iyi dileklerin için çok teşekkür ederim cnm Allah en tez zamanda gönlünün muradını versin inşallah.
iğne kullandığın halde iki düşük yapmuşsın ya o düşükler kaç haftalıkken oldu cnm.
ben şuan 25, haftamın içindeyim Rabbim'in izniyle.
bu aradaİzmir'in neresindensinsin. bende İzmirdeyim.
amin inşallah herkesin...benim düşükler biri 9.hafta biri 10.haftada diğer düşükler hep 7-8 haftalarda oldu.maşşallah sen bayağı yol katetmişsin allahım kucağında koklamak nasip etsin.ben alsancakta çalışıyorum gaziemirde oturuyorum böyle şeyleri burda yazmak doğrumu bilmiyorum ama.sen neredesin?
Fundacım seni yakalamışken , öpeyim dedim..:1hug: Kendine iyi bak...opuyorumnanaktan
canım senin ve bebeğinin sağlığı daha ne olsun nasılsın nasıl gidiyor hamilelik alışabildinmi hamileliğine iğnelere başladın değilmi asprinide ihmal etme allah gönlünün muradını versin
selam canım henüz vermedi iğne keseyi görelim öyle başlıcaz dedi şuan sadece folikasit kullanıyorum amin inşallah hepimizin mevlam muadını verir...
dinamisscim çokkk teşekkür ederim güzel dileklerin için öpüyorum opuyorumnanaktan
Sağol Fundacım , çok şükür diyorum iyiyim...sağol papatyacım bende sizi öpüyorum kendine çok iyi bak bu aralar moralinde sağlığında iyi maşallahseni böyle mutlu ve sorunsuz görmek güzel canım detaylıya girdinmi
kızlar bugün genetik için tahlilleri verdik eşimle beraber benim anlayamadıgım kıromozonlara bakacakmışlar kan pırtılaşmasıyla ne ilgisi var bide 2ay sonra çıkacakmış sonuçlar sizlere sorum şu sizinde kıromozonlarınıza bakıldımı sizdende istendimi bu testler merak ettim
kızlar bugün genetik için tahlilleri verdik eşimle beraber benim anlayamadıgım kıromozonlara bakacakmışlar kan pırtılaşmasıyla ne ilgisi var bide 2ay sonra çıkacakmış sonuçlar sizlere sorum şu sizinde kıromozonlarınıza bakıldımı sizdende istendimi bu testler merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?