Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

sagol canim iyiyiz iste bebisimde iyi cok sukur hergun dua ediyorum rabbime iyiki onu bana verdi diye ve dualarim ayni zamanda sizlere isteyen herkese :ecrin_bebekpuyorum seni :1hug: en kisa zamanda guzel haberlerini aliriz insallah canim

ravza1818 canım benim keşke senin dediğin gibi olsaydı ama bugün NST ye tekrar girdim gene sonuç aynı.hatta bugün NST de hafif hafif sancı gibi ağrıları bende hissettim.bugün daha düzenli sancılar gözüküyordu.dr.hemen NıDıLAT 10mg diye ilaç başlattı.kasılmaları engelleyip erken doğumu erteliyormuş.dr.bu haftada fazla hissetmediğin önemsiz gibi duran sancıları,kasılmaları ilerleyen haftalarda hissettiğinde ise durdurmamız mümkün olmaz yani iş işten geçmiş olur,sebebi bilinmeyen erken doğum kaçınılmaz olur dedi.bazende NST ye hiç girmeyenler var onlar daha mı iyi yapıyor valla bende bilmiyorum.hangi dr.haklı şaşırdım kaldım.bu yüzden bugün moralim çok bozuk.ayrıca asıl moralimi bozan ilaçta gebeler kullanmasın diye yazıyor.internette araştırdım çok kişi kullanıyor ama içim hiç rahat değil.anlayacağın çok duaya ihtiyacım var.lütfen dualarınızda beni unutmayın.erken doğum olmasın ve ilacın bebişime zararı olmasın.çok zor kızlar.şimdi ilk ilacımı içtim .inşallah şifa olur.rabbim kimseye yaşatmasın inşallah herkes gününde sağlıkla bebişlerini kucağına alır.

NıDıLAT 10 mg TABLET KULLANAN ARKADAŞLAR VARSA BıLGıLERıNıZE ıHTıYACIM VAR.LÜTFEN YAZARSANıZ SEVıNıRıM.

SEVGıLı ŞEN CıĞıM CANIM NERELERDESıN.ıniallah sende kızında çok iyidir.canım benim sen pelinsuyu kaçıncı haftada doğurmuştun.böyle kasılmaların var mıydı.NST hiç girmi,şmi,ydin.lütfü hoca kesinlikle istemiyor.gereksiz buluyor.ben kendimce iş mi yapıyorum gereksiz yere diye aklımdan da geçmiyor değil.yazarsan sevinirim.[/COLOR]

ravza1818 canım benim keşke senin dediğin gibi olsaydı ama bugün NST ye tekrar girdim gene sonuç aynı.hatta bugün NST de hafif hafif sancı gibi ağrıları bende hissettim.bugün daha düzenli sancılar gözüküyordu.dr.hemen NİDİLAT 10mg diye ilaç başlattı.kasılmaları engelleyip erken doğumu erteliyormuş.dr.bu haftada fazla hissetmediğin önemsiz gibi duran sancıları,kasılmaları ilerleyen haftalarda hissettiğinde ise durdurmamız mümkün olmaz yani iş işten geçmiş olur,sebebi bilinmeyen erken doğum kaçınılmaz olur dedi.bazende NST ye hiç girmeyenler var onlar daha mı iyi yapıyor valla bende bilmiyorum.hangi dr.haklı şaşırdım kaldım.bu yüzden bugün moralim çok bozuk.ayrıca asıl moralimi bozan ilaçta gebeler kullanmasın diye yazıyor.internette araştırdım çok kişi kullanıyor ama içim hiç rahat değil.anlayacağın çok duaya ihtiyacım var.lütfen dualarınızda beni unutmayın.erken doğum olmasın ve ilacın bebişime zararı olmasın.çok zor kızlar.şimdi ilk ilacımı içtim .inşallah şifa olur.rabbim kimseye yaşatmasın inşallah herkes gününde sağlıkla bebişlerini kucağına alır.

NİDİLAT 10 mg TABLET KULLANAN ARKADAŞLAR VARSA BİLGİLERİNİZE İHTİYACIM VAR.LÜTFEN YAZARSANİZ SEVİNİRİM.

SEVGİLİ ŞEN CİĞİM CANIM NERELERDESİN.İniallah sende kızında çok iyidir.canım benim sen pelinsuyu kaçıncı haftada doğurmuştun.böyle kasılmaların var mıydı.NST hiç girmi,şmi,ydin.lütfü hoca kesinlikle istemiyor.gereksiz buluyor.ben kendimce iş mi yapıyorum gereksiz yere diye aklımdan da geçmiyor değil.yazarsan sevinirim.[/COLOR]

selvihan canım çok üzüldüm inşallah birşey çıkmaz dualarım seninle ve meleğinle. lütfen moralini çok bozma olur mu öptüm:Saruboceq:

kızlar benim yarın 50lik şeker yüklemem var daha önce yaptıranlar söyleyebilir mi nasıl oluyor aç mı tok mu gitsem dr bişey demedi bende sormayı unutmuşum.

canım benim ya...dur bakalım hemen moral bozmak yok..senın gıbı o kadar cok varkı ınan boyle duzenlı agrı ve kasılmalar yasayan.ama genelde nıdılat yetıyo coguna.yetmese bıle bı ust tedavı olan serum tedavısıne gecıyolar.kı bu tedavı uzun bı sure erteleyebılıyo dogumu.lutfen bıraz rahatlamaya calıs.cunku strese gırmen de etkılıyo kasılmaları.ayrıca su ana kadar kullandıgımız pek cok ılacta gebeler kullanmasın yazıyo.ama sadece yeterlı calısma olmadıgı ıcın oyle yazıyo.hekımlerde duruma gore kar zarar oranını hesap ederek tedavı uyguluyolar.kaldıkı nıdılat kullanan cok gebe var.su an kı durumda nıdılatı ıcıp bıraz rahatlamalısın bence.sakın ol canım.lutfen germe bebısını...dınlen guzelce.bak goruceksın haftaya rahatlamıs olucaksın..allah yardımcımız olsun...

29 SELVıHAN canım benim çok geçmiş olsun sen kaç haftalık olmuştun canım hastaneye alacak doktor demiştin yatacakmısın hastaneye allah kolaylık yüce rabbim şifa versin sakin olmaya çalış iyi düşün ne diyim bacım allah yardımcın olsun bebişin allaha emanet olsun

Selvihancım
sana şenin yazısını buldum...Okursan biraz rahatlarsın belki diye...Bu arada bunu araken çalıkuşuyla senin gümüşhaneli olduğunu öğrendim...Bende Gümüşhaneliyim aslen...Kendini iyi hisset lütfen...Herşey çok güzel olacak...Hem sonuçta kullanılan iğneler ve asprin içinde hamilelikte kullanılmaz diye uyarı var...

kızlar benim yarın 50lik şeker yüklemem var daha önce yaptıranlar söyleyebilir mi nasıl oluyor aç mı tok mu gitsem dr bişey demedi bende sormayı unutmuşum.

Canım aç karnına yada çok hafif kahvaltı ile gidiyosun ...Yanında 1 tane limon götürmeni tavsiye ediyorum...Çok tatlı çünkü , limonun tamamını sıkarak hazırlarlar , limonata gibi rahatça içersin...Ayrıca bazı yerler plastik bardak ile birlikte su istiyor...özelse gideceğin yer önemli değil oradan hazırlıyorlar şekeli suyunu...Eczaneden 50lik şekerini aldın değil mi? Çok ucuz bişey...

ii geceler bayanlar nasılsınız canlarım? özledim sizi! oğluşumla ugrasıyorum ben. hepinizede dua ediyorum kızlar, inşallah sizlerde kavuşursunuz bebişlerinize.. gerçi benimki çok ççok gazlı, dolayısıyla çok aglıyor, inanın dogdugundan bu yana doya doya sevemedim, çünkü ya uyuyor ya aglıyor ( emmiyorda beni, mama yiyor bütün zorluklar beni buluyor!
neyse sizler nasılsınız? nazlı, celen, şen, meryem, sonuyok, marguerite ve daha adını yazamadıgım herkes, nasılsınız?
öpüyoruz hepinizi

selvihancım çok geçmiş olsun tabiki gerekiyorsa hastanede yatabilirisn en azından için rahat olur

lalcim demek oğluşunu büyüttün ahh canım bizlerde kucağımızda bebeğimizi görebilsek ağlasın varsın susar nasıl olsa gebelik daha zor geçiyor bizim için yaşıyormu kalbi atıyormu diye hiç olmazsa ağlayınca susuturabiliyorsun sütün yetmezse mama takviyesi olabiliyor inş en kısa zamanda gazıda geçerde doya doya koklarsın oğluşunu

ayyy ne çirkin şey o öle (nazar değmesin diye çirkin dedim)allah nazarlardan korusun sağlıkla büyüsün inş allah bizede nasip etsin amin

merhaba arkadaşlar ben Iraz Adana da yaşıyorum geçen yaz hamileydim fakat bebeğim 9 haftalıkken kaybettim.doktorum hemen test yaptırdı ve kan pıhtılaşması olduğunu söyledi.şimdi 1 aydır bebe aspirini ve folicasit kullanıyorum inşallah bu ay hamile kalmayı umuyorum.tabiki sağsalim doğurmayı da.Allah hepimizin yardımcısı olsun ama çok korkuyorum ne yapacam biliyorum.iğne olayından dr bahsetti zaten ama hep farklı farklı tedaviler yazılmış burda kafam karıştı bana yardım ederseniz sevinirim.selamlr sevgilerfisfisfis

canım günaydın, bende adanada yaşıyorum.senin gibi bende 2 defa kürtaj olmak zorunda kaldım geçen sene.1. si 8 haftalık iken kalp atımları durdu.2.cisinede 2 ay sonra hamile kaldım oda boş gebelikdi.ilk doktorum bayram bukandı.o bana olabilir denemeye devam dedi ve hiçbir tahlil istemedi. çok sinirlendim. ve hemen dr araştırması yaptım.balcalıdan prof.dr.cansun demir hocayı buldum.hemen benden bir sürü tahlil istedi ve mtfhr 677 het. olduğum çıktı.şimdi 1 yıldan beri asprin ve folik asit kullanıyorum.şuanda bebek düşünmüyoruz. bakalım kısmetse kışa doğru düşüneceğiz.korkuyorum ama yine aynı şeyler olur diye.artık hayırlısıolsun.bu siteyi her zaman takip ediyorum.hamileleri ve doğum yapan arkadaşları görünce moralim düzeliyor..hangi dr gidiyorsunuz?kendinize iyi bakın bozmayın moralinizi bu sitenin sayesinde bizim gibi birçok insanın olduğunu gördüm ve yalnız olmadığımı düşündüm buda bana moral oluyor.herkese selamlar....

günaydın kızlarrrr
hepinize kocaman öpücükler
sabah işe başlamadan bir selam vereyim dedim sonra fırsat bulamıyorum..
işlerim çok yoğun inanın, şuraya girip 2 satır bişey yazamıyorum yaa
ama sizleri okuyorum takip ediyorum,bazen şu yazıya bir cvp yazayım diyorum,iki kelime yazıyorum akşam oluyor bitiremiyorum... bu aralar böyle yoğun geçiyor.

ama çok şükür herşey yolunda iyi gidiyor..oğlumda bende çok iyiyiz,salı günü kontrolüm var bakalım..

lalcimm selam canım iyi olmana sevindim.. oğluşun çok tatlı allah nazardan saklasın..

tüm doğum yapan arkadaşlar,bebeklerinizle keyifli sağlıklı günler dilerim
hamile arkadaşlar; allah hepimize sağlıklı sorunsuz doğumlar nasip etsin.
bebek bekleyen isteyenler; allahım en kısa zamanda sizlerede sağlıklı gebelik ve bebek nasip etsin..

isim yazamayacağım kızlar hepinizi öpüyorum görümek üzere..

Günaydın kızlar, bende yoğun olduğumdan yazamıyorum ara ara girip okuyup çıkıyorum.
Bu arada NST ye kaçıncı haftada giriliyor. ve çalışanlar ne zaman izin başlatıyorsunuz. :)

selamlar arkadaşlar,.dün doktora gittim,.bebikimi gördük,nokta şeklindeydi.daha çok küçükmafoldumbenhemen iğneye başlayacaz dedi.değerlerimi yazıyorum.vede kullanacağım iğneyi .sizce normalmi,bilenler yanıtlara sevinirima.s.MTHFR C677T VE MTHFR A 1298C HETEROZİGOT MUTASYON doktorun önerdiği iğne frafmin 2500 14 10*02 ml.

Günaydın kızlar, bende yoğun olduğumdan yazamıyorum ara ara girip okuyup çıkıyorum.
Bu arada NST ye kaçıncı haftada giriliyor. ve çalışanlar ne zaman izin başlatıyorsunuz. :)

canım bizim kendi turizm acentamız var, benim patronum eşim yani:))
kendimi iyi hissetmediğim günler zaten gelmiyorum işe. bu aralar çok yoğunluk var işyerinde o yüzden geliyorum yorulunca eve kaçıyorum..
ben gelebildiğim zamana kadar işe devam edicem,kendimi iyi görmediğim anda bırakıcam,
doğumdan sonra en az 6 ay evde kalmayı düşünüyorum allah kısmet ederse..
oğluma 6 ay anne sütü sonra ek gıdalara geçince ben işe başlıcam
şimdilik düşüncelerim bunlar tabiki bakalım hayata geçirilmesi nasıl olacak kısmet..

canım sayfaları geriye doğru bir karıştırsan hepimizin değerleri ve kullandığımız iğneler yazılı kıyaslama yapabilirsin.. benim 3 değerim heterezigot ben clexane 0,4 lük iğne kullanıyorum günde 1 tane..allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin

var canım ben randevu aldım ama nekadar ıyı dersen bilmem daha ilk gidişim benim daha hastalıgımın adı bile konmadı araştırmadayız daha

[COLOR="RoyalBlue"]inşallah güzel sonuçlar alıcaksın canım[/COLOR]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…