canım çok geçmiş olsun yardımcı olduğun için çok teşekkürler kadın doğum doktorum çapaya gitmemi söyledi ama orası çok uzak olduğu için ben marmaraya gitmek istiyorum ama bilmiyodum hematoloji varmı yokmu demekki varmış enkısa zamanda gidip randevu alayım bari .peki telefonlamı aldın yoksa gidip ordanmı aldın bukonudada bilgi verirsen sevinirim rabbim hepimize şifa versin..
canım ben genetiği koşuyolu kalp te yaptırdım bitanıdık vesilesiyle galiba herzaman yapmıyolarmış bana demişlerdiki 20 kişilik bir gruba yapıyoruz .şuanda yapıyorlarmı bilmiyorum .eğer zeynep kamilde yapılıyosa çok iyi hemen yaptır derim..
şimdi aradım hastaneyi telefonla olmuyormuş.neyse yarın gidip alırım çok saol canım ..
amin canım allah hepimizin yardımcısı olsun böyle şeyler yaşıyacağımı düşünmezdim ama herşey yüce rabbimden bizde şifa arıyoruz işte .peki senin düşüklerin varmı kusura bakma tanımadığım için soruyorum..
benim 3 düşüğüm var sonuçta bunları yaptırdık oda dediğim gibi tanıdığım vesilesiyle oldu yoksa doktorlar filan istemedi .insan hayatı nekadar önemliki onlar için ?
ben ilk gittigimde çok erken gitmiştim ozamanda hemotolojiye gün alamamıştım gün vermişlerdi ozaman gidip hem ona hemde kadın doguma randevu aldım dün kadındoguma gittim ama hemotologun günü daha gelmedikaç gibi gittin sen ya marmaraya çok giderim ben kayınvaldemin takipleri orda yapılıyor millet sabah 5te sıraya giriyo neyse eşimle giderim artık..işimiz hallolsunda önemli değil..
çok geçmiş olsun canım inşallah bidaha yaşamayız böyle şeyler..
neyse canım çok memnun oldum tanıştığımıza daha sonra görüşmek üzere iyi akşamlar canım..
ben ilk gittigimde çok erken gitmiştim ozamanda hemotolojiye gün alamamıştım gün vermişlerdi ozaman gidip hem ona hemde kadın doguma randevu aldım dün kadındoguma gittim ama hemotologun günü daha gelmedi
Sevgili Arkadaslar hepinize Merhaba,
Melekcigim demek sende Gümüshanelisin, cok sevindim canim topragim benim.
Kizlar benim bu aksam doktorda randevüm var, Malesef 4 defa asilama yapilmasina ragmen 8 aydir hamile kalamiyorum.
Malesef bu ayda adetim geldigi icin ben laparaskopiyi yaptirmaya karar verdim.
Ben simdiye kadar cok cabuk hamile kalmistim üstelik kendi cabalarimizla olmustu ama simdi olmuyor acaba gecen sene miyom ameliyatindan sonra yapisiklik veya tikaniklik olmusmu diye baktiracagim.
Bu aksamda laparaskopi ne zaman yapilacak diye karar verilecek.
Offfff offffff simdiye kadar cok cabuk hamile kaliyor ama bebek düsüyordu simdi ise hamile kalamiyorum. Yine narkoz verecekler göbekten bakilacakmis inanin artik cok yoruldum yasim oldu 31.
5 sene icerisinde bu bebek yüzünden tam 7 defa ameliyat masasina yattim ve halada yatiyorum cilemin nezaman betecegini cok merak ediyorum.
Asla isyan etmiyorum bunada sükürler olsun en azinda hamile kalabiliyorum ama cok yoruldugumu gücümün kalmadigini hissediyorum. Sanki biz bebek istedikce önümüze gelmeyen engel kalmadi.
Pes edecegim sonunda.
Moralim bozulunca bende esime catiyor ben cocuk falan istemiyorum ben böylede yasarim ama sen illada istiyorsan git baska bir kadinla evlen oda sana dogursun diye sacma sapan seyler söyleyip kocisinde kalbini kiriyorum. Allahim sonumuzu hayirli etsin ve bu yolda kimseyi oyalamasin, kimsenin kucagini bos birakmasin
iyiyim güzincim sen nasılsın bu ay geblik varmı acaba sende ?durumlar nasıl bende gittim filiz hn a banada 0,8lik yada 1,lik başlayacağım dedi gebe kalınca bi test verdi kandaki trombositlere bakıcam dedi yani aslında şöyle ki gebe kaldığım ı öğrendiğim gün gideceğim ona testi yaptıracağım sonra 10 gün iğne kullanacağım ve tekrar test yapılacak ve ona göre karar verecek ya devam edilecek ya da belki doz düşecek fakat doz değiştirmeyeceğiz dedi kaçla başlarsan o dozla bitireceksin gebeliğini ve doğumdan sonra 3 y kullanacaksın dedi
coraspin kullanıyorum devam edeyimmi dedim devam et dedi
haa birde dedimki ya kanım fazla sulanırsa bir tehlike oluştururmu dedim hayır dedi fazla sulanırsa sorun olmaz ama iğne yeterli gelmezse sorun olur dedi
canım sen önceki gebeliğinde kaçlık iğne kullanmıştın ve şimdiki kilon kaç karşılaştırma yapmak için soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?