Selvihancım , geçmiş olsun canım.. Peki doktorun ne dedi , yani dıştan ağrı hissetmemen NST de çıkması ne anlama geliyormuş ? Ben çok bilgi sahibi değilim , ama bi arkadaşım , son zamanlarda böyle ağrılar oluyor , hemen doğum mu olacak diye korkma , bebek yer değiştirdiği zaman da oluyormuş demişti..O yüzden endişelenme canım , inşallah herşey yolundadır , hem kızın iyi durumdaymış çok şükür , bir sonraki NST ye kadar dinlenmeye çülış.. Dualarımız seninle....
iyi akşamlar arkadaşlar.
Ben cumartesi günü kontrole gittim, şükürler olsun ki şimdilik herşey yolunda. Kesemizi gördük, doktorum şekli düzgün, boyutları da iyi dedi.
Yalnız aspirini bıraktım ben, iki sefer akıntım olmuştu doktorum aspirine gerek yok, belki o yapmıştır, iğne yeterli olur tek başına dedi. Umarım yanılmıyordur.
İnşallah 10 gün sonra kontrole gittiğimizde kalp atışlarını görürmüşüz.
Bulantılar ise artarak devam ediyor, iş yerinde çok zorluyor beni. Ama gene de bulantılara bile seviniyorum, çünkü bebeğimin varlığını hissettiriyor bana.
Bu arada reisdevrim seni çok merak ettim ben de, dilerim güzel gidiyordur hamileliğin canım.
Meryemmeryem sen de yoksun bikaç gündür, umarım bitmiştir bacak ağrıların falan, sen de oğluşunda çok iyisinizdir inşallah.
İnşallah tüm hamileler sağlıkla kucaklar sağlıkla sevdikleriyle beraber büyütür bebeklerini.
Olmayanlar da bir an önce yaşarlar bu mutluluğu.
kızlar canlarım benim nasılsınız.burdaki yeni hamileleri kutluyorum olmayanlarda en kısa zamanda allah nasip etsin diyorum.yoğun yatılı misafir tirafiğinden nete doğru düzgün girip yazamıyorum.sadece özel msjlarıma cevap yazabiliyorum.
canlarım benim ben düne kadar çok iyiydim.dün yaptırdığüım NST bebişin hareketleri ve kalp atışları iyi olmasına rağmen bende de ağrı çıktı.grafikte bir kaç yerde grafik yükseldi.çok sık aralıklarla olmasa da ağrının çıkmasına moralim bozuldu.çünkü ben kendimde ne kasılma,ne ağrı ne de sızı hissetmiyorum.herşey normal gözüküyordu.niye böyle oldu anlamadım şimdi 2 gün sonra tekrar NST çekilecek inşallah bir daha çıkmaz.şimd evde dinleniyorum hiç birşey yapmayacağım bakalım değişecek mi.dr.duruma göre hastane de yatabilir mişim.serum felan takılabilirmiş.DUA edin lütfen.
NE OLUR CANLARIM BENİM İÇİN DE DUA EDİN.ERKEN DOĞUM OLMASIN.ÇOK AMA ÇOK KORKUYOUM.bütün gece hiç uyuyamadım.
--------------------------------------------------------------------------------
yaa kızlar ben birşey soracağım 24. haftanın içindeyim karnım biraz biraz büyüdü şükür karnımda henüz çatlak falan olmadı ama göğüslerim çok büyüdü ve çatlaklar oluştu. badem yağı kakao yağı sonra lierac diye bir krem var onu kullanmama rağmen yine de engel olamıyorum bacaklarımda da oluşmuş. bu durum çok moralimi bozuyor tabiki bebeğimden önemli değil ama işte yine de insanın canı sıkılıyor. bunun için bildiğiniz etkili birşeyler var mı? öptüm hepinizi
arkadaşlar cuma günü kandan gebeliğe baktırmıştım 108,79 çıkmıştı dün tekrar yaptırdım bakalım değerde yükselme var mı diye 307,24 çıktı sizce nasıl normal mi?
perşembe günü tekrar yapıp doktoruma gideceğim
inşallah herşey yolunda sorunsuz gider
bekleyen arkadaşlarıma hayırlı haberler
vakti gelenlerinizede hayırlı sağlıklı doğumlar geçirmesini diliyorum amiiiinnnnnn :Saruboceq:
yaa kızlar ben birşey soracağım 24. haftanın içindeyim karnım biraz biraz büyüdü şükür karnımda henüz çatlak falan olmadı ama göğüslerim çok büyüdü ve çatlaklar oluştu. badem yağı kakao yağı sonra lierac diye bir krem var onu kullanmama rağmen yine de engel olamıyorum bacaklarımda da oluşmuş. bu durum çok moralimi bozuyor tabiki bebeğimden önemli değil ama işte yine de insanın canı sıkılıyor. bunun için bildiğiniz etkili birşeyler var mı? öptüm hepinizi
oooo maşallah bacım kocaman olmuşsun her şeyin yolunda olmasına çok sevindim prensesine kavuşmana az kalmış işallah bende gelirim o aylara kızının ismini düşündünmü ne koyacaksınız kendine ve bebişine iyi bak allaha emanet olun öptüm
canım değerin gayet iyi hiç endişelenme her şey yolunda gidecek işallah allah tamamına erdirsin
canım tedırgın olma.ınsallah doktorunun zaten vardır bı bıldıgı.bende sadece ıgne kullanıyorum.doktorum ılk basta kanamam olunca banda bıraktırmıstı ıgnemı...o yuzden rahat ol...cok sevındım guzel haberlerıne....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?