- 30 Haziran 2009
- 1.560
- 2
- 156
günaydın herkese ....sonuyok bu ay bende birşey yok...bu hafta çalışmalar başlayacak inş.iki hafta izne ayrılacağım hayırlısı 5 tane kürtjdan sonra acaba hamile kalamayacakmıyım diye düşünmeye başladım.filiz hn nasıl gerçekten ilgili ve bu konuda bilgili değil mi?aynı testleri aynı şeyleri banada söyledi.doğumdan sonra bende 3 ay kullanacağım.ben önceki gebeliklerimde 3.de 0,3 lük 4ve 5.gebelikte 0,4 lük clexan kullandım ama olmadı....şu an sabah tartıldım 77 kiloyum.
sositosositoburdan herkese tekrar söylemek istiyorum pıhtılaşma olan arkadaşlar mutlaka hematoloğa gidip görüşün mutlaka...
günaydın herkese ....sonuyok bu ay bende birşey yok...bu hafta çalışmalar başlayacak inş.iki hafta izne ayrılacağım hayırlısı 5 tane kürtjdan sonra acaba hamile kalamayacakmıyım diye düşünmeye başladım.filiz hn nasıl gerçekten ilgili ve bu konuda bilgili değil mi?aynı testleri aynı şeyleri banada söyledi.doğumdan sonra bende 3 ay kullanacağım.ben önceki gebeliklerimde 3.de 0,3 lük 4ve 5.gebelikte 0,4 lük clexan kullandım ama olmadı....şu an sabah tartıldım 77 kiloyum.
sositosositoburdan herkese tekrar söylemek istiyorum pıhtılaşma olan arkadaşlar mutlaka hematoloğa gidip görüşün mutlaka...
günaydınlar diliyorum herkese,demek iki defa iğne kullandığın halde düşük yaptın..moralim bozuldu şimdi..zaten evhamlıyım.offmafoldumbenmafoldumben
Canım çalıkuşu ,Sevgili Arkadaslar hepinize Merhaba,
Selvihancim canim cok gecmis olsun, kendini üzme canim bak cogu gitmis azi kalmis.
Bebek dogsa bile yasama sansi cok yüksek canim hem böyle sancilar bazi hamilelerde oluyor benim bir Arkadasimdada oldu canim oda 32 haftadaydi onu hastaneye yatirdilar ve ilaclarla bebisi 2 hafta daha beklettiler ve bebis 34 saglikli bir sekilde dogdu.
Melekcigim demek sende Gümüshanelisin, cok sevindim canim topragim benim.
Papatyasüreyya, Sonuyok, Marguerita canlarim nasilsiniz
Silaya nihayet sesini duyduk canim seni merak ediyordum iyi olmaniza cok sevindim,
Reisdevrim canim Insallah degerlerin yükselir ve bebisini kucagina almayi nasip eder Rabbim.
Fransiyum gecen kandilde sana söz verdigim Yasini okuyup senin ve tüm bebek bekleyen arkadaslarimizin Insallah tez zamanda dileklerini Rabbim yerine getirmesini dilemistim, Masallah bir ay gecmeden hamile kaldin canim cok sevindim Allahim kucaginada almayi nasip eder.
Arkadaslar ben celeni ve seni cok merak ediyorum bu kadar hic ara vermemislerdi Insallah bizleri unutmamislardir.
Kizlar benim bu aksam doktorda randevüm var, Malesef 4 defa asilama yapilmasina ragmen 8 aydir hamile kalamiyorum.
Malesef bu ayda adetim geldigi icin ben laparaskopiyi yaptirmaya karar verdim.
Ben simdiye kadar cok cabuk hamile kalmistim üstelik kendi cabalarimizla olmustu ama simdi olmuyor acaba gecen sene miyom ameliyatindan sonra yapisiklik veya tikaniklik olmusmu diye baktiracagim.
Bu aksamda laparaskopi ne zaman yapilacak diye karar verilecek.
Offfff offffff simdiye kadar cok cabuk hamile kaliyor ama bebek düsüyordu simdi ise hamile kalamiyorum. Yine narkoz verecekler göbekten bakilacakmis inanin artik cok yoruldum yasim oldu 31.
5 sene icerisinde bu bebek yüzünden tam 7 defa ameliyat masasina yattim ve halada yatiyorum cilemin nezaman betecegini cok merak ediyorum.
Asla isyan etmiyorum bunada sükürler olsun en azinda hamile kalabiliyorum ama cok yoruldugumu gücümün kalmadigini hissediyorum. Sanki biz bebek istedikce önümüze gelmeyen engel kalmadi.
Pes edecegim sonunda.
Moralim bozulunca bende esime catiyor ben cocuk falan istemiyorum ben böylede yasarim ama sen illada istiyorsan git baska bir kadinla evlen oda sana dogursun diye sacma sapan seyler söyleyip kocisinde kalbini kiriyorum. Allahim sonumuzu hayirli etsin ve bu yolda kimseyi oyalamasin, kimsenin kucagini bos birakmasin
cnm sen içini ferah tut iyi düşün iyi olsun.
ben yukarıdada yazdım bi oku istersen.
dediğim gibi moralini yüksek tut en önemlisi bu. Birde bol bol dua et cnm Allah'a..
arkadaşlar lutfen yardım
kan pıhtılasması nedenıyle ıkı düşük yaptım
ANKARADA bizim durumumuzda gıdılebılecek en ıyı hastane ve doktor hangısıdır
lutfen tavsıyelerınızı beklıyorum
günaydınlar diliyorum herkese,demek iki defa iğne kullandığın halde düşük yaptın..moralim bozuldu şimdi..zaten evhamlıyım.offmafoldumbenmafoldumben
canım evham yapacak birşey yok,hematoloğun söylediğine göre dozu yeterli gelmemiş bana .sakın aklına kötü seyler getirme olumlu düşün iyi olsun...zemuszemus
cnm günaydın.
iğne kullandığın halde sende düşük olduysa bence senin pıhtılaşma dışında başka bi rahatsızlığın var. hemilelik denemeden önce git bütün kontrollerini yaptır ki aynı acıyı yaşama tekrar.
bu kan sulandırıcı iğnelerin kiloyla bi alakası yok pıhtılaşma derecesine göre veriyolar.
ben 100 kilonun üzerindeyim ve 6 aydır 0,4 ml fraxiparine kullanıyorum sadece aspirin falan yok.Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki herşey yolunda gidiyo. Allah'ım bana ve tüm hamile arkadaşlarıma bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Nilüfercim , hiç evham yapma ..Hamilesin boşuna kendini üzme..ığne kullanıldığı halde olan gebelik kayıpları pekçok nedenden olabilirmiş...Yani ille iğne dozuna , pıhtılaşmaya bağlamamak gerekiyor..Bana Lütfü bey böyle açıklamıştı...Eğer sağlıksız bi gebelik oluşmuşsa , iğne kullansan da devam etmiyor...Burada sülal arkadaşımız vardı , gebelik kaybının düşük doz iğneden olduğunu düşünmüştü , sonradan tiroit sorunu ortaya çıktı , ki bu da bi düşük sebebi..Hematolog da bana sizin durumunuzda uygun dozu bulmak , iğneyle gebeliği devam ettirmek çok kolay , yeter ki kayıplarınız bilinmeyen başka sebeplere bağlı olmasın demişti...doktorum bana hemotoloğa gitmemi söylemedi,daha doğrusu önermedi,.1298-677 hetorozigot değerlerim,02,lik iğne verdi bunları hergün olacaksın dedi,başka bişey söylemedi,.acaba yinede söylemediği halde hemotoloğa gitsemmi,kafam karıştı:uhm: :uhm:
hayatım bütün tetkikler yapıldı genetik bile 5 tane kaybı sebebi olmayan düşüklerin içine alıyor,yukarda yazdığım gibi hematoloğun söylediğine göre 0,8lik ve aspirin ve erken başlamam gerektiği başka hiçbirşey yok.hayırlı artık diyorum inş.kısa zamanda da hamile kalabilsem.sen ne kadarlık oldun?allah kucağına almak nasip etsin darısı bizim başımıza tüm isteyenlerin.
Fundacım ekİm annelerİnde gÖrÜnmÜyosun artık hİÇ arada o topİĞede uĞra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?