selamlar arkadaşlar,.dün doktora gittim,.bebikimi gördük,nokta şeklindeydi.daha çok küçükmafoldumbenhemen iğneye başlayacaz dedi.değerlerimi yazıyorum.vede kullanacağım iğneyi .sizce normalmi,bilenler yanıtlara sevinirima.s.MTHFR C677T VE MTHFR A 1298C HETEROZİGOT MUTASYON doktorun önerdiği iğne frafmin 2500 14 10*02 ml.
selam gülay marmarada hangi tahlillerini yaptırdın bende iyi bir hematolog arıyorum orda bu bölüm varmı ?
ii geceler bayanlar nasılsınız canlarım? özledim sizi! oğluşumla ugrasıyorum ben. hepinizede dua ediyorum kızlar, inşallah sizlerde kavuşursunuz bebişlerinize.. gerçi benimki çok ççok gazlı, dolayısıyla çok aglıyor, inanın dogdugundan bu yana doya doya sevemedim, çünkü ya uyuyor ya aglıyor( emmiyorda beni, mama yiyor bütün zorluklar beni buluyor!
neyse sizler nasılsınız? nazlı, celen, şen, meryem, sonuyok, marguerite ve daha adını yazamadıgım herkes, nasılsınız?
öpüyoruz hepinizi
merhaba roselenda yanıtın için teşekürler.öncelikle şunu belirteyim ben 1 kere düşük yaptım 8. haftada hemen kürtajla aldı doktorum ve 10 gün sonrasında kan tahlili istedi protein c ve protein s isimli testler bunun sonucunda da bana söylediği kan pıhtılaşmasından dolayı bebeğimin gelişmediği oldu. hamilelik düşünmeye başladığımda bebe aspirini ve folik asit kullanmamı sonrasında da iğneye geçeceğimi anlattı ben öğretmen olduğum için izinlerim açısından bu ayki adetimden sonra hamile kalmayı istiyorum.1 aydır aspirin ve folikplus kullanıyorum doktorum ilgi hastanesinde Özgür Kayaselçuk çok memnunum ama şu an izindeymiş temmuz 27 de randevum var o zaman da tabi hamile kalabilirsem iğneye başlıyacam.sanırım benim şansım ilk düşükten sonra teşhis konulması çünkü akşamdan beri okuyorum ve genelde 3. 2. düşükten sonra teşhis koyulmuş arakadaşlara.umarım herşey hepimiz için iyi olur öpüyorum sevgiler
sonuyok canım ben ege üniv. iç hast.ve hematoloji uzmanı filiz büyükkeçeciye gittim. bu konuda uzman.kadın genelde bana tüp bebekten gönderilen hastalar bu şekilde dedi çok ilgilendi tek tek hem bana hem eşime anlattı.hamilelik oluştuğu zaman yapılacak tahlilleri verdi hamen 0,8 lik iğneye başlayacağımızı ve doğumdan sonrada bir süre kullanmam gerektiğini gerekirse cepten istediğim zaman arayabileceğimi söyledi tavsiye ederim.
herkese merhabalar bende 677 ve 1298 heterezigot um ve yeni henüz 3 haftalık hamileyim yarın 0.4 lük clexane başlayacagım bebek bekleyen herkese rabbim sabır bizede saglıklı bir hamilelik dönemi geçirmeyi nasip eder inşallah ben clexane ile fraksiparin arasında bir fark varmı onu merak ediyorum hangisi daha güvenilir acaba okuduguma göre clexane kullanıpta sonunda evladına kavuşan anneleri gördüm inşallah rabbim bizim de bu defa yüzümze güler benide listenize eklerseniz sevinirim arada girip takip etmeye çalışacagım zaten arada girer bakardım hamile kalmadan önce ama inşallah bundan sonra buraya daha çok yazarım hepinize sağlıklı günler
sonuyok cum canım irenbe den refik beyi şiddetle tavsiye edebilirim. ben çok memnunum. hatta bu hastalığımı da o buldu çıkardı. alnından öpesim geldi kendisini.yerimsenibenyerimseniben yerimseniben istersen bir düşün derim.
güzin75 bende yaptırdığım tahliller sonunda doktorum romatizmal rahatsızlığım olduğunu ve ege ünüvrs. gitmem gerektiğini söyledi bende ramotoloji bölümüne gitmemi söyledi bir sürü kan tahlili yaptılar ama dahiliye bölümü senin romatizmal bir rahatsızlığın var ama hangiçeşit olduğunu bilemiyoruz o yüzden sarılık testi ve tiroid tahlillerine bakıcaz dedi insanı oynatıyorlar resmen tahlillerimi alıcam ama oraya göstermicem çünkü beni bir türlü ramotolojiye göndermedi insanı oynatıyorlar
senin ne rahatsızlığın var güzin75 kan değerlerin çok mu kötüki hemotolojiye gönderdi bu konuları anlamıyorum ya kafam karıştı iyice
sen doktorun özelinemi gidiyorsun
var canım ben randevu aldım ama nekadar ıyı dersen bilmem daha ilk gidişim benim daha hastalıgımın adı bile konmadı araştırmadayız daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?