Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

sagol canım inan çok kafam karışıyor hergün bi tahlil istiyorlar inşallah sonuç ortaya çıkar

canım sagol bilgilendirdigin için allah tamamına erdirsin

canım ben gittim ama kasıma kadar dolu olduğunu söylediler bende marmaranın doktorunun özel muayenehanesine gitmeye karar verdim napalım paran varsa herkapı açılıyo yoksa ölmeye mahkumsun şimdi perşembe günü gidicem bakalım nediycek.ama sana çok teşekkür ederim enazından sen orda olduğunu söyledin yoksa ben çapaya gidicektim..

ya hergün bu topice bakıyorum güzel haberler duymak beni daha çok ümitlendiriyo inşallah hepimiz birgün evlatlarımıza kavuşuruz..

sormayı unuttum senden niçin istediler benim tekrarlayan düşüklerim var ve enson boş gebelık yaşadım kürtajla sonlandırdılar

biz birbirimize yardımcı olalım diye burdayız canım hadi bakalım hayırlısı git sen bi perşembe günü benide bilgilendirirsin hem doktor hakkında inşallah herşey yolunda gider

ya kızlar bişey merak ettim bendede kan pıhtılaşması var 2bebeğimi kaybettim bu yüzden
tahlil sonucumda mthfrde 1298 a>c homozigot çıktı
bunun için gen doktoruna gitmeye gerek varmı acaba yoksa sadece hemotoloji doktoruna gitmemiz yeterlimi

büşra canım sana cevap vermek isterdim ama ben çok yeniyim hiç bi bilgim yok ama burdaki hanımlar sana mutlaka cevap yazarlar

gen druna gitmene gerek yok canım yani 1298 homozigotsun hematoloğa gidip gebe kaldığında kaçlık iğne kullanacağını öğreneceksin o kadar sonrada kadın doğum doktoruna bunu bildireceksin onlar seni yönlendirecek zaten

herkese selam :) 2 hafta kadardır izmirdeyim :)) uzun soğuk kasvetli istanbul günlerinden sonra izmir dolu dolu gecio valla :)) bende cemrede kalabalığa girince bi tuhaf olduk :) cok şükür hersey yolunda :)
sizler naptınız?listemizin son durumu nedir?hamişlerimiz ve miniik kozalarındaki kelebeklerin keyfi yerinde inşallah :) minik bebişler nasıl?valla cok merraktayım cokda ösledim sizi :)

gülaycım evet benden de istendi evet çıkması biraz uzun sürüyor bu süre zarfında hamile kalmamaya dikkat etmelisin ayrıca kromozom testini sende yada eşinde kromozomlarda bir anomali varmı diye bakılıyor yani bebekte sakatlık anormallik oluşturacak belli bişey varmı diye bu araştırmaların bir bölümü yani düşüklerinin sebebi sadece kanda ki pıhtılaşma olmayabilir bunun bir çok nedeni var bağışıklık sistemi troid rahim ağzı yetmezliği vs gibi ha bu arada hazır araştırmalar yapılırken eşinede bir sperm tahlili yapılsa daha iyi olur çünkü spermlerdeki morfolojı bozukluğu sebebiylede bebekte sorun yaşanabilir düşebilir ve hatta sakat bile doğabilir

yani yapılan bu testlerde kadının bütün herşeyiyle ele alınıyor ve düşük oluşturabilecek tüm sebeplere bakılıyor bir tür çekap gibi yani

canım inş sonuçların iyi çıkar ayrıca ufak tefek sorunlar olursada üzülme şöyle düşün eğer bu rahatsızlığımı ortaya koyabilecek teknolojı varsa muhakkak bunu tedavi edecek teknolojıde vardır
allah hakkımızda hayırlısını versin

PAPATYA SUREYYA
Canim sana bisey sormak istiyorum.
sanirim sendedopler cihazi aldin.
bendede var biliyosun pisikolojimiz hic normal degil.
sence bi zarari varmi.
ben internettencok arastirdim hicbi zarari yok diyolar.
turkiyedeki doktorlar bile kulana bilirsin diyo. bilgilerini aktarirsan sevinirim.
buarada insallah saglikla dogum yapariz.
rabbim bebeklerimizi kucagimiza almayibuyutmeyi nasip etsin.

celennnn bisde seni özledik yaa bizleri unuttun sandık izmirdesin demek ohh geldin memleketine kavuştun nihayet cemrecik iyileştimi canım benim öpüyorum cemreyi ve seni iyi tatiller bol bol eğlenin

allah razı olsun canım eşimin sperm analizi yapıldı
bi sorun yok dendi morfoloji deyeri normal deyer 30 yazıyor ama eşiminki 38 dokyor bir sorun yok dedi

herkese günaydın.dün doktora gittim.benim sonucumu mthfr1268 n\nnin normal olduğunu söyledi. gebe kaldığımda ki inşallah yakın zamanda olur iğneye başlarız dedi.şimdi anlamadığım şu madem normal peki ben neden iğne vurulacam doktor risk almayalım dedi.bu ne demek şimdi fikri olan varmı yada sonucu benimki olup iğne olan varmı aranızda arkadaşlar.

sonuyokcum ve güzincim bende protein sdeğerimi dışarıdan yaptırdığımda 10,10 du
ege ünüversitesi hastanesinde tekrardan yaptılar protein s değerim 58 çıktı aradaki farka bakarmısınız neyse canım siz filiz hanıma gitmemei tavsiye etmişsiniz bu doktor için nasıl randevu alabilirim bana yardımcı olurmusunuz özel msj olarak yazarmısınız

bende faktör v leıden mutsayonu ve hetorizigot taşıyıcısıymışım birde protein s düşük bana doktorum kanda gebelik testini gördüğümüz andfan itibaren hemen iğnelere başlıyacağız dedi bebeğin kalp atışlarını duyduktan sonrada aspirine başlıcaz dedi içini ferah tut böyle benim iki doktor arkadaşım var dedi gebeliğinin 36 . haftasında iğneleri bie bıraktık dedi beni biraz olsun rahatlattı
gebelik öncesi iğne veya aspirine başlamamıza gerek olmadığını bende kan pıhtılaşmasına meilli olduğumu söyledi

kızlar sizde hangi sebepten kan pıhyılaşması var???????

birde bende romatizmal bir rahatsızlık söz konusuymuş bu yüzden ege ünüversitesinde bulamıyorlarmış hangi rahatsızlık oluduğunu bu yüzden bei sürekli kan alıyorlar tets yapıyorlar ama pazartesi sonucumu alıcam göstermicem onlara sinir oldum doğrusu insanı delik deşik ediyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…