Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

dinamisis canım cevabın için sağol günde 3,5 4 litre arasında su tüketmeye çalışıyorum zaten ama dediğin gibi genetik yatkınlık daha baskınmış. ki benim annem ve ablamın karnı maşallah türkiye haritası gibi çokkk korkuyorum öyle olmaktan yaa uff neyse şimdi bunları stres yapmamalıyım aslında.:umursamaz:
bu arada topiğimizin tüm güzel annelerine anne adaylarına ve anne olmaya hazırlanan tüm güzel bayanlarına günaydınlarrrr , mutlu ve güzel bir gün diliyorum....a.s.

Evet canım elbette hiçbirimiz istemeyiz çok çatlamayı ama napalım boşverr tek derdimiz bu olsun:))
Belki de ben henüz çok yeniyim ondan böyle rahat konuşuyorum acaba çatlayınca ne hissedeceğim bilmiyorum ki...
İnşallah hepimiz şöyle çokk güzel anneler oluruz:)))

hadi bakalım soncum hayırlı olsun canım inşallah sorunsuz bir şekilde hamiş kalıp doğumyaparsın :Saruboceq:

sido nasılsın ikinci şeker yüklemen nasıl çıktı inş normaldir
baharcım sağol canım inş allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin
dinamiss nasıl gidiyorrr bebiş kaç haftalık oldun

krizantem20 ekledim senide...

DEĞERLERİMİZ VE ÖNERİLEN TEDAVİ ŞEKİLLERİ

hatice0666) mthfr=heterozigot….fibrinojen=600(yüksek)-------------------------------------------0.3fraxiparine

(kahvelokum) faktör5:heterozigot….paı=homozigot-----------------------------------------------------???

(sevda80) mthr=homozigot.…faktör5=heterozigot….proteinc=düşü k--------------------------0.2 clexan

(06EE) mthfr=homozigot….aminoasit metabolizma bozukluğu------------------------------------???

(bkale) mthfr:heterozigot-----------------------------------------------------------------------------------------------0.2 cexane

(güşenenes) mthfr:heterozigot…..protrombin20210 G-A----------------------------------------------???

(reisdevrim37) mthfr:heterozigot…..antitrombin ııı aktv:123(yüksek--------------------------???

(meryemmeryem) mthfr1298-677:heterozigot….prothrombin20210:heterozigot---------0.4 cexane

(papatyasüreyya) mthfr:homozigot….paı:heterozigot---------------------------------------------------0.6 fraxiparine, 100mg coraspine

(funda1980) mthfr1298-677:heterozigot------------------------------------------------------------------------0.4 fraxiparine,100coraspine,elevit,folbiol

(roselenda) mthfr:heterozigot----------------------------------------------------------------------------------------coraspine,folik asit (şimdilik)

(çalıkuşu1978) mthfr:heterozigot-----------------------------------------------------------------------------0.3 fraxiparine,folik ast,progesteron,clomifen,orthomolfemin

(gelgit) mthfr:homozigot--------------------------------------------------------------------------------------------0.6 cexane

(şen) mthfr:homozigot...faktör5:heterozigot..protein c:düşük..06 fraxiparine,100 mg coraspin,folbiol,becozyme c --------------(tedavi başarılı pelincik annecinin kollarında)

(ravza1818) mthfr:heterozigot….tiroid-----------------------------------------------------------------------0.4 cexane

(baharçelik) mthfr1298,677:heterozigot-----------------------------------------------------------------------0.4 fraxiparine,100mg coraspin

(umut7) mthfr:heterozigot----------------------------------------------------------------------------------------------folbiol,coraspin,0.2 clexane

(rapunzel82) mthfr:heterozigot….protein c-s:düşük-----------------------------------------------------????

( sonuyok ) mtfhr C677: heterozigot… faktor 51299 R :heterozigot… GPIIIa L33 P Heterozigot …protein s yüksek------------------------------------------------------------------------------ coraspin100lük günde 1 folıc plus günde 1 şimdilik

(melek76 ) mthfr c677 :heterozigot-------------------------------------------------------------------------------Coraspin+fo lbiol (şimdilik)

(osmak) mthfr677:heterozigot…faktor v leiden:heterozigot ----------------------------------------????

(dinamis) mthfr 1298AC:heterozigot….mthfr1298CC : homozigot-------------------------------- bebek aspirini+elevit+0.2clexane

(hunger86) mthfr 1298, mthfr 677:heterozıgot--------------------------------------------------------------coraspın(şimdilik)

(daisy75) mthfr667:heterozigot-------------------------------------------------------------------------------------coraspiyn+iğne ( tedavi başarılı )

(hummu85) faktorv leiden:heterozigot……….protrombin:heterozıgot…….. b-fibrinojen:heterozigot ,mthfrA1298C:homozigot-----------------------------------------------????

(marguerite) factor 2 :heterozigot....protrombin 20210 GA-----------------------------------------------------------------------------------------------------????

(nazlım28) mthfr 1298 heterozigot - b.fibrinojen >588 heterozigot - protein c yüksek- anemi - B12 hiç yok………………………………………...bebe aspirin -B12 - folic plus - demir - dhea (şimdilik)

(yaren76) heterezigot PAI 4G/4G---------------------------------------0,4 clexane, coraspın100 (tedavi başarılı kızım kollarımda)

(büşra44) mthfr 1298 AC homozigot .................................................. ....?????

(nisanurhak) mthfr c677 heterozigot ,protein c 195,6 antikardiyolipin ıgg pozitif 10 .....................................günde 3 tane folic pluc şimdilik gebe kalınca fraxiparine

(binbirgece)faktör5 leiden heterozigot....................................... ..........???

(ebrar_53)faktörV G 1691A(leiden)heterozigot mthfr677 heterozigot,mthfr A 1298 homozigot...............................???

(smmm06 )------------------------------------protrombin heterozigot ----------------------------------------- 0.6 fraxparine+ coraspin 100 +folbilol +kalsiyum

(29selvihan)...............................677t hetorozigot 1298 hetorozigot............fraxiparine 0.3mg+aspirin 80mg+becozyme vitamin+folbiol

(chilekhhh) .................................................. mthfrC677T heterozigot ---------------------------------------------------fraxiparine 0,3 ml[/QUOTE]

(guzin75 ).......................................b-fibrinojen-455 g-a heterozigot, mthfr c677t heterozigot, mthfr a 1298 heterozigot --------------------------------- 0,8 cexane+aspirin folbiol+becozym[/QUOTE]

(krizantem20)....................mthfrC677T heterozigot , faktör II G20210A heterozigot-----------------------------------şimdi coraspin+folıcplus hamile kalıncada HIBOR(0,2 ml)

canıımm yaaa Allah mı söyletti nedir , yeni hamileniz ben olacağım galiba :))

ınşallah melekcim inşallah yeni hamilemiz olursun bir an önce:))

Sonuyokcum bulantılar dışında iyi gidiyor hamilelik, ama işyerinde çok zorluyor..
Yemek yiyemiyorum, 1 ayda 2 kilo vermişim ama 3 aydan sonra telafi ederim artık diyorum:))
Gerçi bulantılarla bile mutlu oluyorum, en azından bebişin varlığını hissediyorum.
Bugün 7. haftamızın son günü, yarın 8. haftaya giriyoruz.
ınşallah sağlıkla tamamlarız hepimiz bu süreci.

dinamis, tşkler canım.. inş dediğin gb olur... sen de inş hep güzsel haberlerr verirsin bize.. Rabbim bebişini korusun..

melek, güzel haberler var galiba... hadi heyecanla bekliyorum.. inş..

dinamis, tşkler canım.. inş dediğin gb olur... sen de inş hep güzsel haberlerr verirsin bize.. Rabbim bebişini korusun..

melek, güzel haberler var galiba... hadi heyecanla bekliyorum.. inş..

Canım bu ay benimde yok ama önümüzdeki aya inşaallah birlikte veririz güzel haberleri...

sevgili SONUYOKCUM canı benim ilgin için çok sağol.inşallah allah herşeyin hayırlısı olsun.canım benim benim de iki kez kanamam olmuştu.iğneyihiç bırakmamışım.sadece aspirini bir hafta bııraktım sonra tekrar başlaDIM.inşallah güzelim sennde burdan güzel haberlerini en kısa zamanda burdan alırız.sevgileropuyorumnanaktan

bacım bana sorarsan seninde dediğin gibi tuana artık çok yaygınlaştı hemen herkesten duyuyorum doğa ismide güzel benim kızım olursa ismini gülçin koyacağım erkek olursada babası koyacak yani emre kaan olacak anlayacağın biz o bu işi çözdük cinsiyetini öğrenmeyeceğim sabredeceğim biliyormusun hamile olduğumu daha hiç kimse bilmiyor allah nasip ederse ramazan bayramında söyleyeceğim ailelerimize bundan daha güzel bi hediye olmaz heralde bu bayram onlara süper geçecek özellikle benim annem için daha önce sölemediğim için biraz kızacak ama eminim affeder beni ayyy canım çok uzattım prensesimize iyi bak allaha emanet ol öptüm

selvihan canım benim hemen telaş yapma çocuk yer değiştirdiği zaman böle hafif sancı olurmuş oda tesadifen NST ye dek gelmiş panik yapma bak bebişnde etkilenir sonra hastaneye bu günmü gideceksin gelince hemen yaz işallah korktuğun gibi değildir canım allah yardımcın olsun

ayy ravzacım dile benden ne dilersen çok sevindim normal olmasına,cevabına. perşembe günü gelmez artık bana günler saat gibi geçmek bilmiyor delikafadulden

canım senin ve bebeğinin sağlığı daha ne olsun nasılsın nasıl gidiyor hamilelik alışabildinmi hamileliğine iğnelere başladın değilmi asprinide ihmal etme allah gönlünün muradını versin

kızlar selam marmara üniversitesinden geliyorum tahlıllerimi verdim ama 1tanesi kaldı sanırım genetik yazıyor özellıkle istanbulda oturanlar genetik tahlillerini nerde yaptırdınız yardım edin

selam gülay marmarada hangi tahlillerini yaptırdın bende iyi bir hematolog arıyorum orda bu bölüm varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…