Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

hadi gözün aydın canım allah tamamına erdirsin kucagınada almayı nasip eder inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhha.s.

selam gülay marmarada hangi tahlillerini yaptırdın bende iyi bir hematolog arıyorum orda bu bölüm varmı ?

ben marmarada mthfr677.1298mut bundan hariç 5tanr daha var onların isimlerini okuyamıyorum verdim marmaraya 1ay sonra çıkacak dedi bu ayın 14de hemotolojiye randevu aldım protein c protein s 35 düşükmüş onları gösterecegim randevu alacaksan acele et 1ay sonraya bile veriyorlar çok yogunlarmış

DEĞERLERıMıZ VE ÖNERıLEN TEDAVı ŞEKıLLERı

hatice0666) mthfr=heterozigot….fibrinojen=600(yüksek)-------------------------------------------0.3fraxiparine

(kahvelokum) faktör5:heterozigot….paı=homozigot-----------------------------------------------------???

(sevda80) mthr=homozigot.…faktör5=heterozigot….proteinc=düşü k--------------------------0.2 clexan

(06EE) mthfr=homozigot….aminoasit metabolizma bozukluğu------------------------------------???

(bkale) mthfr:heterozigot-----------------------------------------------------------------------------------------------0.2 cexane

(güşenenes) mthfr:heterozigot…..protrombin20210 G-A----------------------------------------------???

(reisdevrim37) mthfr:heterozigot…..antitrombin ııı aktv:123(yüksek--------------------------???

(meryemmeryem) mthfr1298-677:heterozigot….prothrombin20210:heterozigot---------0.4 cexane

(papatyasüreyya) mthfr:homozigot….paı:heterozigot---------------------------------------------------0.6 fraxiparine, 100mg coraspine

(funda1980) mthfr1298-677:heterozigot------------------------------------------------------------------------0.4 fraxiparine,100coraspine,elevit,folbiol

(roselenda) mthfr:heterozigot----------------------------------------------------------------------------------------coraspine,folik asit (şimdilik)

(çalıkuşu1978) mthfr:heterozigot-----------------------------------------------------------------------------0.3 fraxiparine,folik ast,progesteron,clomifen,orthomolfemin

(gelgit) mthfr:homozigot--------------------------------------------------------------------------------------------0.6 cexane

(şen) mthfr:homozigot...faktör5:heterozigot..protein c:düşük..06 fraxiparine,100 mg coraspin,folbiol,becozyme c --------------(tedavi başarılı pelincik annecinin kollarında)

(ravza1818) mthfr:heterozigot….tiroid-----------------------------------------------------------------------0.4 cexane

(baharçelik) mthfr1298,677:heterozigot-----------------------------------------------------------------------0.4 fraxiparine,100mg coraspin

(umut7) mthfr:heterozigot----------------------------------------------------------------------------------------------folbiol,coraspin,0.2 clexane

(rapunzel82) mthfr:heterozigot….protein c-s:düşük-----------------------------------------------------????

( sonuyok ) mtfhr C677: heterozigot… faktor 51299 R :heterozigot… GPIIIa L33 P Heterozigot …protein s yüksek------------------------------------------------------------------------------ coraspin100lük 1 folicplus1 gebe kalınca fraxparin 1 lik

(melek76 ) mthfr c677 :heterozigot-------------------------------------------------------------------------------Coraspin+fo lbiol (şimdilik)

(osmak) mthfr677:heterozigot…faktor v leiden:heterozigot ----------------------------------------????

(dinamis) mthfr 1298AC:heterozigot….mthfr1298CC : homozigot-------------------------------- bebek aspirini+elevit+0.2clexane

(hunger86) mthfr 1298, mthfr 677:heterozıgot--------------------------------------------------------------coraspın(şimdilik)

(daisy75) mthfr667:heterozigot-------------------------------------------------------------------------------------coraspiyn+iğne ( tedavi başarılı )

(hummu85) faktorv leiden:heterozigot……….protrombin:heterozıgot…….. b-fibrinojen:heterozigot ,mthfrA1298C:homozigot-----------------------------------------------????

(marguerite) factor 2 :heterozigot....protrombin 20210 GA-----------------------------------------------------------------------------------------------------????

(nazlım28) mthfr 1298 heterozigot - b.fibrinojen >588 heterozigot - protein c yüksek- anemi - B12 hiç yok………………………………………...bebe aspirin -B12 - folic plus - demir - dhea (şimdilik)

(yaren76) heterezigot PAI 4G/4G---------------------------------------0,4 clexane, coraspın100 (tedavi başarılı kızım kollarımda)

(büşra44) mthfr 1298 AC homozigot .................................................. ....?????

(nisanurhak) mthfr c677 heterozigot ,protein c 195,6 antikardiyolipin ıgg pozitif 10 .....................................günde 3 tane folic pluc şimdilik gebe kalınca fraxiparine

(binbirgece)faktör5 leiden heterozigot....................................... ..........???

(ebrar_53)faktörV G 1691A(leiden)heterozigot mthfr677 heterozigot,mthfr A 1298 homozigot...............................???

(smmm06 )------------------------------------protrombin heterozigot ----------------------------------------- 0.6 fraxparine+ coraspin 100 +folbilol +kalsiyum

(29selvihan)...............................677t hetorozigot 1298 hetorozigot............fraxiparine 0.3mg+aspirin 80mg+becozyme vitamin+folbiol

(chilekhhh) .................................................. mthfrC677T heterozigot ---------------------------------------------------fraxiparine 0,3 ml[/QUOTE]

(guzin75 ).......................................b-fibrinojen-455 g-a heterozigot, mthfr c677t heterozigot, mthfr a 1298 heterozigot --------------------------------- 0,8 cexane+aspirin folbiol+becozym[/QUOTE]

(krizantem20)....................mthfrC677T heterozigot , faktör II G20210A heterozigot-----------------------------------şimdi coraspin+folıcplus hamile kalıncada HIBOR(0,2 ml)

(niluferşahh) ..................677t hetorozigot 1298 hetorozigot.......................................................0,2 fraxparine

(ARUB) ..................677t hetorozigot 1298 hetorozigot..................................................................0,4 cexane

listemizin en son hali kızlar

Son düzenleme:
nilüferşah listeye göre bakabilirsin senin değerlerinde olanlar kaçlık iğne kullanıyorlar diye birde kilon kaç ona göre vermiştir dr ben hematoloğa gittim her 10 kilo başına 0,1 lik veriyorum dedi

QUOTE=melek76;7876281]
Selvihancım
sana şenin yazısını buldum...Okursan biraz rahatlarsın belki diye...Bu arada bunu araken çalıkuşuyla senin gümüşhaneli olduğunu öğrendim...Bende Gümüşhaneliyim aslen...Kendini iyi hisset lütfen...Herşey çok güzel olacak...Hem sonuçta kullanılan iğneler ve asprin içinde hamilelikte kullanılmaz diye uyarı var...[/QUOTE]

MELEK 76 ve SİDO NAZLI 03 BKALE RAVZA 1818 SONUYOK canlarım benim yazdıklarınız için allah razi olsun içimi rahatlatan böyle dostlarımın olmasına çok seviniyorum.yaşadıklarımı inanın sadece sizlerle paylaşıyorum.ailem başka şehirde aradıklarında herşey çok güzel sorun yok diyorum çünkü onlarda diken üzerindeler ve yapacakları bişey yok.sizlerde olmasanız insan patlayacak gibi oluyoor.bazen çok bunalıyorum.bu steye girince allahtan mıdır nedir huzur buluyorum.bugün düne göre daha iyiyim.gerçi gece gene pimpirikli düşüncelerden uyuduğum söylenemez ama şimdi içimi ferah tutmaya iyi düşünmeye çalışıyorum.ŞİMDİLİK TEK TESELLİM EN AZINDAN HASTANEDE YATMICAM İNŞALLAHTA ÖYLE OLUR.
hepinizi çok öpüyorum allaha emanet olun dualarınızda beni unutmayın.allah hepimizin sonunu hayır etsin.sevgilerimle

sevgili lalcim seni gordugume cok sevindim canim biz iyiyiz sen nasilsin canim oglusunda iyidir insallah canim benim bebis ne kadarlik oldu gelisimi nasil kilosu boyu sen neden mama veriyorsun canim ya sutun kesildimi keske emzirseydin daha iyi olurdu lalcim
gaz olayi evet cok zor canim allah yardimcin olsun bitanem arada bir yuzukoyun yatir bebisi iyi gelir gazina ben oyle yapiyorum senide bebiside cok opuyorum canim kendinize iyi bakin arada bir ugra topige merak ediyoruz canim a.s.

merhaba roselenda yanıtın için teşekürler.öncelikle şunu belirteyim ben 1 kere düşük yaptım 8. haftada hemen kürtajla aldı doktorum ve 10 gün sonrasında kan tahlili istedi protein c ve protein s isimli testler bunun sonucunda da bana söylediği kan pıhtılaşmasından dolayı bebeğimin gelişmediği oldu. hamilelik düşünmeye başladığımda bebe aspirini ve folik asit kullanmamı sonrasında da iğneye geçeceğimi anlattı ben öğretmen olduğum için izinlerim açısından bu ayki adetimden sonra hamile kalmayı istiyorum.1 aydır aspirin ve folikplus kullanıyorum doktorum ilgi hastanesinde Özgür Kayaselçuk çok memnunum ama şu an izindeymiş temmuz 27 de randevum var o zaman da tabi hamile kalabilirsem iğneye başlıyacam.sanırım benim şansım ilk düşükten sonra teşhis konulması çünkü akşamdan beri okuyorum ve genelde 3. 2. düşükten sonra teşhis koyulmuş arakadaşlara.umarım herşey hepimiz için iyi olur öpüyorum sevgiler

sevgili arkadaşlar benim hepinize bir sorum olacak cevaplarsanız çok memnun olurum benim test sonucumu ben pek anlayamadım MTHFR1298 MUTASYON ANALıZı 1298 A-C N\N şeklinde bir sonuç benim sonucuma benzer bir sonuç alan varmı aranızda? bu nedemek oluyor? ve bana doktor ne verebilir. cevap alabilirsem memnun olacam teşekürler.

canım mrb malesef benim 2. düşükten sonra tahlili yapıldı.önceki dr um bahsetmiştim ya doğal seleksiyon normal dedi.iyi ki dr değiştirmişim.bende zir. müh. tarım bakanlığında çalışıyorum.arazi çıkışlarımız falan oluyor. inş. hamile kalınca rapor almayı düşünüyorum.benim diğer tahlillerim normal. bende hamile kalınca dr gözetimindei ğneye başlayacağım.inş bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız.kendine iyi bak.....

herkese merhabalar bende 677 ve 1298 heterezigot um ve yeni henüz 3 haftalık hamileyim yarın 0.4 lük clexane başlayacagım bebek bekleyen herkese rabbim sabır bizede saglıklı bir hamilelik dönemi geçirmeyi nasip eder inşallah ben clexane ile fraksiparin arasında bir fark varmı onu merak ediyorum hangisi daha güvenilir acaba okuduguma göre clexane kullanıpta sonunda evladına kavuşan anneleri gördüm inşallah rabbim bizim de bu defa yüzümze güler benide listenize eklerseniz sevinirim arada girip takip etmeye çalışacagım zaten arada girer bakardım hamile kalmadan önce ama inşallah bundan sonra buraya daha çok yazarım hepinize sağlıklı günler

güzin75 bende yaptırdığım tahliller sonunda doktorum romatizmal rahatsızlığım olduğunu ve ege ünüvrs. gitmem gerektiğini söyledi bende ramotoloji bölümüne gitmemi söyledi bir sürü kan tahlili yaptılar ama dahiliye bölümü senin romatizmal bir rahatsızlığın var ama hangiçeşit olduğunu bilemiyoruz o yüzden sarılık testi ve tiroid tahlillerine bakıcaz dedi insanı oynatıyorlar resmen tahlillerimi alıcam ama oraya göstermicem çünkü beni bir türlü ramotolojiye göndermedi insanı oynatıyorlar

senin ne rahatsızlığın var güzin75 kan değerlerin çok mu kötüki hemotolojiye gönderdi bu konuları anlamıyorum ya kafam karıştı iyice

sen doktorun özelinemi gidiyorsun

canım aynı değerlere sahibiz,bende bi aylık hamileyim.doktor bana 0,2 lik clexane verdi..niye böyle farklı..içime kurt düştü

chilekhhh irenbebe sgk lılara bakıyormu ve senin izlediğin tedavi yöntemin nedir????????????

Sevgili Arkadaslar hepinize Merhaba,

Selvihancim canim cok gecmis olsun, kendini üzme canim bak cogu gitmis azi kalmis.
Bebek dogsa bile yasama sansi cok yüksek canim hem böyle sancilar bazi hamilelerde oluyor benim bir Arkadasimdada oldu canim oda 32 haftadaydi onu hastaneye yatirdilar ve ilaclarla bebisi 2 hafta daha beklettiler ve bebis 34 saglikli bir sekilde dogdu.

Melekcigim demek sende Gümüshanelisin, cok sevindim canim topragim benim.

Papatyasüreyya, Sonuyok, Marguerita canlarim nasilsiniz

Silaya nihayet sesini duyduk canim seni merak ediyordum iyi olmaniza cok sevindim,

Reisdevrim canim Insallah degerlerin yükselir ve bebisini kucagina almayi nasip eder Rabbim.

Fransiyum gecen kandilde sana söz verdigim Yasini okuyup senin ve tüm bebek bekleyen arkadaslarimizin Insallah tez zamanda dileklerini Rabbim yerine getirmesini dilemistim, Masallah bir ay gecmeden hamile kaldin canim cok sevindim Allahim kucaginada almayi nasip eder.

Arkadaslar ben celeni ve seni cok merak ediyorum bu kadar hic ara vermemislerdi Insallah bizleri unutmamislardir.

Kizlar benim bu aksam doktorda randevüm var, Malesef 4 defa asilama yapilmasina ragmen 8 aydir hamile kalamiyorum.
Malesef bu ayda adetim geldigi icin ben laparaskopiyi yaptirmaya karar verdim.
Ben simdiye kadar cok cabuk hamile kalmistim üstelik kendi cabalarimizla olmustu ama simdi olmuyor acaba gecen sene miyom ameliyatindan sonra yapisiklik veya tikaniklik olmusmu diye baktiracagim.
Bu aksamda laparaskopi ne zaman yapilacak diye karar verilecek.
Offfff offffff simdiye kadar cok cabuk hamile kaliyor ama bebek düsüyordu simdi ise hamile kalamiyorum. Yine narkoz verecekler göbekten bakilacakmis inanin artik cok yoruldum yasim oldu 31.
5 sene icerisinde bu bebek yüzünden tam 7 defa ameliyat masasina yattim ve halada yatiyorum cilemin nezaman betecegini cok merak ediyorum.
Asla isyan etmiyorum bunada sükürler olsun en azinda hamile kalabiliyorum ama cok yoruldugumu gücümün kalmadigini hissediyorum. Sanki biz bebek istedikce önümüze gelmeyen engel kalmadi.
Pes edecegim sonunda.
Moralim bozulunca bende esime catiyor ben cocuk falan istemiyorum ben böylede yasarim ama sen illada istiyorsan git baska bir kadinla evlen oda sana dogursun diye sacma sapan seyler söyleyip kocisinde kalbini kiriyorum. Allahim sonumuzu hayirli etsin ve bu yolda kimseyi oyalamasin, kimsenin kucagini bos birakmasin

çalıkuşu herşeyin hayırlısı bizimkiler böyle elimizden gelenide yapıyoruz yapmaya çalışıyoruz.sonucuna değecek bir zahmet çekmek istiyoruz ama... sakın eşine bir daha öyle söyleme bende çok yaptım kolay yolu seçiyorsun yarın bunları hatırladıkça gülümseyelim inşallah üzülme önce sen iyi olacaksın moralini bozmayacksın

canım beni kimse bir yere göndermedi ben aynı şeyleri 5 defa yaşadım her defasında ayrı birşeyler öğrendim.genetik tahliller çıktıktan sonra 3.hamileliğimde bu pıhtılaşmayı öğrendim ama iğneye geç başlandı, dozu az gelmiş hematoloğun söylediği martta gittim özeline randevulu ege üniv.öğleden sonra bakıyorlar ve filiz hn çoğu kadın doğ.dozunu kendi ayarlamaya çalıştığını bunun önemini anlayamadığını söyledi ve inşallah hamile kaldığımda beraber ayarlayacağımı söyledi böyle işte

ahhh çalıkuşum söylediklerinin aynılarını bizler de yaşıyoruz haklısın biz bebiş istedikçe sanki önümüze engeller çıkıyor fakat üzülme herşeyin bir zamanı vareşme bende çok bunaldığımda bir kaç defa öyle şeyler söylemiştim ve onuda üzüyorum canım benim eşinde üzülüyordur bir daha sakın öyle şeyler söyleme herşey allahtan inş gebe kalırsın canım allah gönlüne göre versin geçmiş olsun

binbir gece güzin cvb vermeden ben vereyim dedim kötü bişey yok canım kan pıhtılaşması var güzindede o yüzden işin ehli olan hematoloğa gidip doğru tedavi şeklini öğreniyor çünkü kadın doğumcuların alanı değil bu aslında senin de gitmen lazım hiç olmazsa kesin tedavi şeklini öğreneceksin

niluferşahh dediğim gibi kiloya boya göre veriyorlar kilon kaç cvb vermedin?herkese aynı doz verilecek diye birşey yok içini ferah tut ayrıca kaç kilo olduğunu ikinci defa soruyorum cvb yazmadın

var canım ben randevu aldım ama nekadar ıyı dersen bilmem daha ilk gidişim benim daha hastalıgımın adı bile konmadı araştırmadayız daha

canım çok geçmiş olsun yardımcı olduğun için çok teşekkürler kadın doğum doktorum çapaya gitmemi söyledi ama orası çok uzak olduğu için ben marmaraya gitmek istiyorum ama bilmiyodum hematoloji varmı yokmu demekki varmış enkısa zamanda gidip randevu alayım bari .peki telefonlamı aldın yoksa gidip ordanmı aldın bukonudada bilgi verirsen sevinirim rabbim hepimize şifa versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…