Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

herkese günaydın...
merhaba ırazmetin cok fazla bilgi sahibi degılım ama bıldıgım kadarıyla N/N homozigot normal(benım dosyamda oyle yazıyor)bende heterozigot mutant cıktı. ve dosyamda N/N cıkan homozıgot normal yazan genlerle ilgili bir problem yok sorun cıkmadı.dosyamdada bir sorun oldugu yazmıyor doktorum onlarla ılgılı bır sey soylemedı sadece pıhtılaşma olan genleri acıkladı.. en azından bıldıgım kadarıyla boyle kendi dosyamdan ve doktorum soyledıgı kadarıyla bılgı vermeye calıstım yanlıs bılıyorsam kusura bakma. hangı genlerde sorun cıktıgıyla ilgili doktorun bır sey soylememiş herlade. yanlıs bılıyorsam tekrar kusura bakma.

günaydınlar diliyorum herkese,demek iki defa iğne kullandığın halde düşük yaptın..moralim bozuldu şimdi..zaten evhamlıyım.offmafoldumbenmafoldumben

cnm günaydın.
iğne kullandığın halde sende düşük olduysa bence senin pıhtılaşma dışında başka bi rahatsızlığın var. hemilelik denemeden önce git bütün kontrollerini yaptır ki aynı acıyı yaşama tekrar.
bu kan sulandırıcı iğnelerin kiloyla bi alakası yok pıhtılaşma derecesine göre veriyolar.
ben 100 kilonun üzerindeyim ve 6 aydır 0,4 ml fraxiparine kullanıyorum sadece aspirin falan yok.Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki herşey yolunda gidiyo. Allah'ım bana ve tüm hamile arkadaşlarıma bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

günaydınlar diliyorum herkese,demek iki defa iğne kullandığın halde düşük yaptın..moralim bozuldu şimdi..zaten evhamlıyım.offmafoldumbenmafoldumben

cnm sen içini ferah tut iyi düşün iyi olsun.
ben yukarıdada yazdım bi oku istersen.
dediğim gibi moralini yüksek tut en önemlisi bu. Birde bol bol dua et cnm Allah'a..

Canım çalıkuşu ,

Şu an bebeğine kavuşmak için çıktığın yoldasın ve bayağı yol katettin..Bi otele gireceksin de resepsiyonda işlemleri yaptırıyorsun öyle düşün...Şu laporoskopiyi hayırlısıyla atlatıcaksın , ondan sonra uygun bi tedavi alıp hamile kalacaksın...Hiç umudunu kaybetme ..

Ben de 2 defa histereskopi oldum...Genel anesteziyle ..İlkinde çok sarsıldım..O arada hamile kalmama izin yoktu , bekledim bekledim...Tam bir seneme mal oldu...Sonra bir defa daha hayal kırıklığı yaşadım...Sonra bi müddet kendimize gelemedik , eşim de artık çocuk istemiyorum demeye başlamıştı ..Bi ay depresyonda kaldım resmen , sonra toparla kendini dedim kendi kendime , izin olmadığı halde inatla deneme yaptım...Pes etmek yok kesinlikle...lmaz: O günlerde bi gün , kahvaltı yaparken eşime her zamanki sorularımı sorup duruyordum.." Bu ay olacak mı sence , nasıl içine doğuyor , aşılamayı konuşalım tekrar doktorla , falan filan...." Eşim de bana şöyle dedi " Bu çocuk bi yerlerde , bize gelmek için düşünüp duruyor , bizden iyi anne-baba mı bulacak ? Buradan ona sesleniyorum : " Gelirsen seni çok seveceğiz , sana iyi bi gelecek vermeye çalışacağız , iyi bi anne-baba olabiliriz , artık canın isterse " Sonra da bana döndü : "Boşver hayatım gelmezse kendisi kaybeder , canı isterse " dedi ..Yani çocuğa rest çekti resmen...Ben de güldüm , doğru söylüyorsun dedim , Amaaan napıyım demeye başladım , o ay hamile kaldım...Sen de o duyguyu yakalamaya çalış canım...Allahım de , ben elimden geleni yapıyorum , her türlü tedbirimi alıyorum , gerisini sana bırakıyorum..Biraz akışına bırakınca inan ki rahatlıyorsun...

Ben senin için yapabileceğim ne olursa hazırım her zaman...İnanki hep dua ediyorum , bekleyen tüm arkadaşlarım için...Herşey güzel olacak merak etme...Şu an resepsiyondasın , odana çıkmana az kaldı , hem de deniz manzaralı...yerimseniben

Son düzenleme:
ÇALIKUŞU 1978 canım benim güzel dileklerin için çok sağol.senin de en kısa zamanda güzel haberlerini almak istiyoruz.güzel haberlerle gel canım benim.

burdaki can dostlarımın duaları sayesinde bugün kendimi daha iyi hissediyorum en azından bu gece uyuyabildim ve içimin sıkıntısı geçti çok şükür.bugün itibariyle allahın izniyle 33.haftayı çok şükür bitirdik 34.haftayıda hayırlısıyla bitirseydik o zaman iyice rahatlıcam.dr.ler ozaman doğsada fazla sorun olmuyor diyor .çünkü ciğer gelişimi tamamlanıyormuş.allah tüm hamişlerimize zamanında bebişlerini sağlıklı bir şekilde kucaklarıına almayı nasip ettsin.birbirimize dualarımızı eksik etmeyelim.hepinizi çok öpüyorum sevgiyle kalın

arkadaşlar lutfen yardım
kan pıhtılasması nedenıyle ıkı düşük yaptım
ANKARADA bizim durumumuzda gıdılebılecek en ıyı hastane ve doktor hangısıdır
lutfen tavsıyelerınızı beklıyorum

ufkummm öncelikle çok geçmiş olsun aynı sorun bende de var ama şu anda 24 haftalık hamileyim çok şükür. bu konuda hacettepe de prof. dr sinan beksaç ve yine hacettepe de prof. dr lütfü önderoğlu var. ikisi de bu alanda uzman tavsiye ederim sende bi araştır bence bu drları.

canım evham yapacak birşey yok,hematoloğun söylediğine göre dozu yeterli gelmemiş bana .sakın aklına kötü seyler getirme olumlu düşün iyi olsun...zemuszemus

canım evham yapacak birşey yok,hematoloğun söylediğine göre dozu yeterli gelmemiş bana .sakın aklına kötü seyler getirme olumlu düşün iyi olsun...zemuszemus

doktorum bana hemotoloğa gitmemi söylemedi,daha doğrusu önermedi,.1298-677 hetorozigot değerlerim,02,lik iğne verdi bunları hergün olacaksın dedi,başka bişey söylemedi,.acaba yinede söylemediği halde hemotoloğa gitsemmi,kafam karıştı:uhm: :uhm:

hayatım bütün tetkikler yapıldı genetik bile 5 tane kaybı sebebi olmayan düşüklerin içine alıyor,yukarda yazdığım gibi hematoloğun söylediğine göre 0,8lik ve aspirin ve erken başlamam gerektiği başka hiçbirşey yok.hayırlı artık diyorum inş.kısa zamanda da hamile kalabilsem.sen ne kadarlık oldun?allah kucağına almak nasip etsin darısı bizim başımıza tüm isteyenlerin.

Nilüfercim , hiç evham yapma ..Hamilesin boşuna kendini üzme..ığne kullanıldığı halde olan gebelik kayıpları pekçok nedenden olabilirmiş...Yani ille iğne dozuna , pıhtılaşmaya bağlamamak gerekiyor..Bana Lütfü bey böyle açıklamıştı...Eğer sağlıksız bi gebelik oluşmuşsa , iğne kullansan da devam etmiyor...Burada sülal arkadaşımız vardı , gebelik kaybının düşük doz iğneden olduğunu düşünmüştü , sonradan tiroit sorunu ortaya çıktı , ki bu da bi düşük sebebi..Hematolog da bana sizin durumunuzda uygun dozu bulmak , iğneyle gebeliği devam ettirmek çok kolay , yeter ki kayıplarınız bilinmeyen başka sebeplere bağlı olmasın demişti...

O yüzden şu an kullandığın iğnenin dozuna kadındoğumcun ve hematolog karar verdiyse , evham yapma...ığne kullanmama rağmen düşük yapar mıyım diye korkma...Başka bi sorunun yoksa , gebeliğin güzel bi şekilde devam edecektir...Sağlıcakla kal canım...

iyi dileklerin için çok teşekkür ederim cnm Allah en tez zamanda gönlünün muradını versin inşallah.
iğne kullandığın halde iki düşük yapmuşsın ya o düşükler kaç haftalıkken oldu cnm.
ben şuan 25, haftamın içindeyim Rabbim'in izniyle.
bu aradaİzmir'in neresindensinsin. bende İzmirdeyim.

çalıkuşu canım benim sakın umutsuzluğa kapılma allah emeklerinin karşılığını verecek ve çok iyi bir anne olacaksın bunu bütün kalbimle inanıyorum canım senin öyle güzel bir kalbin varki evladın senin gibi bir annesi olduğu için çok şanslı ve mutlu olacak inşallah bu son yaşadığın sorun olur ve bunda sonra hamile kalır ve meleğini kucağına alırsın inşallah benim son kaybım ikiz gebelikti iki defa kürtaj ettiler beni nerdeyse 4 ay adet göremedim ve rahim filmi çektirdim doktorlara kalsa gerek yoktu ama ben ısrarcı oldum allaha şükür bir sorun çıkmadı o arada 4 ay adet göremedim kanda pıhtılaşma çıktı bebeğimi kaybettim tam anlamıyla bitmiştim o kadar kötüydümki sizin sayenizde umutlarım arttı ve bebek kararı aldım allahta dileğimizi verdi şu an hamileyim allah tamamına erdirirse ama şu an bile kucağıma almadan yalan gibi geliyor her gün dua ediyorum hepimiz için allah kimseye çocuk özlemi yaşatmasın sende kendini üzme lütfen papatyanında dediği gibi bebeğin canı isterse gelir ama geldiği zamanda çok kıymetli bir bebek olacağı kesin kendine çok iyi bak allaha emanet ol

selvihancım sanada geçmiş olsun canım inşallah bir sorun çıkmadan allah tamamına erdirir canım sakın kendine stres yapma biliyosun stres rahimde kasılmalara sebep oluyor bol bol dinlen kendini oyalayacak bir şeyler bul bol bol konuş kızınla allah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip etsin bence bir sorun çıkmadan gelecek kızının kokusunu içine çektiğinde unutacaksın hatırlamıycaksın bile bu günleri allaha emanet olun

Fundacım ekİm annelerİnde gÖrÜnmÜyosun artık hİÇ arada o topİĞede uĞra

evet haklısın canım işlerim o kadar yoğunki fazla giremiyorum pcye uğrarım neden uğramayım aslında öğreneceğim çok şey var ama şu çalışan anneler böyle oluyor ne yaparsın şimdi uğruyorum öptüm canım a.s.

nilüfersahh bana sorarsan yinede hematolağa git derim gitsemiydim acaba....demektense yine de sen bilirsin..beni de kadın doğumcum göndermedi burada okuduklarımdan yola çıkarak öylesine gitmiştim.
burada yazılanlar okadar önemli ki yol gösterici bütün arkadaşlara tekrar teşekkür etmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…