Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

amin inşallah herkesin...benim düşükler biri 9.hafta biri 10.haftada diğer düşükler hep 7-8 haftalarda oldu.maşşallah sen bayağı yol katetmişsin allahım kucağında koklamak nasip etsin.ben alsancakta çalışıyorum gaziemirde oturuyorum böyle şeyleri burda yazmak doğrumu bilmiyorum ama.sen neredesin?

umutsevgim ve reisdevrim nerelerdeler acaba bi hamileyiz dediler kayboldular merak ediyorum geldiklerinde klava:hakettiler artık

selvihancım iyi olmana çok sevindim inş bu haftayıda bişey olmadan atlatacaksın ben inanıyorum stres yapma kötü düşünme sakın

papatyacım çok haklısın uğraştıkça olmuyor olmuyor canı isterse gelisin istemezse kayfi bilir bu konuda eşine katılıyorum canım kaydirigubbakcemile2siz bebeğin gözünü korkutunca nasıl tıpış tıpış geldi değilmi aslında bu bebişler stres yaptığımız içinde gelmiyorkaydirigubbakcemilezorla güzellik olmaz diyorlar galiba

kızlar dün akşamdan beri başım dönüyor kendimi kötü hissediyorum acaba sıcaklardan olabilirmi tuzlu ayran içsem fayda edermi hamile değilim çünkü halen korumaktayım :icecream::icecream:

arkadaşlar sanırım 3,5 haftalık hamileyim doktorum bişi demedi ptesi günü gel keseyi görürüz belki dedi ama emin değilim çok erken geliyor görebilmek için sanki?????
birde kahverengi akıntım var doktoruma gitsem mi ne yapsam birde kasıklarım sürekli hafif ama kendini hissettirecek kadar ağrılı normal mi bunlar ???
çok endişeliyim mafoldumben

anladım cnm burada yazmanın bi sorun olcağını sanmıyorum ben çiğlide oturuyorum ulukenntte çalışıyorum cnm. istersen rahatsız oluyosan özeldende yazabilirsin cnm..

güzincim,tavsiyen için çokteşekkür ederim.:1hug:arkadaşlar kusura bakmayın bu konuda pek cahilim,iğne dozları hakkında sorum olacaktı,.benim kullandığım 0,2 acaba en düşük olanımı,.0,4,06,08 diye giderek dozu büyüyomu .pek bilgim yok bu konuda.

gelgit nasılsın canım senin doğumunada az kaldı hazırlıklar tamammı artık gün sayıyoruz anlaşılan

canım senin ve bebeğinin sağlığı daha ne olsun nasılsın nasıl gidiyor hamilelik alışabildinmi hamileliğine iğnelere başladın değilmi asprinide ihmal etme allah gönlünün muradını versin

selam canım henüz vermedi iğne keseyi görelim öyle başlıcaz dedi şuan sadece folikasit kullanıyorum amin inşallah hepimizin mevlam muadını verir...

dinamisscim çokkk teşekkür ederim güzel dileklerin için öpüyorum opuyorumnanaktan

güzincim stres yapmaktan değil canım henüz endokrine gidemedim yani troidimi konrol altına almam gerek fazla yüksek değil ama sınırın üstünde hem o yüzden hemde eşimin işlerinden dolayı sanırım biraz ertelemek durumunda kalacağız ama hayat ne gösterir bilemiyorum tabi

papatyacım evet baktırdım dün akşam ve bu sabah başdönmesi çok kötüydüm dünya baya hızlı dönmeye başlamıştı yani benim içinkafamçokkarıştıeczaneye gittim ölçtürdüm şimdi düşmüş 10/6 normalde 12/7 dir benim o yüzden oldu galiba tavsiyene uyacağım canım

birde eczaneye gitmişken hematolog bana 0,8lik yada 1 lik başlarız demişti ya kızlar ecza depolarında yokmuş ne fraxiparin nede cexane üretilmiyormu acaba 0,6 liğa kadar var dediler bu doğrumu bilen varmı yani 0,8 lik ve 1 lik yok yanlış anlaşılma olmasın kızlar zaten gebesiniz birde ben hoplatmayım sizidelikafaduldendelikafaduldenbilen varsa bilgilenmek istiyorum kızlar

Son düzenleme:

neden iğne vermedi canım o halde gebeliğini erken öğrenmenin bir anlamı kalmadı ki dr kendini garantiyemi alıyor dış gebelik filan olursa kendimi ekarte ederim mi diyor acaba keşke başlasaydın bu iğneleri ne kadar erken başlarsan o kadar bizim için iyi değilmi ben mi yanlış biliyorum acabaCADIARZU

Fransiyum bence doktorunla bir görüş canım.
Etkilemek istemem en doğrusunu elbette doktorlar bilir ama ben de 3 haftalıkken kan testi ile öğrendim ve iğneye hemen başladım.
Bir de kahverengi lekelenme benimde olmuştu, lütfen moralini bozma, ben hemen soluğu doktor da almıştım, sorun yok bazen olabilir demişti. Yine de tedbir amaçlı progestan hap vermişti.

Sen de aklına takılan her noktada doktoruna danış güzelim. ınşallah sağlıkla geçirirsin tüm aşamalarını.

SONUYOK VE DıNAMıSScim doktorumu aradım eğer çoğalır ise gel dedi ama şuan durdu gibi ara ara oluyor.ayy ne bilim kafam karıştı keseyi görünce vericem dedi bakalım pazartesi gel demişti keseyi belki görürüz dedi.bakalım o gün eğer göremezsek ve vermezse ısrar edicem erken başlayalım diye haklısınız erkenden vermeyecekse niye erkenden öğrenmeye çabalıyoruz ki...

sağol papatyacım bende sizi öpüyorum kendine çok iyi bak bu aralar moralinde sağlığında iyi maşallah seni böyle mutlu ve sorunsuz görmek güzel canım detaylıya girdinmi
Sağol Fundacım , çok şükür diyorum iyiyim...Çarşamba günü giricem ayrıntılıya..Burada gittiğim doktor da prenatal tanı ve riskli gebelikler uzmanı , Lütfü bey gibi ...Gene bi Lütfü beye gideyim diye düşünüyorum...Ankaraya gitmek de nasıl olacak bilmiyorum , kararsızım...Bu arada çarşamba günü doktorumla görüşüp tetanos aşısı yaptırıcam..Bu ay ( 5. ayda ) başka yaptırılması gereken bişey var mı kızlar ?

Bir de ecesemcim sana sormak istiyorum...Selvihan hem lütfü beye hem radyoloji uzmanına gitmiş ayrıntılı inceleme için.. Sen nasıl yaptırdın...Lütfü bey ayrıntılı bakıyormuş herhalde...

Öpüyorum hepinizi...kaydirigubbakcemile3

Durmasına sevindim fransiyum, sen sakın yorma kendini canım. Bol bol dinlenmeye çalış.
ınşallah hepimize sağlıkla kucaklamak nasip olur bebeklerimizi.

kızlar bugün genetik için tahlilleri verdik eşimle beraber benim anlayamadıgım kıromozonlara bakacakmışlar kan pırtılaşmasıyla ne ilgisi var bide 2ay sonra çıkacakmış sonuçlar sizlere sorum şu sizinde kıromozonlarınıza bakıldımı sizdende istendimi bu testler merak ettim

selam canım valla bana bakılmadı olsun yapılsın daha iyi işte kafanda soru işaretleri olmaz enazından .buarada pıhtılaşmayla ilgili değildir heralde valla bukonulara bende çok acemiyim ne neden hiç bilmiyorum..mafoldumben

hayırlı olsun ne güzel vermişsin bende tam verecektim ki hamile kaldım
kromozom analizi bildiğim kadarı ile pıhtılaşmayla alakalı değil başka bir sorun var mı nedeni başka birşey mi dye bakılıyor yani ben öyle biliyorum :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…