Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

buarada REıSDEVRıMı merak ettim inşallah problem yoktur ..rabbim bebeğini ona bağışlasın inşallah

iyiyim güzincim sen nasılsın bu ay geblik varmı acaba sende ?durumlar nasıl bende gittim filiz hn a banada 0,8lik yada 1,lik başlayacağım dedi gebe kalınca bi test verdi kandaki trombositlere bakıcam dedi yani aslında şöyle ki gebe kaldığım ı öğrendiğim gün gideceğim ona testi yaptıracağım sonra 10 gün iğne kullanacağım ve tekrar test yapılacak ve ona göre karar verecek ya devam edilecek ya da belki doz düşecek fakat doz değiştirmeyeceğiz dedi kaçla başlarsan o dozla bitireceksin gebeliğini ve doğumdan sonra 3 y kullanacaksın dedi
coraspin kullanıyorum devam edeyimmi dedim devam et dedi
haa birde dedimki ya kanım fazla sulanırsa bir tehlike oluştururmu dedim hayır dedi fazla sulanırsa sorun olmaz ama iğne yeterli gelmezse sorun olur dedi

canım sen önceki gebeliğinde kaçlık iğne kullanmıştın ve şimdiki kilon kaç karşılaştırma yapmak için soruyorum

telefonla olmuyor canım gıdıp ordan alıyorsun ben sana numarayı vereyım ara bı istersen 4440872 bu arada genetık için zeynep kamile gittim ordada yapıyorlarmış yarın eşinle gel dediler hemende tahlilleri yaparız dediler sen genetik nerde yaptırdın

canım ben genetiği koşuyolu kalp te yaptırdım bitanıdık vesilesiyle galiba herzaman yapmıyolarmış bana demişlerdiki 20 kişilik bir gruba yapıyoruz .şuanda yapıyorlarmı bilmiyorum .eğer zeynep kamilde yapılıyosa çok iyi hemen yaptır derim..

evet ya bugün ögrendim bende çapaya gittim bugün ordaki sekreter kız söyledi orda 7ay sonraya verdiler döndüm zeynep kamile geldim yarın gel dediler öbür testleride marmaraya verdim çogu gitti azı kaldı herşeyin hayırlısı allahtan

amin canım allah hepimizin yardımcısı olsun böyle şeyler yaşıyacağımı düşünmezdim ama herşey yüce rabbimden bizde şifa arıyoruz işte .peki senin düşüklerin varmı kusura bakma tanımadığım için soruyorum..
benim 3 düşüğüm var sonuçta bunları yaptırdık oda dediğim gibi tanıdığım vesilesiyle oldu yoksa doktorlar filan istemedi .insan hayatı nekadar önemliki onlar için ?

kaç gibi gittin sen ya marmaraya çok giderim ben kayınvaldemin takipleri orda yapılıyor millet sabah 5te sıraya giriyo neyse eşimle giderim artık..işimiz hallolsunda önemli değil..

iki düşügüm var

kaç gibi gittin sen ya marmaraya çok giderim ben kayınvaldemin takipleri orda yapılıyor millet sabah 5te sıraya giriyo neyse eşimle giderim artık..işimiz hallolsunda önemli değil..
ben ilk gittigimde çok erken gitmiştim ozamanda hemotolojiye gün alamamıştım gün vermişlerdi ozaman gidip hem ona hemde kadın doguma randevu aldım dün kadındoguma gittim ama hemotologun günü daha gelmedi

ben ilk gittigimde çok erken gitmiştim ozamanda hemotolojiye gün alamamıştım gün vermişlerdi ozaman gidip hem ona hemde kadın doguma randevu aldım dün kadındoguma gittim ama hemotologun günü daha gelmedi

anladım canım çok saolasın yardımcı oldun bana ya ben aslında doktor buldum özel muayenehane ama tahliller biliyosun çok tutuyo ssk varken niye para veriyim bigidip şansımı deniycem .görüşürüz canım kendine iyibak..

Canım moralini hiç bozma bu kadar yaşadıklarından sonra Allah mutlaka mükafatlandıracaktır seni...Bence artık bebeğini kucağına almaya az kaldı , ben böyle hissediyorum...Toprağım benim kendine çok iyi bak , sevgiyle kal...

günaydın herkese ....sonuyok bu ay bende birşey yok...bu hafta çalışmalar başlayacak inş.iki hafta izne ayrılacağım hayırlısı 5 tane kürtjdan sonra acaba hamile kalamayacakmıyım diye düşünmeye başladım.filiz hn nasıl gerçekten ilgili ve bu konuda bilgili değil mi?aynı testleri aynı şeyleri banada söyledi.doğumdan sonra bende 3 ay kullanacağım.ben önceki gebeliklerimde 3.de 0,3 lük 4ve 5.gebelikte 0,4 lük clexan kullandım ama olmadı....şu an sabah tartıldım 77 kiloyum.
sositosositoburdan herkese tekrar söylemek istiyorum pıhtılaşma olan arkadaşlar mutlaka hematoloğa gidip görüşün mutlaka...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…