selam canım valla bana bakılmadı olsun yapılsın daha iyi işte kafanda soru işaretleri olmaz enazından .buarada pıhtılaşmayla ilgili değildir heralde valla bukonulara bende çok acemiyim ne neden hiç bilmiyorum..mafoldumben
hayırlı olsun ne güzel vermişsin bende tam verecektim ki hamile kaldım
kromozom analizi bildiğim kadarı ile pıhtılaşmayla alakalı değil başka bir sorun var mı nedeni başka birşey mi dye bakılıyor yani ben öyle biliyorum :icecream:
hayırlı olsun ne güzel vermişsin bende tam verecektim ki hamile kaldım
kromozom analizi bildiğim kadarı ile pıhtılaşmayla alakalı değil başka bir sorun var mı nedeni başka birşey mi dye bakılıyor yani ben öyle biliyorum :icecream:
canım ben gittim ama kasıma kadar dolu olduğunu söylediler bende marmaranın doktorunun özel muayenehanesine gitmeye karar verdim napalım paran varsa herkapı açılıyo yoksa ölmeye mahkumsun şimdi perşembe günü gidicem bakalım nediycek.ama sana çok teşekkür ederim enazından sen orda olduğunu söyledin yoksa ben çapaya gidicektim..
ya kızlar bişey merak ettim bendede kan pıhtılaşması var 2bebeğimi kaybettim bu yüzden
tahlil sonucumda mthfrde 1298 a>c homozigot çıktı
bunun için gen doktoruna gitmeye gerek varmı acaba yoksa sadece hemotoloji doktoruna gitmemiz yeterlimi
ya kızlar bişey merak ettim bendede kan pıhtılaşması var 2bebeğimi kaybettim bu yüzden
tahlil sonucumda mthfrde 1298 a>c homozigot çıktı
bunun için gen doktoruna gitmeye gerek varmı acaba yoksa sadece hemotoloji doktoruna gitmemiz yeterlimi
kızlar bugün genetik için tahlilleri verdik eşimle beraber benim anlayamadıgım kıromozonlara bakacakmışlar kan pırtılaşmasıyla ne ilgisi var bide 2ay sonra çıkacakmış sonuçlar sizlere sorum şu sizinde kıromozonlarınıza bakıldımı sizdende istendimi bu testler merak ettim
allah razı olsun canım eşimin sperm analizi yapıldıgülaycım evet benden de istendi evet çıkması biraz uzun sürüyor bu süre zarfında hamile kalmamaya dikkat etmelisin ayrıca kromozom testini sende yada eşinde kromozomlarda bir anomali varmı diye bakılıyor yani bebekte sakatlık anormallik oluşturacak belli bişey varmı diye bu araştırmaların bir bölümü yani düşüklerinin sebebi sadece kanda ki pıhtılaşma olmayabilir bunun bir çok nedeni var bağışıklık sistemi troid rahim ağzı yetmezliği vs gibi ha bu arada hazır araştırmalar yapılırken eşinede bir sperm tahlili yapılsa daha iyi olur çünkü spermlerdeki morfolojı bozukluğu sebebiylede bebekte sorun yaşanabilir düşebilir ve hatta sakat bile doğabilir
yani yapılan bu testlerde kadının bütün herşeyiyle ele alınıyor ve düşük oluşturabilecek tüm sebeplere bakılıyor bir tür çekap gibi yani
canım inş sonuçların iyi çıkar ayrıca ufak tefek sorunlar olursada üzülme şöyle düşün eğer bu rahatsızlığımı ortaya koyabilecek teknolojı varsa muhakkak bunu tedavi edecek teknolojıde vardır
allah hakkımızda hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?