliyorum.

canlarım benim ben düne kadar çok iyiydim.dün yaptırdığüım NST bebişin hareketleri ve kalp atışları iyi olmasına rağmen bende de ağrı çıktı.grafikte bir kaç yerde grafik yükseldi.çok sık aralıklarla olmasa da ağrının çıkmasına moralim bozuldu.çünkü ben kendimde ne kasılma,ne ağrı ne de sızı hissetmiyorum.herşey normal gözüküyordu.niye böyle oldu anlamadım şimdi 2 gün sonra tekrar NST çekilecek inşallah bir daha çıkmaz.şimd evde dinleniyorum hiç birşey yapmayacağım bakalım değişecek mi.dr.duruma göre hastane de yatabilir mişim.serum felan takılabilirmiş.DUA edin lütfen.

NE OLUR CANLARIM BENıM ıÇıN DE DUA EDıN.ERKEN DOĞUM OLMASIN.ÇOK AMA ÇOK KORKUYOUM.bütün gece hiç uyuyamadım.

Son düzenleme:
doğum yapmış kıdemli arkadaşlar düşüncelerinizi yazarsanız çok sevinirim .gebelik haftam 32 hafta 2 gün.yani otüz üçüncü haftaya yeni başladım benim gibi olanlar varsa lütfen yazın.

29selvihan endişelenme canım.bu haftalarda bu tur kasılmalar ve ağrıların olması normal.tedbir maksatlı hastanede yatmak istersen yat tabiki.bu sancılar bizi doğuma hazırlayan sancılar.magnezyum kullanıyormusun bende cok fazlaydı bu ağrılar magnezyum almaya başladıktan sonra yani 2 haftadır sükür daha iyiyim.

teşekkürler nazlı iyi olmaya çalışıyorum.dün kanamam geldi arara geliyor acile gittik herşey normal.bugun 12 den beri kanama falan gelmedi ama tekrar gelmeyeceği anlamına gelmiyor.doktorumu arıyorum biraz bekleyelim diyor bakalım.

Selvihancım , geçmiş olsun canım.. Peki doktorun ne dedi , yani dıştan ağrı hissetmemen NST de çıkması ne anlama geliyormuş ? Ben çok bilgi sahibi değilim , ama bi arkadaşım , son zamanlarda böyle ağrılar oluyor , hemen doğum mu olacak diye korkma , bebek yer değiştirdiği zaman da oluyormuş demişti..O yüzden endişelenme canım , inşallah herşey yolundadır , hem kızın iyi durumdaymış çok şükür , bir sonraki NST ye kadar dinlenmeye çülış.. Dualarımız seninle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…