Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

papatya süreyya canım benim ilgin için çok teşekkür ederim.canım şimdilik ikinci NST için gün verdi ondan sonra karar verecek.ağrıyı ben hissetmiyorum grafiktede düzensiz gözüküyor.sık sık düzenli olursa sorun olurmuş.bende şimdi evdeyim dinleniyorum inşallah bir dahaki nst normal çıkar.dualarınızı bekliyorum.

canım tedırgın olma.ınsallah doktorunun zaten vardır bı bıldıgı.bende sadece ıgne kullanıyorum.doktorum ılk basta kanamam olunca banda bıraktırmıstı ıgnemı...o yuzden rahat ol...cok sevındım guzel haberlerıne....

kızlar canlarım benim nasılsınız.burdaki yeni hamileleri kutluyorum olmayanlarda en kısa zamanda allah nasip etsin diyorum.yoğun yatılı misafir tirafiğinden nete doğru düzgün girip yazamıyorum.sadece özel msjlarıma cevap yazabiliyorum.

canlarım benim ben düne kadar çok iyiydim.dün yaptırdığüım NST bebişin hareketleri ve kalp atışları iyi olmasına rağmen bende de ağrı çıktı.grafikte bir kaç yerde grafik yükseldi.çok sık aralıklarla olmasa da ağrının çıkmasına moralim bozuldu.çünkü ben kendimde ne kasılma,ne ağrı ne de sızı hissetmiyorum.herşey normal gözüküyordu.niye böyle oldu anlamadım şimdi 2 gün sonra tekrar NST çekilecek inşallah bir daha çıkmaz.şimd evde dinleniyorum hiç birşey yapmayacağım bakalım değişecek mi.dr.duruma göre hastane de yatabilir mişim.serum felan takılabilirmiş.DUA edin lütfen.

NE OLUR CANLARIM BENİM İÇİN DE DUA EDİN.ERKEN DOĞUM OLMASIN.ÇOK AMA ÇOK KORKUYOUM.bütün gece hiç uyuyamadım.

--------------------------------------------------------------------------------

selvihan canım dikkat et kendine umarım önemli birşey yoktur. bak sen hissetmiyormuşsun bile arkadaşım da 33 haftalık hamile kasılmalar oluyor diyor doktoru olabileceğini doğuma hazırlık olduğunu söylemiş. çok endişelenme ama tabiki tedbiri de elden bırakma. allahım en kısa zamanda prensesine kavuşman dileğiyle canım.

ecesem merhaba nasılsın canım hamilelik nasıl gidiyor kaç haftalık oldun oğluşun büyümüştür iyice kendine iyi bak canım

yaa kızlar ben birşey soracağım 24. haftanın içindeyim karnım biraz biraz büyüdü şükür karnımda henüz çatlak falan olmadı ama göğüslerim çok büyüdü ve çatlaklar oluştu. badem yağı kakao yağı sonra lierac diye bir krem var onu kullanmama rağmen yine de engel olamıyorum bacaklarımda da oluşmuş. bu durum çok moralimi bozuyor tabiki bebeğimden önemli değil ama işte yine de insanın canı sıkılıyor. bunun için bildiğiniz etkili birşeyler var mı? öptüm hepinizi

Güzin75 ekledim senide....

DEĞERLERİMİZ VE ÖNERİLEN TEDAVİ ŞEKİLLERİ

hatice0666) mthfr=heterozigot….fibrinojen=600(yüksek)-------------------------------------------0.3fraxiparine

(kahvelokum) faktör5:heterozigot….paı=homozigot-----------------------------------------------------???

(sevda80) mthr=homozigot.…faktör5=heterozigot….proteinc=düşü k--------------------------0.2 clexan

(06EE) mthfr=homozigot….aminoasit metabolizma bozukluğu------------------------------------???

(bkale) mthfr:heterozigot-----------------------------------------------------------------------------------------------0.2 cexane

(güşenenes) mthfr:heterozigot…..protrombin20210 G-A----------------------------------------------???

(reisdevrim37) mthfr:heterozigot…..antitrombin ııı aktv:123(yüksek--------------------------???

(meryemmeryem) mthfr1298-677:heterozigot….prothrombin20210:heterozigot---------0.4 cexane

(papatyasüreyya) mthfr:homozigot….paı:heterozigot---------------------------------------------------0.6 fraxiparine, 100mg coraspine

(funda1980) mthfr1298-677:heterozigot------------------------------------------------------------------------0.4 fraxiparine,100coraspine,elevit,folbiol

(roselenda) mthfr:heterozigot----------------------------------------------------------------------------------------coraspine,folik asit (şimdilik)

(çalıkuşu1978) mthfr:heterozigot-----------------------------------------------------------------------------0.3 fraxiparine,folik ast,progesteron,clomifen,orthomolfemin

(gelgit) mthfr:homozigot--------------------------------------------------------------------------------------------0.6 cexane

(şen) mthfr:homozigot...faktör5:heterozigot..protein c:düşük..06 fraxiparine,100 mg coraspin,folbiol,becozyme c --------------(tedavi başarılı pelincik annecinin kollarında)

(ravza1818) mthfr:heterozigot….tiroid-----------------------------------------------------------------------0.4 cexane

(baharçelik) mthfr1298,677:heterozigot-----------------------------------------------------------------------0.4 fraxiparine,100mg coraspin

(umut7) mthfr:heterozigot----------------------------------------------------------------------------------------------folbiol,coraspin,0.2 clexane

(rapunzel82) mthfr:heterozigot….protein c-s:düşük-----------------------------------------------------????

( sonuyok ) mtfhr C677: heterozigot… faktor 51299 R :heterozigot… GPIIIa L33 P Heterozigot …protein s yüksek------------------------------------------------------------------------------ coraspin100lük günde 1 folıc plus günde 1 şimdilik

(melek76 ) mthfr c677 :heterozigot-------------------------------------------------------------------------------Coraspin+fo lbiol (şimdilik)

(osmak) mthfr677:heterozigot…faktor v leiden:heterozigot ----------------------------------------????

(dinamis) mthfr 1298AC:heterozigot….mthfr1298CC : homozigot-------------------------------- bebek aspirini+elevit+0.2clexane

(hunger86) mthfr 1298, mthfr 677:heterozıgot--------------------------------------------------------------coraspın(şimdilik)

(daisy75) mthfr667:heterozigot-------------------------------------------------------------------------------------coraspiyn+iğne ( tedavi başarılı )

(hummu85) faktorv leiden:heterozigot……….protrombin:heterozıgot…….. b-fibrinojen:heterozigot ,mthfrA1298C:homozigot-----------------------------------------------????

(marguerite) factor 2 :heterozigot....protrombin 20210 GA-----------------------------------------------------------------------------------------------------????

(nazlım28) mthfr 1298 heterozigot - b.fibrinojen >588 heterozigot - protein c yüksek- anemi - B12 hiç yok………………………………………...bebe aspirin -B12 - folic plus - demir - dhea (şimdilik)

(yaren76) heterezigot PAI 4G/4G---------------------------------------0,4 clexane, coraspın100 (tedavi başarılı kızım kollarımda)

(büşra44) mthfr 1298 AC homozigot .................................................. ....?????

(nisanurhak) mthfr c677 heterozigot ,protein c 195,6 antikardiyolipin ıgg pozitif 10 .....................................günde 3 tane folic pluc şimdilik gebe kalınca fraxiparine

(binbirgece)faktör5 leiden heterozigot....................................... ..........???

(ebrar_53)faktörV G 1691A(leiden)heterozigot mthfr677 heterozigot,mthfr A 1298 homozigot...............................???

(smmm06 )------------------------------------protrombin heterozigot ----------------------------------------- 0.6 fraxparine+ coraspin 100 +folbilol +kalsiyum

(29selvihan)...............................677t hetorozigot 1298 hetorozigot............fraxiparine 0.3mg+aspirin 80mg+becozyme vitamin+folbiol

(chilekhhh) .................................................. mthfrC677T heterozigot ---------------------------------------------------fraxiparine 0,3 ml[/QUOTE]

(guzin75 ).......................................b-fibrinojen-455 g-a heterozigot, mthfr c677t heterozigot, mthfr a 1298 heterozigot --------------------------------- 0,8 cexane+aspirin folbiol+becozym

Canım moralini yüksek tutki bundan bebek olumsuz etkilenmesin...Ayrıca bebişin kalp atışlarıda iyiymiş...Eğer doktorlar gerekiyor dersede hastanede yatarsın , orada daha iyi hissedersin hem kendini, sürekli kontrol ederler...Hem yanlış hatırlamıyorsam şen de 33. haftada doğum yapmıştı ve bebeğini kucağına aldı...Hep olumlu düşün...

İnşaallah doğumun tam zamanında olur , dualarımız seninle...

Canım en iyi kremlerden birisi lierac diye biliyorum...Her türlü önleme rağmen çatlakların oluşursa doğumdan sonra uygulayacağın bir yöntem biliyorum...limon ve kahve karışımı ile çatlak olan bölge ovulunca çatlaklar yok oluyormuş...Deneyenler var ve çatlaklar büyük oranda yok oluyormuş...Aklında bulunsun canım...

arkadaşlar cuma günü kandan gebeliğe baktırmıştım 108,79 çıkmıştı dün tekrar yaptırdım bakalım değerde yükselme var mı diye 307,24 çıktı sizce nasıl normal mi?
perşembe günü tekrar yapıp doktoruma gideceğim
inşallah herşey yolunda sorunsuz gider
bekleyen arkadaşlarıma hayırlı haberler
vakti gelenlerinizede hayırlı sağlıklı doğumlar geçirmesini diliyorum amiiiinnnnnn :Saruboceq:

canım değerin gayet iyi hiç endişelenme her şey yolunda gidecek işallah allah tamamına erdirsin

oooo maşallah bacım kocaman olmuşsun her şeyin yolunda olmasına çok sevindim prensesine kavuşmana az kalmış işallah bende gelirim o aylara kızının ismini düşündünmü ne koyacaksınız kendine ve bebişine iyi bak allaha emanet olun öptüm

sevgili MELEK 76 ve B KALEcanlarım beni ilginize çok teşekkür ederim.inşallah bu zorlu günleri kolayca atlatırız.allahım hepinizin gönlünün muradını versin.sevgiyle kalın.

canım benim inşallah sende sağlıcakla göreceksin bu günleri. isim olayı beni bayağı bir gerdi çünkü eşim karışmıyor sen bilirsin ne istersen koy diyor sonrada bulduğum isimlere bi bahane buluyor. ben taa lise yıllarımdan beri anlamından dolayı tuana ismini çok beğeniyordum ve kızım olursa kesin tuana olacak diyordum ama şimdi herkeste tuana ismi çok moda oldu bakkal manav kreş ismi bile tuana o yüzden vazgeçeceğim herhalde. bu günlerde doğa ismi hoşuma gidiyor bakalım kısmet. canım sen cinsiyeti öğrenmeyeceğim demişsin kız nasıl durcan öğrenmeden senden önce biz çatlarız meraktan. sağlıklı olsunda cinsiyet önemli değil tabiki. canım sen ve meleğinde allaha emanet olun öptük sizi kocamana.s.
kızlar bu arada isim konusu açılmışken sizinde fikirlerinizi bekliyorum.a.s.

selvihancım korkma dr kontrolünde olduktan sonra birde bebeğin kalp atışları normalse korkma canım allah yardımcın olacaktır dualarım seninle sen rahat ol gerekirse hastaneyede yat canım şurda ne kaldı sabredin biraz bebecikle

gelgitcim sanada çok geçmiş olsun inş bir daha kanaman gelmez sen de dikkat et dinlenmek en iyi çözüm galiba bu durumda dualrım seninle hiç birşey olmayacak bebeğine hoşgeldin diyeceksin zamanı geldiğinde canım

benden haberlerse şöyle ben bugün hematoloğa gittim ve 1 lik iğne vereceğini söyledi gebelik oluşunca gel dedi ve hemen bir tahlil yapacağız sonra iğneleri 10 gün kullandıktan sonra bir daha tahlil yapacağız dedi ben de dedim kan fazla sulanırsa bebeğe ve bana zararı olmazmı dedim hayır dedi az gelirse sorun olur dedi ve doğumdan sonra 3 ay daha kullanacağımı söyledi
kanamam olusa yani düşük tehlikesi yaşarsam iğneleri bırakmalımıyım dedim hayır dedi iç bir şart altında iğneleri bırakmayacaksın dedi ama çok fazla olursa zaten yapacak birşey yok bebek kaybedilir dediyalnız coraspini bırakırsın dedi içim biraz daha ferahladı birde bizim durumumuzda olan hastaların canlı doğum yapmaları yüksekmi dedim evet sorun olmaz doğru tedaviyle dedi
şimdi birde endokrinolojıye gitmem lazım ve sonrasındada gebe kalmayı bekleyeceğim allahım hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmasın inş

herkese günaydın...
chilekhhh sağol canım toparlanmaya çalışıyoruz. olabildiğince moralimizi yüksek tutmaya çalışıyoruz inşallah atlatcaz bunuda gelecek hamileliğimi burda herkesle sevinçle paylaşcam.
fransiyum degerleri cok fazla kafana takma doktor kontrolune gıttınmı doktor hersey yolunda dedıkten sonra degerler fazla onemlı degıl bence yeterkı doktor hersey ıyı gıdıyor desin sen sadece doktorunu dinle bana kalırsa.inşallah hersey yolunda gider bebegını kalp atıslarını yakında duyarsın umarım.

melek76 benide listeye eklermisin.
MTHFR C677T heterozigot faktör II G20210A heterozigot şimdi coraspin+folıcplus hamile kalıncada HIBOR(0,2 ml)

Günaydınlarrr:))

Sağol sidocum, inşallah hepimiz için herşey yolunda gider.

Fransiyum ne güzel değerin artmış, çok sevindim, inşallah böyle sorunsuz devam eder güzelim.

29selvihan, bkale, melek76, gelgit ve diğer tüm hamilelerimize de bebişlerine de çok sağlıklı, mutlu bir ömür sürmek nasip olsun.

Kahvelokum, krizantem, sonuyok ve diğer bekleyen arkadaşlarım inşallah hepiniz en kısa zamanda müjdeli haberler alırsınız.

Son düzenleme:
Bir de bkale bildiğim kadarı çatlaklar için en iyi gelen şey deriyi içeriden nemlendirmekmiş, yani bol bol su içmek.
Diğer yağları, kremleri zaten kullanıyosun, biraz da su tüketimini artırmaya çalış canım istersen.
Ama diyorlar ki genetik etken de varmış, yani annen, ablan vs. çatladıysa biz de büyük ihtimal çatlaktan kaçamazmışız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…