selvihancım korkma dr kontrolünde olduktan sonra birde bebeğin kalp atışları normalse korkma canım allah yardımcın olacaktır dualarım seninle sen rahat ol gerekirse hastaneyede yat canım şurda ne kaldı sabredin biraz bebecikle
gelgitcim sanada çok geçmiş olsun inş bir daha kanaman gelmez sen de dikkat et dinlenmek en iyi çözüm galiba bu durumda dualrım seninle hiç birşey olmayacak bebeğine hoşgeldin diyeceksin zamanı geldiğinde canım
benden haberlerse şöyle ben bugün hematoloğa gittim ve 1 lik iğne vereceğini söyledi gebelik oluşunca gel dedi ve hemen bir tahlil yapacağız sonra iğneleri 10 gün kullandıktan sonra bir daha tahlil yapacağız dedi ben de dedim kan fazla sulanırsa bebeğe ve bana zararı olmazmı dedim hayır dedi az gelirse sorun olur dedi ve doğumdan sonra 3 ay daha kullanacağımı söyledi
kanamam olusa yani düşük tehlikesi yaşarsam iğneleri bırakmalımıyım dedim hayır dedi iç bir şart altında iğneleri bırakmayacaksın dedi ama çok fazla olursa zaten yapacak birşey yok bebek kaybedilir dediyalnız coraspini bırakırsın dedi içim biraz daha ferahladı birde bizim durumumuzda olan hastaların canlı doğum yapmaları yüksekmi dedim evet sorun olmaz doğru tedaviyle dedi
şimdi birde endokrinolojıye gitmem lazım ve sonrasındada gebe kalmayı bekleyeceğim allahım hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmasın inş
sonuyok cum canım irenbe den refik beyi şiddetle tavsiye edebilirim. ben çok memnunum. hatta bu hastalığımı da o buldu çıkardı. alnından öpesim geldi kendisini.yerimsenibenyerimseniben yerimseniben istersen bir düşün derim.[/QUOTE
chilekhhhcim canım irenbenin tüm dr larını tavsiye edebiliriz bence hepsi birbirinden değerli ve uzman dr lar bende dilek hnm a gidiyorum canım gerçi eylüle kadar izinliyim ama telleşiyoruz
Günaydınlarrr:))
Sağol sidocum, inşallah hepimiz için herşey yolunda gider.
Fransiyum ne güzel değerin artmış, çok sevindim, inşallah böyle sorunsuz devam eder güzelim.
29selvihan, bkale, melek76, gelgit ve diğer tüm hamilelerimize de bebişlerine de çok sağlıklı, mutlu bir ömür sürmek nasip olsun.
Kahvelokum, krizantem, sonuyok ve diğer bekleyen arkadaşlarım inşallah hepiniz en kısa zamanda müjdeli haberler alırsınız.
dinamis, tşkler canım.. inş dediğin gb olur... sen de inş hep güzsel haberlerr verirsin bize.. Rabbim bebişini korusun..
melek, güzel haberler var galiba... hadi heyecanla bekliyorum.. inş..
selvihancım korkma dr kontrolünde olduktan sonra birde bebeğin kalp atışları normalse korkma canım allah yardımcın olacaktır dualarım seninle sen rahat ol gerekirse hastaneyede yat canım şurda ne kaldı sabredin biraz bebecikle
gelgitcim sanada çok geçmiş olsun inş bir daha kanaman gelmez sen de dikkat et dinlenmek en iyi çözüm galiba bu durumda dualrım seninle hiç birşey olmayacak bebeğine hoşgeldin diyeceksin zamanı geldiğinde canım
benden haberlerse şöyle ben bugün hematoloğa gittim ve 1 lik iğne vereceğini söyledi gebelik oluşunca gel dedi ve hemen bir tahlil yapacağız sonra iğneleri 10 gün kullandıktan sonra bir daha tahlil yapacağız dedi ben de dedim kan fazla sulanırsa bebeğe ve bana zararı olmazmı dedim hayır dedi az gelirse sorun olur dedi ve doğumdan sonra 3 ay daha kullanacağımı söyledi
kanamam olusa yani düşük tehlikesi yaşarsam iğneleri bırakmalımıyım dedim hayır dedi iç bir şart altında iğneleri bırakmayacaksın dedi ama çok fazla olursa zaten yapacak birşey yok bebek kaybedilir dediyalnız coraspini bırakırsın dedi içim biraz daha ferahladı birde bizim durumumuzda olan hastaların canlı doğum yapmaları yüksekmi dedim evet sorun olmaz doğru tedaviyle dedi
şimdi birde endokrinolojıye gitmem lazım ve sonrasındada gebe kalmayı bekleyeceğim allahım hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmasın inş
reisdevrim, nerelerdesin... hadi merakta bırakma bizi..
canım benim inşallah sende sağlıcakla göreceksin bu günleri. isim olayı beni bayağı bir gerdi çünkü eşim karışmıyor sen bilirsin ne istersen koy diyor sonrada bulduğum isimlere bi bahane buluyor. ben taa lise yıllarımdan beri anlamından dolayı tuana ismini çok beğeniyordum ve kızım olursa kesin tuana olacak diyordum ama şimdi herkeste tuana ismi çok moda oldu bakkal manav kreş ismi bile tuana o yüzden vazgeçeceğim herhalde. bu günlerde doğa ismi hoşuma gidiyor bakalım kısmet. canım sen cinsiyeti öğrenmeyeceğim demişsin kız nasıl durcan öğrenmeden senden önce biz çatlarız meraktan. sağlıklı olsunda cinsiyet önemli değil tabiki. canım sen ve meleğinde allaha emanet olun öptük sizi kocamana.s.
kızlar bu arada isim konusu açılmışken sizinde fikirlerinizi bekliyorum.a.s.
kızlar canlarım benim nasılsınız.burdaki yeni hamileleri kutluyorum olmayanlarda en kısa zamanda allah nasip etsin diyorum.yoğun yatılı misafir tirafiğinden nete doğru düzgün girip yazamıyorum.sadece özel msjlarıma cevap yazabiliyorum.
canlarım benim ben düne kadar çok iyiydim.dün yaptırdığüım NST bebişin hareketleri ve kalp atışları iyi olmasına rağmen bende de ağrı çıktı.grafikte bir kaç yerde grafik yükseldi.çok sık aralıklarla olmasa da ağrının çıkmasına moralim bozuldu.çünkü ben kendimde ne kasılma,ne ağrı ne de sızı hissetmiyorum.herşey normal gözüküyordu.niye böyle oldu anlamadım şimdi 2 gün sonra tekrar NST çekilecek inşallah bir daha çıkmaz.şimd evde dinleniyorum hiç birşey yapmayacağım bakalım değişecek mi.dr.duruma göre hastane de yatabilir mişim.serum felan takılabilirmiş.DUA edin lütfen.
NE OLUR CANLARIM BENİM İÇİN DE DUA EDİN.ERKEN DOĞUM OLMASIN.ÇOK AMA ÇOK KORKUYOUM.bütün gece hiç uyuyamadım.
--------------------------------------------------------------------------------
ayy ravzacım dile benden ne dilersen çok sevindim normal olmasına,cevabına. perşembe günü gelmez artık bana günler saat gibi geçmek bilmiyor delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?