Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

herkese merhaba gülay 30 protein s aktivetesi düşük olduğu zaman kanda pıhtılaşma var demektir.normalde birşey olmuyor ama hamileyken kan sulandırıcı iğne kullanmak gerekiyor.kullanılmassa düşük yaşanabiliyor.

Sonu yok benİm proteİn s aktİvem 35 dÜŞÜk mÜŞ ne oluyor bu deyer senİn bİ bİlgİn varmı

düşük olması sorun yani pıhtılaşmayı tetikliyor diye biliyorum ama zaten iğne kullanacağın için korkmana gerek yok ayrıca protein s ve c değerleri tekrarlandığında aynı olmuyor yani değişiklik gösterebiliyor önemli değil yani

Merhaba canım , bahsettiğin cihazdan bende de var...Alırken mümkün olduğu kadar az kullanıcam diye karar vermiştim ..Haftada 1-2 defa çok kısa süreli dinliyordum...Zaten eşim de kalp atımlarını duyunca tamam yeter bu kadar deyip kapatıyordu...Bi yerde , ses dalgalarıyla çalıştığı için bebeği huzursuz ediyor diye okumuştum..Hastanelerde girdiğimiz ultrason da aynı mantıkla- ses dalgalarıyla çalışıyormuş ..Bir de bu doppler ultrason var ya , ona çok sık girilmesi de iyi değilmiş diye okumuştum...Ama yapacak bişey yok , gebeliğin takibinin başka bi yolu yok sonuçta ...Ben şimdilerde Allahıma şükürler olsun kızımın hareketlerini hissetmeye başladığım için , bi süredir doppler i kullanmıyorum...Sen de mümkün olduğu kadar kullanmamaya çalış, bebeğinin hareketlerini hissetmeye başlamışsındır mutlaka...Bi zararı olacağını düşünmüyorum ama tedbir olarak az kullansak iyi olacak galiba canım....Senden haber aldığıma çok sevindim...Öpüyorum canım....

Son düzenleme:

hoşgeldin celen,
çok merak etmiştim sizi, iyi olmanıza sevindim.. bu kadar ara verme bir daha, özlüyoruz...
bu arada şen de uzun zamandır yok ve çok merak ediyoruz... sanırım sen telefonla da görüşüyordun, haberin var mı, nasıllar, nerelerdeler?
tatlı cemreyi öp benim için..resim bekliyorum.. bakalım kızımız ne kadar büyümüş?!..

kızlar günaydın:) kahve lokum ve reisi devrim nerelerdeler haber alabilen var mııııı

canım, teşekkür ederim.. reisdevrimi bende çok merak ediyorum.. bir haftadır yok.. inş iyi haberlerle gelir.. maalesef benim bu ay da olmadı.. taşınma işi var, o hallolsun hemen doktora gideceğim.. sanırım tıkanıklık var bende.. rahim filmi isteyeceğim, çok korkuyorum ama napalım ..
sen nasılsın?

kızımızın hareketlerini hissediyormuşsun ne güzel.. Allah'ım sağlıkla, sorunsuz kucağına almayı nasip etsin.. her şey çok güzel olacak inş.. senin haberlerini heyacanla takip ediyorum papatya.. hep güzel haberler ver bize...

hepinizi seviyorum.. :1hug:

sormayı unuttum senden niçin istediler benim tekrarlayan düşüklerim var ve enson boş gebelık yaşadım kürtajla sonlandırdılar

benimde tekrarlayan düşüklerim oldu daha doğrusu kalp durmasından kayıplarım 3.de gelişememe sorunu olmuştu ve yine kürtaj olmuştum.
şuan 4. de kaza eseri oldu araştırmamın ortasında baya bi süpriz oldu :)
hayırlısı Rabbimden :Saruboceq:...

Son düzenleme:
kızlar dün dr.a gittim bebişim 1895 gr.olmuş sizin bebişler ne durumda... birde karnımda acı ve ağrı oluyordu bende ovalıyordum karnımı ovalamamam gerekliymiş bu bir nevi sancıymış anladığım kadarıyla allahtan erken doğum riski için vaj.ultrasona aldı dr.lar şükür bişi yok ama dikkatli olmam konusunda bilgi verdi dr. yaaa işte böleeee....

canım ovalamaman gerekli doğru bu zamanlarda bu sancının başlaması cok normal yavaş yavaş doğuma hazırlıyor vucut kendini yalancı sancı dedikleri bu.benım de oluyor benim cok ock erken başlamıştı son 32. haftamda saatte 3-4 sefer olmaya başlayınca doktorum magnezyum verdi kasılmalarım oluyordu ve biryere toplanıyordu bebeğim.benim sıklasınca tedbir aldık. düzensiz olur zaten bu ağrılar o yuzden endişelenme normal sancılar düzenli bir şekilde gelir.sancın geldiğinde ne kadar sıklıkla geldiğine ve ne kadar sürdüğüne dikkat et bundan sonra.bebeğinede maşallah iyi bakmışsın.senin de az kaldı.

lal82 nasılsın? bebşin nasıl büyüyor mu? sesin cıkmıyor kaç zamandır. bizde çok şükür 35 haftayı geride bıraktık.10 gun sonra doğum tarihimizi alacağız.

lal82 nasılsın? bebşin nasıl büyüyor mu? sesin cıkmıyor kaç zamandır. bizde çok şükür 35 haftayı geride bıraktık.10 gun sonra doğum tarihimizi alacağız.

iyiyim canım benim. sizleri çok özlüyorum inan,, hamileyken hiç bi iş yapmıyordum sürekli bilgissayar başındaydım sizlerle yazışıyordum şimdi ise tam aksine hiç işim bitmiyor kafamçokkarıştı akşamda ölü gibi tv koltukta uyuyaklıyorum.

maşallah gelgitcim koccamannn olmuşsun allahım esirgesin. çok kolay dogum diliyorum sana canım inşallah ikinizde sağsaliim kurtulacaksınız

iigeceler kızlarrrr nasılsınız? NAZLI!!!! nerelerdesinnnnn

canım lalim buralardayım. hep aklımdasın güselim. ben 36 haftanın içine girdimkaydirigubbakcemile5. ama hergün tırsıyorum. sertleşmeler falan oluyor karnımda.salgı arttı baya şükür ağrım sancım yok ama bakalım bizim paşa beklesin daha. bu hafta muayne var yazarım ayrıntıları. en son 3 hafta önce 2300 civarıydı bakalım ne olduk. hazırlıklarımızı yapıyoruz sana soracak o kadar çok şey varki aslında ama bir yandan da tırsıyorum ya erken gelirse diye. sen nasılsın canım bebiş büyüdü senin ne güzel inşallah bizde alırız kucağımıza sağ salim bebeklerimizi. sen kaçıncı haftada girmiştin lalcim doğuma. çok öpüyorum seni ve güzel oğlunuopuyorumnanaktan

celennn canım nasılsın? izmirdemisisn? ne güzeldir şimdi ahhh ah, bende üniversiteyi izmir ege de okudum ya, 5 sene izmirde yaşadım. ah ah
cemrecim nasıl?

korkma canım inşallah herşey yolunda gidecek bundan sonra da. maşallah 36 haftadasın artık bebişin dogsa bile premature sayılmıyor. ben 38+0 da dogum yaptıım nazlıcım. sormak istedigin ne varsa sor canm. bebiş uyuyorken cevap vereyim hemen. nasıl gidiyor hazırlıklar?

celennnn bisde seni özledik yaa bizleri unuttun sandık izmirdesin demek ohh geldin memleketine kavuştun nihayet cemrecik iyileştimi canım benim öpüyorum cemreyi ve seni iyi tatiller bol bol eğlenin

canlarım valla hep aklımdasınız inanın heleki listenin son halini ok merak ediyorum :sm_confused:
sonuyokcum bi gün müsait olursan görüşelim..bende belediyenin ordayım.sen sanırım heykelin ordaydın dimi?eğer istersen bi gün görüşelim..daha sırada nazlım var zemuszemus oooffff o koaman göbüşünü görmeyi sevmeyi o kadar cok istiyoeum ki delikafadulden hele bide ben burdayken doğarsa oğlus yandı benden cekieği var cokacimcoook :jeyyar:
kahvelokumcum şen in bende tel yok :1no2: belki o da tatiln keyfinşi cıkarıodur yerimseniben pelincikde büymüştür delikafadulden bi ara cemre zillosunun resmini koyarım teezesi baya bi cadı oldu minik prensesim laelaelaelaelae

aman aman aman minik kuzu demek anneyi yoruo he :1hug: celen teyzesi yesin onu cokacimcoook ne kadar oldu şimdi lal cim Şeniz benm için minik gıdısından kokla onu emi opuyorumnanaktan

inşallah canım Allah'ın izniyle sağ salim alıyım oğlumu kucağıma
tamam canım başlıyorum:)))
1. sen göğüs pompası kullandın mı..sezaryan sonrası süt gelmiyor diyen çokta(
2. sanırım ben epidural olucam Allahın izniyle. 1 gün önce iğneyi kesicem senin genel di dimi..epiduralse nasıldı dicektim
3.sen keseler hazırlamıştın ya bir ara müsit olduğunda ve imkanın olursa resmini koyarmısın kopya çekicemde:))))

ya daha aklımda çok soru var sana özelden yazarım bir ara.öpüyorum canım çokzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…