marguerite canım haklısın bende hematoloğa gideceğim kadın doğumcumla konuştum gitmemin daha doğru olacağını söyledi sen nasılsın tatlı bebişin nasıl iyisiniz inş özlemez olurmuyuz seni canım vakit buldukça uğra sen deneyimli annesin bizlere yardımcı ol canım
bu arada izmirde iyi bir hematolog bilen varsa tavsiye edebilirmi
selvihan canım benim hemen telaş yapma çocuk yer değiştirdiği zaman böle hafif sancı olurmuş oda tesadifen NST ye dek gelmiş panik yapma bak bebişnde etkilenir sonra hastaneye bu günmü gideceksin gelince hemen yaz işallah korktuğun gibi değildir canım allah yardımcın olsun
ravza1818 canım benim keşke senin dediğin gibi olsaydı ama bugün NST ye tekrar girdim gene sonuç aynı.hatta bugün NST de hafif hafif sancı gibi ağrıları bende hissettim.bugün daha düzenli sancılar gözüküyordu.dr.hemen NİDİLAT 10mg diye ilaç başlattı.kasılmaları engelleyip erken doğumu erteliyormuş.dr.bu haftada fazla hissetmediğin önemsiz gibi duran sancıları,kasılmaları ilerleyen haftalarda hissettiğinde ise durdurmamız mümkün olmaz yani iş işten geçmiş olur,sebebi bilinmeyen erken doğum kaçınılmaz olur dedi.bazende NST ye hiç girmeyenler var onlar daha mı iyi yapıyor valla bende bilmiyorum.hangi dr.haklı şaşırdım kaldım.bu yüzden bugün moralim çok bozuk.ayrıca asıl moralimi bozan ilaçta gebeler kullanmasın diye yazıyor.internette araştırdım çok kişi kullanıyor ama içim hiç rahat değil.anlayacağın çok duaya ihtiyacım var.lütfen dualarınızda beni unutmayın.erken doğum olmasın ve ilacın bebişime zararı olmasın.çok zor kızlar.şimdi ilk ilacımı içtim .inşallah şifa olur.rabbim kimseye yaşatmasın inşallah herkes gününde sağlıkla bebişlerini kucağına alır.
NİDİLAT 10 mg TABLET KULLANAN ARKADAŞLAR VARSA BİLGİLERİNİZE İHTİYACIM VAR.LÜTFEN YAZARSANİZ SEVİNİRİM.
SEVGİLİ ŞEN CİĞİM CANIM NERELERDESİN.İniallah sende kızında çok iyidir.canım benim sen pelinsuyu kaçıncı haftada doğurmuştun.böyle kasılmaların var mıydı.NST hiç girmi,şmi,ydin.lütfü hoca kesinlikle istemiyor.gereksiz buluyor.ben kendimce iş mi yapıyorum gereksiz yere diye aklımdan da geçmiyor değil.yazarsan sevinirim.[/COLOR]
merhaba redrose, canım hiç korkma 35+2 olmuşsun ki bu 36. haftanın içindesin demektir...ben 34+3 iken doğum yptım, yani 35. haftamızın içindeyken...ki hiçbir belirtim kasılmam vs. yoktu...herşey normaldi...2.400 gr. doğdu bebeğim. 32. haftayı geçtikten sonra yaşam şansları çok yüksek oluyor hele 34-35 haftalık bebkleri neredeyse normal kabul ediyorlar, korkma...bebeğim 7 gün küvözde kaldı ama sadece önlem olarak...yoksa hiçbir problem yoktu doğduğunda hemen yanıma verceklerdi ama bizimde fikrimizi alarak doğal yaşama tam adaptasyon için 7 gün kalmasının uygun olacağını belirttiler bizde onayladık, aslında iyi bile oldu diyebilirim, beni orada bu anlamda eğitim almış hemşire ve doktorlar hergün belli saatlerde ççağırarak bebeğimin bakımıyla ilgili eğitim verdiler, şu an çok işime yaradı bu eğitimler inan...bebek küvözdeykende 3 saatte bir yanına gittim ve emzirdim...ayrıca böyle bebeklerin daha güçlü ve dirençli olduğu akranlarını çok hızlı yakaladıkları söylendi oradaki doktorları tarafından, endişe etme...sadece biraz minik oluyorlar...doğru beslenmeyle hızlı kilo alıyorlar...öptüm..
kızlar benim yarın 50lik şeker yüklemem var daha önce yaptıranlar söyleyebilir mi nasıl oluyor aç mı tok mu gitsem dr bişey demedi bende sormayı unutmuşum.
merhaba arkadaşlar ben Iraz Adana da yaşıyorum geçen yaz hamileydim fakat bebeğim 9 haftalıkken kaybettim.doktorum hemen test yaptırdı ve kan pıhtılaşması olduğunu söyledi.şimdi 1 aydır bebe aspirini ve folicasit kullanıyorum inşallah bu ay hamile kalmayı umuyorum.tabiki sağsalim doğurmayı da.Allah hepimizin yardımcısı olsun ama çok korkuyorum ne yapacam biliyorum.iğne olayından dr bahsetti zaten ama hep farklı farklı tedaviler yazılmış burda kafam karıştı bana yardım ederseniz sevinirim.selamlr sevgilerfisfisfis
selam gülay marmarada hangi tahlillerini yaptırdın bende iyi bir hematolog arıyorum orda bu bölüm varmı ?
Günaydın kızlar, bende yoğun olduğumdan yazamıyorum ara ara girip okuyup çıkıyorum.
Bu arada NST ye kaçıncı haftada giriliyor. ve çalışanlar ne zaman izin başlatıyorsunuz. :)
selamlar arkadaşlar,.dün doktora gittim,.bebikimi gördük,nokta şeklindeydi.daha çok küçükmafoldumbenhemen iğneye başlayacaz dedi.değerlerimi yazıyorum.vede kullanacağım iğneyi .sizce normalmi,bilenler yanıtlara sevinirima.s.MTHFR C677T VE MTHFR A 1298C HETEROZİGOT MUTASYON doktorun önerdiği iğne frafmin 2500 14 10*02 ml.
var canım ben randevu aldım ama nekadar ıyı dersen bilmem daha ilk gidişim benim daha hastalıgımın adı bile konmadı araştırmadayız daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?